icon

Nymfomanka

agnes16
21. mar 2015

Nove konto som si založila len preto že je to dost "chulostiva"tema som tu už roky a mam tu dosť známych.až teraz som sa odvážila svoj "problém"napísat a chcela by som počuť názory,kedy je závyslosť na sexe ešte v norme a kedy si vyžaduje pomoc.trva to už dlho a moj manžel s tym veru nadšený nieje,neverná som mu počas manželstva nikdy nebola aj ked som nato pomýšlala ale svedomie mi to nedovolí,navyse mam malé deti a aj keby som chcela nemožem si dovoliť sa flákať v podstate som len stále s nimi.nechodím nikam.neviem ci mam navstivit nejakeho sexuologa alebo ineho odbornika ani neviem vlastne coby som od nich ocakavala aby mi povedali či poradili,moj muž chce sex tak v priemere raz maximalne dva krat do tyzdna co je pre mna strasne málo "otravujem"ho denne niekolko krát no vždy mi povie že je unavený atd...že som nymfomanka a ja mu argumentujem ze kolky chlapy by boli radi...milujem adrenalinovy sex kdekolvek no on NIE len v posteli maximalne v obyvacke,strasne ma to trapi som cele dni neskutocne z toho nervozna ja by som chcela sex aj tri krát denne a hlavne tak prirodzene a nie ze si doobeda naplanujeme ze budeme sexovat vecer ked deti zaspia,unavuje ma to stale sa mu doprosovat a vtierať a ničí ma to dosť neviem už čo mám robiť nechcem ho podviesť aj ked ma odmieta tak nato pomýšlam...
táto diskusia je založená na faktoch tak mi prosím hlavne nepíste že sa niekto nudí,že je víkend atd,potrebovala som to zo seba dostať a nejaké rady dakujem

Strana
z3
stellamaris
21. mar 2015

@oli18 admin ma tiez pravo na vikend 😉

laskavocka
21. mar 2015

@zita19
Keby si ma uvidela,oslnila by som ta svojou krasou ☀️☀️☀️☀️🌞🌞🌞🌞🌞🌞

stellamaris
21. mar 2015

@laskavocka hod fotku,to chcem vidiet

kiki68
21. mar 2015

som na tom rovnako,keby 10x denne, tak ja by som bola akoze asi iba taka v pohode. Nie je to zavislost, iba som tak nejako biologicky nastavena. A musim sa dost ovladat,aby som nesla nejakou cestou ktorou nechcem. .Pamatam sa ako mi moj ex povedal,ze som doslova nenasytna. No co uz...ked su taki chlapi je to ok,ked zeny tak neni...

zita19
21. mar 2015

@oli18 co si tym chcela povedat? Vies ty vôbec kde su moje prispevky? Vies ty vôbec o com su moje prispevky? Ale vizitku mas uz uplne jasnu.
Ked mas problem s nevhodnými (aj mojimi) príspevkami, pod kazdym je taky vystrazny trojuholnicek, kludne ho pouzi a nahlas aj tie moje adminovi.

zita19
21. mar 2015

@stellamaris myslis, ze by to nase monitory ustali? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

laskavocka
21. mar 2015

@zita19
Zitka preco si taka nervozna,kedy si mala naposledy sex?😜

zita19
21. mar 2015

@laskavocka ako si dosla na to, ze som nervozna? Vy ste sa tu nejak zisli majitelky krystalovych guli.

laskavocka
21. mar 2015

@zita19
Zitečka sak ja ta mam rada,na tvojich komentoch som sa vzdy najviac nasmiala😄👻

stellamaris
21. mar 2015

@zita19 jasne,ze by vydrzali 😀 Moj nazor: ked sranda,tak kompletna 😀 😀

alicka850
22. mar 2015

@mata128 2x tyzdenne? PAozicaj mi mangela 😀

mata128
22. mar 2015

@alicka850 teraz neviem,ci sa ti to zda malo alebo vela 😀

alicka850
22. mar 2015

@karin1811 lenze vtedy vacsinou aj my🙂

alicka850
22. mar 2015

@mata128 akurat 🙂 Moj mangel sa vzil az prilis do role otecka 😀

mata128
22. mar 2015

@alicka850 no neboj sa,maly bude mat tri roky a tiez sme dlho fungovali jak v celibate.Chcelo to jeden dosledny rozhovor a odvtedy to funguje 😀

hrcavdeske
22. mar 2015

@zita19 😀 😀 😀 😀 cakala som kedy sa laskavocka ozve 😀 😀

romana19
22. mar 2015

@laskavocka Niektoré ženy vedia oslniť nielen svojou krásou a to už je iné žiara. 🙂 🙂

feuille
22. mar 2015

@agnes16 existuju lieky ktore docasne potlacaju pohlavny pud, vola sa to chemicka kastracia, predpisat ich moze asi iba psychiater, takuto liecbu zvycajne podstupuju sexualni devianti, pedofili, zoofili...

mima4
22. mar 2015

@laskavocka
@zita19

vidim, ze sa z vas stali kamaratky 😀 😀

zita19
22. mar 2015

@mima4 nikdy nepremeskam prilezitost si s nou pohrkutat. Zakazdym je to pre mna vemi prinosna debata 😀 😀 😀 Len skoda, ze strasne rychlo zbali svojich 5 slivak a zdrha z diskusie, ked na nu vytiahnem minulost... 😝 😝 Niekedy vedela viac basnit o tych svojich avanturach 😖

na_znamenie
22. mar 2015

U nas je to naopak. Neviem ci ho donutis na x krat denne. Asi len sa zmierit. Prip. sprav pokus 🙂 Vsimol som si, ze ked mame kazdy druhy den, tak sa ukecam, ze mi to staci a som celkom spokojny🙂. Ak mame 1x za tyzden-2, chcem to 10x denne 🙂 Idem sa zblaznit,, neda sa mi na nic sustredit. Prip. nech ta obcas robi jazykom, ved on nemusi mat pri tom sex. Skusala si ho na 2 tyzdne odstavit, ze nemas chut ? Ci sa nechyti ?

alicka850
22. mar 2015

@mata128 to by ma teda zaujimal.obsah toho rozhovoru 🙂 Ja by som asi mala.potom pocit,ze.to robi nasilu,ci?

anonym_2a99b0
4. dec 2025

Zaujimava tema aj ked stara ako egypt. Viete mi definovat co je skutocne nymfomanka?

anonym_076b8b
4. dec 2025

@agnes16 ty potrebuješ vzrúšo lebo si dkho sama s deťmi doma. Prežívala som niečo podobné. Začali sme s mužom robiť na opačné smeny a striedame sa pri deťoch a je to super. Konečne sa to u mňa stabilizovalo a opäť nám to klape.

Strana
z3