Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?
Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.
Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.
@anonym_autor manželka. Tá si má chrániť muža. Ako on si chráni ju. Narušená si, lebo jej dávaš párny počet kvetov ako na hrob a sadáš si medzi nich aby sa nemohli dotýkať.
@anonym_51870f A ako inak ju mam asi odradit?
@anonym_e77447 Ale ako mu moze vyhovovat?
@anonym_autor ... lebo má inú predstavu o rodinnom a partnerskom živote ako ty... lebo má iný vkus ako ty.To ta nikdy nenapadlo???
@anonym_51870f A ako inak ju mam asi odradit?
@anonym_autor taký troll ako vyšitý. Alebo si ozaj na hlavu. NEMÁŠ ju odradiť. Stačí? Nerobí nič zlé. Za to ty si prekročila toľko hraníc že až.
@anonym_autor a tvoja je v čom nenormálna?
@anos18 nepaci sa mi ako sa o neho stara. Ako o malomocneho, ja som ho vychovala a vsetko si vie zariadit sam. Naozaj mu nemusi chystat svacinky a kazdy den yvpekat. Aj tak to robi len preto aby si ho omotala okolo prsta. Decka este v roku plienky. Ako sa o nich stara? Hraciek plne izby iba co budu rozmazlene. Ked mam prist naschval vyvara aby sa ukazala. Lici sa, na co sa lici ked ide len do obchodu? Ked zacnem rozpravat zvysi hlasitost v radiu. Minule aj zaspala cez den a syn musel umyt riad.
@anonym_2b9fdd Vzdy ked im kupim a donesiem oblecenie, ona ho pichne do skrine ze je velke. No a co? Tak ohrniem a ideme dalej nie? Este ani raz som nevidela ze by to tie decka mali oblecene.
@anonym_autor ale ja Ti to pisem, aby si mala co robit, nech sa nenudis, ty koza!
A ked k tomu nieco poviem tak bud rovno letim z dveri alebo dostanem od syna vynadane zatial co ona sa len usmieva ako hlupana. Strasne enrvy mam ked si ju vybavim.
@anos18 nepaci sa mi ako sa o neho stara. Ako o malomocneho, ja som ho vychovala a vsetko si vie zariadit sam. Naozaj mu nemusi chystat svacinky a kazdy den yvpekat. Aj tak to robi len preto aby si ho omotala okolo prsta. Decka este v roku plienky. Ako sa o nich stara? Hraciek plne izby iba co budu rozmazlene. Ked mam prist naschval vyvara aby sa ukazala. Lici sa, na co sa lici ked ide len do obchodu? Ked zacnem rozpravat zvysi hlasitost v radiu. Minule aj zaspala cez den a syn musel umyt riad.
@anonym_autor a akú nevestu by si si predstavovala? Poďme sa porozprávať troll, lebo neskutočne si protirečíš a zamotávaš sa vo svojej logike.
Zeny, zbytocne sa snazite. Tato osoba odpoveda ako z prirucky. Nikto nemoze byt az taky jeb..ty. Bud sa nudi v tomto teple, alebo je to troll na rozputanie diskusie. V každom prípade to nie je realna tema.
@anonym_autor ja môjmu robiť desiatu do roboty, výpekam mu, periem mu a starám sa o neho. To je asi normálne nie? Každá dobrá manželka to robí svojmu manželovi. Tiež vie navarit, upratať aj vyprať si oblečenie.
@anonym_autor keď máš prísť a vyvára, ja by som sa tešila, byť na tvojom mieste. Minule môj syn cestoval na dlhú cestu, snúbenica mu pripravila jesť, ja som sa potešila, že mu pripravila jedlo, aj keď môj syn si vie to jedlo spraviť sám. A predstav si, môj tiež umyje riad, aj navarí, dokonca aj zavarí. No a čo? Aj muž môže umyť riad.
Najdi si kamosa, svokor v 80tke siel do klubu dochodcov co svokra umrela a tam si nasiel kamosku a uz ma ine myslienky , behaju po vyletoch , kadejakych akciach...
@anonym_autor mame 4 deti moja a v roku plienky su uplne normalne, nasi mali do 2,5 roka, posledne dieta do 3 a co ako? Ani raz mi mama alebo svokra nepovedala, ze zle daco robim! To je tak dolezite? Lebo ked syn isiel na gymnazium, tak sa ho na prijimackach nikto nepytal, dokedy mal plienky. No, vyhrala si medailu, ked Tvoje decko z brucha vyliezlo a hned sa zacalo na nocnik pytat 🫣🤣
Najdi si kamosa, svokor v 80tke siel do klubu dochodcov co svokra umrela a tam si nasiel kamosku a uz ma ine myslienky , behaju po vyletoch , kadejakych akciach...
@anonym_dcbaf2 Ale mna uz nic dobre necaka. Som suca akurat tak na samotu.
Predstáv si že u nás umýva riad môj muž ja sa riadu nedotknem hnusí sa mi a čo? Čo je na tom že on umyje raz riad. A to že sa maľuje aj ja sa malujem keď idem von s dievčatami na drink dám si aj obtiahnuté šaty a čo?
@anonym_autor Obávam sa, že tvoja nevesta by bola v pohode, keby si si o nej nevytvorila názor pri prvom stretnutí.Preco?... lebo sa zrejme vzhľadom podobá na tú, kvôli ktorej ta muž opustil/teba s krásnou postavou opustil pre nejakú so vzhľadom golema/.Pre teba nepochopiteľné a natoľko traumatizujúce, že každá, ktorá ti pripomína ženu pre ktorú si ostala sama,je pre teba nebezpečná, že ťa zase o niekoho oberie.Uvedom si však, že tvoja nevesta je iná žena a ze ta o syna neobera,ze keby si sa k nej správala od začiatku lepšie,mohla by ti byť ako dcéra
@anonym_autor tak zmeň svoj postoj
Zeny, zbytocne sa snazite. Tato osoba odpoveda ako z prirucky. Nikto nemoze byt az taky jeb..ty. Bud sa nudi v tomto teple, alebo je to troll na rozputanie diskusie. V každom prípade to nie je realna tema.
@eleanor2510 no tato tema bude mat rekordny pocet stran. Ze kupuje parny pocet kvetov a biele, ako na cintorin. Kokos 🤣🤣🤣. Jasne, ze to tu nezilo, tak treba dacim okorenit.
@anonym_autor mame 4 deti moja a v roku plienky su uplne normalne, nasi mali do 2,5 roka, posledne dieta do 3 a co ako? Ani raz mi mama alebo svokra nepovedala, ze zle daco robim! To je tak dolezite? Lebo ked syn isiel na gymnazium, tak sa ho na prijimackach nikto nepytal, dokedy mal plienky. No, vyhrala si medailu, ked Tvoje decko z brucha vyliezlo a hned sa zacalo na nocnik pytat 🫣🤣
@anonym_2b9fdd Tak ja som syna odplienkovala do roka. Venovala som sa mu. Ona sa im nevenuje dostatocne.
@anonym_autor no tak trenuj skoky do truhly, co ine ti poradit?
Ja by som chcela vedieť ako vyzerá vysnená nevesta
@hviezdicka002 ... ja viem,ako svokra v mladosti
Aj keď sa na hlavu postavíš ver mi že tvoj syn sa ti nevráti a keď mu to nevyjde s ňou utečie zas pri prvej čo stretne
@anonym_2b9fdd Tak ja som syna odplienkovala do roka. Venovala som sa mu. Ona sa im nevenuje dostatocne.
@anonym_autor tak majú aj otca, nie?
@anonym_2b9fdd Tak toto ste si mohli odpustit.
@anonym_autor pani ma ešte napadlo, vieš čo? Nechaj syna a jeho rodinu na pokoji a ked nechceš byť sama adoptuj si dieta z DD
Ty mas rada aj svoje vnucata? Ci iba syna?
@anonym_2b9fdd ...a nachystať plachtu a každý večer umyť nohy
Ty mas rada aj svoje vnucata? Ci iba syna?
@anonym_4d3333 Su z polovice jej.

@anonym_51870f Ja nie som narusena!!!!! Uz s tym prestante, ja si chranim dieta. To je cele. Kto iny ho ma chranit ked nie matka????
@anonym_autor Dieťa ??? Má 33 rokov nie 3.