Nočné výjazdy manželky
Dobrý deň chcem počuť váš názor. Popredu sa ospravedlňujem za pravopisné chyby. S manželkou sme sa zobrali po roku chodenia, po pol roku otehotnela narodil sa n a m synček, všetko bolo oko tak v poriadku občasné hádky bral som to ako prirodzenú vec pri vstahu. Postavili sme nový dom keďže bolo treba dokončiť veci okolo dohodli sme sa ze zmením prácu aby som viac zarobil, na úkor toho, že som bol menej doma týždňovky. Ako tak to fungovalo, po dvoch rokoch manželka opäť otehotnela. Druhý zdravý synček. Pripomínam keď som bol doma snažil som sa jej pomáhať koľko to šlo ci s deťmi ci s domácnosť ou. Poznamená počas tohto obdobia ani raz nemala potrebu chodiť niekam preč von s kamarátkamy, všetko to začalo tým ze som dokomcoval veci okolo domu ktoré ona navrhla aby sa spravili keďže sme chceli ušetriť snažil som sa všetko robiť sam. To ale znamenalo ze keď som bol doma cez víkend cez deň vonku práca večer ešte jej pomôcť s deťmi. Nikam som nechodil žiadny kamaráti pivo... Nič... No prestala to zvládať bolo to na ňu veľa sťažovala sa ze to nezvláda, tak sme dospeli k tomu ze zmením prácu no po dvoch mesiacochmesiacoch hľadania sme dospeli k tomu ze keďže by som zarábal o vyše polovicu menej a k tomu
@pepo982 no..podla mna si nasla milenca.. ako ono po tolkych rokoch je fajn raz za cas vypadnut, aj ja som zacala chodit na teambuildingy, ktore su tak 2-3x do roka, plus nejaky firemny vecierok, obcas s kamoskou a dobre mi to padne, ale ta tvoja to prehana! Raz do tyzdna, ok, ale 3x do tyzdna a kazdy tyzden je uz moc!
Uz jedine na rozvod to vidim u vas, ak odmieta riesit vas vztah.
Myslím si že to.normalne nieje.urcute niekoho má.ja mám 3 a by som ich nenechala s mojím mužom Ňu hodinky samé.ja som mama on snimi nevie . Ja by som ju nechala hned
@majkeel Polovica domu je pekny dvoj-trojizbovy byt bez hypoteky. Nove auto maju, Pepo spominal. 300 Euro je celkom dost a Pepo tiez pisal, ze zena uz si pracu hlada.
Financne jej bude dobre aj bez noveho partnera.
Vidis, ja si myslim, ze kvety to spravia. Nie jedny a nie len kvety. Ale nie su to peniaze, co manzelku pri Pepovi drzi.
@majkeel Ak som dobre čítala, tak ona si už hľadá robotu. Takže chce ísť do práce. A potom tiež by nemohol ani on robiť na týždňovky. Čo ak žena zahlási, sorry 2 týždne vychovávaš ty, deti sú u teba a 2 týždne ja, sú u mňa. Aj ja som našla robotu v zahraničí napríklad. Nikde nie je napísané, že automaticky musia deti zostať žiť s matkou.
Vystihol si - odcudzili sa.
Preto som písala, že mal riešiť skôr. Z krátkej cesty vždy je ľahší návrat domov ako z dlhej cesty.
Pravdu máš, že sú vzťahy, čo žijú aj 5 rokov spolu tak. Sú aj otvorené vzťahy. (Milenec+milenka). Je na ňom, čo si vyberie, ako sa spolu rozhodnú.
@pepo982 Viem, že sa ti to nečíta práve najlepšie. Teraz úprimne. Ty chceš vedieť, či je normálne, že chodí po nociach von. Dostaneš odpoveď, že to nie je normálne. Čo ti to pomôže? Ja sa len čudujem, že teraz bliká u teba kontrolka alarmu. Ty si k nej po ten 1 rok bol verný na tých týždňovkach? Verila ti?
@pepo982 Viac krát rozvod? No ja by som partnera "dotlačila" k múru. Tak teraz s pravdou von. A veru by som nešla na týždňovky.
Teraz to môže tak vyzerať, že si dá svoje veci do poriadku a opustí ťa. Práca, bývanie ... neviem. A normálne, keď pôjde von, zisti si kam ide a over si to. Dobre že ti z toho nehrabe? Prepáč, ale zbytočné dlho čakáš a chýbajú ti informácie.
@eva112014 milé🙂 poznám prípad, kde otec chodí na týždňovky ako stavbár. A keď príde po týždni domov, tak žena mu dáva dieťa zo slovami, "teraz sa stataj o dieťa ty, ja som ho mala celý týždeň"! Áno to je pravda, no on nebol týždeň na Havaji, ale zarábal na ich rodinu peniaze. No to už mladej asi nedopína 🤔
@pepo982 Vy dvaja Ste inak typicky priklad toho ako Vas nerovnovaha vykoľajila. Staviate dom v čase kedy je to fin.najnáročnejšie (počas materskej), Ty makaš do umoru, žena stale sama....teraz si Ty sam, žena to prehaňa. Akoby Ste nevedeli najsť nejaku zlatu strednu cestu medzi tymito životnymi situaciami. A to že ona je v rodnom kraji a Ty nemaš v okoli nikoho a nikam nechodiš je cele zle. Stal si sa pre ňu nezaujimavym, neatraktivnym po tej mentalnej stranke. Podla mňa tuži po inych podnetoch , ktore jej deti a manžel vyflusnuty z prace nemôžu dať. Ja by som fakt chcela vedieť čo by Ti poradila psychologička lebo to vyzera na prvy pohľad ako neriešiteľna situacia.
Ja napriklad nie som zastancom toho aby žena len za to že mate deti sedela doma sťa s olovenou guľou na nohe. Veď každy potrebuje kusok miesta, času len pre seba....tomu sa'vravi psychohygiena. Keď su dvaja ľudia manželmi, neznamena to že maju byť jak zrastene siamske dvojčata. Ona si ten svoj unik zo stereotypu (ina vec je že to prehaňa) našla. Ty zase stereotyp vyžaduješ lebo maš za tyždeň v praci asi dosť. Ako z toho von? Ženu nahnať do prace (nech sa trošku zrazi s realnymi financiami), Ty by si mal ubrať a najsť si pracu bližšie a byť s rodinou a hlavne venovať sa aj sebe a svojim koničkom. Inak sa len obchadzate ako opatrovnici deti na striedavke.
Mozno sa ti neda vsetko realizovat, co @oliolijanka napisala...ale fakt mozno v piatok, alebo kedy prides mozno zniceny...zober tasku a na hodku posilka...ked tam budes aj 10 min. realne cvicit... Neboj...deti tu hodinu bez teba preziju este. BuDe to narocne, no mozno fakt potrebujes i tu zmenu pre seba a narastie sebavedomie. Lebo sa stavas vikendova zienka domaca. Preco by si si nemohol kupit nieco drahsie a lepsie na seba...zrejme zarabas dost, ked sa nehrnie do prace.
@pepo982 Ty si ideálny muž potom mnohým ženám. Nedávno bola diskusia založená, že manžel chcel sex 4 krát za deň. Ty aj rok vydržíš a si verný. Viem, že si jej to sám navrhol, aby išla von. Už je to jedno. Zamysli sa, čo chceš. Predtým sa choď presvedčiť, že čo znamená ísť von u tvojej ženy a urob rozhodnutie, inak ho spraví tvoja žena skôr a ty budeš za ....
@pepo982 A argument, že som odišiel zo svojho rodného kraja ... Pepo! Veď rozumieš jazyk, tak ľahko sa zoznamuje. Tebe sa nechce! Vieš, my sme sa za našim tatinom vysťahovali do zahraničia na rok, dva, uvidíme. Ale mám už kamošky. Ver mi, že dokážem si vážiť už aj to, keď ideme na Slovensko, že mi každý rozumie. Vždy sa dá, ak človek chce.
Vidim to tak, ze vas vztah sa tymi tyzdnovkami odcudzil a opotreboval. Ziadna drama, nebudete prvi ani posledni. Ak by to nebolo kvoli odluceniu, bolo by to kvoli niecomu inemu. Nie kazdy vydrzi spolu cely zivot.
Hodte priamu rec ako dalej, rozidte sa, dohodnite sa na starosti o deti a zacnite znova. Nespite spolu, s detmi budes aj potom, zacnite nanovo kazdy s niekym inym.
@pepo982
Znova si pomenoval nespravny problem. Nie je chyba, ze nechodis do krcmy a ze chces byt s detmi. To je pozitivum a urcite aj kvoli tomu zena stale ostava.
Stale je tu ale nieco, kvoli comu uteka cez vikendy prec.
Kamaratov/znamych netreba hladat na pokeci. Ved niekde ten vas novy dom stoji.
Sprav gulas alebo grillparty, pozvi susedov, alebo zenine kamosky s manzelmi a detmi, alebo rodicov deti zo skolky. Uvidis, vsetci budu radi.
Nieco zmenit musis.
@oliolijanka no len co ten jej novy ked sactak zatajuje by mal zaujem o to aby sa rizciedla a narokovala si nanho asi nie,inak by uz boli spolu aj s polovicou majetky.Ale ten jej novy frajer bude asi mat tiez zavazky a zenu na krku;)
A otazka,milujes ju este???
@oliolijanka pozor ona mojich kamarátov nikdy nemusela, ako ani rodinu... Ani sa nechce s nimi stretávať
@ktochytavzite Ano, aj ja si to myslim, ze sa s nou kamarati muz niektorej z nas tu na mk.
@pepo982 Pepo!🙂 Ty mas talent pretocit kazdu radu na obvinenie manzelky.
Nic som nepisala, ze mas pozvat tvojich kamaratov alebo tvoju rodinu.
Pisala som susedov, rodicov deti v skolke alebo zenine kamosky s rodinami.
Nevzpriecaj sa, daj si poradit, ved ja ti nechcem zle😊
Ahoj. Pozri sa na vec z jej strany. Predstav si ze si 6rokov doma s detmi a partner chodi na tyzdnovky a robi okolo domu. Cize 6rokov je viac sama s detmi a nie ako rodina. Zapacilo sa jej teraz chodit von aspon vecer cez vikend. Necudujem sa. Situacia sa este moze zmenit ked zacne chodit do prace. A to dufam zmena k lepsiemu. Vacsinou ked clovek pracuje tak vikendy venuje oddychu s rodinou. To uz bude na vas, aby ste s detmi niekam vyrazili a urobili si rodinny program. Ked bude spokojna v rodine, nebude mat potrebu tak casto chodit von s kamaratkami
Ach ženy, ale mu nakladate. Chlap, ktorý sa nestará e pre vás sebec a využíva, chlap, čo chce tráviť čas s rodinou po týždni, keď je pracovné mimo vám zas vadí, že nemá kamošov, hobby. To, že žena beha lieta za kamoškami, je pre vás o tom, že sa potrebuje odreagovať. To, že na výlety s mužom a rodinou ona nie je, vám akosi uniká? Ukamenujte ma ale žena s tak malými deťmi manželom ozaj nemá čo vymetat podniky každý víkend. Ma deti dve a chcela 3. Čisto technický aj otec môže toho mat po celom týždni akurát dosť a možno by si chcel len nečinne večer škrabkat, ak mu teda už rok ona neskrabka. Véd keby bola téma od ženy autorky by ste chlapa rozniesli kopytami
@majcika Ale ved my mu nenakladame😊. Je to zodpovedny muz a otec, vsetky sme uznali. My mu radime ako dostat zenu naspät domov. Donutit ju nemoze, ani ked tu tisic bab napise, ze to nie je normalne chodit ponociach von.
Mne skor pride, ze malickosti, ktore v stastnych partnerstvach su samozrejmostou, sa tu povazuju za nieco nerealne, zlozite, nemozne a nakladanie... 🙂
No, keďže som mala.ru česť vidieť nešťastnú ženu, s manželom na tyzdnovkach. Tak ja sa na jednej strane nečudujem... Táto dotyčná bola na nervy, ona s deťmi systém cez týždeň a kľud a za čas si bez toho chlapa zvykli fungovať super. Už bola nervozita keď mal prísť domov. Potom už jej išiel na nervy a hádky na dennom proiadku, čakala len kým pôjde zase.prec. Odcudzili sa a myslím že čoskoro sa rozvedu... ak ti za tie cca dva mesiace už neporiesili.
@oliolijanka riadite mu ako dostať ženu späť. Len ci ta žena, chce svojho muža späť? Za partnerský život sú zodpovední len ti konkret dvaja vo vzťahu. Co je samozrejmosť v jednom vzťahu, nie je samozrejmosťou v druhom. Predpokladám, že tento muž skúšal situáciu riešiť, dokonca riešiť aj samozrejmostami pre väčšinu z nás bežnými. Len skutočnosť je u nich ta, co u nás ostatných nie je bežným vike d rituálom, že mamina manželka ide preč na zábavu. Teda v tomto konkrétnom prípade zrejme aj možnosti riešenia problémov budú neštandardné pre väčšinu. Žena evidentne nechce seknut so st, lom ktorý momentálne preferuje. Tobôž ak by tam bol niekto tretí. Preto čokoľvek tento chlap urobí pre záchranu vzťahu je skôr minimal šanca, že sa to u nej stretne s pochopením. Myslím, si, že skôr zemetrasenie situáciu poriesi
@pepo982 skuste si dohodnuť pravidla, už teraz kym ešte Ste v manželstve. Lebo keď sa rozvediete, tak si ich budete musieť dohodnúť tak či tak.
Napriklad jej navrhni nech v piatok nachysta veci pre deti na vylet. Nič jej nevyčítaj. Zmeň taktiku - skús to na nejaký čas (trebars leto). Nechaj ju nech si ide v piatok von. V sobotu choď s deťmi na výlet, ona nech si dospáva opicu. Vrátite sa v sobotu večer. Možno jej deti budú rozprávať zážitky a jej to príde ľúto že s Vami nie je. Možno to časom s ňou pohne.
Ak nie, tak aspoň máš "nacvičené" ako to zvládnuť s deťmi po rozvode. A budeš mať na súde argument, že si sa staral celé víkendy o deti Ty.

@oliolijanka Dostane polovicu domu, v ktorom moze byvat vedla ex, lebo nebude mat na to, aby vyplatila ona jeho, ci on ju, Nove auto asi nemaju, ak stavali svojpomocne. Alimenty dostane tak 150 eur na dieta, z 300 eur nevyzije, bude musiet do prace.
A nova znamost bude urcite happy od stastia, ak sa bude musiet starat o novu znamost a jej dve deti. 🙂
Zivot nie je cervena kniznica o sladkych strastiach Kollarovych suloznic. 🙂
Robi na tyzdnovky, oni sa odcudzili. Kvety toto tazko spravia.