icon

O čom sa rozprávate s mužom, keď ste spolu 20 rokov?

6. aug 2021

Hrozne ma to zaujíma. Doma riešime bežné veci, rodina, práca proste klasike. Ale dosť často mi vyhodí na oči, že sa s nim nechcem rozprávať. Keď sa ho opýtam o čom tak nevie. Už si myslím že som divná🙂)

ma77
6. aug 2021

Sme spolu 25 rokov a rozpravame sa o všetkom a stale jedine vtedy sme ticho ked pozerame telku on je moj manžel aj kamarat proste všetko prideme z prace rozpravame pri kave čo nove čo v praci potom ideme porobit svoje azas večer kecame cez vikend na vylet na kavu zmrzlinu vždy niekam vypadneme ale tak mame už velke deti tak sa venujeme jeden druhemu🙂

danielahamar
6. aug 2021

19r. spolu a asi o všetkom, ale ako tu píšu, určite nie každy deň a furt a stále, niekedy potrebujeme každý jeden klud a ticho

anastazia93
6. aug 2021

My tiez nie sme spolu 20 rokov, ale ako bolo spomínané hore o všetkom samozrejme, deti, práca, byt, sny, túžby, dovolenka, čo sme čítali nové na internete, o futbale či o vakcinach 😀 hocičo. Ale večer si vždy nájdeme 10 minut na to aby sme zhodnotili deň. Za čo sme vďační, čo nás zamrzelo, čo sa nám nepáčilo či páčilo.
A snažíme sa, nevyjde to síce každý deň, ale pri kávičke, buď si vytiahneme nejakú kartičku z Partnerských kariet Duet alebo Pokec (to je na spoznávanie zase nejaký nový impulz ) A potom, okrem svojich rozcitanych kníh máme vždy 1 spoločnú, trvá to síce dlho, ale je to spoločný čas a potom sa o Tom rozprávame, zatial sú tie knihy o manželstve alebo rodičovstve resp výchove. Uvidíme po 20 rokoch akú knihu vyberieme 😀

eviann
Autor odpoveď zmazal
iriska13
6. aug 2021

...aj po 30 rokoch stále o všetkom...sme nerozlučna dvojka...je to môj najlepší muž života, parťák, kamarát...všetko...♥️😉

megyi1711
6. aug 2021

@galganka presne u nas takto isto..sice sme spolu len 5 rokov ale vzdy sme sa rozprávali o vsetkom a myslim ze to tak aj ostane..je super sa vediet rozpravat o všetkom..aj o blbostiach..ale vieme byt aj ticho a iba oddychovat 🙈 teda ja nie ale sem tam hej noo🤣

linkapaulinka
6. aug 2021

Podľa mňa záleží od partnerov. Môj muž keď je triezvy nechce sa rozprávať. Je jedno či nadhodím syna,domácnosť ,vzťah, prácu, rodinu,štátnu situáciu...odvrkne a je porozprávané. Ja idem do kuchyne, on ostane pred TV s mobilom. Keď je opitý rečnil by, sekal hrdinu, boha, storočné príhody, hriechy a z toho mi je už na grcanie. V konečnom dôsledku žijeme v jednom dome a ani nevieme jeden o druhom. Mrzí ma to ,poviem úprimne, ale vnútorne si zvykám a I keď nechcem viem, že to je začiatok konca....pretože sme spolu 14rokov a bývali časy kedy sme sa dokázali rozprávať hodiny, snívať, spolu chcieť....teraz? Neviem... asi už mu ani nič nechcem povedať. Ale dúfam že vy takto neskončíte.... držím vám palce

sendy27
6. aug 2021

Mi sme spolu 19 rokov a roapravame sa o vsetkom myslim ,že tvojho muža niečo trapi a nevie ti to ako povedať😀

xxemma
6. aug 2021

Sme spolu 19r a je to clovek s ktorym sa bavim o uplne vsetkom, vsetko o mne vie a aj ja o nom, dokonca ani naj kamaratky nevedia tolko o mojich pocitoch, starostiach, tuzbach ako on.
Vie ma vzdy rozosmiat, povzbudit, udrzat pozitivnu naladu aj ked on ma pracu velmi psychicky vycerpavajucu.

juliet86
6. aug 2021

a povedala si mu o tom ze preco? ze vlastne kvoli jeho reakciam?? mozno by sa vam hodilo trochu sa spolu poducit komunikacii

sofi1230
6. aug 2021

Zajtra mame výročie 22 a stale sa mame o com porozpravat co sme cez den zazili kam pojdeme cez víkend co si uvaríme co deti atd...sa mi zda ze sme na tom lepsie ako zo zaciatku❤

elisadavinci
6. aug 2021

rozprávame sa o všetkom čo život prináša - vzťahu, pocitoch, očakávaniach, plánoch či trápeniach - a ver, že tých je najviac, keďže máme výnimočné dieťa. je to fakt úžasný pocit, že si vieme toho povedať veľa aj po 20 rokoch a mnohých životných skúškach a stojí pri mne nielen v dobrom, ale aj zlom.

zoodiac
6. aug 2021

sme spolu so zenou skoro 19r a rozpravame sa stale o tych istych temach, aktualizujeme stavy, aj nazory sa menia , samozrejme pribudli aj nove temy. mozno to nie su uz hodiny rozhovorov do rana, ale ak su si dvaja aspon trochu kompatibilni (ak si niekedy boli), tak sa vzdy budu mat o com porozpravat a nemusia mat uplne vsetky zaujmy rovnake...

tym chcem povedat, hocico, co zaujima jedneho a ked najdu v niecom prienik, vznikne diskusia 🙂

ouwecka
6. aug 2021

O všetkom možnom. Chlapi sa rozprávajú pri kave koláči,vypytujem sa a on spustí ...13r sme

luccija
6. aug 2021

@linkapaulinka smutné...na to, že máte malé dieťa.Skus to nejak vrátiť do starých koľají povedz mu ako to cítiš...

suezana
6. aug 2021

@luccija aj my o psovi 😂 po 21 rokoch pripustil v byte psa. Už to oľutoval. Takže ten pes pôjde z domu. Nepôjde. Tak pôjdem ja. Pa pa 🤪🙈🙈
Teraz sme trochu prerábali deťom, tak zas je o čom trochu. Samozrejme, že mám pocit, že by si to mali viacej vážiť...viac upratovať,...viac pomáhať...tak musí počúvať moje lamentovanie...a ideme na svadbu, tak to je studnica inšpirácií na rozhovor...

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
jahu348
6. aug 2021

My sme spolu 33rokov a stale mame o com. Tema sa vzdy najde ☺️

pseudomonas87
6. aug 2021

@linkapaulinka ojeee, tak toto znie ako riadna kríza....😞

zoodiac
6. aug 2021

@linkapaulinka co sa zmenilo okrem toho, ze ubehlo par rokov?

palisko
6. aug 2021

18 a ešte aj v práci sedíme oproti sebe☺ Tak sme spolu 24/7/365 či ako sa to píše. Riešime všetko spolu. A minule,že či si nepri robíme ešte jednu toaletu k tej pôvodnej, aby sme boli spolu aj tam.☺☺☺ A napodiv si nejdeme na nervy. Mnoho ľudí to nechápe. Ale vieme si aj nájsť každý sám čas len pre svoje záujmy a vzájomne to rešpektujeme a nestaráme sa do toho druhého.

tinkerbell
6. aug 2021

@linkapaulinka kedy sa to u manžela začalo? Ešte pred narodením syna?

mirkaz156
6. aug 2021

Bože a my presný opak 🤦😂 ja sa chcem rozprávať a on byť ticho 🙈😂😂😂😂
A teraz vážne k téme. Kúpili sme kartičky pokec to bolo také nič moc. A teraz som kúpila kartičky človečina pre páry a to už je iné kafé a sú tam aj úlohy ale to už je na nás vysoký Level. Ale otázky a témy sú tam veľmi zaujímavé 😊 určite by si ho tým potešila ak chceš potešiť komunikatívneho manžela.
A keďže u nás je to opak tak manžel je dosť ,, nešťastný,, keď chcem hrať túto hru 🙈😁😁

tretiedieta
6. aug 2021

my sa občas rozpravame o s.xe a hecujeme sa, sme spolu síce len 11 rokov, ale mam pocit ze som z roka na rok viac zalubena.

mimiqa
6. aug 2021

@galganka a kdze je tutumutu 🤣😂🙊

mirdze
6. aug 2021

Strašne zvláštna otazka, keby som už také dačo riešila určite by ma nenapadlo na chate... neviem, asi som čudná.... 😏

galganka
6. aug 2021

@mimiqa vzhľadom na tri malé deti o tomto moc nedebatujeme, ale konáme, keď je príležitosť. 🤣

mimiqa
6. aug 2021

@galganka 🙊vyborne 😅🤣to ja len tak

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
danulicek
7. aug 2021

Sme spolu 17 r, manželia takmer 9,5. Ja meliem stále, môj muž nikdy nebol veľmi na rozprávanie. Minuly rok sme mali nejake problémy a pochopila som, že my sme síce spolubyvajuci, ale absolútne sa nevieme porozpravat. Len o robote a o deťoch, aj to len keď mal náladu alebo nebol unaveny. Tak sme si to vyjasnili a učíme sa to obaja 😅 ja som ubrala, on pridal. rozpravame sa o tom, aký kto mal den, čo deti, ake budeme mat plány cez vikend, čo navarime, zvykli sme si sadnut podvečer ku káve a povedať si, čo sme zaujímavé počuli/čítali (správy, net a pod). Niekedy o tom diskutujeme a je to zaujímavé, lebo nemáme vždy na všetko rovnaky názor a je fajn vidieť aj ten druhý pohľad 🙂 keď tak uvažujem, začali sme sa rozprávať o veľa veciach, ale dobre padne aj len “byt vedľa seba”. Včera som ho “pozvala” pozerat večer film na netflixe, moc sa mu nechcelo, ale nakoniec to bola sranda a ešte sme si mali po skonceni aj čo povedať o filme 😂 námetov je veľa, základ je, aby vedel, že ti prekaza, ak ničomu nedá priestor a všetko skritizuje 🙂 u nás to tiež tak bolo, dlhé roky, až sme sa prestali rozprávať 🙂