Nič poriadne som nezažila, nikde som nebola a nič som nedokázala
Čaute
Čo to je kríza stredného veku 😁🙈keď premýšľam ako som konala a aká som bola medzi20-40 rokmi
Nič poriadne som nezažila ,nikde nebola a nič nedokázala
Buď rada, že si vtedy mala kľudné obdobie a nič také poriadne nezažila .... DNES by si ľutovala ako si žila a čo si vystrájala....
Kríza stredného veku ako u koho môj muž po 40 druhá puberta dal si prvé tetovanie po 45 chodí so synmi na žúrky a po 50 úplní pohodak nič ho nerozhodi viacej maká rekonštruuje starší dom sám a ja som spokojná a šťastná a nič by som nemenila a že som nič nezažila v 20 už ročné dieťa ale neľutujem proste si život užívaj aj teraz nič nie je stratené
Čas sa vrátiť nedá takže je zbytočne ľutovať 🙂 a či si zažila niečo alebo nič je veľmi subjektívny pohľad, v prvom rade sa s nikým neporovnavaj, ako sa vraví nikto nieje taký škaredý ako na fotke na občianskom, ani taký šťastný ako sa tvári na Facebooku,.... sú veci s ktorými jednoducho treba len žiť a vysporiadať sa s nimi , ak máš dojem že keď preanalyzujes svoj život a chceš niečo zažiť alebo vidieť nikdy nieje neskoro ale aj ťa to napadlo len preto že niekto rozpráva kde všade bol a čo zažil videl tak sa nenechaj opantať dojmami ľudia radi preháňajú. Každý sme iný no myslím že každý sa snaží využiť danú životnú etapu ako najlepšie vie 🙂....kým nie sú v truhle vieš s tým pocitom pracovať aj niečo nové zažiť
Netreba nic v zivote lutovat, vsetko je ako ma byt. Ak mas pocit, ze by si chcela nieco zazit, alebo velku zmenu, tak kludne aj vo vyssom veku. My sme s muzom v tomto, ze radsej zazit ako potom lutovat. Niekedy to nevyjde podla predstav, ale skusili sme a nemozeme sa potom stazovat.
Netreba si nic vycitat.
Ak mas 40 a si zdrava, tak si este mlada zena. Zacni planovat.
V tomto veku uz asi vies, co ta laka, co by si chcela zazit, akym smerom ist, tak je na case plnit si sny
Sice ešte nemam 40, ale tiež to vnimam podobne :D a mnoho ďalších ľudí, ktorí sa nad tým trebars takto ani nezamyslia.

Čo je to "poriadne", čo si nezazila? A s kym sa v tomto smere porovnavas?
A co zanmena "nieco poriadne dokazat"?