Obmedzovanie zo strany priateľa
Ahojte. Pisem veľmi smutná, pretože sa zrušilo súkromne stretnutie zo strednej školy. Mali sme sa stretnúť 5 báb, ktoré sme boli spolu na internáte. Každý rok sa stretávame. Kvôli korone sme sa nevideli 2 roky. No jedna z báb ma zjavne problém. Nemôže prist, len ak môže prist aj jej priateľ. Nerozumiem kde nastala chyba, keďže je s ním už dlho a doteraz mu naše stretávky nevadili. Normalne sa o ňu bojím, že čo sa odohráva u nich za zatvorenými dverami, keď nemôže prist ani na návštevu ku spoluziacke (stretávame sa vždy u niektorej doma, takze žiadne krčmové opijacky). Myslite že som mala povoliť návštevu aj s ním? Chceli sme mat babskú návštevu, aby sme aj poklebetili. Čo bude zatiaľ robiť on? Počúvať naše reči? 😳 vôbec netuším ako reagovať ….
@petricka22 Autorka píše, že to bude stretnutie dievčat, bez chlapov a že bude u nej doma. Ja naozaj neviem, čo by som robila, keby ma muž podviedol, ale nie som väzenský dozorca, ani sudca, aby som mu vymeriavala nejaký trest a aby on musel sekať dobrotu. Myslím, že tým sa celá situácia len zhorší.
@spadnutaslivka Ale to sú dve úplne rozdielne veci. Aj ja si rada pokecám s mužmi, aj sa takto stretávame. Ale stretávame sa AJ len s kamarátkami. Ešte aj tam sa nám tí chlapi musia pchať?
@h2 nemusia, hovorí tu niekto niečo také?
@spadnutaslivka Hovoríš, že mne nevyhovuje stretnutie s chlapmi. To nie je pravda. Ale nevyhovuje mi, keď sa máme občas stretnúť len my, ženy, aby tam išli aj ich muži. Áno, nemám problém pokecať ani s nimi, ale je to už úplne iný rozhovor.
@petricka22 Nemám skúsenosť ani s jedným z nich, chvalabohu.
@h2 samozrejme, že je to iné. Ja som to navrhla ako jednu z možností. A kľudne to mohol on povedať len tak, lebo chcel vidieť jej reakciu. To už sa asi nedozvieme. Ale dúfam, že o mne sa takto moje kamošky neradia, že čo to mám doma, keď sa neviem na klasickú stretávku dostať už xy rokov. Našťastie mám vždy iný dôvod, to už by boli iné konšpirácie, keby som niekedy spomenula muža 😂

@h2 a ešte mi nedá- tie stretávky s partnermi- to je plne normálna vec. Ja si často s tými mužmi pokecám ešte lepšie ako s babami. To, že tebe to nevyhovuje, neznamená, že to nevyhovuje nikomu 😉 bol to proste len nápad, že aj tak sa dá riešiť, keby chceli.