Nulová podpora od priateľa v čase núdze
Ahojte, čítala som tu pár podobných prípadov a nemyslela som si, že napíšem aj ja.
Ale už sa od dnes táto téma týka aj mňa.
Mám priateľa, zatiaľ spolu nebývame, ja bývam sama, on býva s mamou (zatiaľ), sme dospelí ľudia. Od včera je mi dosť zle, nerozumiem prečo, celková nevoľnosť, pocit na odpadnutie. Dnes som bola ráno v práci, nejako to vyeskalovalo a bolo mi naozaj veľmi zle. Tak som sadla do auta a išla som do nemocnice. Po ceste som volala svojmu priateľovi, kde som mu povedala, že mi je naozaj zle, že je mi na odpadnutie a že idem do nemocnice. On bol vonku s mamou, niekde na nákupe. Ani slovom mi nepovedal, že vieš čo, pozri pôjdem s tebou, aby si nebola sama, chcem byť pri tebe, necítiš sa dobre, nemala by si byť sama. Len mi volal, keď som už bola tam.
Išla som do nemocnice, kde sama lekárka na mne videla, že mi nie je dobre, že som veľmi bledá a mám nízky tlak. Urobili mi vyšetrenia, naliali ma infúziou a liekmi od bolesti a povedali, že zatiaľ nevidia dôvod, prečo sa tak cítim, zatiaľ sú výsledky ok, ale samozrejme, možno sa niečo deje na pozadí, čo sa ukáže v nasledujúcich hodinách. Že teda mám ísť domov a keby sa mi stav zhoršil, mám ísť hneď naspäť alebo si zavolať sanitku.
Mám obavy o seba, som skôr ten typ, čo vidí veci pesimisticky, to musím povedať.
Obzvlášť keď je vám zle a neviete prečo... vidím veci skôr negatívne a mám obavy.
Potrebovala by som niekoho pri mne, kto by ma objal, pobozkal, povedal, že všetko bude dobré, spoločne to zvládneme a budem tu pri tebe. Môj "priateľ" mi povedal, že zase tieto pesimistické reči. Ani slovom nepovedal, že už si doma, idem za tebou a budem pri tebe, keby niečo.
Povedala som mu, že človek, ktorý by ma mal naozaj rád, by sa podľa mňa zachoval inak. Že by odniesol mamu domov z obchodu, sadol so mnou do auta a išiel do nemocnice so mnou a bol by pri mne. Aspoň tak to vidím ja. Niekde v mojom svete, sa milujúci muž a žena takto k sebe správajú.
Čo si myslíte vy? Sme tu všetky emancipované ženy, čo nepotrebujú vedľa seba nikoho a všetky svoje problémy si vyriešia samé bez potreby mužského supportu?
@anonym_autor v štýle písania, v podobnostiach a v hypochondrii. Priateľa to s Tebou nebude dlho baviť.
@1andrea111 v akých podobnostiach prosím ťa? No daj.
@anonym_047457 áno mala som chirurgický zákrok a dnes som bola 1x v práci.
@anonym_autor naco si dnes isla do prace ked ti je odvcera zle, nevolno, na odpadnutie, si po operacnom zakroku a mala si alergicku reakciu? Naco? A este aj autom?
@anonym_047457 a dokonca aj tam odsoferovala sama do nemocnice a museli jej dat nejaku protialergicku liecbu, jednoznacne to je ona😁 Az nechapem, ako si to takto nasla, dobra si👏👌
@motylik2559 dobre, toto tu naozaj nemá význam. Človek tu príde po podporu a namiesto toho obrovská vlna hejtu. Jediný, kto nie je v poriadku ste vy a vaše správanie. Prajem vám, aby keď budete na tom blbo a nebudete sa cítiť dobre, aby sa k vám ľudia zachovali presne takto, ako vy teraz. Držím prsty, nech ste zdravé.
@1andrea111 v akých podobnostiach prosím ťa? No daj.
@anonym_autor veď Ti to tu píšu. Píšeš rovnako ako v prvom prípade len trochu iný príbeh. To píše jeden človek, dvaja rôzni ľudia nemôžu písať takto rovnako. Nemusíš má presviedčať, neverím Ti.
@motylik2559 dobre, toto tu naozaj nemá význam. Človek tu príde po podporu a namiesto toho obrovská vlna hejtu. Jediný, kto nie je v poriadku ste vy a vaše správanie. Prajem vám, aby keď budete na tom blbo a nebudete sa cítiť dobre, aby sa k vám ľudia zachovali presne takto, ako vy teraz. Držím prsty, nech ste zdravé.
@anonym_autor Mi nehovor,ze v tomto linku si sa nenasla, co napisala na 2strane @anonym_047457. Ved to je identicke. Aj styl pisania, dokonca aj tie hlavne zdravotne veci sa opakuju, protialergicka liecba ci co, rodica pustili domov -tiez tam slo o mozog, soferovala si tam sama, priatel ziadny zaujem...Az priliz rovnake na to, aby si to nebola ty a mozno si aj zabudla,ze si vtedy pisala🤷♀️ Pozri, ja ti nic zle neprajem, len som potvrdila,ze ten prispevok je od teba, lebo je identicky. Ale aku reakciu mozem tak cakat od pesimistky? Pisala som ti inak aj na 1 strane a odozva ziadna, az teraz na toto. Naozaj sa zena trochu vzchop a zacni pracovat na svojom pesimizme, lebo ja sa tomu frajerovi ani cudovat nebudem, ak ho zahlcujes denne negativnymi reakciami. Sama pre seba spravis dobre, lebo s pesimistami sa ozaj velmi tazko vychadza. A ked sama o sebe hovoris,ze SI pesimistka, tak skus terapie, aby si prenastavila myslenie, lebo takto od seba mozes ozaj vela ludi odpudit, nielen frajera...a zbytocne, kedze to ide aj inak. Sprav to pre seba.
Ja nečítam všetko, ale veĺa chlapov je takých. Aj môj je taký. Empatický je len k zvieratám, lebo že tie nevedia rozprávať, tak nedokážu povedať, čo ich bolí. Zvykla som si. Už sa nehambím mu povedať, že by som si hravo poradila bez chlapa. On to aj vidí. Zvykni si, alebo hľadaj citliveho, ktorému budeš oporou ty.
Ja nečítam všetko, ale veĺa chlapov je takých. Aj môj je taký. Empatický je len k zvieratám, lebo že tie nevedia rozprávať, tak nedokážu povedať, čo ich bolí. Zvykla som si. Už sa nehambím mu povedať, že by som si hravo poradila bez chlapa. On to aj vidí. Zvykni si, alebo hľadaj citliveho, ktorému budeš oporou ty.
@anonym_cd6aec To sú drísty nešťastných žien, ktoré si zle vybrali. Nie sú všetci chlapi takí. To je ako povedať bodnutie nožom bolí iba ženy. Majú presne také isté vnútorné stavy ako človek. Ak nemajú, je tam hlbší problém od výchovy až po poruchy osobnosti. Tu na MK sa okolo chlapov tancuje ako okolo maľovaných vajec.
Nemala si ani do prace lozit a ked uz ti bolo zle, tak si mala ist domov pustit si telku a lezat... prehanas
Tu nejde o emancipáciu ale o charakter ľudí okolo seba .Toto ti hádam dosť napovie že taký ako on ťa v kľude nechá v sr.....keby sa nieco stane
@ivett1 on vedel aký je môj stav, lebo už včera som mu spomínala, že sa niečo deje a neviem čo to je, ale niečo nie je v poriadku.
@anonym_autor a prečo si mu nepovedala, nech zostane s tebou? ...ale ...skopurujem, čo som ti odpísala..." ak máš pocit, že tvoj priateľ ťa naozaj neľúbi, nie si pre neho jediná, nič ťa predsa pri ňom nedrží, zatiaľ spolu len chodíte, pár mesiacov, nežijete spolu, bývate každý vo svojom, takže rozhodnutie je na tebe..."
Ten pocit, keď sa vám podlamujú kolená a človek, ktorý má byť vaším „bezpečným prístavom“, vás odbije vetou o pesimizme, je mrazivý. Vo vašom príbehu vidím stret dvoch svetov, ktoré sa míňajú. Vy prežívate somatizáciu, vaše telo hovorí „dosť“ (nevoľnosť, nízky tlak, pocit na odpadnutie) pravdepodobne preto, že v dlhodobom napätí nedokážete vedomo spracovať pocit neistoty. Na druhej strane stojí váš partner, ktorý je mentálne stále v roli syna s mamou. Vy hľadáte emocionálnu a fyzickú ochranu u muža, ktorý ju sám ešte pravdepodobne nevie poskytnúť, pretože jeho prioritná lojalita patrí pôvodnej rodine. Vaša snaha vysvetliť mu, čo by „mal“ urobiť milujúci muž, je v skutočnosti prosbou o bezpečie, ktorú on vyhodnocuje ako emocionálnu záťaž (pesimizmus). On neuteká pred vašou chorobou, ale pred zodpovednosťou, ktorú na neho váš stav kladie. Zahoďte debatu o „emancipovaných ženách“. To je len dymová clona, ktorou si zakrývate holú pravdu. Emancipácia neznamená, že máte v nemocnici ticho trpieť sama. Znamená to, že máte slobodu vybrať si partnera, ktorý pri vás v tej nemocnici bude chcieť sedieť. Váš partner vám svojou reakciou dal veľmi presnú informáciu o tom, akú kapacitu má na zvládanie kríz. On vám neubližuje schválne. Oon vám len ukazuje hranicu svojich možností. Ak niekto vníma váš kolaps ako „pesimistické reči“, nevidí vás. Vidí len problém, ktorý ho vyrušuje z jeho komfortnej zóny. Vaše telo možno nekolabuje kvôli neznámej diagnóze, ale kvôli strate ilúzií. Je ťažké stáť pevne na nohách v partnerskom vzťahu, kde sa o druhého nemôžete oprieť ani v momente, keď vám ide o život. Čo presne vo vašom živote je také neznesiteľné, že vaše telo muselo vytvoriť fyzický kolaps, aby vás konečne donútilo všimnúť si, že na dôležité veci ste v tomto vzťahu aj tak úplne sama?
Skús sa na to pozrieť z inej stránky. Ak by si nemala priateľa, kto by mal pri tebe stáť? 🤔 alebo ak by si bola na jeho mieste, on na tvojej….nechala by si mamu na nákupe a utekala by si za ním? 🤔 ak si predstavím nákup = kartóny mlieka, kartóny vody, tak chúďa mama….sla by autobusom? Ako by trepala kartóny neviem čoho pešo domov? 🤔 neviem, za mňa to nie je až taká tragédia, že hneď neutekal za tebou. Kým vládzeš…🤔
Ten pocit, keď sa vám podlamujú kolená a človek, ktorý má byť vaším „bezpečným prístavom“, vás odbije vetou o pesimizme, je mrazivý. Vo vašom príbehu vidím stret dvoch svetov, ktoré sa míňajú. Vy prežívate somatizáciu, vaše telo hovorí „dosť“ (nevoľnosť, nízky tlak, pocit na odpadnutie) pravdepodobne preto, že v dlhodobom napätí nedokážete vedomo spracovať pocit neistoty. Na druhej strane stojí váš partner, ktorý je mentálne stále v roli syna s mamou. Vy hľadáte emocionálnu a fyzickú ochranu u muža, ktorý ju sám ešte pravdepodobne nevie poskytnúť, pretože jeho prioritná lojalita patrí pôvodnej rodine. Vaša snaha vysvetliť mu, čo by „mal“ urobiť milujúci muž, je v skutočnosti prosbou o bezpečie, ktorú on vyhodnocuje ako emocionálnu záťaž (pesimizmus). On neuteká pred vašou chorobou, ale pred zodpovednosťou, ktorú na neho váš stav kladie. Zahoďte debatu o „emancipovaných ženách“. To je len dymová clona, ktorou si zakrývate holú pravdu. Emancipácia neznamená, že máte v nemocnici ticho trpieť sama. Znamená to, že máte slobodu vybrať si partnera, ktorý pri vás v tej nemocnici bude chcieť sedieť. Váš partner vám svojou reakciou dal veľmi presnú informáciu o tom, akú kapacitu má na zvládanie kríz. On vám neubližuje schválne. Oon vám len ukazuje hranicu svojich možností. Ak niekto vníma váš kolaps ako „pesimistické reči“, nevidí vás. Vidí len problém, ktorý ho vyrušuje z jeho komfortnej zóny. Vaše telo možno nekolabuje kvôli neznámej diagnóze, ale kvôli strate ilúzií. Je ťažké stáť pevne na nohách v partnerskom vzťahu, kde sa o druhého nemôžete oprieť ani v momente, keď vám ide o život. Čo presne vo vašom živote je také neznesiteľné, že vaše telo muselo vytvoriť fyzický kolaps, aby vás konečne donútilo všimnúť si, že na dôležité veci ste v tomto vzťahu aj tak úplne sama?
@bjnr Toto vyzera ako diagnostika cez Al. A az na to,ze pesimistkou ju nenazval jej frajer, ale ona sama priznala,ze je pesimistka sama o sebe to povedala. A jej nastavenie mysle, ked je pesimistka je dost nezdrave, zial az odpudive pre ludi. Zazila som pesimistku, a to naozaj cloveka velmi vycerpavalo. Takze skor ako autorka hlada "ochrannu ruku" od niekoho, mala by skor zacat od seba, aj keby terapiami. Kazdy clovek ma urcite hranice. A zrejme jej pesimizmus, ktory sama priznala,ze taka je, je toxickym pre jej partnera. Kto by denne zvladal pocuvat ako je vsetko zle, kde boli, kde picha, co vsetko je zle a je jedno ci v zdravi alebo inych veciach (nepisem to v zlom, treba sa skor zamysliet). Partner to uz tiez nemusi davat, a to si ho nezastavam. Tiez si neviem predstavit fungovat s clovekom napr. na dennej baze, ktory vidi vsetko pesimisticky-negativne. To bezneho nepesimistickeho cloveka dokaze davat riadne dole a frustrovat. Ja som autorke odporucila v dobrom terapie, aby zacala od seba nech sa ma aj ona lepsie, sama v sebe vnutorne, aby sa jej zmyslanie zlepsilo, aby sa aj jej lahsie dychalo. Mimochodom, ak je to vycuc z Al, co teda tak vyzera vzhladom na styl a vykanie (tu si tykame), tak nie vzdy Al poradi spravne, alebo ako ma. Netreba sa vzdy na to spoliehat🙂
Málo si pila, nízky tlak a za takú sprostosť si išla otravovať na urgentný príjem do nemocnice? Mali ti to dať zaplatiť.
@anonym_4fe4cc TY čo trepeš hlúposti.Mojej mame tak ved mate len nízky tlak bolo jej zlé poriadne jej nič neurobili a pustili ju domov na druhý deň zomrela.Netrep karviny.
Ludia nemaju sucit, neboli v tvojej kozi no vedia, ze ty si ta negativna, ten hypochonder. Skutocne sme k sebe tak lahostajni a bezcitni? Preto je svet tam kde je. Vsetci to vieme, citime, ale nikto si neprizna, ze nevieme byt jeden k druhemu Človekom.
Ludia nemaju sucit, neboli v tvojej kozi no vedia, ze ty si ta negativna, ten hypochonder. Skutocne sme k sebe tak lahostajni a bezcitni? Preto je svet tam kde je. Vsetci to vieme, citime, ale nikto si neprizna, ze nevieme byt jeden k druhemu Človekom.
@roja01 ale no, mladej nič nie je, trpí nedostatkom sexu, tak hypochondruje a pretazuje urgentný príjem - raz na to môžeš aj ty doplatiť. Nie my sme bezcitni, ale ona sebecká, ona nemá súcit so skutočne chorými, vidí len seba. Len ona, ona, ona. Ten jej priateľ, tomu patrí len slávne koníkovske "utekaaaj!"
@bjnr Toto vyzera ako diagnostika cez Al. A az na to,ze pesimistkou ju nenazval jej frajer, ale ona sama priznala,ze je pesimistka sama o sebe to povedala. A jej nastavenie mysle, ked je pesimistka je dost nezdrave, zial az odpudive pre ludi. Zazila som pesimistku, a to naozaj cloveka velmi vycerpavalo. Takze skor ako autorka hlada "ochrannu ruku" od niekoho, mala by skor zacat od seba, aj keby terapiami. Kazdy clovek ma urcite hranice. A zrejme jej pesimizmus, ktory sama priznala,ze taka je, je toxickym pre jej partnera. Kto by denne zvladal pocuvat ako je vsetko zle, kde boli, kde picha, co vsetko je zle a je jedno ci v zdravi alebo inych veciach (nepisem to v zlom, treba sa skor zamysliet). Partner to uz tiez nemusi davat, a to si ho nezastavam. Tiez si neviem predstavit fungovat s clovekom napr. na dennej baze, ktory vidi vsetko pesimisticky-negativne. To bezneho nepesimistickeho cloveka dokaze davat riadne dole a frustrovat. Ja som autorke odporucila v dobrom terapie, aby zacala od seba nech sa ma aj ona lepsie, sama v sebe vnutorne, aby sa jej zmyslanie zlepsilo, aby sa aj jej lahsie dychalo. Mimochodom, ak je to vycuc z Al, co teda tak vyzera vzhladom na styl a vykanie (tu si tykame), tak nie vzdy Al poradi spravne, alebo ako ma. Netreba sa vzdy na to spoliehat🙂
@motylik2559 ja počúvam jeho ponosy každý deň. Ako mu nie je dobre, ako mu lekár zle nastavil lieky, pravidelne mi volá, môžem toto zobrať? Čo si mám dať. Už x krát som mu povedala, že u neho zlyhala diagnostika a nech vymení lekára, ale on to nespraví. Za to každý deň počúvam, ako mu nie je dobre. Keď mne nie je dobre, tak on to nebude počúvať a že ja som pesimista. Keď som sa ho opýtala viac krát, aký mal deň. Vždy zlý, všetko je na figu. Ale ja som toxická. Raz mi príde zle po zákroku a po liečbe, na ktorú mám asi alergiu, ale ja som toxcká.
@motylik2559 ja počúvam jeho ponosy každý deň. Ako mu nie je dobre, ako mu lekár zle nastavil lieky, pravidelne mi volá, môžem toto zobrať? Čo si mám dať. Už x krát som mu povedala, že u neho zlyhala diagnostika a nech vymení lekára, ale on to nespraví. Za to každý deň počúvam, ako mu nie je dobre. Keď mne nie je dobre, tak on to nebude počúvať a že ja som pesimista. Keď som sa ho opýtala viac krát, aký mal deň. Vždy zlý, všetko je na figu. Ale ja som toxická. Raz mi príde zle po zákroku a po liečbe, na ktorú mám asi alergiu, ale ja som toxcká.
@anonym_autor dvaja sebecki hypochondri a každý si ide svoje. Mladí ľudia a denné témy ako dôchodcovia 🙄 fakt, iné by ste mali spolu robiť ❤️
@anonym_autor dvaja sebecki hypochondri a každý si ide svoje. Mladí ľudia a denné témy ako dôchodcovia 🙄 fakt, iné by ste mali spolu robiť ❤️
@anonym_4fe4cc je rozdiel, keď ty počúvaš jeho ponosy každý deň a je rozdiel, keď ti raz príde zle a namiesto toho, aby išiel za mnou mi povie, že on keby bol so mnou v nemocnici, tak sa nenaje a nemá čas zobrať lieky. To kedy by potom prišiel domov?
@anonym_autor no vy dvaja si teda nemate co vycitat. Dvaja hypochondri sa nasli. Parada
@anonym_autor no vy dvaja si teda nemate co vycitat. Dvaja hypochondri sa nasli. Parada
@veve229 ja nie som hypochonder, pracujem aj keď mám nejakú bolesť, vydržím pomerne veľa, to, že mám pesimistické nastavenie celkové alebo moje ladenie, je jednak časť môj naturel a časť okolnosti. Ten kto sa tu denne sťažuje, že je mu zle je on. A to má Famosan a Itoprid. Ja to počúvam, rešpektujem, chápem, vždy ho vypočujem, vždy mu poviem svoj názor a snažím sa pomôcť. Raz idem ja na plánovaný zákrok, kde mi dali silné ATB, ktoré menili, na ktoré som dostala alergickú reakciu, raz mi príde naozaj zle, aj s tým idem do práce, levo veď čo, to nič nie je.. a už som pre neho záťaž.
@veve229 ja nie som hypochonder, pracujem aj keď mám nejakú bolesť, vydržím pomerne veľa, to, že mám pesimistické nastavenie celkové alebo moje ladenie, je jednak časť môj naturel a časť okolnosti. Ten kto sa tu denne sťažuje, že je mu zle je on. A to má Famosan a Itoprid. Ja to počúvam, rešpektujem, chápem, vždy ho vypočujem, vždy mu poviem svoj názor a snažím sa pomôcť. Raz idem ja na plánovaný zákrok, kde mi dali silné ATB, ktoré menili, na ktoré som dostala alergickú reakciu, raz mi príde naozaj zle, aj s tým idem do práce, levo veď čo, to nič nie je.. a už som pre neho záťaž.
@anonym_autor A načo je Tebe vôbec vzťah, keď máš problém existovať sama so sebou? Do vážneho vzťahu, spolužitia a rodiny nie si použiteľná. A chlap ti to dáva najavo. Navyše, tiež je to neschopný hypochonder. Prečo sa vnucuješ a chceš byť s niekým, kto si žije svoj život, ku ktorému ťa vôbec nepotrebuje? Už vlani si dostala rady, aby si to ukončila, no stále sa ho držíš a pritom sa stažuješ. Prečo? Nedokážeš byť sama? V populácii je určité percento ľudí, ktorí nie sú vhodní na spoločný život, na rodinu, na deti. Vy obaja tam vďaka svojej mentálnej výbave patríte, ale to neznamená, že musite byť spolu, že ty ho musíš celý život otravovať a on nie je kvôli tomu povinný byť s tebou.
@anonym_autor podla minulej diskusie, co tu kocky pridali, si to nemyslim.
@anonym_autor A načo je Tebe vôbec vzťah, keď máš problém existovať sama so sebou? Do vážneho vzťahu, spolužitia a rodiny nie si použiteľná. A chlap ti to dáva najavo. Navyše, tiež je to neschopný hypochonder. Prečo sa vnucuješ a chceš byť s niekým, kto si žije svoj život, ku ktorému ťa vôbec nepotrebuje? Už vlani si dostala rady, aby si to ukončila, no stále sa ho držíš a pritom sa stažuješ. Prečo? Nedokážeš byť sama? V populácii je určité percento ľudí, ktorí nie sú vhodní na spoločný život, na rodinu, na deti. Vy obaja tam vďaka svojej mentálnej výbave patríte, ale to neznamená, že musite byť spolu, že ty ho musíš celý život otravovať a on nie je kvôli tomu povinný byť s tebou.
@anonym_047457 písala som tu jednu tému, predvčerom ohľadne ATB a možnej celkovej nevoľnosti z nich. Pridala som ju tu do diskusie. S vami ženy je veľmi ťažko. Vy si vytvoríte v hlave vlastný scénar, postavy, hrdinov a idete si svoje a presviedčate autora, že on je niekto iný a vlastne je to celé inak. Trošku choďťe preč zo sociálnych sietí a neprežívajte tu všetok čas (čo zjavne robíte) a bude vám ľahšie. Lebo toto je choré, čo tu predvádzate. Veľa zdravia a pekný deň. K diskusii sa už nebudem vyjadrovať ani ju sledovať.
Juj. Ale veed keby tiež bolo reálne zle.. Tak a ts ideš autom? Tak tí až tak zle nebolo. Mne keď je zle volám si taxi alebo sanitku.. Partner asi usúdil že tí až tak zle nie je každopádne ale zo slušnosti sa mal zachovať inak a prist
@anonym_autor Autorka tak ale potom bud ste sa nasli, lebo ste uplne rovnakí v tychto veciach..alebo ste az tak rovnakí, az teda ste jeden pre druheho toxickí a nikdy sa nepohodnete, lebo nedate oporu navzajom jeden druhemu (a je jedno ci obcas jeden druhemu da ci nie, myslim zakazdym navzajom). Mate zrejme take zdravotne problemy, ktore neviete zlucit do vztahu. A autorka, ty si sama o sebe napisala,ze si pesimisticka a k tomu ti napisem tolko, ze naozaj skus so svojim nastavenim mysle nieco robit, pretoze pesimistickost a negativne zmyslanie ako take ti na zdravi nepridava. Sama dobre vies, ze psychika je jednou z podstatnych veci co sa zdravia tyka, lebo stres a negat. zmyslanie je zial tiez spustacom kadecoho, prip. zhorsenia stavu. Skus sa viac zamerat na seba, ked je on rovnaky, nehodite sa k sebe vobec. Zameraj sa na seba, na svoje zdravie, mas toho viac nez dost co na riesenie, ale ver,ze urcite by ti pomohlo riesit aj po psychickej stranke, aby si bola viac vklude, lebo takto si nedajboze privodis nieco dalsie alebo si zhorsis stav. Pories svoje zmyslanie (ako som uz napisala terapiami), aby ti aj v tomto smere bolo lahsie a urcite potom aj zvysne veci budes vidiet aspon ciastocne inak. Drz sa🍀
@roja01 zlietli sa tu uplne neveriace , neempatické ženy, len aby si kopli. Všade vidia hypochondrov, spiknutie, trollov, duplicitné príspevky od 1 človeka.
Netvrdím že to nie je, ale takto hejovat každú tému, každú ženu je už trápne až hnusné. Zákrok jednodňový zameniť za operáciu, pričom sa autorka pýta na názor na niečo iné - trepú tu svoje.
Kto nevie pochopiť, kto neverí, kľudne preskočte tému.
Ak autorka nejako zavádza, klame, je to jej problém a zodpovednosť, dostane zle rady a odserie si zo sama
@anonym_06d596 prepáč, môjho otca posielali s mozgovou mŕtvicou domov, že keď mu bude zle, má prísť zase.
@anonym_autor moze byt ze si precitlivena a jemu to vadi ALE milujuci clovek by dobehol, osobne pri tebe bol, aspon domov, uz ked nie do nempcnice
Mala som jedneho chlapa a ked toto spravil, stal sa z neho ex.
Stačí mi že žije s mamou a sprava sa ako partner ale svojej mamy ty budeš vždy tá druhá v ich vztahu. Urob sama sebe dobre a nechaj ho mamicke. Na to co potrebuješ od partnera a vo vzťahu si musis nájsť niekoho kto je toho schopný a pre koho budeš partnerkou ty. Toto je mamickar. Možno časom by si ho dokopala k spoločnému bývaniu ale myslím že u mamičky bude aj tak stále. A bude tam utekať vzdy keď mamicka zaveli. Pár takých príbehov tu je kde takýto "vzťah" s mamickarom zasiel ďaleko a sú s toho problemy

@anonym_047457 a dokonca aj tam odsoferovala sama do nemocnice a museli jej dat nejaku protialergicku liecbu, jednoznacne to je ona😁 Az nechapem, ako si to takto nasla, dobra si👏👌