Nulová podpora od priateľa v čase núdze
Ahojte, čítala som tu pár podobných prípadov a nemyslela som si, že napíšem aj ja.
Ale už sa od dnes táto téma týka aj mňa.
Mám priateľa, zatiaľ spolu nebývame, ja bývam sama, on býva s mamou (zatiaľ), sme dospelí ľudia. Od včera je mi dosť zle, nerozumiem prečo, celková nevoľnosť, pocit na odpadnutie. Dnes som bola ráno v práci, nejako to vyeskalovalo a bolo mi naozaj veľmi zle. Tak som sadla do auta a išla som do nemocnice. Po ceste som volala svojmu priateľovi, kde som mu povedala, že mi je naozaj zle, že je mi na odpadnutie a že idem do nemocnice. On bol vonku s mamou, niekde na nákupe. Ani slovom mi nepovedal, že vieš čo, pozri pôjdem s tebou, aby si nebola sama, chcem byť pri tebe, necítiš sa dobre, nemala by si byť sama. Len mi volal, keď som už bola tam.
Išla som do nemocnice, kde sama lekárka na mne videla, že mi nie je dobre, že som veľmi bledá a mám nízky tlak. Urobili mi vyšetrenia, naliali ma infúziou a liekmi od bolesti a povedali, že zatiaľ nevidia dôvod, prečo sa tak cítim, zatiaľ sú výsledky ok, ale samozrejme, možno sa niečo deje na pozadí, čo sa ukáže v nasledujúcich hodinách. Že teda mám ísť domov a keby sa mi stav zhoršil, mám ísť hneď naspäť alebo si zavolať sanitku.
Mám obavy o seba, som skôr ten typ, čo vidí veci pesimisticky, to musím povedať.
Obzvlášť keď je vám zle a neviete prečo... vidím veci skôr negatívne a mám obavy.
Potrebovala by som niekoho pri mne, kto by ma objal, pobozkal, povedal, že všetko bude dobré, spoločne to zvládneme a budem tu pri tebe. Môj "priateľ" mi povedal, že zase tieto pesimistické reči. Ani slovom nepovedal, že už si doma, idem za tebou a budem pri tebe, keby niečo.
Povedala som mu, že človek, ktorý by ma mal naozaj rád, by sa podľa mňa zachoval inak. Že by odniesol mamu domov z obchodu, sadol so mnou do auta a išiel do nemocnice so mnou a bol by pri mne. Aspoň tak to vidím ja. Niekde v mojom svete, sa milujúci muž a žena takto k sebe správajú.
Čo si myslíte vy? Sme tu všetky emancipované ženy, čo nepotrebujú vedľa seba nikoho a všetky svoje problémy si vyriešia samé bez potreby mužského supportu?
@anonym_autor Začiatkom týždňa si mala operáciu a dnes si bola v práci? Akosi sa v tých klamstvách zamotávaš.
@anonym_047457 áno mala som chirurgický zákrok a dnes som bola 1x v práci.
@anonym_047457 áno mala som chirurgický zákrok a dnes som bola 1x v práci.
@anonym_autor aky zakrok? za mna sa tiez zamotavas a buscopan a noplaza si si mohla dat aj sama doma
@anonym_autor Tak podľa mňa si mu mala zavolať, aby pre teba prišiel a odviezol ťa...ked si mu volala, že ideš do nemocnice, tak to asi bral ako oznam z tvojej strany, že ideš sama, že ho nepotrebuješ, ale zavolal ti, keď si tam bola, zaujímal sa o tvoj stav ...nevidela by som to až tak zle...ak chceš, aby sa správal tak, ako si to predstavuješ ty, porozprávaj sa s ním o tom, aby to pochopil...už si mu povedala, čo mal urobiť, si nahnevaná, alebo sklamaná, povedala si mu, že keby ťa mal naozaj rád, tak by sa zachoval inak...a on možno len nevedel posúdiť, aký vážny je tvoj stav a že máš obavy o svoje zdravie...
ak máš pocit, že tvoj priateľ ťa naozaj neľúbi, nie si pre neho jediná, nič ťa predsa pri ňom nedrží, zatiaľ spolu len chodíte, pár mesiacov, nežijete spolu, bývate každý vo svojom, takže rozhodnutie je na tebe...
@ivett1 on vedel aký je môj stav, lebo už včera som mu spomínala, že sa niečo deje a neviem čo to je, ale niečo nie je v poriadku.
@anonym_autor Aký "vážny" operačný zákrok si mala začiatkom týždňa, že si ani na PN nebola, lebo si chodila do práce? Kurie oko?
@anonym_autor aky zakrok? za mna sa tiez zamotavas a buscopan a noplaza si si mohla dat aj sama doma
@anonym_435a75 bol to zákrok v čelustnej oblasti.
@anonym_435a75 bol to zákrok v čelustnej oblasti.
@anonym_autor trhali ti zub ? kolkonkrat sinbola na pohotovosti odkedy ste spolu s priatelom ?
Autorka,
tvoja intuícia je v poriadku. Takto sa milujúci muž nespráva - si mu voľná ...nechaj ho ísť. Niektoré reakcie tunajších Amazoniek ma pobavili 🙂 ... ako všetko zvládnu aj so sekerou v chrbte 🙂 haha
Želám ti veľa síl, daj sa do poriadku a potom pošli amanta do preč 🙂
Skutočný milujúci partner si nohy doláme kvôli láske - aj po rokoch ... toto je karikatúra muža. Po operácii ma muž obliekal, varil jedlo a nosil do postele, jedol na zemi, aby bol so mnou . Ja som jeho podopierala a umývala, keď ho operovali. Vozila ho autom do nemocnice a tlačila na vozíku...je to normálne príčetné správanie vo vzťahu. Neviem, čo v budúcnosti zažijem - ale toto je moja skúsenosť doteraz.
@anonym_autor trhali ti zub ? kolkonkrat sinbola na pohotovosti odkedy ste spolu s priatelom ?
@anonym_435a75 nie netrhali mi zub.
@ivett1 on vedel aký je môj stav, lebo už včera som mu spomínala, že sa niečo deje a neviem čo to je, ale niečo nie je v poriadku.
Mňa by z teba trafil šľak 🤭 nevydržala by som s tebou, ty sa strašne pozorujes, hypochondrujes, trochu zivota do toho tvojho umierania. Infuzia, Nolpaza, Buscopan... asi toto trio dávajú hypochondrom, mam pocit.
Autorka,
tvoja intuícia je v poriadku. Takto sa milujúci muž nespráva - si mu voľná ...nechaj ho ísť. Niektoré reakcie tunajších Amazoniek ma pobavili 🙂 ... ako všetko zvládnu aj so sekerou v chrbte 🙂 haha
Želám ti veľa síl, daj sa do poriadku a potom pošli amanta do preč 🙂
Skutočný milujúci partner si nohy doláme kvôli láske - aj po rokoch ... toto je karikatúra muža. Po operácii ma muž obliekal, varil jedlo a nosil do postele, jedol na zemi, aby bol so mnou . Ja som jeho podopierala a umývala, keď ho operovali. Vozila ho autom do nemocnice a tlačila na vozíku...je to normálne príčetné správanie vo vzťahu. Neviem, čo v budúcnosti zažijem - ale toto je moja skúsenosť doteraz.
@anonym_25a19b ďakujem. Takto to vnímam aj ja. Toto memento je dobrý bod na zamyslenie. Ono všetky veci sa pre niečo dejú a každá takáto situácia nám niečo ukáže.
Mňa by z teba trafil šľak 🤭 nevydržala by som s tebou, ty sa strašne pozorujes, hypochondrujes, trochu zivota do toho tvojho umierania. Infuzia, Nolpaza, Buscopan... asi toto trio dávajú hypochondrom, mam pocit.
@anonym_4fe4cc prosím? hydrocortison.. a infúzia
Ano, suhlasim, partneri sa maju jeden o druheho laskyplne postarat ked treba. Toto ale nevyzera ako taky pripad. Pride mi to ako snaha velmi dramaticky opisat navstevu nemocnice, pricom chvalabohu sa nic take zavazne nedeje. Jasne, ze spravili testy ake bolo treba, vsak co uz mali robit s tebou. Aj upozornenia, ze ak sa to zhorsi, treba dojst, to mi pride ako bezny postup. Ale drzim palce, nech to naozaj nie je nic vaznejsie.
Niektoré baby neviem čo tu píšu fakt
Snáď len niesi s ním tehotná
A u mňa by skončil taky partner lebo to nieje partner
Niektoré baby neviem čo tu píšu fakt
Snáď len niesi s ním tehotná
A u mňa by skončil taky partner lebo to nieje partner
@anonym_6bb4b2 aj u mňa by skončila taká partnerka
@anonym_autor Začiatkom týždňa si mala operáciu a dnes si bola v práci? Akosi sa v tých klamstvách zamotávaš.
@anonym_047457 presnw tak, nevie z čoho jej prišlo nevolno a uz zrazu vie ,ze po,,zmene,, liečby. Naozaj si chorá ale na hlavu milá autorka
@anonym_6bb4b2 aj u mňa by skončila taká partnerka
@anonym_4fe4cc napíš to pod svojím nickom a nech vieme. Podstúpil si augmetáciu kost a sinus lift?
@anonym_4fe4cc prosím? hydrocortison.. a infúzia
@anonym_autor Ty si tu už písala, všakže. Si stará baba, okolo 40, extrémne precitlivená, nesamostatná, psychicky labilná/chorá a hypochonder. Aj vtedy to bolo o tom, že si v noci išla opakovane na pohotovosť, hoci ti vlastne nič nebolo, robila si tam aj tu scény, napokon ťa poslali domov a on nič. Len si ho chcela vyprovokovať k akcií, ale on žije svoj život a si mu aj si svojimi stavmi ukradnutá. Ten priateľ vlastne ani nevie, že je tvoj priateľ, to si mu len ty pridelila túto funkciu. Bol v meste s matkou, čo mal akože urobiť? Nechať ju tam a ísť zachraňovať niekoho, koho existenciu pred rodinou ani nepriznal?
Tu nemá cenu nič písať, len nájsť tú starú diskusiu a bude každému všetko jasné.
@anonym_autor Ty si tu už písala, všakže. Si stará baba, okolo 40, extrémne precitlivená, nesamostatná, psychicky labilná/chorá a hypochonder. Aj vtedy to bolo o tom, že si v noci išla opakovane na pohotovosť, hoci ti vlastne nič nebolo, robila si tam aj tu scény, napokon ťa poslali domov a on nič. Len si ho chcela vyprovokovať k akcií, ale on žije svoj život a si mu aj si svojimi stavmi ukradnutá. Ten priateľ vlastne ani nevie, že je tvoj priateľ, to si mu len ty pridelila túto funkciu. Bol v meste s matkou, čo mal akože urobiť? Nechať ju tam a ísť zachraňovať niekoho, koho existenciu pred rodinou ani nepriznal?
Tu nemá cenu nič písať, len nájsť tú starú diskusiu a bude každému všetko jasné.
@anonym_047457 mám 28 rokov, to je stará baba? možno áno... dnes už je to tak?
50 príspevkov a babe nič nie je 😆
@anonym_047457 prepáč, ale tieto urážky, že som psychicky chorá a labilná stará žena si nechaj doma pre svoju mamu. Každý z nás môže zareagovať na liečbu po operačnom zákroku. Áno sinus lift a augmentácia kostí nie je amputácia nohy, ale nasadzuje sa po nej liečba a jednoducho zareagovať môže každý. Obzvlášť ak je alergik.
@anonym_047457 tiež si myslím že je to tá istá osoba, štýl písania, podobný príbeh
@anonym_047457 áno, mám tu tému. Toto je moja téma zo včera. https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy-a-lieky-pre-dospelych/slabost-po-antibiotikach/#post-90074961
@anonym_047457 Vyzera, ze je to ona, len tam mala cievnu prihodu na urgente co ju poslali domov mama a teraz mozgova mrtvica co ho domov poslali otec🤔🤔 Inac styl pisania mi pride uplne identicky🙏😄
Ak sa neustále sťažuješ na svoj zdravotný stav, priateľ to neberie ako niečo mimoriadne, čo by bolo treba riešiť. Ak si chcela pomôcť, mala si mu jednoznačne oznámiť "Miláčik, cítim sa príšerne, musím do nemocnice. Nemala by som šoférovať. Predsa, prosím, ihneď pre mňa?" Chlapi nerozumejú akýmsi náznakom, oni si nedomyslia, ako to myslíš. A také, že keby ma ľúbil, vedel by mi čítať myšlienky, nefunguje.
@anonym_047457 tiež si myslím že je to tá istá osoba, štýl písania, podobný príbeh
@1andrea111 prosím ťa v čom je rovnaký príbeh?
Ak sa neustále sťažuješ na svoj zdravotný stav, priateľ to neberie ako niečo mimoriadne, čo by bolo treba riešiť. Ak si chcela pomôcť, mala si mu jednoznačne oznámiť "Miláčik, cítim sa príšerne, musím do nemocnice. Nemala by som šoférovať. Predsa, prosím, ihneď pre mňa?" Chlapi nerozumejú akýmsi náznakom, oni si nedomyslia, ako to myslíš. A také, že keby ma ľúbil, vedel by mi čítať myšlienky, nefunguje.
@anonym_3b7b15 to, že mi je zle som mu povedala už včera, keď to celé začalo. Dnes som musela ísť do práce na dve hodiny, s tým, že potom budem robiť z domu. Žiaľ už mi nebolo dobre od rána a to som si myslela, že tieto ATB budú v poriadku. Po príchode do práce som mu volala, že mi je zle a niečo nie je v poriadku. Na čo povedal, že mám zavolať lekárovi a spýtať sa, či toto je v poriadku, štandardný stav po zákroku. S lekárom som volala včera a zmenil mi ATB, že mu nebudem dnes zase volať... a potom už keď mi bolo na odpadnutie, tak som mu zavolala, že teda idem do nemocnice, keďže je neďaleko mojej práce. Ja ho nebudem prosiť, aby išiel so mnou. Myslim si, že priateľ/partner by mal mať sám záujem byť pri žene, keď má zdravotný problém. Dorazilo ma až to potom, čo mi povedal...
@1andrea111 prosím ťa v čom je rovnaký príbeh?
@anonym_autor v štýle písania, v podobnostiach a v hypochondrii. Priateľa to s Tebou nebude dlho baviť.

@anonym_autor Tak podľa mňa si mu mala zavolať, aby pre teba prišiel a odviezol ťa...ked si mu volala, že ideš do nemocnice, tak to asi bral ako oznam z tvojej strany, že ideš sama, že ho nepotrebuješ, ale zavolal ti, keď si tam bola, zaujímal sa o tvoj stav ...nevidela by som to až tak zle...ak chceš, aby sa správal tak, ako si to predstavuješ ty, porozprávaj sa s ním o tom, aby to pochopil...už si mu povedala, čo mal urobiť, si nahnevaná, alebo sklamaná, povedala si mu, že keby ťa mal naozaj rád, tak by sa zachoval inak...a on možno len nevedel posúdiť, aký vážny je tvoj stav a že máš obavy o svoje zdravie...
ak máš pocit, že tvoj priateľ ťa naozaj neľúbi, nie si pre neho jediná, nič ťa predsa pri ňom nedrží, zatiaľ spolu len chodíte, pár mesiacov, nežijete spolu, bývate každý vo svojom, takže rozhodnutie je na tebe...