icon

O čo mu ide?

denisqaa
25. apr 2015

Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..

ali08
25. máj 2015

@alice107 žila si tam že vieš takto súdiť?alebo si len počula os známych.áno môžem cestovať sama A aj s detmi A nikto mi problémy nerobil.ja nevidím výhodu mať občianstvo ja len uvádzam fakt že nepotrebujem víza keď chcem ísť tam pozrieť rodinu.bola som pri rozvode A žiadneho tutors tam nemali tá žena tak urobila taký bordel že aj sám sudca zdupkal A podpísal papiere tak tu nepoucuj.prečo keď z 10parov 3maju problémy hneď hádzať všetkých do jedného vreca.je veľa moslimských párov ale tí netvrdím tu na mk aby niekoho presviedčali keď aj tak sú povetcsina zatvorila.ja som robila na cudzineckej A tam som videla ako sa správali k cudzincom A dokonca v Iráne na Sk ambasáde som mala známych s ktorými som sa navštevovala A to čo mi povedali by si sa čudovala.A ty to máš naštudovane tak sa prejav ja nemám čas Googlit ale ty ak sa nudis tak nás zasvät urobím si poznámky.ono je iné čítať A žiť tam.predstav si ze zo slovenskom majú dohody o uznávaní dokladov.

ali08
25. máj 2015

@petra7777 ka som tebe napísala že máš pocerneho muža.ja som písala že z foto ako vieš že je moslim.mám známych ktorý su čierny A su kresťania od narodenia.

eva8
25. máj 2015

Človek nevstupuje do stavu manželského za účelom rozvodu.
Z mojej skúsenosti potvrdím, že v prípade manželstva s cudzincom treba vedieť dopredu, čo to obnáša, treba poznať zákony cudzej krajiny, ak tam chce žiť.
Napr. už len pri obyčajnom odlete z tunisu sa na letisku pýtali otca malej, či môže dieťa letieť so mnou.

vevesh
25. máj 2015

@petra7777 a ja zase obdivujem tu obmedzenost a drzost urazat na zaklade vyzoru alebo nabozenstva ...

ali08
25. máj 2015

S vami sa tu nikdo nedohada aj tak si podaktore budete písať svoje A ja tiež..nechcem aby to tu admin uzavrel,ja som chcela poradiť deniske nech sa zamyslí ako bude ďalej žiť ona aj jej syn A nech sa rozhodne ako chce aj tak jej budem držať palce.
Pozn.na zlyhaní vzťahu sú zato zodpovedný vždy dvaja.

vevesh
25. máj 2015

@petra7777 a este keby si diskusiu aj precitala, zistila by si , ze ja a aj ine baby, sme jej radili opustit ho, pretoze to, co spravil on,nie je normalne ANI medzi moslimami a v moslimskej spolocnosti !!!

ali08
25. máj 2015

@eva8 ja som ta žila A nikdy som nemala problémy,papiere mi vždy vybavili bez žiadnych reci,ambasáda mi vždy vyšla v ustrety,pôrod tam.bol super.ja som si manžela nebrala koli vypocitavosti (koli majetku a mehriam-manzelskemu venu)ale z lásky.viem že vycestovania je problém A pýtajú sa ale tak pokiaľ to nieje násilím tak to neriesim,opýtajú sa A ja odpoviem.
Riziko rozvodu máš pri všetkých vzťahoch niekde je to bádateľ inde väčšie percento ale vždy to je na vzťahu partnerov.ich komunikácii,tolerancii A prispôsobenia sa

eva8
25. máj 2015

@ali08 máš pravdu s tou poznámkou. Keby žena s láskou prijímala mlátenie partnera, vzťah by sa nerozpadol ... " 🙂 "

ali08
25. máj 2015

@eva8 ale preco hneď mlátenie.zakladateľka písala o žiarlivosti A bráni drog až potom jedna tu písala že v predošlej téme sa sťažovala že ju udrel keď bola v tom,tak ho mala opustiť vtedy,zobrat pár paksametlov a odist.

petra7777
25. máj 2015

@vevesh Drzosť? Ty si ma ešte nepočula "drzo" debatovať 🙂 A k téme...moslimská viera je jedna obrovská katastrofa, kde všetko zlo, čo týto obmedzenci páchajú s odvolanám sa na Alaha...Príklad: 16ročná dievčina je hromadne znásilnená v autobuse cestou do školy, týto neandertálci ju ešte za to ukameňujú, lebo "zneuctila" česť rodiny, dpc 😖 Sú to čierne stupídne opice z pralesa:( Kde v konečnom dôsledku ešte urážam skutočné opice 😖

ali08
25. máj 2015

@petra7777 to sa stalo v Indii(viem že sa to deje tam) A tam sa to deje denne ibaže to stále nemedializuju lebo by boli správy plné iba toho.toto aj ja nemusím keď sa chlapy vyburcuju na mladej žene,jeden taký prípad čo sa stal tak ona prežila ale nakoniec spáchala samovraždu ale tých mužov odsúdili A zabili.pri niektorých takýchto prípadoch sa mi tiež rozum zastavuje ale takýchto vecí sa veľa deje vo svete akurát že mi o nich nepočujeme.

dusika11
25. máj 2015

@alerka ty si to vystihla..presne to ma irituje prva mu nemohla dat dieta...nenavarila...tak jej drbnem...ziarliyv je to ok---da si satku..ech jaj asi tak...

dusika11
25. máj 2015

@ali08 akoze vazne ty si sa vzdala slovenskeho obcianstva???????? 😕 😕 dievca zlate...moja kamaratka prisla rodit na sk..ab malo dieta obciastvo sk....a to ma chorvata......to ta aka smela.si....v zivote by som neobliekla satku a--a nikdy by som nedal prec sk obciastvo..a to presne pre pripad...ktory opisovala alica...setsernica ma dodnes po 20 tich rokoch sk obciastvo...ak je v bejrute problem..taka ma narok na prve lietadlo do sk,,,vladny special co posielaju pre svojich obcanov v pripade konfliktu.....ech jaj zavarila si si kasu

mariuskaa
25. máj 2015

@dusika11 prečo je sesternica stale tam ked je vdova?
Co ju tam drží? Zvykla si a páči sa jej?

dusika11
25. máj 2015

@mariuskaa deti si zvykli maju tam priatelov..univerzitu...ona zase spravuje muzov majetok...nie je to jednoduche ale byt na sk este ma..len neviem kde by si tu nasla pracu...no deti su to dospele slecny ktore randia a uz ma aj vnucku od starsej...to sa neda po dvatsiatich rokoch..ona uz ma cez petdesiat ..jej kamaratky uzsa rozprchli...no asi tak

ali08
25. máj 2015

@dusika11 ja som kde písala že som.sa vzdala slov.občianstva,všetci máme 2 občianstva.dievca nerieš mňa ale túto diskusiu.to tá čítaj celé príspevky A nie medzi riadkami.
Ja nechápem ako niekomu pri slove moslim tuhne krv V zilach.ale koľko ľudí toľko chutí

ali08
25. máj 2015

@dusika11 nosí tam.aj ona šatku?Libanon je pekný ale ako kde.

dusika11
25. máj 2015

@ali08 nenosi ona je neveriaca ateistka ..nikdy na hlave satku nemala..

dusika11
25. máj 2015

@ali08 ja to zas chapem moji predkovia slachtici co mam rodokmen hynuli po poliach a tearz sa to roztahuje....chcem vidiet ako sa ja krestanka roztahujem v ich krajine ako mi postavia kostol a respektuju moje mini,..ja tu musim pozerat na satky..ktore mi vadia...ked tu zije nech sa prisposobi...asi tak

ali08
25. máj 2015

@dusika11 nuž v Iráne musí mať každý aj kresťan aj žid ale oni tam veľmi pekne nosia šatky upravené majú zručne ručičky.ja som poznala slov.rodinu ktorá tam žila vyše 20rokov,jedna pani je tam už vyše 40 r a nikdy by sa sem nevrátila A ďalšia je tam tiež pár rôčkov A páči sa jej.hovorím nie všetci sú svine tak ako sa o nich tu hovorí. Aj na Sk poznám zopár moslimov A tí sa veľmi rýchlo prispôsobili keď sa chce tak sa dá.

dusika11
25. máj 2015

@ali08 tento clanok asi vystihuje lepsie ..co si myslim..ja taky dar pisania nemam
http://xblog.sk/clanok/10023/peter-jarunek/aby-...

ali08
25. máj 2015

@dusika11 ale veď hej ale pozri ty si bola iba jedna tak ti kostol nepostavia zato moslimov je viac A niektoré krajiny im vychádzajú v ustrety.ako som sa ka Prispôsobila tam tak sa mm prispôsobil tu.turistky čo majú šatky tu na Sk to chápem ale tie vo tu žijú no neviem.nepochopím niektoré podotýkam Slovenky žijúce tu na Sk A nosia šatky ale tak keď sa jej páči A cíti sa ok s tým tak prečo nie.aj v Dubaji sú už väčšina polonahý ale to im zase prináša biznis A prasulky do krajiny.aj v Turecku je to tak kto chce môže mať šatku kto nie nemusí,možno rozdiel je v malých dedinách ktorý si držia tradície

dusika11
25. máj 2015

@ali08 no v irane...ok tak nech si idu do iranu..ok ja si tam postavim vianocny stromcek..a vies vobec ze teraz neviem ci tento ci minuly rok nemal brusel vianocny stromcek lebo to poburovalo moslimov???to akoze pridu do eu a miesto...prisposobenia nam beru nase tradicie??? uz vidim ako si tam postavim kostol a pojdem v minisukni..a o toto ide..som na sk tak tak zijem..nie oni pridu chodia tu zahalene na sk..presadzuju svoje..ten ehm majitel nemenovaneho podniku..pal.....mira v ke ma predbehne v rade..lebo som zena...chapes...co am hneva???neucta k nasim zvyklostiam..a neucta k tebe...keby..ta mal rad tak by sa pokrestancil...nie..ty si islamistka..a toto ma velmi hneva za vsetky slovenky..

dusika11
25. máj 2015

@ali08 sama vies ze trurci a turci su rozdiellv eu turci volame vsetko co pochadza z turecka ako nasich ciganov volaju slovakov..v turecku je 500 narodnosti ..a pravi turci su biely dost majetni..v eu volaju turkov aj kurdov a aine etnika ktoré su diametralne inde..
hej iran je iny libanon je etnicka zmes...tam je teraz moderne nemat vyznanie..a moderne sa obliekat

ali08
25. máj 2015

Toas niekto sa nevie spratať do kože keď je v cudzine ale sú aj takí, ja som žila v zahraničí A naši susedia z ľavá 10pakistancov v 2izbaku to bol hnus a z práva domorodec ktorý si tam nosil šľapku Rusku A to som vtedy nevedela kto je horší či tých 10 alebo oni dvaja čo tam robili každý večer niekedy aj 2x.no A v strede sme boli mi aj zo švagrom A keď sme odchádzali majiteľovi bytu bolo aj ľúto že zrovna my.
Inak k tomu obrázku v Iráne mladé ženy tak šatku nenosia,im s pod šatky vidno skoro všetko ale bez nej by to nebolo ono.
Ohľadne psov v Iráne je teraz In psík hl.malé plemeno.viem niekomu to vadí ale vadi to aj tu.my sme mali kuriatka( na takom malom dvore) to syn dostal k novému roku A nakoniec z nich vyrástli kohút A 2sliepky.

ali08
25. máj 2015

@dusika11 ale ja som bola neveriaca tak prečo by sme mali byť obaja kresťania,boh je len jeden či už moslimský alebo kresťanský. Ja tu nepoznam žiadnu ktorá tu žije A chodí zahalena A to isté bolo aj v zahraničí kde sme žili.pozri je to ich vec čo si na seba dajú aj vrece mňa to nijak neirituje. V Iráne kostol majú už stavať nemusíš A dokonca aj vianočný stromček A mali sme ho aj my aj tu aj tam.to je to musíš sa vedieť prispôsobiť A chcieť to.prečo by sa mm mal prispôsobiť tu našim tradíciám A tým ich ja nie.A oni majú tiež tradície ktoré sme spolu s manželom až tak neakceptovať ako keď sú dvaja Iranci.
Aj v Iráne sa krásne obliekajú by si sa čudovala akurát sú to neni mini sukne.
Oni nevolajú turkov kurdi oni kurdi sú A Turci sa s nimi nemusia A v minulosti bolo veľa kurdov zavrazdenych

dusika11
25. máj 2015

@ali08 viem ze moslimky maju svoju modu..v libanone ..zase miluju europsku ale luxusnu jedine co si daju pozor..aj na sk..aby nemali odhalene ramena...a vystrih velmi setsrnica nenosi...moda je tam silena..elgantna..na sk si kupovali vecsinou mango...

ali08
25. máj 2015

@dusika11 aj v Iráne majú radi európsku módu tie ich kúsky som hltana pohľadom.A svadby ako koniec to som nevedela či hľadieť na. nevestu alebo hostí.tam sa poriadali min.2dni A závisí od finančných prostriedkov kedy skončí.

dusika11
25. máj 2015

@ali08bola som pozvana do bejrutu na svatbu..mala som letenku hotel..ale nemala som z mojej mzdy na,.,,saty a dar...tam je to troska narocnejsie..a mam aj podozrenie ze mi hladali dakeho...neslovaka...asi ukazali moje fotky..moj citak....co sa mi pacilo..je ako zufalo hladala sesterka otvorenu kaviaren na sk.,..a ja ze preco??chcela vitrinkovu kde by sa kazdy pozeral...ona ...mam nove tetu obocie,,,a to je v libanone dovod..ukazovat sa... 😀 tak som zufalo hladala kvaiaren vo vyklade...lebo ja ako slovenka milujem tie kaviarne kde zalezziem dobre ze nie do pivnice.....oni miluju mat manikuru a pekne obocie..a vystavovat sa v kaviarni..toto ma vzdy pobavilo ked tu bola na sk

ali08
25. máj 2015

@dusika11 a ty si vydatá?iný kraj iný mrav.ale v dobrom myslené. Tu si ženy dávajú záležať na oblečení A v Iráne na výzore A tiež manikúre.