O čom sa najčastejšie hádate s manželom?
😠
pre nedostatok casu z jeho strany.ale ako napisala louvre, peniazky treba,ale aj pomoc (hlavne v poporodnom obdobi) 😒
pre peniaze, malo sa venuje detom a nepomaha mi. si mysli, ze ked raz za tyzden navari,tak tym jeho pomoc skoncila. radsej by som bola, keby nevaril a viac sa hral s detmi ☹
v podstate sa dokazeme pohadat na hocicom 🙂 Ale to su len take skriepky. Tak vacsie sa tocia okolo tem: svokrovci , peniaze a neporiadnost 😠 😠 😠 😠
výchova,,,,,ja deti vychovávam,muž ich rozmaznáva....tam občas narazí kosa na kamen 🙂
baby keď som to čítala tak som sa zhrozila väčšinou tu vyskakuje, že rodina partnera je tá zlá a vaša tá dobrá a skúsili ste sa na to pozrieť z pohľadu partnera. Prečo by mala byť tá Vaša lepšia ?
koli jeho prehnanej poriadkumilovnosti z mojho pohladu,teda z jeho ze som bordelarka... :P ale uz si to nepripustam,ved kazdy den tie iste reci dookola on aj ja...a potom sem tam koli rozlicnym nazorom vseobecne,on je nervak rozculi ho malickost,ja flegmaticka...a este koli tomu ze on kazdy den po robote ide najprv domov ku rodicom lebo pracuje nedaleko,vypije s otcom pivo az tak ide domov...ja by som chcela aby aspon niekedy isiel hned po robote domov,aby sa ponahlal a tesil sa na nas hlavne na malu,ale to sa za normalnych okolnosti este nestalo...a aby si nezvykal na navyk pivo kazdy den :/ a este k tomu jeho otec je zly clovek,nie len podla mna ale aj podla neho..cize tema svokor,dalsia hadka,lebo ja nepochopim,ked niekoho nemam rad,nebudem sa mu pchat dozadku...a ked ideme spolu kupovat oblecenie,teda radsej uz nechodime :P mame uplne iny vkus,ked si ide nieco kupit,a mne sa to strasne nepaci,potom ho zacnem prosit nech si to nekupuje a uz je hadka na svete :P
My o nicom nejak nato nieje ca,vecer z prace sme taky dobity ze sme radi ze zijeme a venujeme sa malej...ale ked tak uvazujem nacom by sme sa najskor pohadali je asi mala na nu sme citlivy
neporiadok, mala plače, jeho rodičia, moja najhorsia rodina, preco nie je navarene to co si on prave praje a pod.. 🙂)) z mojej strany: zase sedis pri telke, pri pc.. chod sa s malou zaoberat trochu, a kde si a preco nie si doma ked je uz 8 vecer 🙂
tak vesela talianska family
my sa nehádame my sme rovno ticho.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ........a vieme byť dlho ticho........ja sa zregenerujem......varím si čo chcem....raňajky mu urobím aké sa mne chcú......atď...........ja si užívam tie dni je ako baránok........ 😝
snazim sa tomu vyhnut, ale ked uz dojde k tomu raz za uhorsky rok,
tak je to zasadne preto, ze mm pride od svokrovcov, tam ho niecim rozculia a vytocia, on im nic samozrejme neda najavo, svoju podrazdenost si potom buri doma, tym, ze sa s nim neda komunikovat, je nervozny.
a ja som z toho nervozna a tiez podrazdena a vtedy len na seba vrcime pre kazdu drobnost.
posledne mesiace sa mi vsak nastastie dari tomu vyhybat a to tak, ze ked ide svokrovcom naucil sa kooonecne im prejavit vzdor a povedat im aspon z casto do oci co si mysli , ja ho patricne podporom, ideme potom domov, tam sa chvilku porozcujuleme obaja, a potom mavneme rukou, ze strasame cas blbostami a ideme sexnut 😀
Svokra- ked sa teda ta osoba da tak nazvat lebo to je ta najvacsia zloba na svete
Svokra, švagriná....maximálne ma vytáčajú , potom keď sa mojej polovičke sťažujem čím mi zase spestrili deň, rozčúlim sa druhýkrát a vybijem si zlosť na ňom, to samozrejme nahnevá aj jeho...aaaa hádka je na svete.
@aha1 nasa rodina je ta lepsia, lebo nam rozumie 🙂 Svokrovci co nerozumeju, automaticky beru ako utok. Je strasne vela veci, ktore sa daju rovnako vysvetlit aj po dobrom aj po zlom a ti moji si to radsej vysvetlia po tom zlom 😒
Priklad: Prosim, umyte si ruky, je to novorodenec. (Pocuju Ste spinavi, hnusni, neznasam Vas!) 😀
zaujimave dost sa tu rozobera slovo svokra, ale ani raz som nenasla ze ,,kvoli mojej mame" ...stale len na tie svokry sa nadava
top : moja škola, potom svokra,a kvôli malému a 😉 vadí mi, že je občas lenivý 😖 a niekde na konci aj financie 😀
Vychova deti ...u nas je rozdielna ja rozmaznavam a vsetko nevidim tak cierne 😅 a on inych nazorov aj ked neskor pripustam tie jeho ale iba sama v sebe ale stale robim to iste 😵
sa nehadame nas to nebavi 😀 po 10 rokoch.. ale zo zaciatku kvoli mojim rodicom, prestavbe domu, .... atd
po dlhych rokoch co sme spolu ani neviem ci ma zmysel sa na niecom pohadat 😀 alebo je to skor vymena nazorov ....ako deti, financie, a vlastne priebeh zivota 😉 pretoze nie vzdy a za kazdu cenu zdielame rovnake nazory ...

nehádame,aj by som občas chcela,ale on sa zásadne neháda 😉