Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?
Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.
Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.
33 ročnému už nemusí matka ukazovať pravdu, vytvoril si rodinu, akú chcel, on nemôže žiť s mamou navždy, ale môžete mať dobré vzťahy, len to musia obe strany byť ústretové a nie jedna robiť a rozprávať takéto veci. Môže sa stať, že povedia, že nechcú takúto návštevu a obmedzia kontakty, len na minimum. Koho by bavilo niečo takéto?
@estellas Ale mne sa az bridi. Ako sa k nemu tuli a hladka ho po vlasoch. Ked sedia na sedacke schvalne si sadnem medzi nich. Ale oni obaja vstanu a idu prec a mna tam nechaju samu. Chcu stale labzovat po vonku, po ZOO ale ja som unavena a chcem sediet u nich doma. Ale oni ako keby ma chcu znicit.
@anonym_autor ty si riadne drbla,fakt.Je normalne,ze chcu ukazat detom aj ine ako sediet doma s chorou osobou a prisposobavat sa len jej.Chorej osobe na hlavu
@anonym_autor Aha, takze pochopila aj ona, ze si jebnuta. A je mi fuk, ak ma bloknu.
@dskjhfdlkdjhl
Ešte že som kávu nepila, oplula by som si obrazovku 🤣

@dskjhfdlkdjhl Maturitu a pracovala som v administratíve.
@anonym_autor a kolko mas rokov? Uz nepracujes?
33 ročnému už nemusí matka ukazovať pravdu, vytvoril si rodinu, akú chcel, on nemôže žiť s mamou navždy, ale môžete mať dobré vzťahy, len to musia obe strany byť ústretové a nie jedna robiť a rozprávať takéto veci. Môže sa stať, že povedia, že nechcú takúto návštevu a obmedzia kontakty, len na minimum. Koho by bavilo niečo takéto?
@petronelag No skusil by to ho potom rovno vydedim nebude si ona uzivat moje peniaze. A ja sa vyhodit ani nedam. Mam plne pravo byt v jeho zivote a aj tam budem.
@petronelag No skusil by to ho potom rovno vydedim nebude si ona uzivat moje peniaze. A ja sa vyhodit ani nedam. Mam plne pravo byt v jeho zivote a aj tam budem.
@anonym_autor Ja tipujem, ze im bude lepsie ak ich vydedis a das im pokoj, pokoj je viac ako peniaze.
@estellas Ale mne sa az bridi. Ako sa k nemu tuli a hladka ho po vlasoch. Ked sedia na sedacke schvalne si sadnem medzi nich. Ale oni obaja vstanu a idu prec a mna tam nechaju samu. Chcu stale labzovat po vonku, po ZOO ale ja som unavena a chcem sediet u nich doma. Ale oni ako keby ma chcu znicit.
@anonym_autor tak toto snáď fakt nemôže byť pravda ☹️
@anonym_autor nie,nebudes.A povie,zadrhni sa tvojimi peniazmi a majetkami.A konecne bude mat pokoj a bude sa moct slobodne nadychnut.
Skoda, ze sa tu neobjavila ta nevesta.
@anonym_autor Mohla by si jej napisat, aby sa tu tiez vyjadrila, potom by este len bola zabava😉
@anonym_autor tak toto snáď fakt nemôže byť pravda ☹️
@anos18 Ja si niekedy čítam tieto príspevky na MK a zistím, že vlastne ani nemám veľké problémy, musí byť radosť mať takúto svokru.
@anonym_763313 Na navsteve? U svojho vlastneho syna doma? Ved vacsinu aj tak financuje on, ona je na materskej.
A kvôli komu je na materskej???nie náhodou že tvoj syn jej narobil deti ???fuj ty vole keď to všetko čítam je mi na zvracanie .Čo si ty za človeka ?????ľutujem tvoju nevestu tak že sa to nedá ani opísať.Boze stopnite ju už niekto lebo toto sa nedá
Takze uz mam v podstate len cakat na smrt alebo co?
@anonym_autor kup si sijaci stroj a zacni vnucatam sit tricka napriklad! Alebo nam babicka vysivala pekne obrazy, kym vladala! Boze, co ja nestiham detom usit, tak usijem potom vnucatam! Moja mama ma 72 rokov a nestiha mi ani volat, nie je chodit ku nam, v kuse nieco robi. A to je uz na dochodku dobre dlho. A Ty hovoris, ze nevestaje knedla? To skor Ty tym Tvojim nudnym zivotom. Tak si zdvihni rit, pommoz bez kecov s vnucatami, nech si nevesta moze ist zacvicit a bude aj chudsia potom. Take Ti nenapadlo?
@anonym_autor Takze nevesta je knedla, lebo chodi s detmi na vylety, vyvara, stara sa o deti a Ty by si rada knedlila na gauci. Toto nejako nesedi. A ked oni vecer zalahnu, tak tiez im vlezies do postele? Ci len ked sedia na gauci vedla seba, tak Ti to vadi?
@anonym_autor
Blahoželám, dobre ti to šlo s písaním. Prezradila ťa kytica s parným počtom kvetov 😉 a zachovanie kľudu bez narábania. Nadschval ťa provokujem v tejto téme a ty nič. Pokiaľ by si reálne bola svokra akú opisuješ, už by si tu stekala po všetkých a reagovala úplne inak. Ale tak za pokus to stalo, snáď budú extra odmeny 🙂🌸.
@anonym_autor a kolko mas rokov? Uz nepracujes?
@dskjhfdlkdjhl 66, už nie.
@anonym_763313 Preboha fuj. Ja predsa nič také nechcem, ako si môžete niečo také napísať? Ja len chcem aby syn nezabúdal, že ma matku, ktorá ho potrebuje.
V prvom rade má deti a ženu ktorý ho potrebujú.Hovoris len inými slovami že sa má na nich vykašľať a starať sa o teba veď to je choreeeee
Myslím si že tvoj syn od teba doslova zdrhol. A ešte by ne 25 je akurát tak dosť na odsťahovanie a vytvorenie si vlastného života. Myslím si že si chorá a mala by si sa ísť liečiť lebo toto nie je zdravé. A nájsť si koníčky.
Ak chcete napíšte mi. Myslím, že nutné potrebujete pomoc zvonku. Ak je to teda všetko pravda, čo tu píšete.
@anonym_autor kup si sijaci stroj a zacni vnucatam sit tricka napriklad! Alebo nam babicka vysivala pekne obrazy, kym vladala! Boze, co ja nestiham detom usit, tak usijem potom vnucatam! Moja mama ma 72 rokov a nestiha mi ani volat, nie je chodit ku nam, v kuse nieco robi. A to je uz na dochodku dobre dlho. A Ty hovoris, ze nevestaje knedla? To skor Ty tym Tvojim nudnym zivotom. Tak si zdvihni rit, pommoz bez kecov s vnucatami, nech si nevesta moze ist zacvicit a bude aj chudsia potom. Take Ti nenapadlo?
@anonym_2b9fdd Vzdy ked im kupim a donesiem oblecenie, ona ho pichne do skrine ze je velke. No a co? Tak ohrniem a ideme dalej nie? Este ani raz som nevidela ze by to tie decka mali oblecene.
@anonym_autor a ku komu sa má túliť tvoj dospelý ženatý syn? K tebe? Nieže by si sa tešila, že má šťastné manželstvo. Ja mám tiež dospelého syna, a teším sa, že dobre vychádza so svojou snúbenicou. Do ničoho sa im nemontujem, rady rozdávam vtedy, keď sa ma spýtajú na môj názor. Inak sa im do vecí nestarám. Keď mi niečo ponúknu upečené, pochválim, že je to chutné. Keby mi to nechutilo, tak by som sa nevyjadrovala, ale to sa ešte nestalo. A keď sa k sebe tulia, mám radosť, že sa majú radi
A ja mať takú svorku buď by som opustila chlapa lebo takého mamanka by som nechcela alebo sa presťahovala čo najďalej….
Majú vlastný život. Kebyže mne moja svokra stará do života by som jej dačo povedala. Moja veľmi dobre vie že ja si vždy urobím po svojom a môže sa na hlavu postaviť ale nerobí to. A tiež sa vidíme čo raz do mesiaca? Niekedy ani to takže nevidí svojho syna. A to má 23 môj muž.
@patka06 A je stastny? Ved ona mu aj svacinu do prace chysta ako keby bol malomocny. Vyvara mu aby si ho udrzala. Stale deckam kupuje nejake hracky, chodi na vylety, kruzky. Ja som ako decko mala jednu ceruzku a zosit a stacilo mi. Len ich rozmazluje. Ja som syna odplienkovala v roku aj chodit vedel skor ako oni. A ked jej nieco poviem, s kludom anglicana odveti ze kazde dieta je ine. Poviem jej mnou overene postupy a ona povie ze si bude robit podla seba. Toto co je? Ved ja mam skusenosti. Takto budu tie decka rozmazlene rovnako ako ona.
@anonym_autor Tvoj syn a nevesta sú dvaja rozumní ľudia, keď sa nenechajú ovplyvňovať tvojimi, prepáč za výraz, chorými názormi. Žijú normálny život.
Áno, je šťastný, Má svoju rodinu a za ňou si stojí. To ty si tá, ktorá mu ničí život.
Fakt, neverím, že to to je reálne - poteším sa, ak nakoniec napíšeš, že si si len chcela skrátiť horúci deň touto diskusiou.
@anonym_autor ak nie si troll... zamýšľam sa prečo asi chlapec začal už po pól roku randenia s ňou bývať 🤔 Je od Teba 8r. preč ak chceš preňho to najlepšie, daj im pokoj!!!
Ty si bud troll, alebo jebnuta. Ale podla mna skor to druhe. Cudujem sa, ze ta syn vobec este chce vidiet
@anonym_autor vieš koľko krát my berieme svokru niekde ? Asi tak 2 krát s nami niekde bola. A preboha majú malé deti tak chcú s nimi chodiť čo majú s tebou sedieť a lúštiť krížovky boje ženská spamätaj sa. Buď rada že s tebou syn neprerušil kontakt lebo nemáš od toho ďaleko
Tak som sa tu dozvedela ze som jbnuta, chora na hlavu a v podstate mam stiahnut chvost a byt ticho a tesit sa z ich akoze lasky. A moja laska co?
Už mi ani na spravy neodpoveda. Podla mna ich ta potvora maze aby sa k nim nedostal. Keby som odpadla tak kto to zisti?

@anonym_autor Len tak pre zaujimavost. Mohla by si napisat, ake mas vzdelanie a co si cely zivot robila (samozrejme okrem starania o svojho syna)?
@dskjhfdlkdjhl Maturitu a pracovala som v administratíve.