icon

Občasné pitie alkoholu

maaarhulka
14. nov 2013

Presne tak s mojim priateľom som 3,5 roka je na prvý pohlaď ideal : obskakuje ma , gentlaman , starostlivý pracovitý ,...ked je so mnou. ALE!!! Ked je doma medzi svojmi to je pivko tam ,pivko sem , flašitčka po robote a podobne ked si vypije je prchý protivný atd. kvoli pár inidentom už nepije moc v mojej pritomnosti ale to je jediné čo sa asi zmenilo po mnohým pauzach to bol chvilku super a po chvily akoby zabudol a sme znova tam ked sme boli ... nepije kazdy den ale 1-2 do týždna ma vypite určite .....Vraj sa zmení ked budeme spolu žiť ? neviem žienky dalšie výčitky ao upozornovania? mne sa zda že by som hadzala hrach o stenu ved jed dospeli nie ? joj keby som ho tak nelubila a nevedela som ako on lubi mna bolo by to lahsie :(

Strana
z3
maaarhulka
autor
15. nov 2013

joj ženy on bol včera zas taký že si dnes ani nepamatal že vecer so mnou volal takto to už dalej nejde ty kks :( ja som to citila davno len som proste potrebovala pocuj aj od niekoho ineho lebo vsetky na okolo ved ty mas tekeho dobreho chlapca, tak pekne sa k tebe sprava atd ... ano maju pravdu ale to ostatne čo vidim ja nevidi už nik ...mne uz jeho najlespie kamarat s detstva povedal že sice ho ma rad ale chce mi dobre že ak mi má poradit tak nech to ukončím bo že on sa nezmení ..a že vie že ja chcem žiť uplne inak že nebudem štastna ... zajtra sa s nim idem porpzprvat dufam ze mu zas neskocim na tie sluby ...

jahodka8
15. nov 2013

@maaarhulka No každý muž má nejaké zlé stránky. Len keď nepoznáš, tak nevieš, ľudia ukazujú často iba svoje dobré stránky. Musíš si to porovnať, či to jeho pitie vyvažuje jeho dobré stránky. Poznám takých, čo sa z toho dostali, ale musí chcieť sám. Zakiaľ nemáte deti, môžeš od neho odísť, keď sa spamätá, tak sám ťa skontaktuje. Lebo keď ho budeš stále čakať doma, tak rozhovory nepomôžu. Alebo je možné, že ho nikam nepustíš, dá si povedať? A treba mu povedať, čo má robiť namiesto toho, muži si to nedomyslia, im treba hovoriť, takýmto typom aj rozkazovať, lebo on sa dá ľahko ovplyvniť. Aby vzťah fungoval, musíte sa poslúchať jeden druhého.

jahodka8
15. nov 2013

@maaarhulka Jeho najlepší kamarát, čo ho opíja? Tak to nie je kamarát, kamarát by mu dohovoril.

maaarhulka
autor
15. nov 2013

@jahodka8 nie kamarat co ho opija kamarat co ho pozna od malicka teraz uz byva mimo... no ved ja mu dohovorim poviem co mi vadi on chvliku seka dobrotu a potom akoby na to zabudol a zas je takž ako predtym...

maaarhulka
autor
15. nov 2013

@iveta71 s tým začarovaným kruhom mas uplnu pravdu to je to že je dospelý a ja nemam silu mu stále dohovarať...

mamavera
15. nov 2013

@maaarhulka prečítaj si tu pár tém a uvidíš, ako sa po svadbe zmení občasné pitie....postupne bude pomer opačný, budú dva dni v týždni, keď piť nebude, potom už budú len dva dni v mesiaci, kedy piť nebude....mohol by mať muž 1500 úžasných vlastností, keby si dva krát týždenne vypil, ako manžel by sa mi páčil - ale v žiadnom prípade nie môj

mamavera
15. nov 2013

@demo aj poznám veľa takých mužov, no ani jedného jediného, ktorý by bol ešte pred svadbou na chlaste natoľko závislý, že hneď ráno ide chlastať pre obchod a po svadbe by prestal 😝 😝 😝 😝 mrkni sa do pár tém, ako dopadli ženy, ktorým nevadilo občasné popíjanie, alebo si mysleli, že sa po svadbe zmení...

mamavera
15. nov 2013

@maybee a ty sa snažíš s takým človekom otehotnieť?! Si spočítaj, koľko týždenne minie na chlast....

iveta71
15. nov 2013

@maaarhulka
Ty nemusíš mať silu, on musi chcieť. Ty nie si povinná ukazovať mu správnu cestu - ak chce teba a ak chce s tebou žiť, musí mu byť hned na začiatku jasné, že musí urobiť preto všetko, aby ťa nestratil. A keď to neurobí, tak nemáš za čím ľutovať, to mi ver.

jahodka8
15. nov 2013

@maaarhulka Tak skús si žiť svoj život, keď sa budeš o neho stále starať, tak sa spolieha na teba a nemá motiváciu s tým prestať. Väčšinou s tým prestanú iba takí, čo partnerka od nich odišla alebo sa rozviedli. Keď chceš dieťa, tak moc s jeho pomocou nepočítaj, peniaze by ti mal dávať všetky, pokiaľ máte spoločnú domácnosť, lebo inak veľa prepije. Treba si držať nejaké zadné dvierka, šetriť na horšie časy, v žiadnom prípade mu nedávaj peniaze len tak. Treba ísť s tým k odborníkovi alebo mu sama stav pravidlá, najlepšie žiadna krčma a ani kamaráti, choďte večer spolu na večeru namiesto toho, tam si môže dať 1-2 pivá.

miriam642
20. nov 2013

dobrý deň, prepáčte, že tu spamujem, ale chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie anonymného dotazníka, ktorý sa týka problematiky týrania, a bude použitý výhradne na účely diplomovej práce https://docs.google.com/forms/d/1p_9aBLpIqXK89o...

Strana
z3