O čo mu ide?
Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..
Poznám tu pár migrantov A veru nechvalia sa s tým lebo by našinci na nich hľadeli zle.pamätáte sa aké veľké haló bolo okolo lietadla Malaysia Air čo doteraz nevedia kde sa podelo A zrazu po mesiaci nič už o nom ani neceknu našli si inú obeť rozpytvavania migrácia z 3krajin.
aby nedošlo k omylu, kopírujem tvoje otázky:
"Takze tebe sa nepáči ze ti v školskej jedálni vyjdú v ústrety?
Nerozumiem"
Na odpoveď použijem tvoje oporúčania pre alicu - prečítaj si moje príspevky na túto tému, najme moje "odpovede"na tvoje otázky. Aj 2x 🙂
"Inak ja ta obdivujem lebo ja by som takto ex nevyhovela ak by som s niečim nesúhlasila v hlave.
(Ani manželovi nieto este ex) ale nic nemam proti tým co vyhovejú. "
v hlave som s tým súhlasila - nemusíš ma teda obdivovať
Ak máš záujem diskutovať o ex, kľudne sa ďalej pýtaj, číslo topánok ťa nezaujíma ? 🙂
doteraz neviem čo má spoločné ex s VAŠIMI názormi na nosenie šatiek 🙂
@eva8
Mna ex nezaujíma. Co som sa ta niekedy nieco na neho pytala?
O satkach ja sa nebavím ani neriešim Nic v súvislosti s ex.
Jedine nejaký príspevok bol kvôli ali08 ze v Iráne sa musia všetky ženy zakryť hlavu.
Ja som napísala len koment na to, ked si nevedela prísť ze co take sa slovaci prispôsobujú moslimom (alebo iným vieram) na SK
Na to som ti napísala, ze možno ty si sa musela moc prispôsobovať ex lebo neviem o co sa jedna.
Tu ich je milióny a nijako sa im ja neprisposobujem. Ked si niekto na seba habit alebo aj vrece mne je to jedno.
O tom ze dievčatá nesmú sedieť s chlapcami na Sk to som v živote nepocula.
Co chodia deti tvoje do muslim skoly na SK? Lebo to počujem prvy krát.
Tu všetky deti sedia spolu nezávisle od vierovyznania alebo pohlavia.
Bolo by mi to divne. Ako som uz povedala ja žijem niekde uplne inde v odlišnom prostredí ina multikulti vzorka.
Tu to vsetko funguje ako ma.
@mariuskaa
je od teba pekné tak zodpovedné vysvetlenie, ale nemýľ si niektoré slovenky s nevzdelanými američankami... 😀 ja veľmi dobre viem že turek nie je arab ale je turek,že iranec nie je arab ale peržan, vedela si napríklad že tunisana by si urazila oslovením arab, oni sa považujú za berberov...ale určite mi dáš za pravdu ak napíšem že drvivá väčšina z menovaných je moslimského vyznania...nájdeš tam žida, kresťana možno i hinduistu ale v oveľa menšom pomere...
čo sa týka vyjadrenia o mužoch tmavej pleti, týkalo sa to najmä tých, ktorí sa plavia na loďkách..
@dusika11
uviedla video o tom ako sa títo prisťahovalci správajú k ľudom a krajine ktorá ich prichýlila...ako vždy podobné fakty sú prehliadané a nekomentované zo strany žien žijúcich s moslimami...
@ali08
len tak zo zvedavosti som si dala do gúgla jedno slovo iran...a toto mi vyšlo...tak v tomto máš pravdu, podobné obrázky našinci nezažijú a nepoznajú.. toto považuješ za to ideálne prostredie?ak áno, je pre mňa potom záhadou prečo žiješ na svk...
@jemena
tiež by ma zaujímalo ako sa má deniska, či nedostala ďalšieho facana za pohľad z okna, prípadne či má dovolené vyjsť si niekam bez povolenia...bolo by dobré keby nám napísala zopár riadkov, dúfam že sa jej situácia zlepšila...
No ale kocky to uz prehanate. To ked date do googla Slovensko, a vyhodi Vam SLOVENSKY prezident hailujuci s Hitlerom!!!! a Je toho viac, takze take obrazkiy si rozhodne odpustite lebo tiez nie sme cistucky ako barancekovia. Ci uz ideologicky, ci uz nabozensky.
@amanda0405 ze co ma nove? NO nic, ta tapa zachranuje vztah ktory je aj tak onicom, ale ona sa tak rozhodla a nam neostava nic ine ako to asi akceptovat. Sbvojim sposobom si za to moze aj sama. Ked si precitate jej prispevky, zistite ze ona zutekala z jedneho vztahu do druheho. Nerozmyslala, nechala sa nabuchat a v buducnosti si necha spravit dalsie decko, Takze typujem o par mesiacov tu mame dalsiu temu. A nebude vinit seba, ale chlapa co ju tyra a je este aj moslim a reinkarnovany diabol na zemi...a my jej na to zase skocime. Jedna skupina ju bude lutovat, druha obhajovat a tretia krutit hlavou.
@lubkavargova1 takže ty by si nemala problém isť tam na ,,dovolenku,, ked to ,,prehanaju,,?
Aktuálna situácia v Iráne z pohladu ministerstva zahraničných vecí......
V súčasnej dobe sa dá predpokladať zvýšený pohyb afganských utečencov aj iránskych bezpečnostných zložiek vo východnej časti krajiny. V tejto súvislosti sa neodporúča návšteva oblastí ležiacich východne od línie Mašhad-Tabas-Yazd-Kermán-Bám-Iránšahr. Ministerstvo zahraničných vecí SR odporúča slovenským turistom, aby oznámili svoju prítomnosť v Iráne konzulárnemu oddeleniu Veľvyslanectva SR v Teheráne, ďalej plánovanú dĺžku pobytu, prípadne telefonické spojenie a termín predpokladaného opustenia Iránu. Pravidelný kontakt s veľvyslanectvom sa odporúča tiež slovenským občanom, ktorí v Iráne pracujú.V juhovýchodných provinciách Iránu operujú ozbrojené bandy, dochádza tiež k únosom turistov.
@amanda0405 no hadam nam tu nechces tvrdit, ze ste sa len za rucicky drzali... ja sa nepytam inych, ale teba...ty si nemyl manzelsky zivot s nemanzelskym vztahom 😉
@denisqaa " Problém je v tom , že je žiarlivý ." ..nie nie ..to nie je ziaden problem ..to je to , aky vzdy bol- je a bude ..co je viac menej normalne v ramci toho ,ze on bol taky od zaciatku, len si to ignorovala ..mozno ti to dokonca lichotilo ? . problem je ,ze si si takeho cloveka zobrala za muza. problem je tvoje rozhodnutie zit s takym clovekom za co si ultimatne zodpovedna ty sama. (k sobasu si nebola prinutena pod hrozbou smrti ? ..ak hej , kontaktuj policiu)
@amanda0405 a to si myslíš že toto tam.Vidíš na ulici bežne? A ženy tam tiež chodia na vojnu.náš pán Google tam má viac obrázkov aj tých pozitívnych A stačí dá pozrieť viac A nielen na jeden.ja som tam nikdy nevidela verejnú popravu A aj keby ma pozvali 🙂 nešla by som.aj u nás v rodine máme dievčatá zo samopalmy učia sa aby boli policajtky na tom je niečo zlé?
A ako aká je záhada že som na SVK.predsa nebudem ignorovať manželovu krajinu len kôli tomu ze ma ich vláda problémy z inými štátmi.
@sardinka333 je každého vec či by tam siel na dovolenku alebo nie, dovolenka je o inom ako ísť t žiť. Na dovolenku ideš ako poznávací zájazd tam ti nebudú ukazovať napr.obesencov atď.
@prevenar ona sa za neho nevydala zatial
@sardinka333 odpoviem ti priamo: Nie, nemala by som problem tam ist.
To ked sme taky posraty z tych krajin tak rovno zakazme dovolenky: grecko, taliansko, francuzsko, turecko, egypt a tieto krajiny kde sa tito ludia nachadzaju.
Len potom by ludia nemali exoticke dovolenky s ktorymi by sa vytahovali pred rodinami, susedami, kolegami a okolim. To by bol pruuuuuuuuuuuuuuuser jak hovado. Chudak ludkovia musia ist na nejaku biednu dovolenku...jaj
@ali08 prispevok bol reakciuo na to ako @lubkavargova1 podotkla, že ani my nie sme ,,čistučkí ako barančekovia,, - oproti Irancom sme ľalie!!!! Ked to berieme z komplexného hladiska ekonomiky, kultury, sociálneho života tej krajiny. Nebol rakciou na to ako europanizovaní moslimovia žiju v EU...ale to tu asi diskutuje nie a nie pochopiť...
@lubkavargova1 kecáš......ale ked chceš dopadnuť ako Hanča a Tonča.... 🙂
@sardinka333 áno ekonomika je tam na hovno ale kto ju má dobrú.O ostatnom ss s vami znova hádat nebudem ale ja viem.svoje A ostatný nech si Myslia čo chcú.
@sardinka333 z komplexneho uhlu pohladu aj Rusi alebo USA su ciste ako lalie.
A len na tu nasu cistotu....no neviem neviem....nabozenstvo bolo furt v kazdej krajine hovadina na ntu vid priklad aj u nas.
@lubkavargova1 Tato foto je spred 70 rokov a jednalo sa o jednotlivca. Amanda poskytla foto "Iran" z dnešnej doby, to nemyslíš vážne, že chceš tieto dve veci zrovnávať. Začínas mi pripominať niektore prispievatelky, ktore najdu vždy za kazdych okolnosti "dôkaz" ze Slovensko je ešte horšie...
@jemena vidis uz zacinas aj ty alibizmus: ze stara fotka, jednotlivec....ano, jednotlivec a aku potupu spravil pre cely narod??? To je presne ako tam. Nejakemu s obrusom na hlave zasvitori v hlave a hned to spoja s kazdym 😀
To potom aj Fico je jednotlivej, aj Meciar bol jednotlivec a vlastne robil len za seba. Potom chapem, preco seru na ostatnych obyvatelov. Ved je to len jednotlivec 😀 To ze podpisu par zakonov a zhovadia celu krajinu ich potom fakt nesere. Ze ja som nesla do politiky, uz som mohla byt davno za vodou 😀 😀 😀 😀
Obcas bi nebolo od veci precitat vedla fotky ze preco tito boli obeseny. 😠 Ze ano??? Ked sa v Malajzii alebo Indoneziji kona trest smrti za pasovanie drog tak nad tym sa nikto nepozastavi.Ja bi som ich tiez za tu cinnost obesila ale niecim do prievanu....
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/zahranicie/irak...
Metódy popráv používané vo svete
V súčasnosti sa vo svete uplatňuje päť spôsobov trestu smrti: smrtiacou injekciou, elektrickým prúdom, sťatím, obesením a zastrelením. Pozrite sa, ako je to v jednotlivých krajinách.
Sťatie: Saudská Arábia
Elektrický prúd: Spojené štáty americké
Obesenie: Afganistan, Bangladéš, Botswana, India, Irán, Irak, Japonsko, Kuvajt, Malajzia, Nigéria, Gaza, Južný Sudán, Sudán
Smrtiaca injekcia: Čína, Vietnam, USA
Zastrelenie: Čína, Indonézia, Severná Kórea, Saudská Arábia, Somálsko, Tchaj-wan a Jemen

@jemena Dufam, ze aj ty,,, a vstupis si trosku do svedomia,,, 😉