icon

Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?

Dnes o 10:27

Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.

Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.

anonym_0574c7
Dnes o 10:42
@anonym_autor

@anonym_763313 A on zabudol kto ho vychoval a dal mu všetko čo potrebuje?

@anonym_autor poďme sa teraz všetci rodičia na celom svete vyhrážať a vyčítať svojim deťom že sme ich vychovali a oni si dovolili sa osamostatniť a založiť vlastnú rodinu.

autor
@anonym_763313

@anonym_autor a co teraz ako,ze???Ma sa vysrat na rodinu,zenu a deti a byt uz len s mamickou do konca jej zivota,ci ako si to predstavujes???

@anonym_763313 To nie, ale keby som mohla bývať niekde bližšie u neho bola by som rada.

anonym_763313
@anonym_autor

@anonym_763313 Preboha fuj. Ja predsa nič také nechcem, ako si môžete niečo také napísať? Ja len chcem aby syn nezabúdal, že ma matku, ktorá ho potrebuje.

@anonym_autor je hlavne otec a jeho potrebuju hlavne jeho deti.

autor
Dnes o 10:43
@anonym_0574c7

@anonym_autor poďme sa teraz všetci rodičia na celom svete vyhrážať a vyčítať svojim deťom že sme ich vychovali a oni si dovolili sa osamostatniť a založiť vlastnú rodinu.

@anonym_0574c7 A vy by ste boli rda keby si váš syn nájde hroznú nevestu?

dskjhfdlkdjhl
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl Ale ona je pre neho maximalne nevhodná. Je to zlatokopka.

@anonym_autor Ale on je dospely a je to jeho vyber. Ty sa nu do toho neplet, najdi si inu zabavku.

motylik2559
@anonym_autor

@martinka13 Ale čo mám inak robiť. Ja nechcem byť sama. Všetci ma len opúšťajú.

@anonym_autor A ty sa cudujes,ze ta vsetci opustaju, ked mas taketo chore nastavenie mysle?🤦‍♀️ Miesto toho co by si dopriala synovi stastie a ze sa osamostatnil a zalozil vlastnu rodinu tu nariekas, ze ti nevesta vzala syna? CHOREEEE!!!! Na to sa ine neda ani povedat, ak je toto realne. Fakt sa daj liecit, lebo synovi, ked tvoje chovanie prekypi, tak ta uplne odstrihne a naozaj ostanes totalne sama a aj sama si za to mozes. Ty mas k neveste sarkasticke poznamky a este ty si ides urcovat,ze to ma ona prejst mlcanim? Byt tvojou nevestou tak neprides ani raz! Nemas absolutne chovanie dospelej vyzretej zeny, ale manipulativnej a citovo vydieracskej osoby a to je naozaj na psychiatra. Vstup si do svedomia, vyhladaj odbornu pomoc, lebo takto nicis zivot aj sebe, ale hlavne synovi a jeho rodine! Tak strasne syna lubis? Ze ich nicis takymto debilnym spravanim? No to mi je teda laska, akurat tak opicia a chora a to teda okolo lasky k synovi ani neslo! V dobrom ti radim, vyhladaj odbornu pomoc, ak nie si troll

autor
@anonym_763313

@anonym_autor je hlavne otec a jeho potrebuju hlavne jeho deti.

@anonym_763313 Takže mna nepotrebuje už nikto?

anonym_9eee07
@anonym_autor

@stellarstar Cez 60.

@anonym_autor ak nie si Troll kúp si psíka. S tebou asi nebude spolužitie ľahká záležitosť, alebo začni navštevovať klub dôchodcov, ak sa cítiš osamelá ❤

anonym_763313
@anonym_autor

@anonym_763313 To nie, ale keby som mohla bývať niekde bližšie u neho bola by som rada.

@anonym_autor jezisi,len to nie.Sami by sa prestahovali na opacny koniec sr.

anonym_0574c7
Dnes o 10:44
@anonym_autor

@anonym_0574c7 A vy by ste boli rda keby si váš syn nájde hroznú nevestu?

@anonym_autor a prečo si myslíte že si váš syn mal nájsť nevestu aká sa páči vám?

dskjhfdlkdjhl
@anonym_autor

@anonym_763313 Takže mna nepotrebuje už nikto?

@anonym_autor Zacni sa chovat normalne a nebudes sama. Ak to nejde, tak vyhladaj odbornu pomoc.

dorizzz

Fuha.. autorka, urcite navstiv s takymi myslienkami psychiatra, psychologa. Je to velmi smutne, ze sa citis sama, ale nenavistou k neveste sa to nezmeni. Budes stale osamelejsia a osamelejsia. Nase deti sa na svet nepytali, ak sme ich priviedli na tento svet, bolo nasou povinnostou sa o ne postarat, a je nasou povinnostou ich v dospelosti pustit zit svoj zivot.
Ty mas pocit, ze syn je ti nieco dlzny. No nie, nie je.
Urcite psycholog, psychiater, hned.

anonym_e77447
Dnes o 10:45

...aj toto je vplyv tepla?

autor
Dnes o 10:46
@motylik2559

@anonym_autor A ty sa cudujes,ze ta vsetci opustaju, ked mas taketo chore nastavenie mysle?🤦‍♀️ Miesto toho co by si dopriala synovi stastie a ze sa osamostatnil a zalozil vlastnu rodinu tu nariekas, ze ti nevesta vzala syna? CHOREEEE!!!! Na to sa ine neda ani povedat, ak je toto realne. Fakt sa daj liecit, lebo synovi, ked tvoje chovanie prekypi, tak ta uplne odstrihne a naozaj ostanes totalne sama a aj sama si za to mozes. Ty mas k neveste sarkasticke poznamky a este ty si ides urcovat,ze to ma ona prejst mlcanim? Byt tvojou nevestou tak neprides ani raz! Nemas absolutne chovanie dospelej vyzretej zeny, ale manipulativnej a citovo vydieracskej osoby a to je naozaj na psychiatra. Vstup si do svedomia, vyhladaj odbornu pomoc, lebo takto nicis zivot aj sebe, ale hlavne synovi a jeho rodine! Tak strasne syna lubis? Ze ich nicis takymto debilnym spravanim? No to mi je teda laska, akurat tak opicia a chora a to teda okolo lasky k synovi ani neslo! V dobrom ti radim, vyhladaj odbornu pomoc, ak nie si troll

@motylik2559 Keď som u nich nemôžem ani nič povedať lebo je hneď oheň na streche. Raz som jej niečo povedala k tomu ako zle umýva riad. Usmiala sa ako harpya a podala mi spongiu, ze to mam umyt ja. Vždy ked niečo v dobrom poviem, ona sa len usmeje a da mi tu cinnost dokoncit. A co ja som upratovacka? Ona potom sedi po obede na sedacke, hra sa s detmi a ja aby som jej tam surovala kuchynu.

bomba36
Dnes o 10:46
@anonym_autor

@anonym_5f3c6f Syn mi vždy vynadá. Vždy sa kvôli nej pohádame. Dokonca už aj návštevy obmedzil, ale to ho určite nahuckala ona.

@anonym_autor nehadate sa kvôli nej, ale kvôli tvojej chorej gebuli

anonym_763313
Dnes o 10:47
@anonym_e77447

...aj toto je vplyv tepla?

@anonym_e77447 bohuzial nie,taketo strigy svokry byvaju casto.Citame to tu dost casto.

autor
@anonym_0574c7

@anonym_autor a prečo si myslíte že si váš syn mal nájsť nevestu aká sa páči vám?

@anonym_0574c7 Lebo tato je hrozna. Vadi mi aj jej smiech. Urcite mu ublizi.

dskjhfdlkdjhl
@anonym_autor

@motylik2559 Keď som u nich nemôžem ani nič povedať lebo je hneď oheň na streche. Raz som jej niečo povedala k tomu ako zle umýva riad. Usmiala sa ako harpya a podala mi spongiu, ze to mam umyt ja. Vždy ked niečo v dobrom poviem, ona sa len usmeje a da mi tu cinnost dokoncit. A co ja som upratovacka? Ona potom sedi po obede na sedacke, hra sa s detmi a ja aby som jej tam surovala kuchynu.

@anonym_autor Nevesta ma za to palec hore. Ty sa nauc komunikovat, budes sa Ty hrat s detmi a sediet na gauci.

autor
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Nevesta ma za to palec hore. Ty sa nauc komunikovat, budes sa Ty hrat s detmi a sediet na gauci.

@dskjhfdlkdjhl Ja tam chodím len kvoli synovi. Inak by som ho uz nevidela.

stellarstar
Dnes o 10:48

@anonym_autor ty s nevestou nemusíš súhlasiť, tebe sa páčiť nemusí, ved nie si s ňou. Tvojn syn žije s ňou, tvoj syn ju miluje, tvoj syn ma s ňou rodinu, tvoj syn je s ňou spokojný a šťastný a to je hlavné. Ži a nechaj žiť bude aj tebe dopriate. Ale fakt ešte raz ak toto je real daj sa liečiť a pracuj na sebe

autor
@dskjhfdlkdjhl

@dskjhfdlkdjhl Tak este aj tu su vsetky na jej strane? Keby ste ju videli. Knedla jedna.

dskjhfdlkdjhl
@anonym_autor

@anonym_autor Ja sa divim, ze Ti otvoria dvere, ked si takato j*bnuta.

ivik4
Dnes o 10:49

Dufam ze mi stare kolena takto nehrabne aby som si bud vymyslala somariny na internet alebo aby to bolo ozaj tak a bola som takato frustrovana matka. Jedno lepsie nez druhe

autor
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Ja sa divim, ze Ti otvoria dvere, ked si takato j*bnuta.

@dskjhfdlkdjhl Vazte slova mila pani. ôbec ma nepoznáte.

anonym_e77447
@anonym_autor

@anonym_autor A čo vnúčatá?

anonym_24a6ec
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl Ale ona je pre neho maximalne nevhodná. Je to zlatokopka.

@anonym_autor a to je reálne co píšete sem pani? Ci si niekto robí srandu začiatkom leta?
Viete lebo vaše príspevky sú.. Naozaj na povazenie opustil ma kvôli nej nesúhlasila som so svadbou, ona je tučná a pod. . Ak je to reálne, tak musíte k psychológovi.nemozete si majetnicky k sebe syna ťahať. Ste mama. Vychovali ste ho. Ale syn je už manželom tej ženy. Snažte sa ju mat rada. A pestuje pekne vzťahy. Určite vás budú viac aj navštevovať. Ak je to reálna téma. Prečo cítite k tomu dievčaťu zast? Co tak sa ju snažiť mat rada prečo by mala byť zlatokopka? Nemusí sa nám vždy páčiť výber našich detí. Ani moji rodicia nikdy nesúhlasili s mojim manželom. Ale toto je moc co píšete. Nehnevajte sa.

dskjhfdlkdjhl
@anonym_autor

@anonym_autor To, co sem pises, to uplne staci. Slova som zvazila a bola som este jemna.

stellarstar
@anonym_autor

@anonym_autor tak buď taká láskavá aj ty si váž slová

muchotrafka298
Dnes o 10:50

Ty mozes byt rada, ze ta vobec syn s nevestou pustia este k nim cez dvere. Lebo ku mne by si uz nechodila s tymto chorym a hlupym nastavenim. Zije s nou syn, kedze su manzelia, tak asi si vyhovuju. Teba do toho nic, ako ziju, preco a co a jak. Ani ze vyzera ako knedla. To nie je tvoja vec.

motylik2559
Dnes o 10:50
@anonym_autor

@anonym_autor Tak ju nekybicuj co ma ako robit! Je to jej domacnost a NIE TVOJA!!! ja by som spravila to iste prinajlepsom a prinajhorsom by si nechodila vobec. Ty nemas co zasahovat do toho co a ako ona robi a davat jej NEVYZIADANE rady. Nikto sa ta o to neprosil! A ked mas pocit,ze nemozes nic povedat, tak hovoris viac skody ako uzitku. Zrejme co vypustis z ust, to neprijemna perla.A ver,ze to by ta pocuvat nechcel nikto, nielen tvoja nevesta. Sa jej cudujem, ze ta takto vobec este znasa a bud rada, ze to urobi takto cez usmev, nez by ti skocila do toho tvojho. Este raz a naposledy, daj sa liecit, nez znicis seba aj svoju rodinu!