icon

Novomanžel ma podvádzal už pred svadbou

sasaga
10. jún 2015

Ahojte, chcem sa Vam zdoverit s mojou vecou, nakolko som v tejto teme absolutne neskusena. Zacnem od zaciatku.
Vcera som nahodou objavila mojmu manzelovi |vzali sme sa pred troma tyzdnami| rp z pokecu, kde si pisal s roznymi zenami. Ani nemusim opisovat ako som sa zhrozila. Mal zapnute plusko, takze som si vsetky Rp konverzacia precitala. Nemyslite si, ze ho sledujem. Bola to nahodou, pretoze som nieco hladala v historii. Zaujala ma miestnot Sexzoznamka a nicky ako Milenka&& a pod. Po rozkliknuti tych konverzacii som nasla, ze moj uz manzel, vyhladaval sex za peniaze, prip. si pisal perverzne veci so zenami. Par rozhovorov bolo dohodnutych, presne miesto stretnutia, cas, kolko za to dostane a samozrejme si vzal aj cislo.
Hned vecer som ho konfrontovala, pretoze uz spal, vyhnala som ho z postele a tablet so zapnutymi Rp som mu hodila na postel. Prv nechapal, zlakol sa... ved som na neho zvrieskla a potom sa zacal strasne ospravdlnovat. Povedal mi, ze sa ani s jednou z tych dotycnych dam nestretol. Len chcel vediet, ci pojdu a ze kam az zajdu. Dnes mi pisal asi milionkrat, ze ma nikdy nepodviedol. Ja som uplne zufala, rozmyslala som, ze mu uverim, ale nerozumiem, ze keby uz mal aj cislo aj miesto aj cas, tak tam proste nepojde? Je to trosku divne.... ze? Robil to uz pred svadbou aj po svadbe a to sa od noveho roku snazime o babo. Citim sa strasne ....
neviem, co mam robit....

sasaga
autor
26. jún 2015

@katti77 neber si to osobne...pisala som to vseocne...tebe akurat bolo to, ze proste slepa niesom.....uvedomujem si, co spravil

sasaga
autor
26. jún 2015

@marina24 hadam, ze Ty mas taky vztah ako z romantickeho holywoodskeho filmu
nikde som nenapisala, ze za to mozem ja.....
a neurazaj mojho muza, pretoze stale je to MOJ MANZEL!!!

natalym
26. jún 2015

@sasaga No ona má doma to isté, ak nie horšie.

katti77
26. jún 2015

@sasaga mne je v podstate jedno ako ty budeš žiť, ani ti nezávidím ani nemám zlý a nešťastný život a preto ti píšem (to je na mk pravidlo) ja som ti len chcela poradiť

@marina24 no nakoniec my budeme tie zlé, ktoré chceli rozbiť tak nádherný a pevný vzťah, lebo im ho nedoprajeme a sme zahorknuté a určite sa to stalo aj nám a teraz chrlíme oheň na všetkých chlapov

normálne si myslím, že je toto vymyslená téma, lebo inak mi to mozog neberie

marina24
26. jún 2015

@sasaga ked ti stojí za to zožierať sa s takým chlapom,čo mu nemôžeš veriť,ani nos medzi očami,tak sa zožieraj po zvyšok života.čo iné na to povedať? ty si sa rozhodla,snád nebudeš ľutovať.jediné,čo sme od teba chceli,bolo to,aby si otvorila oči a NEOSPRAVEDLNOVALA ,preboha,jeho hrozné skutky a jeho neveru,ale to ty nedokážeš,ešte seba obviňuješ,takže tu niet o čom viac.si rozhodnutá,a nepohne s tebou nikto,tak nabudúce si rozmysli,či dáš na fórum svoj problém,ked už aj vtedy si bola presvedčená,že mu hned odpustíš a skočíš do postele na druhý deň.ked to už tak musím povedať.Ani len žiadne trucovanie,ani tichá domácnosť?ani žiadny "trest " za to ?však tak aj bude s tebou jednať.a ak máš trošku rozumu ešte,tak aspoň s ním dieťa nemaj,lebo to už by teda dopadlo,ostala by si slobodná matka s dvoma deťmi len tak.Lásku povyšuješ nad vlastnú hrdosť a nad všetko ostatné,ok...ale keby taká láska bola aj obojstranná,no žiaľbohu,nie je.a hneď sa správať akoby nič po doslova pár rádovo hodinách,je naozaj smiešne,musí si teda o teba kvalitne myslieť,že si s tebou môže robiť,čo chce,však čo ešte vdačne pricupitáš k nemu 🙂aby náhodou ťa nepodviedol a nenájde si inú :D:Dto je logika dospelej ženy:D

sasaga
autor
26. jún 2015

@katti77 tie ironicke poznamky si nemozes odpustit pravda?
citis sa lepsie, ked to napises? Neviem ako to mas doma (mozes aj nemusis napisat pravdu) ale prides mi taka pomstichtiva mrcha, ktora sa smeje z nestastia druhych....sorry

katti77
26. jún 2015

@sasaga " ze proste slepa niesom.....uvedomujem si, co spravil " vidíš a ja zase vo všetkom s tebou súhlasím, aj s tým aby si mu odpustila ale jedine s touto vetou som si nie celkom istá
to je všetko čo som ti chcela povedať, možno si uvedomuješ ale ja si myslím, že nie a preto ti tu ešte stále píšem, ale už nebudem, nechápeme sa a asi to ani nepochopíme čo sme chceli jedna druhej povedať, nevadí svet sa nezrúti

sasaga
autor
26. jún 2015

@marina24 lenze ja mu verim a to je dost dolezite...keby som mu neverila s nim neostanem

sasaga
autor
26. jún 2015

@katti77 ja chapem, co mi chces povedat...niesom sprosta 🙂

marina24
26. jún 2015

@sasaga ooo bože,urážať ?a čím prosím ťa ?tým,že vyjadrím svoj skromný názor na to,že sa mi zdá taký človek bezcharakterný?tebe sa zdá snád charakterné,čo ti spravil?že ťa nehanebne podvádzal ,ked ste sa brali ,že ti klamal?to robia charakterní ľudia?tak si mysli..

@natalym mna na rozdiel od nej nepodviedol nikto .a ani ja jeho.nemám hollywwooodsky film,ako poznamenala zakladateľka,ale ak si si nevšimla,všetci tu sme jej chceli poradiť v dobrom,aby sa nerútila do záhuby,ale tusom ja skončila,nebudem sa nechať urážať od ľudí.nemám to za potreby.
a ty láskavo ,ked nepoznáš aký mám vzťah a či ho ešte stále mám tak nebud zbytočne ironická.o mojom vzťahu teraz nie je diskusia,pokiaľ viem.
nechceme povedať tým,že my sme ukážkoví,ale naťšťastie pri oltári mi neklamal,a neprisahal krivo,a nemal sex s inými babami,a nechatuje vedľa mna o sexe s inými babami a ešte nikdy mi nepovedal,že si pri sexe predstavuje inú babu z pokecu,a ked som sa ja tešila na dieťa,a plánoval ho,tak vtedy bohvie čo nerobil s nejakými prostitutkami z netu.našťastie ..tak váž svoje slová

@katti77my už sme zlé,za to,že sa snažíme poradiť zakladateľke,ale kedže táto téma je vymyslená viac nebudem mrhať svojím časom tu na to.on je vzorný ideálny manžel a milujúci,a čo si to my dovoľujeme sliepky povedať svoj názor,nech sa nevrhá do takého života :D:D tak to je už moc na mna ,goooool.je to téma na mozog a pritiahnutá za vlasy,decká už asi majú zase prázdniny a nudia sa,lebo toto nedokáže napísať normálny človek,si osobne myslím🙂 preto mám pokoj v duši.
nám môže byť úplne ukradnuté,či bude na svete dalšia klamaná a podvádzaná žena,vlastne už je,my sme sa jej snažili pomôcť otvoriť oči,nech ho aspon potrestá nejako a nie sa mu hned vopchá do náručia.ale aj za to,sme zlé :D čo už ,tak sme zlé 🙂a chrlíme ohen:D koniec

marina24
26. jún 2015

@sasaga prosím ťa,teraz vážne,úprimne,koľko máš rokov?20?alebo ani toľko? lebo naozaj mi prídeš ako keby si nemala ani len základný prehľad o živote.ako môžeš niekomu takému slepo dôverovať :D to proste nemôže povedať dospelá seriózna žena.nehnevaj sa,nechcem ťa uraziť,len sa mi to zdá pritiahnuté za vlasy,čo tu celé píšeš a aj štýl akým píšeš.
preto usudzujem,že toto celé je zase nezmysel,len preto,aby sa zvýšila návštevnosť MK..nič viac.sorry...

natalym
26. jún 2015

@marina24 Len som ťa chcela upozorniť, že Ty máš tiež čo riešiť a koľkokrát si nechápala čo sme Ti chceli povedať. Veď tak sa rozhodla, tak ju nechaj už. Iste toto robíš aj doma riešiš šišky do omdletia a keď ťa Tvoj drahý pošle do riti tak Ty si chudáčik. Kašli na to.

sasaga
autor
26. jún 2015

@marina24 ty ironicka mozes byt a iny nie? :D smiesna si Ty....rady sa davaju inac ako takto zosmiesnujuco a urazajuco....ale necham ta tak...hlavne,ze mas "charakter"

sheldonc
26. jún 2015

@sasaga si slepá a hlucha, presne tak,ako pisu baby a neskotocne naivná, ale ak si sa rozhodla,tak uzavri diskusiu a nedaj sa zbytočne provokovať,jednoduché. Nie si dostatočne chytra ani múdra na to,aby si sa poučila z realneho života, nevadí,život ti dal a ešte dá ďalšiu lekciu,len zial,musíš to zažiť a vďaka tomu sa možno neskôr (mesiace, roky) stanes mudrejsou a nebude ti už chýbať nadhľad. Len mi tá je fakt ľúto, inak má táto téma už dosť dlho nebaví....

katti77
26. jún 2015

@sasaga nemám slov

sasaga
autor
26. jún 2015

@sheldonc tiez tak pises asi z vlastnej skusenosti..je blbost,z eludia sa ucia na cudzim chybach...skor na vlastnych a mimochodom au vztahy, ktore to prekonali....takze ma hned neodsudzuj

Neviem ako sa uzamkne tema....nikde som to nenasla

sopkape
26. jún 2015

Baby mne psychologicka radila urcite no netrestat! A vonkoncom absenciou sexu! To ze hlada vinu v sebe je proces, ono dlhsie potrvá kým prejde vsetkymi fazami až po konečné vyrovnanie sa so skutočnosťou..., to ze teraz píše, ze mu chce dat sancu este neznamená, ze je blba alebo hlupa, slepá ci naivna, ona si to musí prezit a verte mi, bude vela takých chvil, ked si bude zelat, aby ten dokaz nasla a uz to bolo za nou, ona chce len urobit vsetko pre záchranu manzelstva a dievcata neskatulkujte, nie je klamar ako klamar, ani suknickar..., preto ze mna muž podviedol, nebudem pisat, ze na milión % podvadzaju aj ostatní, ale uznávam, ze takto v podstate na začiatku, kde nie su problémy je to viac než neobvyklé, dufajme, ze chlapec sa poučí a zakladatelka bude šťastná...

sasaga
autor
26. jún 2015

@sopkape dakujem za povzbudive slova....

bodka13
26. jún 2015

@sasaga aby bola téma uzamknutá treba napísať adminovi @mariosmykal @martinjasen

sasaga
autor
26. jún 2015

@bodka13 ok...dakujem

mircalla
26. jún 2015

Moze admin uz uzamknut tuto temu? je ozaj uplne zbytocna a niet co riesit

sheldonc
26. jún 2015

@sasaga múdry človek sa pouci z chyb druhých,hlúpy na sebe . (tak nejak je to aj v biblii)

srdeenko19
26. jún 2015

marina24 ty už by si mohla skončiť, veď v kuse si melies svoje, urazas zakladatelku, strašne ju lutujes a ponizujes. Jasne ti napísala, že sa rozhodla dať druhú šancu svojmu mužovi, že ho ľúbi a ty pridavas ďalšie a ďalšie hnusne vety. Nie si ty tak trošku zakomplexovana? strašne niečo niektoré ženy, ako bestie

marina24
26. jún 2015

@srdeenko19 myslím,že veľa ľudí,si tu melie svoje,nielen ja,ale už som "domlela":D ja nikoho neurážam,ked vravím svoj názor,to nie je urážka,normálne som sa jej slušne spýtala,či si myslí,že je charakterný, a že je bezchybný,akého ho ona vidí,ale ona si stále melie svoje,tak nech si odpustí,pre mňa,za mňa 🙂ja ju skutočne úprimne ľutujem,a nie som zakomplexovaná,nemám byť prečo.snažili sme sa jej tu všetky pomôcť,ak si vôbec čítala.ale asi nie.

@sasaga sakože prepáč ,ak ťa niečo urazilo,ebo my všetky sa ti tu snažíme otvoriť oči.áno,prepáč,ked obrazne povieme,že si slepá,lebo to tak vidíme,to nie je tvoja urážka,to je holý fakt.ja nie som ironická,ani trošku,slušne som sa ťa opýtala,koľko máš rokov,neurážam ťa tým,ani nič podobné.lebo takéto správanie a štýl písania nehovorí o tom,že by si bola extra skúsená a staršia.ja mám charakter,to mi ver.Nikdy by som neurobila také niečo,ako tvoj muž,lebo sa mi to hnusí.nevezmem si niekoho a nebudem mu prisahať a potajme o sexe si písať s kadekým,a bohviečo všetko.Neboj sa,ja charakter mám🙂o mňa sa báť nemusíš,ale vravím,kto chce kam,pomôžme mu tam,mňa neurazíš.

@mircalla správne,treba to hned dať zamknúť,toto celé je bud choré,alebo vymyslené.nedá sa tu normálne baviť s nikým,lebo každý iba uráža a zakladateľka je stratený prípad.

@katti77 na to sa ani nedá niečo už povedať.už to s niečím hraničí.

@natalym ved v kľude,nech sa rozhodla🙂predsa my s ním žiť nebudeme.nemám tež dokonalý vzťah,to netvrdím,a asi ani nikto na svete nemá,ale už toto,čo sa deje v tejto téme,to je už úplne stratené.a moje šišky nespomínaj,dosť veľakrát som upozorňovala,že boli jeden z problémov,ktoré sa vyriešili a len jedna situácia,ktorá sa nepotrebuje omieľať milion krát,ako tu už bola omieľaná.to je teda logika,chytiť sa jedných šišiek a posudzovať preto,vy neomielate dokolečka to isté?neomielali ste v mojej téme?omieľali..ale ja som aspon počúvala,a priznala som si chyby aj jeho,kedžto ona ma na míle od toho daleko.hawk.

natalym
26. jún 2015

@marina24 No šak.

sasaga
autor
26. jún 2015

@marina24 ja nechapem, co chces odo mna pocut, aby si bola spokojna....si najmudrejsia a najskusenejsia....neviem kolko mas rokov Ty a ani ma to nezaujima....
neviem ako mam pisat, aby som bola vyzreta podla Teba 🙂 je to cele smiesne ako niekto musi presne napisat to, co si myslis a ako to citis Ty, aby bol v Tvojich ociach kompletny...
Vsetke prispevky od Teba su urazlive...si ich precitaj este raz a pochopis...mozno, ak chces

sasaga
autor
26. jún 2015

A uz sa nebudem o tom bavit....pretoze to uz a nebavime k teme....

sasaga
autor
26. jún 2015

@mircalla uplne zbytocny prispevok...zase si len potrebujes nieco dokazovat aby si bola zaujimava...
asi ked som sa pytala ako sa da uzamknut tema, dostala som aj odpoved...tak to asi riesim predsa

vavrenka
26. jún 2015

@sasaga daj zamknut temu, uz netreba riesit a radit, uz sa tu zacina iba zranovat a urazat. 😝

mircalla
26. jún 2015

@sasaga ty si ju hlavne vobec nemala otvarat lebo poradit si aj tak nedas....ty chces len prispevky, ktore su nie proti nemu (takych je pramalo) melies svoje, uz sa to neda citat...zbytocne bolo s tebou stracat cas....