icon

Obťažuje nás zlý sused

nika523
23. aug 2021

Chcem sa opýtať nemá niekto skúsenosti so zlým susedom? Bývame v byte a pod nami netvor na dôchodku obťažuje nás, stále nám zvoní pri dverách a kričí že buchame že becháme po byte, nedá sa mu nič vysvetliť lebo na nás kričí ani k slovu nepustí, bývame v byte len ja s manželom deti nemáme on kričí hlavne na mňa že celý deň behám po byte, neviem už čo mám robiť po každej jeho návšteve mi je zle a vždy keď zazvoní niekto pri dverách tak sa roztrasiem od strachu že zase on, my s manželom sme obidvaja taký čo sa nevedia hádať ani kričať a jemu sa kľudne povedať nedá a prekrikovat ho nechceme

Strana
z2
evaachesa
23. aug 2021

Najbližšie mu upeč koláč a odnes fľašu vína ako ospravedlnenie za hluk. Možno bude vyhukany a nebude vedieť zareagovať a začne sa cítiť hlúpo. Alebo aj nie, no za skúšku nič nedáš 🤷
My máme úžasných susedov pod nami. Zoznámili sme sa tak, že im manžel odniesol fľašu vína, nech sa nehnevajú keď bude hlučnejšie keďže malý začína liezť a hádže hračkami. Tvrdili že nič nie je počuť. O 2 mesiace niesol muž koláč že to už musí byť ozaj počuť tak že nech si dajú na nervy 🤭 ale zase že to len trošičku počuť a nič hrozné. Tak teraz neviem či máme tak super odhlučnenú podlahu (dávala sa nivelačka aj penová podložka) alebo sú jednoducho len veľmi tolerantní 🥰

magnetk
23. aug 2021

nepomôže žiaľ nič. Jedine sa odsťahovať. Pochybujem, že sa pánko zmení a vy budete mať za neho stres a pokazené celé bývanie. Odsťahovať sa.

simsalabim
23. aug 2021

@minesasubu fiha. Na hrube vrece hruba zaplata 😅

zivotgombicka
23. aug 2021

@minesasubu ej, tak ty ideš, riešiš 😅

tncka
23. aug 2021

@nika523 posledny krat by som ovorila dvere a razne mu povedala ze ak neprestane s obtazovanim zavolam na neho policajtov. Pokial si si neni vedoma nadmerneho hluku a dodrziavate nocny klud si v suchu. Aby ma nejaky dedo buzeroval no tak to nie teda,az som sa nasrala🤔

maria1989
23. aug 2021

@nika523 este mozes zaplatit chlapom, nech sa s im "porozpravaju". Nemusia velmi.. a niekedy to pomoze.

katkami123
23. aug 2021

@evaachesa hej, takemu debilovi sa ešte do riti pchať, veď presne preto je taký strašne “dôležitý”

vanda323
23. aug 2021

@nika523 Vdaka Bohu za normal susedov....🙏🙏🙏 Autorka, nezávidím ti skús ho ignorovať, funguj normálne nevšímaj si ,

andrejka1974
23. aug 2021

My sme zasa mali suseda co sa stale stazoval byva nad nami, ze maju synovia hlucnejsie party a tak ho raz pozvali k nam domov na party a odvtedy sa nestazoval

sidicek
24. aug 2021

@nika523 vy sa ho bojíte a on to vidí, tak sa na vás odbavuje. To je jedno akú máte povahu, tu sa treba premôcť a začať sa brániť. Na starca riadne nahucat a povyhrážať sa policiou, ved už teraz máte z neho počínajúce psych. problémy.

eleven234
24. aug 2021

Áno mám skúsenosť. Jeden starý sused čo býval v tom istom bloku, si tiež na mňa zasadol. Ako malé deti sme ho nazývali gadžo lebo sme nevedeli čo to znamená a už dlho si to pamätá. Raz keď som išla na prechádzku so psom mi pred jeho dvere vypadol obal z lízatka a ja som si to nevšimla. Keď som išla smerom hore do bytu, zastavil ma a povedal mi, že ,,slečna našiel som obal z lízatka. Je váš?” Prikývla som. ,,Tak nehádžte papieriky z lízatiek pred môj byt!” Nestihla som ani nič vysvetliť a zabuchol mi dvere pred nosom. Potom mi celé tri týždne opakoval s lízatkom. Potom keď som raz išla zase so psom na prechádzku mi vravel že jedna suseda našla odtrhnuté kvetné lístočky z kvetov a pýtal sa ma, či som to neurobila. Povedala som, že nie veď prečo by som trhala kvety, ktoré nie sú moje?! On vravel, že som jediná tínedžerka v dome (to nebola pravda, hore pri našom byte bývali ešte dvaja chlapci zhruba v mojom veku). Vraj nás počul ráno ako ideme do školy. Vybehla som s plačom hore. Oco mu potom vynadal a vykričal ho, nech nám dá pokoj. Našťastie odvtedy vždy keď uvidel našu rodinu, zdrhal sa skryť do bytu😂😂😂. Starý učiteľ, myslel si že sme jeho študenti. Raz aj volal otcovi, v deň keď mi vypadol z vrecka lízatkový papierik, či nevidel jeho nôž. To bolo dosť divné, akokeby môj otec nemal nič iné na práci, len kradnúť jeho nôž.

tykat
24. aug 2021

@nika523 ...prichystaj vedro studenej vody ku dveram a ked najblizsie zazvoni tak jo oblej. Tam nic mudrejsie nevymyslis.

barborkakr
24. aug 2021

@tykat presne jedine, co zabere!

Strana
z2