O čo mu ide?
Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..
@lubkavargova1 My všetci sme tu len preto, aby sme tebe dodávali dôkazy... no tak len čakaj... 😅
ta aj vidim ze gule na to nemate 😀 Sory, ale ked niekto si nieco dovoli tvrdit, tak nech mi to aj dokaze, inak hold smola su to len take "jedna baba povedala"
@alice107 nie, nemaju europske, nie nemaju typicke z krajiny mm, a nie su ani medzinarodne...
To co je za blby nazor, ze deti maju mat priezvisko z "hostitelskej " krajiny na znak prisposobenia sa?!?! 😕 😕 😕 ako Alexander ci Maximilian ibn Mohammed, ci Lisa Maria ibn rasheed je fasa vyber a dokaz prisposobenia sa 😕 😝 ako ked sa nastahujem do ciny, tak to ma byt tao tchian kapusta, v saudi bude ishmael ci Hassan podrazka , a v mexiku Juan gonzales Schmidt a pod.. 🙄 🤐
@lubkavargova1 keby si chcela, tak by si si našla na milion dôkazov, ani by si nemusela iných otravovať, ale to by si musela chcieť. Každý vidí to čo mu vyhovuje.
@jemena aj ja by som chcela dokaz, ze ich zakony su protipravne.. 😎
@lubkavargova1 uz tu totiz bola diskusia v presne v tomto zneni aj s relevantnymi dokazmi a urcite osoby tu hudu a hudu dookola tu istu pesnicku..
No ja stale vidim, ze tie co maju hubu plnu kecov, tak ked povedia A maju povedat aj B tak odrazu bud sa stratia do inej debaty, alebo zacnu "ze hladaj, na nete je milion dokazov" a bla-bla-bla 😀 😀 😀
Stale opakujem, pokial to nie je relevantne zdovodnene je to len jedna baba povedala, alebo urazena zenska picha lebo si ju narazil jebnuty moslim a ona bola taka hlupucka ze mu tiez skocila na sladke recicky a teraz nenavidi kazdeho kto povie "Alahu daj vlahu" 😀 😀 😀 A nedajboze, aby nejaka bola stastna bo to je nepripustne 😀
@lubkavargova1 tvoja veta "pokial to nie je irelevantne zdovodnene" s tou si ma zabila 😎 @alice prosim vedela by si zhodnotiť tento výrok??
A inak lubka, celkove tvoje vulgarne vyjadrovanie, patrí možno niekam inam, ale sem sa nehodí. aha, uz si zmenila irelevantne na relevantne...
@jemena ja viem, potom som sa opravila 😀 😀 😀
Vies, na tomto fore som dokopy 4 roky. Zistila som, ze pokial nenapises od pluc rovno, tak kazdy je akoby v bavlnke a take "tutu-mutu". Ale akonahle tam vhodis invektiva, tak odrazu kazdy spozornie. nerada sa tak vyjadrujem, ale hold niekedy sa musi lebo len tak cloveka preberes do reality a to som este dost slusna. Poznam kolegu co aj vetu vyskladal z takych slov a mala hlavu aj patu 😀 😀 😀 😀
@lubkavargova1 Možno tak zmýšlaš preto, lebo si tu anonymne, takže neprezentuješ seba, ale virtualnu osobu. Ale tu su isté pravidlá a doslova s v nich spomina, nepoužívať vulgarizmy. Tak ked už nemáš uctu voči ostatným prispievatelom, tak aspon pravidla by si mohla dodržiavať. 😉
Nahodou, ja si kazdu jednu tu vazim (teda az na pripady kde to fakt svitori a poriadne)
Ziadnu som neposlala tam odkial nie je navrat 😀 No, ale fajn. Ale aj tak si stojim za kazdym jednym svojim nazorov a slovom. Vela zien sa tu prezentuje ze "aaaaa ja nie som rasistka". No mna zaujima co tieto zeny povedia ked im ich drahy synator alebo dcera donesie domov nieco exoticke. A teraz pod tym exotickym nemyslim exoticke domace zvieratko 😅
@lubkavargova1 myslíš, že ty ked zatracuješ ciganov pod čiernu zem, že ty nie si rasistka? to je na smiech. Takze pranierovat moslimov je podla teba nehoráznosť, ale ty ked pranieruješ ciganov, to sa neráta, to je v poriadku... tak?
@jemena ja som ani slovom nepovedala ze nie som rasistka 😀 😀
@lubkavargova1 tak potom neviem, komu tu švitorí, ako si ty vyššie spomenula. 😅
@amanda0405 Ani nemusis,,, na zaklade tvojho tvrdenia a zmyslania si viem domysliet 😉
ja tvrdim "kazdy nech si hlada rovneho" alebo "vrana k vrane sada". Jedina vynimka u mna je: ked sa to stara o svoju rodinu, deti, domacnost. Vtedy ani pol zleho slova nepoviem. Inak hold smola.
@lubkavargova1 aha...no hlavne. nech to má hlavu aj pätu 😠
@lubkavargova1 tak, ty si to presne vystihla s tou urazenou pychou 😀 😀 😀
A chcete mi povedat ze nemam pravdu? Neni nic horsie ako frustrovana, urazena alebo ohrnuta zena. To je horsie ako milion moslimov 😀 😀 Vtedy utekat kade lahsie.
Mna nevytocite, a ze premyslam rasisticky? A kto nie? Chcete mi povedat ze neohrnate nostekmi ked niekde pri vas je spinavy cigan? Ale zase aby som nebola tak moooooc rasisticka, vcera som citala clanok kde jedna zenska ma 11 deti a je biela a zije v Anglicku a tym zneuziva system a celkom slusne prachy dostava a ludia ju maju plne zuby. Takze cierny flak sa najde vsade 😀
@eva8
Toto je Tvoj príspevok ku mne. eva8 aby nedošlo k omylu, kopírujem tvoje otázky:
"Takze tebe sa nepáči ze ti v školskej jedálni vyjdú v ústrety?
Nerozumiem"
Na odpoveď použijem tvoje oporúčania pre alicu - prečítaj si moje príspevky na túto tému, najme moje "odpovede"na tvoje otázky. Aj 2x emoticon
30. máj o 21:16
Takze ešte raz. Na školskú jedáleň upozorňujes ako príklad prispôsobenia sa Slovákov u nás. Takze s tým nesúhlasíš aby tebe vyšli v ústrety kvôli tvojim deťom kedže nejedia bravčové áno? Chceš aby tvoje deti jedli pestrú desiatu (obed)
VEVESH aj je jedne rodic europan, je normalne, ze da dietatu aj europske meno...... ty si odpovedala tak,aby si nedala jasnu odpoved.ale zahmlenu....... ako kazdya podbna slovenka co viem....
avies, prepac mi.ale tych vela smailikov je ako od dietata..to neviem pdpisat seriozne?
takze , ak je domovom toho dietata europa, tak je nanajvys vhodne ,ak hlavne europan aj podla narodnosti, ,aby mal aj meno europske. pretoze aj meno naznacuje isty zivtny postoj.. prislusnnost k istemu spoloceestvu......
tie otazky ohladne mena tu boli dane, pretoze ako vidime, vsetky co ste europanky a mate muza orientalca, co tu prispievate ako vidim,dali ste mena detom nie europske.adomov deti je europa.,a su to obcania niektoreho statu europy. a geneticky aj polovicni europania.
stale to iste preferovanie len istej skultury. cize kultury neeuropskej aj v podobe mena.....
a zvycajne vysvetlenie je alibisticke..pacilo sa mi to meno.
ze väcina tych matiek europaniek na natlak muza a jeho rodiny/natlak moze byt aj nepriamy/ a tej jeho komunity neda europske meno svojmu potomkovi.
@alice107 si absolutne vedla, vyber mena ja slobodna volba, a vacsina normalnych rodicov vybera podla najlepsieho svedomia a vedomia a aby pasovalo k priezvisku, to len nanajvys tuto slecne boli jej "suprovym" muzom nanutene....
a nevidim, preco by som mala dat hlavne europske meno, ked deti su AJ polovicni cudzinci, maju viac obcianstiev, a momentalne zijeme aj v eu, aj v iraku a naozaj nevieme, kde budu zit nase deti (toto rozhodnutie totiz je len a len ich vlastna volba), a aby som detom davala meno krajiny , kde v sucastnosti zijeme, ale nevieme, ci tu aj ostaneme, je absurdne... Keby si byvala v japonsku /peru ci v afrike vyberala by si mena so slovenskeho a/alebo nemeckeho kalendara, ale nie z africkeho, len preto, ze tam zijete a aby vase dieta "zapadlo medizi domorodcov"...
Bdw. Povod mien nasich deti je arijsky...
@eva8
Ja v tom nevidim rozdiel. Žiadny.
Mne to moze byt jedno my jeme vsetko.
Ja sa len pýtam lebo sa mi zdalo, ze si si odporovala.
Vyhovejú ti a nechces aby ti vyhoveli. Resp.
Si proti tomu zákonu aby ti vyhoveli.
Otázka. Ked si bola vydata musela si nosit
Šatku? (Alebo dobrovoľne nosila?)

VEVESH takze ja polozim otazku,co som uz pisala. maju tovje deti mena zvycajne v krjine ich otca(arabske ci perzske/ ci europske?