Niekto mi chodí do bytu
Niekto mi chodi do bytu. Zmizlo mi kopu spodneho pradla, 2 krat kefka na zuby a raz som si nasla v bytu gumicku s napisom I love you a rucne vyrobene srdiecko. Policii neverim, nevolala som ich. Tiez mi niekto chodil buchat v noci na dvere. Ked manzel dal hore nad dvere bytu kamery, na chvilu to prestalo. Ked sme ich dali dole, znova to zacalo. Nie buchanim ale zmiznutim mojej zubnej kefky. Znie to cudne ale ja uz mam z toho hlavu ako slon. Neverim, ze by mi policia pomohla, nakolko mam s nimi iba zle skusenosti. ( Ututlali v minulosti nehodu, pri ktorej ma zrazila nejaka zenska v polovici priechodu pre chodcov)
Mam podozrenie, kto by to mohol byt. Napada niekoho sposob, akym by to slo riesit bez policie?
Je viac moznosti:
1. Vymyslená téma - nabudúce prosím pridaj trochu viac paranormalna nech to má grády, pri tých zubných kefkach nenapadne hneď že ich vzali na wodoo praktiky 🤣
2. Tvoj muž si do bytu vodí curvy - zožeň kameru ako radia baby a rozvodového právnika
3. Tvoj tatko kľúče od bytu niekde zabudol a nechce ti to povedať - zožeň poriadne bezpečnostne dvere a zámok
4. máš psychické problémy, keď sa uvidíš na kamere v čase keď si v byte nebola výhľadaj odbornú pomoc
5. Muž sa ťa snaží psychicky rozhodit, tu tiež pomôže kamera
@katka700 tak ak si tu muz udajni niekoho nosi, ako sa mohlo stat to s tou gumkou? Ze sme odisli z bytu, vratili sa o 3 hodiny a gumka bola v kupelni??? Ked na 10000 % viem, ze nie je moja a ani som ju tam nenechala?
Ešte raz sa opýtam,prečo si už nevymenila zámok?
Alebo rovno zajtra ho nevymenis? A kľúče budeš mať iba ty a muž?
Nejaku susedku dochodkynu odnaproti nemas? S takou keby si sa dohodla tak vyčíha... mali sme taku na bytovke, ta vedela vsetko, aj na tyzden popredu....
Ja, ak by som toto zistila, by som vymenila zamok este v ten den. A ty pianko, budes konat az ked sa poradis na MK 🙉
Tvl, toto je taky bizar, ze netusim, kto je na tom horsie. Ci autorka alebo ja, ze mi na sekundu prebleslo hlavou, ze co ak je toto naozaj realna tema 😳
No podla mňa to je osoba čo ťa ľúbi a pozná tvojho otca veľmi dobre. Kúp kamery a zámok vymeniť určite. Daj vedieť čo si zistila som zvedavá
Presúvanie veci sa deje keď je v nehnuteľnosti poltergeist - podľa ľudí čo to zažili veci sú preukázateľne na inom mieste než boli. Len tam zase nedáva zmysel na čo by mu bolo spodné prádlo. Mozno má tvoj muž komplica ktorý prišiel keď ste boli preč a nastrazil gumičkou?
@jaond19 bola som sa pytat susedy od vedla. Pred cca mesiacom volakto v noci 5krat udrel po zabradli. Tvrdila, ze nic nepocula. Mala som 23 decembra narodky. Bol u nas svokor a on tiez pocul klopanie. Takze nie som cvok ani si nevymyslam. Zamok som menila, ked som byvala v predoslom podnajme, nepomohlo to.
Tu sa dejú čudné veci kúp kamery aby nikto o tom nevedel ale nikto a zistíš pravdu
No aj keby to bol niekto cudzí, komu dal/stratil oco kľúče, tak ako ten človek vie, že práve vtedy ste všetci preč? A reálne nepochopím, ako s takým niečím dokážeš tak dlho žiť a nič neurobiť...
@spadnutaslivka tiež nechápem už toto
@marcela1207 mala som na gymku problem s jednou ucitelkou.vsade za mnou doliezala, myslim ze bola psychicky chora. Ziarlila na jednu ucitelku, vtrhla raz do triedy na obciansku vychovu v momente, ked sme sa na comsi smiali. Pozerala na mna vrazedne, akoby som nieco urobila. Ta normalna ucitelka si to vsimla a pytala sa jej, na co prisla. Tamta sa zacala vyhovarat, ze zabudla zapisat do triednej knihy. Atd. Ked som po rokoch prisla za svojim triednym ucitelom s dcerou 4 mesacnou v naruci, stretla ma na chodbe. Ocervenela na hrudi a ksichte a pytala sa, ci som sa vydala. Ja ze ano. Zacala mi vycitat, ci som sa musela vydat a ci som radsej nechcela ostat slobodna mamicka.
Bože to bude psychopatka potom a možno to bola aj ta žena čo ťa zrazila
Ty si v predoslom byte uz vymenila zamky a dialo sa to stale i napriek tomu,ze si kluce nikomu nedala?alebo nahradne kluce niekto mal?
Myslim,ze za ten cas by si uz niekto niekedy na chodbe vsimol,kebyze k vam niekto ide do bytu..
Popravde tomu je tazko uverit. Normalny clovek by tie kamery na dverach nechal,ved ked uz su raz kupene,akoze preco ich davat dole? Ved to nema logiku..ze chcela som vediet ci to prestalo no a ked neprestalo tak kamery co?vratila si do obchodu? A pokracuje to teda udajne dalej az napises na kona miesto toho ze das tie kamery nazad?alebo vymenit zamku a kluce nedat nikomu by bolo hadam prve...blbost jak traky,nik to neuveri..
@marcela1207 podľa mňa je to vymyslené alebo je autorka psycho. Lebo aj keby to robil muž, tak zdravý človek by to proste riešil. Autorka- ak sa jednalo predtým o podnájom, mohol majiteľ mať kľúče a chodiť. Rovnako aj teraz. Ale zabila si to úplne neuveriteľným príbehom s učiteľkou. Takže buď si psycho alebo si si to vymyslela. Neverím ani fň. Načo by takej osobe dal tvoj oco kľúče??? 😀 A stále- ako by vedela, kedy nikto nie je doma? Toto vyzerá ako zlý námet na ešte horší film 😀
Vieš čo, sú to ufonci. Sem tam idú navštíviť vás byt
@zmrzlinka2021 zoberu spodare, kefky, na vymenu nechaju gumicku i love you 😀
@marcela1207 tu osobu som zacala stretavat poslednych cca 9 mesiacov. Zmenila som pracu, zacala som ju nahodne stretavat v meste. Civela na mna zakazdym. Odvtedy som ju stretavala v mieste jej bydliska, cez ktore zial prechadzam cestou do novej prace. Stretavala som ju rano skoro kazdy den kym som tu gumicku pred nou nehodila do kosa. Odvtedy ju zahadne nestretavam, ale zacalo to nocne buchanie po dverach atd.
Myslim ze je to ona, lebo ked som vykricala otcovi, ze viem o tom ze jej dava info atd tak mi hodil telefonom.
Neviem ako to riesit, lebo mam strach este zo studentskych cias z hroz, ktore som kvoli nej zazila .
Čudné všetko no ja už nechápem nič 😂🙉
Neviem prečo ale mám z toho strach len keď to čítam, nie to ešte zažívať 😮
A tá osoba, ktorej dal otec tie kľúče je učiteľka z "gymka"?
Autorka- teda to bola tvoja gumička? Či ktorú gumičku si hodila do koša? 🤔 zamotáva sa to 😀
@modrykonik33 asi tak. A ked som nabrala odvahu a napisala to sem, tak sa mi tu zacnu vysmievat, alebo napisu ze som psychopat. Mam dost
no este daj dovod preco by jej tvoj otec daval kluce od vasho bytu. a hlavne, ty otcovi hlasis, ze teraz vsetci odchadzate z bytu a on to okamzite hlasi ucitelke z gymka??
Už mám strach 🙉😂
@dzt bola to gumicka, ktoru som si nasla doma. Nepatrila mi. Nenosim take gumky
Tak keď pomohol ten manéver s odhodenim gumičky pred ňou😃
Zabehnúť v noci k nej a zaklop na dvere,prestane klopanie.
Pôžičaj od otca kľúče a chod jej zobrať kefky a spodné prádlo.

@kulumulu123 mam z nej strach, pravdupovediac.