Nie som ešte rozvedená, ale chýba mi vzťah
Ahojte 🙂 Ja s mojim manzelom nezijem skoro rok ziadost o rozvod sme nepodali no dufam ze tento tyzden aj to bude... no ja pocitujem ze potrebujem mat zas niekoho pri sebe niekoho lubit... zeny je normalne mat novy vztah ked este nie sme oficialne rozvedeny? Su tu aj take ktore takto fungovali? Proste sa objavil niekto s kym by som si to vedela predstavit len mna brzdi to ze este som papierovo vydata...
@biankina_mamka no, ja som v rozchodovom konani 😀 tri a pol rocny vtah a chlap nebol a nie je ochotny so mnou zdielat zivot, nie je stadialto a vzhladom na to, ze pracujem ako pracujem, vidime sa max. 2x za 2 mesiace. stale byva u mamicky spolu s dospelou sestrou, toto nie je vztah. vytvorila som zazemie, je tu pekny byt, dostal by tu aj fajn robotu, pripadne by nebol problem ani vsetci v zahranici. nechce, nedonutim ho. nema to zmysel. mat niekoho a byt stale sama. a to doslova.
tu ide o pocit, ze zena sama s dvomi deckami pada casto na usta od unavy, ked na mna vlezie chripka, neexistuje si lahnut do postele, musim byt 24 h ready, ide o princip, ze mi nema ani kto caj uvarit. tot par dni dozadu, v horuckach som trajdalakala s deckami po vonku, bolo pekne. zaujimalo to niekoho? prisiel niekto ze lahni si, ten jeden den sa vykuriruj, vezmem decka do parku? nie. toto neni zivot. hlavne nie pre mna. som dost aktivny clovek, potrebujem aktivneho pri sebe. silneho cloveka, ktory vie "udriet" do stola, ktory ma gule a vie, co je to dat niekomu rameno.
@mawka no tak to mas pravdu to ked nie je snaha na oboch stranach tak to je zbytocne a vycerpavajuce a vztah ti ma aj cosi davat nie len brat... presne ze ked je vsetko v poriadku potrebujes niekoho ale ked si napriklad chora potrebujes ho dvakrat tak a premahat sa v teplotach je o drzku... podla mna pride aj na teba rad a takeho chlapa najdes len musis si to nejako zariadit... urcite je tazke aj fungovat vo vztahu kde sa mesiac nevidite a mesiac ste spolu... no ale ked uz takeho najdes a bude mu to vyhovovat budes vedietze mu na vas naozaj zalezi 🙂

@mawka no tak to ti veru nezavidim a ako dlho si uz bez partnera? Urcite existuje nejake riesenie ale tiez chapem ze ked mesiac nevidis deti chces byt s nimi co najviac a ake su stare deturence? 🙂