Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?
Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.
Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.
Nečítam celú diskusiu ale niečo mi tu nesedí🤔🤔
Sú spolu 11 rokov. A 9 rokov je tvoja nevesta. Syn aa ženil keď mal 25. Čiže si ju našiel v 16tich
Začali spolu bývať pól roka po zoznámení. Akože matka ako ty by pustila v 16tich svojho syna bývať a priateľkou?
@anonym_3f7980 To nejako divne pocitas.
@anonym_e77447 Ano ved to je to co chcem nech je zase doma
@anonym_autor 33 ročný dospelý chlap nech sedí doma pod mamičkinou sukňou? To nemyslíš vážne. Máš úplne choré zmýšľanie
Buď rada, že má rodinu, deti a je šťastný.
@anonym_autor ty si fakt chorá...cize ty chceš aby tvoj syn opustil rodinu a svoje deto, aby mohol byť s tebou...prepáč ale takú p...som ešte nikdy nestretla
@rachel36a Ja len chcem aby nezabudal na to ze ma matku. Ja som tu pre neho bola do 22 rokov a zrazu uz ma nepotrebuje? A co ked ho potrebujem ja?
@anonym_e77447 Všetci hovoria ze sa podobaju na syna ale mne sa to nezda.
@anonym_autor
Inak takúto pizdu som tiež raz stretla. Otcova známa, poznala aj mamu. Povedala mi, že sa veru ani na jedného z nich nepodobam. Odpovedala som, že som cigáňom z voza vypadla a naši si ma adoptovali, všetka česť im. To vysvetľuje, že sa na nich nepodobam. Mala som 16tokov a tetka ako si myslela že bude vtipná, ostala stáť s otvorenou hudbou 😁. Hovorím - s adopciou Str nerátali, že? A potom ma rodičia naháňali,cur to rozprávam 🤣. No na blbu hlášku blba odpoveď!
Už začínam pochybovať že je to reálna téma.
Každý sa chce prirodzene osamostatniť. Je to prirodzená súčasť vývinu človeka. Ty si by chcela ostať celý život žiť s rodičmi ? Rodičia raz zomrú takže, nikto nemôže žiť pri rodičoch večne. Rodičia nemôžu živiť svoje dieťa večne.
@anonym_autor V tom prípade prepáč,aj za cenu bloknutia ti napíšem, čo si myslím:SI SEBEC, KTORÉMU NEZÁLEŽÍ NA ŠŤASTÍ VLASTNÉHO SYNA a okrem seba nemáš rada nikoho
Každý sa chce prirodzene osamostatniť. Je to prirodzená súčasť vývinu človeka. Ty si by chcela ostať celý život žiť s rodičmi ? Rodičia raz zomrú takže, nikto nemôže žiť pri rodičoch večne. Rodičia nemôžu živiť svoje dieťa večne.
@estellas Bohuzial, existuju takto trafene osoby, najhorsie je, ze ony si myslia, ze su v poriadku a nechcu vyhladat pomoc, radsej strpcuju zivot svojim blizkym.
@anonym_autor 33 ročný dospelý chlap nech sedí doma pod mamičkinou sukňou? To nemyslíš vážne. Máš úplne choré zmýšľanie
Buď rada, že má rodinu, deti a je šťastný.
@patka06 A je stastny? Ved ona mu aj svacinu do prace chysta ako keby bol malomocny. Vyvara mu aby si ho udrzala. Stale deckam kupuje nejake hracky, chodi na vylety, kruzky. Ja som ako decko mala jednu ceruzku a zosit a stacilo mi. Len ich rozmazluje. Ja som syna odplienkovala v roku aj chodit vedel skor ako oni. A ked jej nieco poviem, s kludom anglicana odveti ze kazde dieta je ine. Poviem jej mnou overene postupy a ona povie ze si bude robit podla seba. Toto co je? Ved ja mam skusenosti. Takto budu tie decka rozmazlene rovnako ako ona.
@rachel36a Ja len chcem aby nezabudal na to ze ma matku. Ja som tu pre neho bola do 22 rokov a zrazu uz ma nepotrebuje? A co ked ho potrebujem ja?
@anonym_autor Vo vlastnom zaujme vyhladaj psychiatra a porozpravaj mu to, co sem pises, on uz bude vediet, co s Tebou.
@patka06 A je stastny? Ved ona mu aj svacinu do prace chysta ako keby bol malomocny. Vyvara mu aby si ho udrzala. Stale deckam kupuje nejake hracky, chodi na vylety, kruzky. Ja som ako decko mala jednu ceruzku a zosit a stacilo mi. Len ich rozmazluje. Ja som syna odplienkovala v roku aj chodit vedel skor ako oni. A ked jej nieco poviem, s kludom anglicana odveti ze kazde dieta je ine. Poviem jej mnou overene postupy a ona povie ze si bude robit podla seba. Toto co je? Ved ja mam skusenosti. Takto budu tie decka rozmazlene rovnako ako ona.
@anonym_autor ešte povedz že miluješ Fica a bude to komplet
@anonym_e77447 Ano, povedala ze som stara jezibaba a raz sa mi vsetko vrati. Dokonca to povedala pred synom a ten sa len usmial a nezastal si ma. Rozplakalo ma to a ani to s nim nehlo. Odkedy je s nou je necitlivy
@anonym_autor vsetko sa ti to vrati aj s urokmi,lebo im len zle robis a len zle im chces,je to hnus od vlastnej matky.
@estellas Preco by som mala byt psychicky chora? Tak mi povedzte co mam robit. Ja sa jej nebudem podlizovat aby som si syna videla.
@stellarstar Oni su mladsi, to oni by sa mali zamysliet. Ja tu nebudem vecne a potom co? Potom bude mat syn vycitky?
@anonym_autor
Aké výčitky. Skôr buchnú so ženou to najlepšie šampanske, že to pán Boh vyriešil s takou psychomaterou ako si ty.
Hlavné je, že syn je s ňou spokojný, že majú aj deti a treba sa tomu prispôsobiť, veď aj staršia žena si môže nájsť priateľa alebo priateľky a nečakať len na syna. A k synovej žene sa bolo treba od začiatku správať slušne a prispôsobivo, takto im len strpčujete život.
@anonym_autor Keď sa niekto takto správa, nie je vítaný nikde.
Baby, to ozaj 6 strán príspevkov a vy ste si ešte nevšimli, že si z vás niekto , s prepáčením, robí prdel?
@anonym_autor ty sa takto "prenesuhlasis" az do dochodku 😃 to ti stoji za to? Nemas iny zivot?
Baby, to ozaj 6 strán príspevkov a vy ste si ešte nevšimli, že si z vás niekto , s prepáčením, robí prdel?
@volterra Ja si srandu nerobim. Pytam sa ako docielit aby som mala naspat syna ktoreho som poznala.
@estellas Preco by som mala byt psychicky chora? Tak mi povedzte co mam robit. Ja sa jej nebudem podlizovat aby som si syna videla.
@anonym_autor Nemas ziadnu kamaratku, ktora by Ti otvorila oci, aby si videla, ako funguju ine babky? Vies, keby si sa spravala normalne (nejest na svadbe a podobne hovadiny, to nie je normalne, ak to nevidis, tak naozaj smer psychiater), tak Ta pozvu na narodeniny, aj mimo to a budes si syna vidiet casto, aj by za Tebou prisli. Ked sa chovas tak, ako to tu pises, tak je jasne, ze s Tebou nechcu nic mat.
@anonym_autor ty sa takto "prenesuhlasis" az do dochodku 😃 to ti stoji za to? Nemas iny zivot?
@anonym_e13f70 Moj syn je moj zivot.
@anonym_autor Nie podlizovat, ale správať sa korektne/nedávať nevyžiadane rady a nekritizovat/, akceptovať,ze pre syna je jeho rodina na prvom mieste a možno po case ti bude dané vidieť syna jeho rodinu pravidelne
@anonym_autor Nemas ziadnu kamaratku, ktora by Ti otvorila oci, aby si videla, ako funguju ine babky? Vies, keby si sa spravala normalne (nejest na svadbe a podobne hovadiny, to nie je normalne, ak to nevidis, tak naozaj smer psychiater), tak Ta pozvu na narodeniny, aj mimo to a budes si syna vidiet casto, aj by za Tebou prisli. Ked sa chovas tak, ako to tu pises, tak je jasne, ze s Tebou nechcu nic mat.
@dskjhfdlkdjhl Mam ale ona sa so mnou uz na tuto temu nechce bavit.
@volterra táto osoba si môže robiť prdel ale reálne také svokričky existujú.
@anonym_e13f70 Moj syn je moj zivot.
@anonym_autor Toto je opicia láska.Koho milujeme, necháme ho žiť a tešíme sa,ze je spokojný a šťastný
@anonym_autor Nie podlizovat, ale správať sa korektne/nedávať nevyžiadane rady a nekritizovat/, akceptovať,ze pre syna je jeho rodina na prvom mieste a možno po case ti bude dané vidieť syna jeho rodinu pravidelne
@anonym_e77447 A ona sa kedy bude spravat korektne? Ci to len stary clovek sa ma drzat spat? Ked vidim ze jej je moja pritomnost neprijemna, just tam zostanem dlhsie.
@dskjhfdlkdjhl Mam ale ona sa so mnou uz na tuto temu nechce bavit.
@anonym_autor Aha, takze pochopila aj ona, ze si jebnuta. A je mi fuk, ak ma bloknu.
Ja si tiež so synom rozumiem a nehanbím sa za to.
Bála som sa vždy toho čo mi domov doprace.
Dotrepal šialenú intriganku a manipulatorku, ktorá robí všetko preto aby nasrala.
Doteraz som všetko prekusla a to si mám teraz akože vkuse podľa vás kusať do jazyka len aby som bola za "chrumkavú svokru"?
Či vy všetky budete skákať ako nevesty budú pískať??
@anonym_9b62d6 nie,staci sa im nesrat do zivotov.Ak aj urobia chyby,su to ich chyby,staci tu byt pre nich,ked budu potrebovat pomoct.Ale nevyziadane rady nikto nikdy nema ani nemal rad.
@anonym_autor asi dnes dobre pecie to slniecko na hlavu ze? A muza mas kde? Ty si si zo syna spravila partnera?
Toto je tema z kategorie - malo to tu zije, podme co najviac ludi pohorsit a rozvasnit alebo potom je to naozaj ten typ mamy, ako ta s tym bratovym somom, co mu chceli so sestrou strazit dom cez dovolenku, ale tak, ze sa tam nastahuje cela familia, lebo oni maju wellness a bazen a oni chudaci, len byt a kde muz a deti su menej ako bracek a mamicka. Len troaku pootacane to bolo...🫣.
@anonym_autor Aha, takze pochopila aj ona, ze si jebnuta. A je mi fuk, ak ma bloknu.
@dskjhfdlkdjhl A mne je fuk co si o mne myslite. Ja som milujuca matka ktora chce pre svoje dieta to najlepsie. A henta špata to teda není.

@anonym_autor ty si fakt chorá...cize ty chceš aby tvoj syn opustil rodinu a svoje deto, aby mohol byť s tebou...prepáč ale takú p...som ešte nikdy nestretla