icon

Novomanžel ma podvádzal už pred svadbou

sasaga
10. jún 2015

Ahojte, chcem sa Vam zdoverit s mojou vecou, nakolko som v tejto teme absolutne neskusena. Zacnem od zaciatku.
Vcera som nahodou objavila mojmu manzelovi |vzali sme sa pred troma tyzdnami| rp z pokecu, kde si pisal s roznymi zenami. Ani nemusim opisovat ako som sa zhrozila. Mal zapnute plusko, takze som si vsetky Rp konverzacia precitala. Nemyslite si, ze ho sledujem. Bola to nahodou, pretoze som nieco hladala v historii. Zaujala ma miestnot Sexzoznamka a nicky ako Milenka&& a pod. Po rozkliknuti tych konverzacii som nasla, ze moj uz manzel, vyhladaval sex za peniaze, prip. si pisal perverzne veci so zenami. Par rozhovorov bolo dohodnutych, presne miesto stretnutia, cas, kolko za to dostane a samozrejme si vzal aj cislo.
Hned vecer som ho konfrontovala, pretoze uz spal, vyhnala som ho z postele a tablet so zapnutymi Rp som mu hodila na postel. Prv nechapal, zlakol sa... ved som na neho zvrieskla a potom sa zacal strasne ospravdlnovat. Povedal mi, ze sa ani s jednou z tych dotycnych dam nestretol. Len chcel vediet, ci pojdu a ze kam az zajdu. Dnes mi pisal asi milionkrat, ze ma nikdy nepodviedol. Ja som uplne zufala, rozmyslala som, ze mu uverim, ale nerozumiem, ze keby uz mal aj cislo aj miesto aj cas, tak tam proste nepojde? Je to trosku divne.... ze? Robil to uz pred svadbou aj po svadbe a to sa od noveho roku snazime o babo. Citim sa strasne ....
neviem, co mam robit....

charity
11. jún 2015

@sasaga Si si ista, ze jeho nick na pokeci uz neexistuje, lebo ho vcera zmazal? Na pokeci trva mesiac, kym zmizne nick, ktory chce majitel zrusit. Takze ten nick tam stale este musi byt.

alaguema
11. jún 2015

@mircalla zakadateľka sa môže rozhodnúť ako chce, nie? Nepáči sa ti čo píšem, lebo nedrukujem spolu s tebou a nepohoršujem sa do biela? 😀 Nechce sa mi súdiť chlapa, ktorého som v živote nevidela a o ktorom dokopy nič neviem, len toľko, že sa nechal nachytať pri neprístojom chovaní. Nechce sa mi ani pohoršovať, ani tu vypisovať na jeho adresu urážky. To by snáď malo byť v poriadku, nie? Osobne som za to, aby sa na vzťahoch pracovalo, aby sa neukončovali zbrklo a som aj za druhé šance, lebo každý jeden človek ju niekedy môže potrebovať. A taký "malý" detail - je tam dieťa, ktoré síce nie je jeho, ale zrejme už majú vybudovaný nejaký vzťah. A len tak pre srandu by som chcela vidieť, ako by to tu vyzeralo, keby sme sa o vás, čo tu moralizujete, dozvedeli vaše malé špinavosti. Každý nejaké má, alebo si snáď svätica? 😎

brisilda
11. jún 2015

@timea7 by si sa cudovala ake hovadiny dokazu zenaci popisat a pritom to nemusia mysliet vazne ....ak ho lubi tak tie .......... pismenka ktore natukal niekomu do IP nebude brat vazne ..... no zalezi na tom aky maju vztah... ale pre par pismeniek by som sa s muzom ktoreho milujem nerozvadzala ......alebo sa jej manzel aj realne s niektorou stretol a mal s nou sex ? / to som nepostrehla aby napisala / no nech robi ako uzna za vhodne ale radit niekomu aby sa hned rozviedol pre nejake pismenka mi pride trosku divne

diusik
11. jún 2015

@vrakuncanka konecne niekto vystihol podstatu!!!!

alaguema
11. jún 2015

@timea7 neviem, čo to je. Podľa mňa to s IQ, alebo primitivizmom nemá nič spoloćné. Ak nemáš 20, tak asi vieš, čoho všetkého je aj inteligentný človek schopný...fakt sa mi nechce tu niekoho škatuľkovať. Len mi príde absurdné, čo tu niektoré popísali. Bohvie koľké z tých, ktoré podobne ako ty majú nulovú toleranciu, majú zároveň aj podobného chlapa doma, len o tom nevedia.

timea7
11. jún 2015

@brisilda tu nejde o nejaké písmenká, tu ide o úroveň, na akú jej manžel klesol. Tu ide o stratu dôvery, ktorú by som k nemu už nikdy nemala. Inteligentný človek sa k takémuto niečomu nikdy nezníži, čo popíšu iní muži, mi je srdečne jedno, s človekom, ktorý písal takéto niečo - úroveň 12 ročného pubertiaka, by som si spoločnú budúcnosť neplánovala. Je to každej osobná vec, čo je ochotná a schopná tolerovať, ja neberiem život bez muža za koniec sveta, za katastrofu beriem život s primitívom.

timea7
11. jún 2015

@alaguema ona ale o tom vie, je len na nej, čo s tým urobí, ako som už písala, každá z nás je ochotná a schopná tolerovať niečo iné.

alaguema
11. jún 2015

@timea7 keby si len vedela, čo mi chlapi - podotýkam ženatí páni, vedeli narozprávať, keď som ako študentka brigádovala v bare...ešte neboli sociálne siete, tak chlapi lichotili a flirtovali s peknými dievčatami v reáli. Keď si dali zopár drinkov, veru aj inak inteligentní muži sa chovali tak, že mi boli smiešni. Aká úroveň 😀 A naozaj to boli poväčšinou vš, podnikatelia, úspešní, kultivovaní, nebola to cenová skupina pre puberťákov a robotníkov. Potom keď sa objavili aj s manželkou, ledva pozdravili a venovali sa svojej dáme ako praví gentlemani 😀

vrakuncanka
11. jún 2015

@alaguema No ja si neviem predstaviť, keby to bolo napríklad opačne. Celý deň sa hrám na milujúcu ženu a matku a večer sadám k PC a obháňam všetkých vtákov na pokeci a dohadujem sa s nimi, kedy si to s nimi rozdám. Tak toto by podľa mňa žiaden chlap nerozdýchal a už vôbec by neveril, že to bolo len zo srandy. Tak aký je v tom rozdiel?

nela1916
11. jún 2015

@sasaga No už sa tu toho popísalo, ja len jedno: Sakramentsky by som si dala bacha na "hraničnosti". "Nieeeeeee, ja som jej ho tam nestrčil, ja som o tom iba tak mlel. - Nieeeee, v živote som jej nepovedal "ľúbim ťa", iba "zbožňujem ťa", a to je ku**a sakra rozdiel. - Ale ja som ju predsa nepobozkal, len som jej poslal bozkávací emotikon, no nechápeš ten rozdiel??????? "

Sorry, toto sú pre mňa typy, čo sa tak priebežne pohrávajú s ohňom a tomu ja neverím. To sú tie typy, ktoré svoje partnerky tak radi vytáčajú, apotom, že "no ale to kvôli tebe, to je tvoja chyba, nemáš žiarliť". A časom nikto netuší, či je vadná žena alebo on, možno nakonci už obaja. Už aj tá hláška o tom, že prvé stretko si zorganizoval kvôli tebe, opäť to tak mohlo byť, ale mohlo to byť aj obyčajné zvaľovanie veci na tvoje plecia, takže ďalšia hraničnosť.

Ja som jednoznačne za anuláciu, ale chápem, že ho ľúbiš a nechceš celý vzťah zahodiť, no obávam sa, že toto je ale straaašne zlé na to, aby to bolo dobré. Len môj názor.

alaguema
11. jún 2015

@vrakuncanka a to si myslíš, že na tom pokeci s tými ženáčmi kecajú všetko komplet slobodné a nezadané dámy? Vivat naivita 😀

edita56
Autor odpoveď zmazal
alaguema
11. jún 2015

@edita56 😀

vrakuncanka
11. jún 2015

@alaguema Nemyslím, taká naivná nie som. Ide len o to, komu to príde normálne a narieši to a komu nie.

metoyou4
11. jún 2015

@sasaga katastrofa.....kašli naň....blbec.Jasné,že ťa podvádza.A este čerstvo ženatý,co by mal byt do teba blázon.Teraz zapiera,lebo sa bojí hanby pred ľuďmi a rodinou. 😟

timea7
11. jún 2015

@alaguema sorry, ale ja sa tu bavím, keď píšeš - keby si len vedela....veď ja som doteraz nežila v kláštore, ani nežijem v nejakej ilúzii, iba píšem, že ak by sa niečo také prihodilo mne, tak by som s tým človekom už nedokázala žiť, to je všetko.

nela1916
11. jún 2015

@timea7 No asi tak. Mám známeho, z ktorého sa časom vyprofiloval strašný, hm, sukničkár a jedným z jeho argumentov je, že "veď ostatní nie sú lepší odo mňa".

Akože... Ak má byť manželstvo o tom, že nebudem naivná a budem môjmu chlapovi tolerovať všetko, čo "aj tak nemyslí vážne", pretože "to aj tak robia všetci", tak potom sa naozaj nikdy nechcem vydať. Sú veci, ktoré by som odpustila, ale tiež veci, ku ktorým by som sa neznížila, a to isté tak nejak očakávam od druhej strany.

Ono je to vec preferencii a viem, čo nechcem. Smutné je, že človek vo vzťahu často pod vplyvom druhej strany tú latku znižuje a časom sám klesne na úroveň niekoho benevolentného, s kým sa druhá strana tak trochu (alebo tak poriadne) pohráva. Prečo si myslím, že by to teoreticky mohol byť aj prípad zakladateľky?

alaguema
11. jún 2015

@timea7 reagovala som konkrétne na tvoje slová o primitivizme. Ja by som nebola taká rýchla v záveroch. Rozdiel medzi bežným flirtom, ktorého sa takmer určite "dopustil" aj tvoj manžel a zoznamkami je ten, že na zoznamke si väčšina a muži zvlášť, dovolí podstatne viac, človek sa chová oveľa pudovejšie, používa iný slovník, viac sa "odviaže". Ale princíp je ten istý, ako pri flirte. Dvaja ľudia si vymieňajú sexuálne signály, rozdiel je len v intenzite, ktorú podmieňuje anonymita sociálnej siete. A to ešte predpokladám pokročilo od dôb, keď som ja chodievala na pokec, čo bolo naposledy pred 10 rokmi. Takže ty by si manžela opustila, keby si sa dozvedela, že flirtoval s nejakou peknou dámou?

timea7
11. jún 2015

@alaguema ak by som si prečítala, že písal nejakej žene, že pri milovaní so mnou, myslel na ňu, tak by som ho poslala do čerta. Vlaste by som ho tam poslala už vtedy, keď by som zistila, že si s nejakou písal. A nesnaž sa porovnávať ľahký flirt s vypisovaním oplzlostí ženatého muža šľapkám pár dní po svadbe.

maickamf
11. jún 2015

@sasaga od takého rýchlo preč. nezmení sa a budeš sa celý život len trápiť. vzťah má byť založený na dôvere... dokážeš mu ešte veriť?

katka.gzd
11. jún 2015

@alaguema mam taky tichy dojem ze sa tu snazis tiez nieco ospravedlnovat mozno aj sama pred sebou...mozno to robis ty, mozno tvoj chlap.....mozno nie...kazdopadne je normalnejsie to odsudit ako to bagatelizovat....ale kazdemu co sa jemu paci.... A k tomu porovnavaniu...normalny spokojne zadany clovek flirt nevyhladava a ak sa stane, tak len nahodou... Chodenie na zoznamku je vyhladavanie flirtu... A uz to samo o sebe je u mna varovny signal.... Tolko k tomu....

timea7
11. jún 2015

@katka.gzd presne to som teraz išla napísať, tiež mám pocit, že sa snaží niečo ospravedlňovať sama pred sebou. Najmä to slovo - primitivizmus, ktoré som viac krát použila jej nereže, ale ja si za nm stojím. A tiež za tým, čo si napísala ty - chodenie na zoznamku je vedomé vyhľadávanie flrtu, je to hazardovanie s citmi a dôverou ženy, ktorú si zobral za manželku.

katusik19
11. jún 2015

zrejme je to nevyhoneny uchyl a taky to bude robit stale, potom bude odprosovat atd atd...cele zle...ist prec! potom budes trpiet aj ty a este aj dieta...viem ze mne sa to lahko pise, ja nie som v tej situacii, ale podla mna to je druh uchylky ktorej sa nevedia chlapi zbavit, a aj keby nemal s nimi nic ze by to len tak pisal...je to zenaty muz a mal by byt pri tebe a milovat sa s tebou a nie sediet jak jebo nevyhoneny za pc a pisat si tam s kurvami...tod moj nazor...nebude to lahke ale ked neodpides...dostanes sa do zacarovaneho kruhu

marcela1702
11. jún 2015

keď si dohadoval čas a miesto, tak si spomeň, či v ten či onen deň bol v tom čase doma a tak na to prídeš sama, či ťa klame v tom, že sa s nijakou nestretol, také stretká sa asi väčšinou dohadujú na večer, tak porozmýšľaj. Len je škoda, že si to objavila až teraz

nela1916
11. jún 2015

@katka.gzd @timea7 Veeeeľký súhlas. Už som sa tu stretla s ospravedlňovaním kadečoho, aj vyslovenej nevery, aj fungovania v trojke, všetko sa dá odargumentovať. Ale pri takýchto veciach sú vždy zaujímavé konce tých vzťahov. Posúvanie latky je vždy sakra nebezpečné a na tých argumentoch na úplnom konci až tak nezáleží, keď sa to už raz rozsype. Ale ono vám to nemusí byť ani primitivizmus, takéto zoznamkovosti a nevery sa vedia diať aj pod záštitou desať stranových odôvodnení a páchajú to veľkí inteligenti, to už je potom odôvodnená špina.

alaguema
11. jún 2015

@katka.gzd 😀 to bola len otázka času, kedy s tým niekto vylezie 😎 Nič si nepotrebujem ospravedlniť, ale mysli si čo chceš. Je to mi to fakt jedno. A nič nebagatelizujem, len myslím, že netreba hneď chlapa totálne zatratiť.

sue
11. jún 2015

Viete, ono je najhorsie, ze tu moralku a to co je "normalne" si stanovujeme a vyrabame my vsetci... Nevera bola, je a bude vzdy...itazkou je v akej miere a akou formou...pretoze ju tolerujeme coraz viac a podvadzajuci su coraz menej opatrni a slusni 😐 u mna by argument "robia to vsetci" neobstal. Mne je jedno co robia vsetci. Mne ide o nasvztah, nase deti, nase pocity. Ak citim, ze mi nieco ublizuje a ty ma lubis, tak to nerob...ak to robis nadalej, niekde je problem...a ak ho nemas zaujem riesit so mnou, tak podme od seba. Zivot je kurna kratky na to, aby sme ho prezili trapenim sa...

mircalla
11. jún 2015

@alaguema aj ja som za druhe sance, ale v tomto pripade je to podla mna bez sance...niekedy dat niekomu druhu sancu je ako daj mu naboj do prazdnej zbrane, nakolko prvy krat netrafil...pekne si to obkecala, ale nepresvedcila sa ma, jej si asi vliala kopec nadeje...

silvike
11. jún 2015

@brisilda Ved tie "iba pismenka" ako to Vy nazyvate snad maju aj nejaky obsah, vyznam ! Vsak tym zenam nepisal abecedu ! To moja 3,5 rocna dcera pouziva PC na to aby som jej zapla pismenka a (rozumej wordovsky subor) kde si ona tuka naozaj bezozmyslu fakt len hocijako pismenka. Ale tento chlap je teda podstatne starsi a verim ze rozumie tomu co sa pod tymi pismenkami skryva.

vrakuncanka
11. jún 2015

@alaguema A kam by podľa Teba mal až zájsť, čo už je taká odsúdeniahodná vec?