Obťažuje nás zlý sused
Chcem sa opýtať nemá niekto skúsenosti so zlým susedom? Bývame v byte a pod nami netvor na dôchodku obťažuje nás, stále nám zvoní pri dverách a kričí že buchame že becháme po byte, nedá sa mu nič vysvetliť lebo na nás kričí ani k slovu nepustí, bývame v byte len ja s manželom deti nemáme on kričí hlavne na mňa že celý deň behám po byte, neviem už čo mám robiť po každej jeho návšteve mi je zle a vždy keď zazvoní niekto pri dverách tak sa roztrasiem od strachu že zase on, my s manželom sme obidvaja taký čo sa nevedia hádať ani kričať a jemu sa kľudne povedať nedá a prekrikovat ho nechceme
nepomôže žiaľ nič. Jedine sa odsťahovať. Pochybujem, že sa pánko zmení a vy budete mať za neho stres a pokazené celé bývanie. Odsťahovať sa.
@minesasubu fiha. Na hrube vrece hruba zaplata 😅
@minesasubu ej, tak ty ideš, riešiš 😅
@evaachesa hej, takemu debilovi sa ešte do riti pchať, veď presne preto je taký strašne “dôležitý”
My sme zasa mali suseda co sa stale stazoval byva nad nami, ze maju synovia hlucnejsie party a tak ho raz pozvali k nam domov na party a odvtedy sa nestazoval
Áno mám skúsenosť. Jeden starý sused čo býval v tom istom bloku, si tiež na mňa zasadol. Ako malé deti sme ho nazývali gadžo lebo sme nevedeli čo to znamená a už dlho si to pamätá. Raz keď som išla na prechádzku so psom mi pred jeho dvere vypadol obal z lízatka a ja som si to nevšimla. Keď som išla smerom hore do bytu, zastavil ma a povedal mi, že ,,slečna našiel som obal z lízatka. Je váš?” Prikývla som. ,,Tak nehádžte papieriky z lízatiek pred môj byt!” Nestihla som ani nič vysvetliť a zabuchol mi dvere pred nosom. Potom mi celé tri týždne opakoval s lízatkom. Potom keď som raz išla zase so psom na prechádzku mi vravel že jedna suseda našla odtrhnuté kvetné lístočky z kvetov a pýtal sa ma, či som to neurobila. Povedala som, že nie veď prečo by som trhala kvety, ktoré nie sú moje?! On vravel, že som jediná tínedžerka v dome (to nebola pravda, hore pri našom byte bývali ešte dvaja chlapci zhruba v mojom veku). Vraj nás počul ráno ako ideme do školy. Vybehla som s plačom hore. Oco mu potom vynadal a vykričal ho, nech nám dá pokoj. Našťastie odvtedy vždy keď uvidel našu rodinu, zdrhal sa skryť do bytu😂😂😂. Starý učiteľ, myslel si že sme jeho študenti. Raz aj volal otcovi, v deň keď mi vypadol z vrecka lízatkový papierik, či nevidel jeho nôž. To bolo dosť divné, akokeby môj otec nemal nič iné na práci, len kradnúť jeho nôž.
@tykat presne jedine, co zabere!

Najbližšie mu upeč koláč a odnes fľašu vína ako ospravedlnenie za hluk. Možno bude vyhukany a nebude vedieť zareagovať a začne sa cítiť hlúpo. Alebo aj nie, no za skúšku nič nedáš 🤷
My máme úžasných susedov pod nami. Zoznámili sme sa tak, že im manžel odniesol fľašu vína, nech sa nehnevajú keď bude hlučnejšie keďže malý začína liezť a hádže hračkami. Tvrdili že nič nie je počuť. O 2 mesiace niesol muž koláč že to už musí byť ozaj počuť tak že nech si dajú na nervy 🤭 ale zase že to len trošičku počuť a nič hrozné. Tak teraz neviem či máme tak super odhlučnenú podlahu (dávala sa nivelačka aj penová podložka) alebo sú jednoducho len veľmi tolerantní 🥰