Nie je to priskoro na zoznámenie s jeho rodinou?
Ahojte, mám 28 a priateľ 33. Poznáme sa asi od decembra. Mám pocit, že sa mnou všade chváli, všetkým o mne hovorí a vykresľuje ma ako najdokonalejšiu ženu…až sa niekedy čudujem, že ma takto vníma😄
Nooo a priateľ ma asi po 3 týždňoch, čo sme sa poznali a boli na rande možno 3x nečakane zoznámil s rodičmi..hovorím si že veď okej… potom s bratmi, kamarátmi, susedmi.. teraz nalieha na návštevu babiek. Ja to tak celkom nemám, nezoznamujem rodičov a rodinu s každým a hneď po pár týždňoch. Čo myslíte je to ok? Či len ja priveľmi riešim nepodstatné veci? 😀
Stále mi hovorí, že ešte nestretol takú ako som ja, že čakal 33 rokov na niekoho ako som ja, spomína často svadbu, deti, spoločné bývanie a mňa to trochu desí, že je to celé prirýchle. Možno som len dlho nerandila a je to ok. Čo myslite? Vďaka
Myslím že ho tlačí čas 😃 niektorí chlapi po 30tke to tak majú aj tlaky z okolia robia svoje
To znie super. Už je vo veku, ze vie co chce, tak nevaha. Je to takto spravne. Chilluj.
ahoj, kazdy pripad je iny. mam pocit, ze si s tymto jeho postojom spokojna. tiez na tom nevidim nic zle, pokial to robi prirodzene a nie s cielom niekomu nieco dokazovat. spoznate sa a uvidite, ci si vyhovujete, este ste spolu kratko. starosti a nezhody v nazoroch preveria casom vas vztah. niektori hned vedia, ze chcu byt spolu, sadnu si, ale treba sa vzdy spoznat, lebo ta prvotna zamilovanost moze vyprchnut a ostane niekto, kto ma ine hodnoty.
Tam ide hlavne o to, aky máš z toho pocit ty. Ci ti nevadí tento jeho tlak, pretože mne osobne by to možno trochu vadilo, najmä keď ja sama by som sa na taky rýchly spád necítila. Ak ti to nevadi, tak si to užívaj, mne osobne by možno niekto takto premotivovany a presladeny trochu vadil 🙂 ale je to tvoj vzťah, ide o teba, aky pocit máš z toho ty.
Ono väčšinou co registrujem v okoli, ked je niekto vo vzťahu takto skoro takýto premotivovany, presladeny, všetko je dokonale, ruzove, životná laska, čakal som len na teba, atd... Tie vzťahy majú častokrát rýchle pády.... Za mna radšej prirodzene, postupné otukavanie sa... A vnimanie toho partnera aj s jeho chybami... Az potom zoznamovať s rodinou... Nikto totiž nie je dokonalý... 🙂
Neviem, nepozname ho. Moze to byt ok a moze to byt aj priskoro. Zavisi, ako to vnimas ty. Ak je to priskoro, brzdi ho
Ty zas nemas prejav 28 rocnej. Co na to kamaratky?
Nechcem malovať čerta na stenu ale ja som toto zažila-reči o tom ako chce svadbu,deti ako ho podpichuju kolegovci ze sa usmieva furt aj keď ťuka do mobilu,mama sa ho pyta na mňa kedy nas zoznami jednorožci lietali na ružovom oblačku nebolo šťastnejšieho a zalubenejšieho ruku mi obzeral,pytal sa ake prstene sa mi páčia a po pol roku mi zabil že prepáč nevyrovnal som sa ešte s predošlym vzťahom...jasne že tento nemusi byť ten pripad normalne mu vysvetli že je to moc rychlo na teba nech trošku spomali
Extremny namotavac, mozno aj manipulator aj ked to tak najprv nevyzera. Neberie drogy? Susedia, znami....na mna prilis rychlo a privela. Ale ty si tam a vidis, snad to vyhodnotis spravne.
Ja som sa takytmo chlapom vyhybala, a cas ukazal ze dobre som urobila. Ale mozno je jeden z miliona a vsetko je to pravda a ako ma byt 🤷
Ty to berieš športovo, on vážne- chce rodinu
Mne sa to tiež veľmi pozdáva. Očividne je chlap na správnom mieste a proste vie, čo chce🙂 Ak to tak ty však necítiš, tak by si mu to mala čo najskôr povedať, neech zbytočne nedúfa v niečo, čo od teba nedostane🙂 Veď predsa musíš vedieť, čo chceš a aké s ním máš plány do budúcna🙂
Alebo je zamilovaný až po uši a ulietava na obláčikoch 😉.......alebo si natrafila na manipulátora......skús si vygoogliť správanie narcistov počas lovebombingu
Takýmto typom chlapov neverím ani pol slova. Ďalšia bude tiež najdokonalejšia. Veď ťa ešte ani poriadne nepozná.
@anjelicek26 Ďakujem, ja som mu spomínala, že sa ešte veľmi necítim na zoznamovanie s rodinou a po nevydarených vzťahoch mu tiež veľmi neverím sladké namotávacie rečičky.
Myslím, že majú v rodine pekné vzťahy, stretávajú sa každú nedeľu na obed. My to tak nemáme, naši sú rozvedení a vzťahy máme na bode mrazu. Možno je to normálne len na to nie som zvyknutá.
@lvulik tiež mám takúto skúsenosť, tak som opatrnejšia
@kitycat aký prejav?
@henriettak Zatial sme vo faze, že sa spoznávame, je nám fajn a časom sa uvidí🙂 ja mám v hlave upratané, chcela by som už niečo vážnejšie aj rodinu, len s niekým správnym.
Mne to celé prišlo prirýchle… ved aj lásku mi vyznával možno po mesiaci a ja som to tak ani necítía..ale zas, mne trva dlhšie zamilovať sa🙃
podla mna takmer kazda odpoved ta tu zneisti. kazda mame totiz uplne ine skusenosti, inu povahu predstavy a aj chapi ktorych sme stretli boli uplne ini ako ten tvoj. vies ono je to tak 100 zien a 1000 chuti a predstav.
pri jednom to moze byt skoro a otravne a pri druhom by si chcela vsetko a hned.
100% istotu nebudes mat nikdy v nikom. podla mna tym ze to tu pises ti na tom nieco vadi a tym padom to pre teba nie je to iste ako pre neho. mozno to pride a mozno nie. priznam sa ze toto by som na fore nikdy neriesila. daj na svoje vnutorne vnimanie. odpovede vasmu vztahu mozu viac ublizit ako pomoct.
moze byt fakt len zalubeny, moze to byt uplne super chalan a konecne nejaky co vie co chce (pretoze tem o tom ako vaha, ako sa nevie rozhybat a vziat si ju s 5 detmi a neviem cim je tu mraky) ale napise ti zienka ktora mala smolu na nejakeho manipulatora a zneisti ta tym. ale jasne moze to byt aj tak ze je divny a manipulator a neviem co ale napise ti tu zas baba co a perfektneho chalana s ktorym to bola laska na prvy pohlad, vyslo im to a su spolu uz 30 rokov stastni ako blchy.
ja neviem no. my sa tiez stretavame kazdu nedelu ako rodina, aj casto s rodinou jednou aj druhou. vztahy mame v pohode a ja napriklad takto nevidim nic zle na tom ze ta chce zoznamit. okrem ineho je to pre teba vyhoda pretoze spoznas jeho prostredie a jeho priatelia a rodina ti vela povedia medzi riadkami. ja som vzdy chcela vediet ako sa sprava v rodine, medzi kamosmi atd. dost vela to totiz o cloveku vypoveda. spoznas ho tak omnoho rychlejsie ako ked ste mesiace sami dvaja vo svojej bubline. ta moze byt potom cimkolvek. prechadzky, kavicky ti o nom toho vela nepovedia. takto sa prave moze pretvarovat cele roky. a ja som aj bola rada ked som zoznamila mojho s kamoskami a kamosmi pretoze oni ho videli inak ako ja. a velakrat sa nemylili.
za mna to skoro nie je a ty uz tiez nemas 15. uz ste dost stari na pubertalne randenie 2 roky niekde v bublinke samoty divajuc sa na zapady slniecka. poznat jeho prostredie je deviza pre teba
Však sa zoznam.Ako sa hovorí 100 frajeriek jedna žena.Uvidis časom či z toho bude viac alebo nič.Kolko vzťahov bolo, že sa už navštevovali rodiny navzájom a mladí sa rozišli alebo naopak, že chlap sa nevie dokopat zoznámiť frajerku aspoň s rodičmi.
Ocividne to kazdy z vas inak berie. On to s tebou mysli vazne, vie si s tebou predstavit buducnost a ty zrejme nie.
Aj ja som to tak mala s muzom. Jasne casom to uz neni take ale nemusi byt psychopat. Mozno si proste taka aku hladal. Ale moze byt aj psychopat 😀
Ja som sa s mužom spoznala a chodila 3 mesiace a mali sme svadbu- nemuseli sme sa brať. Dieťa sme mali až po 3 rokoch a dnes sme spolu 43 rokov. Cítila som, že by mohol byť ten pravý, ale život ti sám ukáže.
mna moj zoznámil po 4 mesiacoch a ja jeho tiež. 🙂 vedela som, že je to správne, ale hlavne sme sa na to obaja cítili. 🙂 takže ak sa na to ešte necítiš tak mu to opatovne pripomen a stoj si za svojim
Môj teraz už manžel sedel u nás na káve po týždni chodenia a naši sa so svokrovcami (buducimi svatovcami) stretli po ani nie mesiaci na trhu v Poľsku, pritom som ich ja ani nepoznala 😀 mala som 18 a manžel 20. Sme spolu už skoro 15 rokov.
On ma 33 tak už by si snáď chcel aj založiť rodinu tak nemusí byť hneď psychopat ako ho tu niektorí vykresľuju. Dám ti priklad- brat mal priateľku, boli spolu vyše 3 roky, chystal zásnuby, prerába dom ze sa bude ženiť a chce sa už usadiť. A milá frajerka si po tých rokoch zmyslela ze ona chce čosi iné tak ho nechala tak. Brat mi hovoril ze keď najde dievča ktoré bude ľúbiť a aj ona jeho už nebude čakať x rokov tak aj toto je možno ten prípad.
Na mna by to bolo tiez prirychlo a asi by som sa necitila komfortne. Snazila by som sa mu to vysvetlit. Nenut sa do niecoho, co ti nie je prijemne len preto, ze to tak maju ini.

Ono tu plati - strestnes tu pravu a uz nerozmyslas inym smerom... je dolezite, ked ty to tak nevnimas, mu to povedat cim skor...
Inak ano, podla mna je to v poriadku, ked vie, co chce a rodina je pre neho dolezita... tymto tempom mozes na prve vyrocie aj prsten ocakavat... a vlastne preco nie, vo vasom veku...