icon

Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?

Včera o 10:27

Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.

Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.

esther100
Včera o 11:59
@anonym_autor

@martinka13 Ale čo mám inak robiť. Ja nechcem byť sama. Všetci ma len opúšťajú.

@anonym_autor a čudujes sa, že ťa všetci opúšťajú?

anonym_763313
Včera o 12:00
@volterra

Baby, to ozaj 6 strán príspevkov a vy ste si ešte nevšimli, že si z vás niekto , s prepáčením, robí prdel?

@volterra zial niektore svokry su naozaj take drble na hlavu,tomu sa hovori syndrom prazdneho hniezda,a toto je este vaznejsie by som povedala.

dskjhfdlkdjhl
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl A mne je fuk co si o mne myslite. Ja som milujuca matka ktora chce pre svoje dieta to najlepsie. A henta špata to teda není.

@anonym_autor Ty budes isto velka krasavica, pribal aj fotku, mozno to, co Ti ubrali v hlave, pridali na krase😉

autor
@esther100

@anonym_autor a čudujes sa, že ťa všetci opúšťajú?

@esther100 Pre dobrotu na žobrotu. Vy nechapete ze to nie ja ale ona je zla? Uplne s nim manipuluje.

anonym_e77447
@anonym_autor

@anonym_e77447 A ona sa kedy bude spravat korektne? Ci to len stary clovek sa ma drzat spat? Ked vidim ze jej je moja pritomnost neprijemna, just tam zostanem dlhsie.

@anonym_autor Niekto začať musí.Si staršia, skúsenejšie, múdrejšia, tak začni všetko riešiť od seba.Pozitivne zmeny môžu začať u teba...

autor
Včera o 12:01
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Ty budes isto velka krasavica, pribal aj fotku, mozno to, co Ti ubrali v hlave, pridali na krase😉

@dskjhfdlkdjhl V jej veku som mala postavu velmi peknu. To nemoze schudnut? Ved mu este aj ostudu robi taky golem.

volterra
Včera o 12:02
@anonym_autor

@volterra Ja si srandu nerobim. Pytam sa ako docielit aby som mala naspat syna ktoreho som poznala.

@anonym_autor tak určite
Skús niečo iné, lebo toto nie je ani zábavné, ani zaujímavé, len čisto traaaaaapne.

autor
@volterra

@anonym_autor tak určite
Skús niečo iné, lebo toto nie je ani zábavné, ani zaujímavé, len čisto traaaaaapne.

@volterra Ak mi nechcete pomoct tak ma aspn nechajte tak.

reela
4stanka4
Včera o 12:03

Prepáč ale po prečítaní tvojich príspevkov mi je tvojej nevesty tak strašne ľúto ze schytala takúto hyenu za svokru. Ale vieš co? Syna si vychovala fakt dobre, tlieskam mu za to, že sa svojej ženy zastane a je na jej strane. Ty si mala akú svokru? Asi to nebola žiadna výhra však? Namiesto toho aby si sa tešila ze je syn šťastný, spokojný a ma krásnu rodinu sa správaš ako korunovaná ...(doplň co uznáš za vhodne, nechcem aby ma blokli) Úprimne sa ani nečudujem ze ta ani nikam nevolaju keď všetko ohundres a nič ti nie je dobre.

anonym_763313
Včera o 12:04
@anonym_autor

@esther100 Pre dobrotu na žobrotu. Vy nechapete ze to nie ja ale ona je zla? Uplne s nim manipuluje.

@anonym_autor teba by som do domu uz nikdy nepustila a takto aj dopadnes,stratis syna uplne,bude ta nenavidiet za toto chore spravanie.

anonym_51870f
@anonym_autor

@anonym_autor keby si nevymýšlaš, tak do úvodu napíšeš ako syna manipuluje. Ale ty každým komentom napíšeš novú absurdnú vec, presne takýmto štýlom tu admini umelo vytvárajú diskusie. Postupne prilievajú do ohňa ešte “neuveritelnejším” detailom aby sme reagovali prehnane. Zvyčajne tie ktoré sú reálne padnuté na hlavu a založia tému rovno napíšu všetky detaily hneď do úvodu. Ako podarila sa téma, žije to tu

volterra
@anonym_autor

@volterra Ak mi nechcete pomoct tak ma aspn nechajte tak.

@anonym_autor ani ako scenár do tých trápnych Rodinných prípadov to nestačí.

autor
@anonym_763313

@anonym_autor teba by som do domu uz nikdy nepustila a takto aj dopadnes,stratis syna uplne,bude ta nenavidiet za toto chore spravanie.

@anonym_763313 Ak m znenavidi, bude to kvoli nej, lebo ho nahucka.

dskjhfdlkdjhl
Včera o 12:05
@anonym_autor

@anonym_autor tak to si ho zle vychovala, ked nevie samostatne premyslat. Tak teraz musis trpiet za svoje chyby, ty chudinka.

autor
Včera o 12:06
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor tak to si ho zle vychovala, ked nevie samostatne premyslat. Tak teraz musis trpiet za svoje chyby, ty chudinka.

@dskjhfdlkdjhl Ano trpim lebo nitko nema pre mna pochopenie.

anonym_5712ef
Včera o 12:06
@anonym_autor

To naozaj nenájdem pochopenie ani tu?

@anonym_autor bingo...ona a deti sú jeho rodina, koho sa má zastáť keď nie svojej rodiny?
A čo keď kvôli tehotenstvu pribrala to kvôli tomu ju má opustiť? A keď náhodou ochorie tvoj syn , bude mať zdravotné problémy, bude imobilný, tak ona ho má nechať? Pre dobro všetkých sa daj liečiť

anonym_763313
Včera o 12:07
@anonym_autor

@anonym_autor kvoli tebe a tvojmu choremu spravaniu,ani normalna babka nie si,je to hnus.Chora si osoba.A ty si mozes mysliet,ohovarat ich,nevestu ale tvoj syn bude hovorit pravdu,ze si chora a mas sa liecit.

autor
Včera o 12:07
@anonym_5712ef

@anonym_autor bingo...ona a deti sú jeho rodina, koho sa má zastáť keď nie svojej rodiny?
A čo keď kvôli tehotenstvu pribrala to kvôli tomu ju má opustiť? A keď náhodou ochorie tvoj syn , bude mať zdravotné problémy, bude imobilný, tak ona ho má nechať? Pre dobro všetkých sa daj liečiť

@anonym_5712ef Dobre tak ja si doma sadnem do prazdneho bytu a budem odratavat sekundy do konca. To by sa jej pacilo takto sa ma zbavit. Ale ja sa nedam, co mi budu sily stacit sa budem snazit ukazat synovi pravdu.

dskjhfdlkdjhl
Včera o 12:09
@anonym_autor

@anonym_5712ef Dobre tak ja si doma sadnem do prazdneho bytu a budem odratavat sekundy do konca. To by sa jej pacilo takto sa ma zbavit. Ale ja sa nedam, co mi budu sily stacit sa budem snazit ukazat synovi pravdu.

@anonym_autor A Ty si okrem starostlivosti o svojho syna nic ine v zivote nerobila? Ty nemas ziaden iny zmysel zivota? Ty nevies fungovat bez neho? Naozaj, ak si skutocna, zbehni k doktorovi.

svetlonos
@volterra

Baby, to ozaj 6 strán príspevkov a vy ste si ešte nevšimli, že si z vás niekto , s prepáčením, robí prdel?

@volterra
Aké áno. No pri predstave, že existuje taký exemplár reálne a náhodou to číta, tak nech ma aj kontra má svoju debilitu 😉. Veď podľa toho čo popísala, keby to je reálne, už by tu všetkým začala nadávať a ona kľudná ako baránok boží 🤣 Jasne že to píse trollov 😏

anonym_763313
@anonym_autor

@anonym_autor ty si chora.Zo synom sa tak budes stretavat niekde na ihrisku,ked sa deti budu hrat.

estellas
Včera o 12:10
@anonym_autor

@estellas Preco by som mala byt psychicky chora? Tak mi povedzte co mam robit. Ja sa jej nebudem podlizovat aby som si syna videla.

@anonym_autor Ste veľmi prehnane závislá na synovi, to nie je zdravé.Ja rozumiem, že ho milujete ale treba ho nechať osamostatniť sa. Rodičia tu nebudú večne, musí byť schopný postarať sa sám o seba.
To, že od vás odišiel a žije s partnerkou je prirodzená súčasť vývinu človeka.
Chápem, nevesty nemusia byť sympatické.
Môže sa stať, že syn si vyberie zle. Musí si to vyriešiť sám, musí sám zistiť či si vybral dobre.
Dospelý človek má byť samostatný.

autor
Včera o 12:10
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor A Ty si okrem starostlivosti o svojho syna nic ine v zivote nerobila? Ty nemas ziaden iny zmysel zivota? Ty nevies fungovat bez neho? Naozaj, ak si skutocna, zbehni k doktorovi.

@dskjhfdlkdjhl A co mu ako poviem? Ja ziadne lieky nechcem, nebudem uzivat kvoli nej lieky.

dskjhfdlkdjhl
Včera o 12:11
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl A co mu ako poviem? Ja ziadne lieky nechcem, nebudem uzivat kvoli nej lieky.

@anonym_autor Uplne staci, ked mu povies to, co pises tu. On uz bude presne vediet, co s Tebou, toto je celkom jasna diagnoza. Lieky potrebujes, nie kvoli neveste, ale kvoli sebe.

anonym_763313
@anonym_autor

@anonym_autor najdi si chlapa

anonym_e77447
@anonym_autor

@anonym_autor Čo tak miesto rozsievania zla robiť niečo užitočné,napr.chodit do práce, pomáhať odkázaným ľuďom vo svojom okolí?... alebo strikuj ponožky pre bezdomovcov na zimu.Pokojne môžeš vypomáhať ako dobrovoľník v zariadení pre seniorov...a áno,nie su to len rady , ale do práce chodím a dobrovoľnú prácu som si vyskusala

anonym_2b9fdd
Včera o 12:12
@anonym_autor

@motylik2559 Keď som u nich nemôžem ani nič povedať lebo je hneď oheň na streche. Raz som jej niečo povedala k tomu ako zle umýva riad. Usmiala sa ako harpya a podala mi spongiu, ze to mam umyt ja. Vždy ked niečo v dobrom poviem, ona sa len usmeje a da mi tu cinnost dokoncit. A co ja som upratovacka? Ona potom sedi po obede na sedacke, hra sa s detmi a ja aby som jej tam surovala kuchynu.

@anonym_autor a co mala spravit? Akozeee, Ty si dobra truba, sorry, mat taku svokru, vyzeniem ju z domu po prvom Tvojom pokuse "poradit v dobrom", toto nie je rada v dobrom, toto je zhadzovanie dospelej zeny v jej vlastnej domacnosti! Ano, mas jej to ukazat, ako sa to ma spravne robit, ked jej tvrdis, ze to ona zle robi. A ked sa Ti nepaci, ako si ona vedie domacnost a mas potrebu komentovat, tak sprav Ty lepsie! Co ine na to povedat?
A veru, moja dobra svokra, ked sa nam narodili deti, tak prisla pomoct a presne sa ma spytala, ako si skladam veci do skrine, aby som to mala podla seba spravene, ze tak urobi a nie podla seba. Este sa ma aj pytala, ako varim privarok, ze nech spravi po mojom, ked je u nas. Tak na to som jej povedala, ze ked vari ona, nech spravi podla seba, ked budem ja, spravim ja podla seba. Ze sa nema trapit. Takze aj mi oprala, aj ozehlila, aj navarila. Najlepsia zena na svete! A tiez viem, aj mi to povedala,ze nie je uplne so vsetkym spokojna s nevestami, ma nas 3, ale ani za nic na svete sa nebude starat do nas, ze ked su stastni s nami jej synovia, tak je to ok, ze nemusi byt vsetko podla nej. A rovnako tak nasi, otec posomre na svagra napriklad dost, ale viem, ze aj na mojho muza obcas, ale skor tak spolu s mamou v sukromi, len daco sa dozviem, ale inak ked vidi, ze nam chlapi neublizuju a pekne sa staraju o rodinu, tak je spokojny. A nebude robit rozbroje.
A viem, ze urcite ani ja nebudem so vsetkym spokojna s nevestami alebo zatmi, ale toto, co Ty robis, nebudem robit a ked, tak poviem mojmu muzovi, nech ma uprace! Ked nebudem nahodou mat sudnost. Tebe skutocne preplo, zena!

autor
Včera o 12:12
@estellas

@anonym_autor Ste veľmi prehnane závislá na synovi, to nie je zdravé.Ja rozumiem, že ho milujete ale treba ho nechať osamostatniť sa. Rodičia tu nebudú večne, musí byť schopný postarať sa sám o seba.
To, že od vás odišiel a žije s partnerkou je prirodzená súčasť vývinu človeka.
Chápem, nevesty nemusia byť sympatické.
Môže sa stať, že syn si vyberie zle. Musí si to vyriešiť sám, musí sám zistiť či si vybral dobre.
Dospelý človek má byť samostatný.

@estellas Ale mne sa az bridi. Ako sa k nemu tuli a hladka ho po vlasoch. Ked sedia na sedacke schvalne si sadnem medzi nich. Ale oni obaja vstanu a idu prec a mna tam nechaju samu. Chcu stale labzovat po vonku, po ZOO ale ja som unavena a chcem sediet u nich doma. Ale oni ako keby ma chcu znicit.

dskjhfdlkdjhl
Včera o 12:13
@anonym_autor

@anonym_autor Len tak pre zaujimavost. Mohla by si napisat, ake mas vzdelanie a co si cely zivot robila (samozrejme okrem starania o svojho syna)?