icon

O čo mu ide?

denisqaa
25. apr 2015

Dobre ranko . Potrebovala by som poradiť . S priateľom sme spolu 2 roky a máme 6 mesačného syna . Problém je v tom , že je žiarlivý . Uvediem pár príkladov .. No napr. Nemôžem sa stretávať s kamoškami , lebo každá je pre neho ku** alebo zlá , keď zájdem do banky a neoznámim mu to , už je problém .. Reči typu : nedôverujem ti , prečo si mi nedala vedieť atd, keď sa spolu dlhšie rozprávame , tak vždy si niečo vysvetli zle a začne a rozprávam o úplne bežných veciach . A aby toho nebolo málo , vôbec mi nedá pocítiť lásku ( myslím ten pocit , keď sa na svojho pozriete a cítite ten hrejivý pocit pri srdiečku ) ..

dusika11
2. jún 2015

@mawiya a?????mam s teba vysiiu vyplatu???s tvojho pohladu na moje nazory???moj nazor je aky je a tvoj koment je aky je..odpovedala si si sama..ano som narr priudu do europy a pi..skaju ze mame vianocny stromcek.-..a piiiskaju mame vianoce tak brusela sa stoho ide...pototo....francuzsko stiahllo jaslivcky..a daktore tu prestali celkom same len tak mirnix dirnix jest rezne..sakra ked tu pride moslim tak nech sa prisposobi nam..a ty tu zavesis taku stupiditu.-.asi tak

alice107
2. jún 2015

DUSIKA11 obe vieme,ako to je.aj ty pises nezakrytu pravdu.. myslim, ze tie zeny to vidia velmi dobre..teda mohe .ale ani za nic to nechuu hlavne verejne priznat..
co napisu? ze stale to skusali na nich muzi podobeho razenia z tretich krjin?,az jeden si ich vzal,aby mohol do eu?

mawiya
2. jún 2015

@dusika11 samozrejme všetci máme právo na vlastný názor, ale nemusíme ho nasilu podstrkávať ostatným a hlavne vysmievať sa z ľudí, ktorí majú názor opačný. A keď sme už takí silní Slováci, skúsme písať aspoň pravopisne správne a neznehodnocovať náš prekrásny slovenský jazyk 😀

dusika11
2. jún 2015

@alice107 robila som na balkane dlho..keby si vedela ako klabosia albanci a moslimania v bosne o slovenkach ze pre par centimetrov predaju vlastnui mater a tu to vlastne aj citam

dusika11
2. jún 2015

@mawiya boze moj blondina..kto sa teba vysmieval??..

mawiya
2. jún 2015

@dusika11 aha prepáč až teraz som pochopila, že z tvojej strany je to všetko o "pár centimetroch". nuž, neviem koľko máš rokov, ale vzťah nie je iba o sexe. Aj keď sa mi to teraz z toho tvojho príspevku tak vidí. A áno alice ti pritaká, ona rada na takéto témy 😀

mawiya
2. jún 2015

@dusika11 diktujem? však som len vyjadrila svoj názor, presne ako ty

dusika11
2. jún 2015

@mawiya ty si zjavne necitala celu diskusiu..vtrhnes sem navazas sa...to je tvoje iq

mawiya
2. jún 2015

@dusika11 no blondýna a viem písať gramaticky správne. no a za druhé, neschovávam sa za kreslený obrázok. Keď máš také super názory, prečo ich neprezentuješ pod vlastnou identitou? Presne preto, prečo ostatné babuľky, vyrývačky. Pretože nemáte na to "gule" ukázať svoju tvár. A preto nemá význam komentovať. 😀

dusika11
2. jún 2015

@mawiya tak naco komentujes....mne je jedno ako sa co pise..nebudem sa tym, zatazovat..a vobec nie na fore..ani ti odhlalovat fotku a ano gule nemam...mam prsia este daco??

ali08
2. jún 2015

@amanda0405 moslimka som sa stala z mojej vôle, bravčové si dám A vie o tom aj mm,mená sú iránske lebo slovenské k priezvisku nejdú,zahalena nechodim (iba keď sme v Iráne) A manžel na Sk si založil firmu,denno denne musí čeliť kontrolam A rôznym vymoženostiam našej vlády i keď si mohol nájsť prácu A dorobiť si 7,5hod,kúpil byt,Prispôsobil sa našim sviatkom A tradíciám.oslavujeme Vianoce,Mikuláša či nový rok.jediné čo je že nežijeme alkohol ale nealkoholické pivo si dáme A vlastne veď aj tam je malé množstvo alkoholu.
@dusika11 bohužiaľ ale už nieje keď im dovolia nosiť vlastne jedlo ale zase dieťa ti môže ochoriet aj len z toho ze podaktore posielajú deti do škôlky choré.

alice107
2. jún 2015

DUSIKA11 tu vde je to to iste..... oni tie vychodoeuropanky/aj slovenky/ bru prilezitost ako zlgalnit pobyt....a kriminalitu s akou brutalnostou tu pachaju je az zarazajuce... tu maju velmi zlu povedest ako etnikum . sami si robia obraz o sebe......
no a hlavne nemajetne slovenky tui pracujuce v jednoduchsich povoianiach , zijuce v tych stvrtiach kde ti muzi, mohokrat aj s nimi pracujuce s nimi ziju a si ich aj beru za muzov.... a potom su pre nich ochotne aj zapriet svoju identitu....

dusika11
2. jún 2015

@ali08 to je pravda..tie choroby su desna zial kazdu jednu som dostala aj ja..len ti hovorim ake su predpisy na sk..a podla mna to bolo dobre za sociku..

ali08
2. jún 2015

@dusika11 to isté hovorili o Slovenkách aj na Cypre A ako čítam asi to bude pravda veď sa tu píše p ďalšej krajine.

@mawiya z nej si hlavu nerob zachvilu tá vyvesi v práci na nástenku, vytlačí si tvoje príspevky A budú sa na tebe rehotat. Ja už som U nej v práci populárna

mawiya
2. jún 2015

@dusika11 ano stačí mi toto tvoje ďalšie vyjadrenie. Som rada, tak ako všetky ostatné diskutérky, že máš prsia 😀 a samozrejme je mi už známa aj hodnota tebou spomínaného IQ 🙂

amanda0405
2. jún 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@mawiya
čo ti vlastne vadí? diskutujeme o moslimoch, nakoľko zakladateľka témy má s jedným problém...
raz vadia gramatické chyby, potom chýba identita...napríklad erjona nemá tiež fotečku v rámčeku, canerko takisto píše s chybami...vtedy nepotrebuješ na to poukazovať...
a nepleť sa s centimetrami,
@dusika11
napísala rovno ako sa o týchto záležitostiach bavia albánci a moslimi na úkor sloveniek... 😀

mawiya
2. jún 2015

@ali08 zlato moje, ja nemám problém s takýmito nádherami. Dosť ma udivuje, že má "kolegov" a že má "priateľov" a ak áno, tak len primitívnych. No a samozrejme, v rámci môjho zamestnania viem, čo si kto môže dovoliť a iba raz by som sa dozvedela, že niekto niečo také urobil v rámci mojej fotografie a príspevkov, viem ako sa s tým vysporiadať v rámci súdneho konania. 🙂

mawiya
2. jún 2015

@amanda0405 vadí mi vyjadrovanie sa o muslimoch ako o zlých a ich porovnávanie so zvieratami. a k tej gramatike, vieš ak diskutérka začne na mňa útočiť že som blond a že mám nízke IQ, tak potom je moja odpoveď taká aká je, a to, že nech aspoň píše pravopisne správne 🙂

eva8
2. jún 2015

ak opisujeme čo nám vadí, nenávidíme?
teda v prvom rade nenávidím svoje deti...

mawiya
2. jún 2015

@eva8 pane bože. to prečo? tvoje vlastné deti?

alice107
2. jún 2015

eva8 zda sa,ze ona to nepochoila vobec....neuveritelne

dusika11
2. jún 2015

@mawiya ked ti daco vadi tak to necitaj..ked ti lezim, v zaludku saj si cierne uhlie..alebo vodku to pomaha,...sice to asi nemozes,,,raz ti vadi fotka potom gramatika..mne nevadi nic...len obcas hlupost ale s tou sa neda nic robit..ci mam priatelov nemam je uplne jedno alebo kolegov..alebo co ta este stve,.,,,ked mas este daky problem nevadi daj sem poriesime..aha este fotka.-.-zlatusik......blondavy este by si sa zalubila a neustale mi pissala a co potom????

dusika11
2. jún 2015

@eva8 evi..vzdaj to to nema vyznam,
@alice107 mile diskkuterka vyryvacky bez fotiek ..este neviem ktore tu nemame fotky..idem hopci je to divne pracovat a hoci je divne s kolegami.,.. 😀 😀 😝

mawiya
2. jún 2015

@dusika11 hm si chorá, nevadí
@alice107 nenávidieť vlastné deti???? tie sa predsa na svet nepýtali. Neuveriteľné. Ak by ich mala aj so zelenofialovým mimozemšťanom po brutálnom znásilnení - sú to jej deti. DETI. Je normálne nenávidieť vlastné deti?

dusika11
2. jún 2015

@ali08 😝 samozrejme ze nastenka je moje hobby 😀 ale ver mi ze to ma len niekto taku hodnotu 😀 😀

amanda0405
2. jún 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@eva8
@alice107
@dusika11
asi je potrebné niekomu túto vetu preformulovať aby pochopil...

dusika11
2. jún 2015

@mawiya uz som aj chora??? 😀 😀 no nic..ked to hovoris mala by som sa objednat k lekarovi???ci aj to udivuje ze mam,,,,???

mawiya
2. jún 2015

@amanda0405 prosím naozaj nechápem, (alebo verím, že to nie je tak, ako to napísala) preformuluj mi to prosím.

alice107
2. jún 2015

DUSIKA 11, ako citam,tak danej pisatelke nedojde asi nikdy, co to je ochrana osobnosti,sukromia.a.ze fota kde kade na nete a ver. pristupne su riziko .a to iste aj ked niekto pise na blog... potom musi ale pocitat s tym, ze taky blog ked je verejne pristupny, tak ho moze vidiet a citat kto chce...a priapde sa potom aj majitel takeho konta musi hanbit za to,co v tom blogu je.....
takze namiesto odsudzovania, ze niekto je zrely ak tak sa sprava, b sa mala zamysliet nad svojim konanim

dusika11
2. jún 2015

@amanda0405 😀 bozee..moj.............. 😀