Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?
Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.
Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.
A ked k tomu nieco poviem tak bud rovno letim z dveri alebo dostanem od syna vynadane zatial co ona sa len usmieva ako hlupana. Strasne enrvy mam ked si ju vybavim.
@anonym_autor dobre robi, vie, co na Teba zabera a ides puknut od jedu 😅
@anonym_dcbaf2 Ale mna uz nic dobre necaka. Som suca akurat tak na samotu.
@anonym_autor Za to si žiaľ môžeš sama, svojím prístupom si kazíš vzťah so synom a jeho rodinou
@anonym_autor dobre robi, vie, co na Teba zabera a ides puknut od jedu 😅
@anonym_2b9fdd Ano ona sa v tom doslova vyziva.
@anonym_2b9fdd Ano ona sa v tom doslova vyziva.
@anonym_autor však je táto téma vymyslená? 😆
@eleanor2510 no tato tema bude mat rekordny pocet stran. Ze kupuje parny pocet kvetov a biele, ako na cintorin. Kokos 🤣🤣🤣. Jasne, ze to tu nezilo, tak treba dacim okorenit.
@anonym_2b9fdd vsak ja to chapem, teplo je, nic mic sa neda robit, tak aspon nech je tu sranda 😃
@anonym_4d3333 Su z polovice jej.
@anonym_autor Cize ich nemas rada. Naco sa k nim trepes? Nevestu tu priam neznasas, vnucata rada nemas a iba zla energia z teba ide. Keby si bola moja svokra, mas zakaz vstupu. Chodil by za tebou iba tvoj syn sam. A teda ktovie ci by vobec chcel chodit.
Lutujem tvoju nevestu naozaj.
Tak ked je to vymyslene tak to je vymyslene. Ja vas presviedcat nebudem, som od nervov cela vysilena.
@anonym_autor Cize ich nemas rada. Naco sa k nim trepes? Nevestu tu priam neznasas, vnucata rada nemas a iba zla energia z teba ide. Keby si bola moja svokra, mas zakaz vstupu. Chodil by za tebou iba tvoj syn sam. A teda ktovie ci by vobec chcel chodit.
Lutujem tvoju nevestu naozaj.
@anonym_4d3333 Prestante ju tu vsetky lutovat ona si to nezasluzi!!! Uz mam naozaj velke nervy ako este aj tu je ona za dobru a ja som co ? Vlecka hnoja?
Si predstavte ze si vypiplate dieta od mimina a potom pricupka nejaky hlupy usmievajuci sa zajac a zoberie vam ho.
@anonym_4d3333 Prestante ju tu vsetky lutovat ona si to nezasluzi!!! Uz mam naozaj velke nervy ako este aj tu je ona za dobru a ja som co ? Vlecka hnoja?
@anonym_autor Ty si otravna svokra. Nicis zivot rodine tvojho syna.
@anonym_autor Ty si otravna svokra. Nicis zivot rodine tvojho syna.
@anonym_4d3333 On si ho znicil sam hned ako povedal ano.
Tak ked je to vymyslene tak to je vymyslene. Ja vas presviedcat nebudem, som od nervov cela vysilena.
@anonym_autor lepšie by bolo, keby bola téma vymyslená. Ak je toto všetko pravda, tak tvoju nevestu veľmi ľutujem a tebe by som naozaj odporúčala odbornú pomoc, nič v zlom.
@anonym_autor chod na psychiatriu okamžite predtým než sa nervovo zrútiš
Si predstavte ze si vypiplate dieta od mimina a potom pricupka nejaky hlupy usmievajuci sa zajac a zoberie vam ho.
@anonym_autor Ale veď všetci chlapci sa raz oženia, a tým ich nikto nezoberie. Naďalej udržujú kontakty, ale s takou osobou, čo takto myslí, je celkom možné, že nebude mať ani syn, ani nevesta záujem o kontakt, lebo toto je toxické.
Ale musím povedať že tu by admini mohli anonymitu odhaliť. Lebo toto nemôže byť ani pravda ani real 🙈
@anonym_4d3333 On si ho znicil sam hned ako povedal ano.
@anonym_autor jaj ozaj a ty si syna tvojej svokry nezobrala? Ty si jej syna neukradla? Či to niečo ine??
@anonym_e13f70 Moj syn je moj zivot.
@anonym_autor esteze ty nie si jeho zivot 😃 ty to uz nejako doklepes v tej nenavisti.
@anonym_autor esteze ty nie si jeho zivot 😃 ty to uz nejako doklepes v tej nenavisti.
@anonym_e13f70 Pozor na to čo želáte iným.
@anonym_2b9fdd Tak toto ste si mohli odpustit.
@anonym_autor joj, nemohla, prepac.
BTW, aj ty si si mohla odpustit tu nenavist voci neveste a vnucatam, aj ten parny pocet bielych kvetov, co jej nosis, to je z rovnakeho sudka. Tak aky pozicaj, taky vrat, moja.
@anonym_e13f70 Pozor na to čo želáte iným.
@anonym_autor nic ti nezelam, robis si to sama, ved to tu pises od zaciatku 😃
@anonym_autor nic ti nezelam, robis si to sama, ved to tu pises od zaciatku 😃
@anonym_e13f70 Jasne bla bla. Budete nieco podobne ako ona.
12 stran…. Baby dame aspon 20 na tuto silenu a vymyslenu temu????? Lebo tu zas stagnuju temy a leto je tu 🤦🏻♀️
@anonym_autor Nikdy,ani na chvíľu si nepripustila,ze sa vo svojich názoroch mýliš? Veď tu ti x ľudí píše, že robíš chybu, že máš neštandardné sebecké názory.Myslis, že sme všetci hlupáci.Vies si vôbec predstaviť, že sú aj rodiny,kde sú svokry ako mamy pre nevesty/keď treba pokarhaju, keď treba pochvália, ale neurážaju, nevyžadujú pozornosť svojich detí, neprajú si ich rozchod.Ta moja bola ku mne taká dobrá, že keď pokarhala syna,lebo niečo urobil zle, tak syn sa jej s úsmevom pýtal: Mami, nepomýlila si sa, však ja som tvoj syn?...a zastavas sa nevesty
@anonym_autor
Vážená ak si skutočná. Na mieste tvojho syna riešim u teba zbavenie svojprávnosti a dám ťa do ústavu. Po Tom všetkom čo si tu vykúzlila, si zrelá na psychiatriu. K deťom by som ťa nepustila ani k partnerovi ako potenciálne nebezpečnú mešuge ženskú. Tu končí všetko moje porozumenie. Blázni na psychiatriu, zločinci za basy.

@anonym_2b9fdd Tak ja som syna odplienkovala do roka. Venovala som sa mu. Ona sa im nevenuje dostatocne.
@anonym_autor ved vravim, kde mas tu medailu??? Pytali sa synceka na tych prijimackach, ze kedy ho maminka odplienkovala? Praveze nevesta robi dobre, lebo caka, kym je dieta zrele a nedrezuruje to decko mechanicky. Kolkoze si casu presedela pri nom na tom nocniku? A posadzala si ho, chudaka, oblozeneho vankusmi od 3 mesiacov, moja? Cele zle, ZLE si to robila!