Očakávam priveľa?
ahojte, žienky, chcem sa spýtať, či je normálne, že partner celé leto trávi u rodičov na dedine,,lebo to má bližšie do práce" a o mňa takmer nejaví záujem? Nevolá, nezaujíma sa. Podotknem, že leto si chce užiť, to sú jeho slová, ale asi nie so mnou. 😒, Má 35 rokov. Najviac ma zaráža, že aj keď dokvitne domov, do bytu, tak stále vykonštruuje umelú zvadu, aspoň mi to tak pripadá, aby mohol vypadnúť a niekoľko dní sa neozvať, hrá sa na urazeného, od júna som ho takmer nevidela, že vraj sa správam ako decko, nechápem, že má veľa práce.Občas napíše sms, skôr provokačnú, akoby chcel zistiť, či na ňu hneď zareagujem, najnovšie som to odignorovala.A keď zavíta domov, tak je odmeraný, ľahostajný,v kuse telefóny, ale to mal stále tak, len akosi inokedy mi vedel zavolať, nech prídem za ním, že budeme opekať, jednoducho som cítila záujem, ale teraz necítim. Mám pocit, že mu to vyhovuje, vôbec neviem, ako žije, sex na bode mrazu a pritom je to chlap, ktorý vyžadoval sex denne, teraz aj keď dôjde, tak sa ma ani nedotkne alebo mi to pripadá len také nijaké. Viem, že nie je čo radiť, resp. rozhovor, ale s ním sa nedá, on hneď vybuchne, že načo tu išiel, on chce kľud a buchne dverami. Musím podotknúť, že ide o max. tvrdú a ťažkú povahu, ale akosi to vedel stále vyvážiť, ale teraz je to o úplne niečom inom. Bývam u neho v byte, za prácou dochádzam a keby som sa odsťahovala do môjho mesta, mám to do práce ešte ďalej. Lenže u neho som stále ja tá paranoidná, čo žijem v telenovele, atď. Momentálne sa chystám na nejaký rozhovor, ale neviem, či neskončí buchnutím dverí a ja už nemám nervy na to, lebo jemu asi všetko vyhovuje, nechce počúvať, nechce kompromisy, pritom, čo nasľuboval na začiatku.... 😒 Nechcem dopadnúť tak, aby som sa neskôr nepodozvedala kde všade bol a čo riešil. ☹ V jeho ponímaní mám bohatú fantáziu, ale ja si nemyslím..Chcela som sa vlastne len vyrozprávať a presvedčiť sa, že nie som jediná, ktorá by bola nespokojná a podvedome v strehu. Prosím o priateľské rady, žiadne namosúrené príspevky nepotrebujem.
@mircalla
@ajkava nie som masochistka, keby som bola, ostanem so svojiim exmanželom-gamblerom. Odišla som bez pomoci rodiny, keďže nijakú nápomocnú som nemala, preto mi je ťažko znova odchádzať od človeka, ktorému som vyložila karty na stôl, max. dôverovala, ktorý sľuboval modré z neba... Sama neverím, kde som sa to ocitla. Môj terajší mi povedal, že určite je chyba o mne, keď mi nevychádzajú vzťahy, hoci predtým na môjho ex nadával. Ja som dcéru odsťahovala od kamarátok s ktorými vyrastala v mene peknej budúcnosti, ktorú nám sľuboval a teraz, ,,keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú" mi zaspievy. 🙄 No veľa toho je, ťažko tak všetko opísať, ale jednoznačne som na vine, nedá sa so mnou vydržať.A to nehovorím, že som mu niečo už minulé leto našla vo fone.
@krasomila16 krasomila prestan uz vypisovat, si jedna z mala na tomto portali, ktore sa mozu proste zbalit a odist... Par dni mu mozno potrva, kym si to vsimne. Myslim si to, co tu uz bolo napisane, hude cely rad a ani sa neozve. A k tomu oplakavaniu vztahu, nestoji ani za jednu slzu...
@krasomila16 neviem si predstavit, ze by ma nejaky frajer, partner, muz niekedy niekde nechal a odisiel prec... Akoze vazne si to neviem ani predstavit... Nieze by som s nim nebola, ja by som mu ani nedvihla telefon, ani neodzdravila na ulici, proste pre mna by v tom momente bol vzduch.. Myslim ze by som ani nikomu nikdy nepovedala ze som s takym chodila.... Utekaj, fakt.... Su muzi, co si vazia zeny, a to ani nemusia robit nieco "navyse", robia len veci normalne, napr.nenechaju ich bez vysvetlenia vonku same... Katastrofa toto
@krasomila16 to co pises - ty mas kvoli nemu sebavedomie niekde uplne v suterene
navstiv psychologa - povie ti, co my, ak nam neveris
neries peknu minulost - tomu je koniec a nikdy sa to nevrati. koniec. finito. charakter cloveka sa ukaze neskor, nie nejake sluby na zaciatku. ved ten vztah uz umrel davno
niet na com uz stavat....predpokladam, ze si zhboka vydychne, ked budes prec - maximalne to urazi jeho jesitne ego
@krasomila16 čo ti mám k tomu napísať? Už minulé leto si mu našla. Jasné, že si to asi nemala ľahké a s dcérou chápem. Ale práve preto si to nerob ešte ťažšie. Čo teraz čakáš? Že príde a povie, že si to mala ťažké a preto ti necháva byt a odíde on? Ešte skús napísať na moneo.sk . Ja som tam písala keď som mala nejaké nejasnosti s prácou, ohľadom stavby domu, nezhodami so synom a vždy mi to vyšlo. Robia veštenie zadarmo tuším 2 x do týždňa. V určitú hodinu sa spustí web, kde sa píšu otázky a veštica ak vyberie, tak ti odpovie. Napíšeš svoje meno, dátum narodenia /ak nechceš meno, môžeš nick/, dátum a meno partnera a ona ti odpíše. Vždy je tam nejaká iná. Tiež som tomu neverila. Kamoška si tak dávala veštiť a chválila. Tak som skúsila. A naozaj. Naposledy som si dala veštiť kvôli stavbe domu, lebo nastali nejaké problémy. A zatiaľ to vychádza, čo napísala. A predtým mi to tiež vyšlo.
žienky, ja chcem odísť, skôr je to o tom ako prežiť tie chvíle do odchodu, a ako potom, keď si to spočítam finančne, ja nemám rodinu, ktorá mi pomôže, som sama, o robotu v mojom meste som prišla, teraz dochádzať ako prepočítavam, tak prepočítavam, nevychádza, preto som si nestanovila pevný dátum, len že na tom pracujem, vybudujem si potajme nejaký základ a odídem. Ja len nechápem, načo nás tu chcel, keď pomaly od začiatku bol takýto. ☹
@krasomila16 no myslela si si keď si mu to "niečo" našla pred rokom v mobile, že to bude OK? CHápem akú máš situáciu, ale aj tak to speje ku koncu podľa mňa.
@krasomila16 podľa mňa je úplne jedno, či niekoho má, alebo nie, či je normálny, alebo nie, či ťa o niečom presviedča alebo nie, jednoducho si pre neho vzduch, čím ďalej, tým ťa má viac na háku, akurát je k tebe trochu milosrdný, že ťa nevyhodí z jeho bytu, lebo ho nepotrebuje. Čo nechápem, na čo s ním zabíjaš čas, to nemáš trocha sebaúcty? Ty riešiš koľko ťa bude stáť doprava, keď sa odsťahuješ? Ty čakáš na koniec leta? Čo očakávaš, že sa ti hodí k nohám? Má ťa na saláme, zbaľ sa a odíď, toto fakt nemá žiadny zmysel. Máš prácu, ak nemáš kam ísť - rodičia, hľadaj podnájom, prípadne brigádu, aby si to lepšie zvládla a najmä hľadaj psychológa, aby ťa naučil vážiť si samú seba, aby si si do tretice nezavesila na krk somára.
V názve témy je otázka - priveľa očakávam? Od tohto muža už neočakávaj vôbec nič, je to zbytočné.
@krasomila16 nuz vidis....takmer od zaciatku bol takyto
nemozete zatial ostat u nejakej kamaratky? ci predlzujes si dobrovolne utrpenie resp. cakas na zazrak? zazrak nebude...uz sa vselico spravilo so vztahoch, ale toto sa nespraci....ozaj si pre neho nikto (dlhodobo)
opakujem, nechcem ta ranit, ale musim to takto
@krasomila16 pozri ani my tu nechapeme preco si s nim tak dlho ked pomaly od taciatku bol taky...a ako to vydrzat? neriesit...jednym uchom dnu druhym von...nerozpravat nevolat neesemeskovat
@ajkava to si mala počuť tie výhovorky, pomaly to ostalo na tom, že ja som tam volala. Volal na privát. Nechce sa mi rrozoberať podrobnosti, ale je to tak. Samozrejme omyl to bol. On má 3 mobily, nikdy nezistíš, čo a ako, domov nosí len jeden a ten necháva hocikde. Nedávno sa vyjadril na margo jedného kamaráta (keď telef. z ďalším kamošom), že žena ho nas.ala, tak si šiel dotyčný popozerať štetky na nete. Až neskôr som pochopila, že vybrať si. Strašné, neverím ani jemu, des toto.A že to robia muži bežne po hádke s partnerkou. 😠
tady jde vidět, jak je důležitá soběstačnost u ženy, nejprve si něco vybudovat sama, mít zázemí atd,. pak nedojde k tomuto, že jsi závislá na bydlení tohoto manipulátora, tu jde o to, že se vyhýbá být s tebou, proto to odstěhování, vlastně čeká, až sama vypadneš z jeho bytu, do kdy bude čekat, co myslíš?
@krasomila16 prosim ta tebe o co ide? naco ho vobec este riesis? sak nech ma aj 10mobilov...boze zena...ani bycikel by som onho neoprela...ale ved vravim ze kazdy zije len tak ako sam chce...vratane teba
@krasomila16 vies co si myslim, ked to citam...ty od neho aj tak neodides....stale to budes rozoberat, analyzovat a stale budes s nim (ci vlastne nebudes, pretoze pre neho neexistujes....) - budes v jeho byte
zial. inak by si uz bola davno prec....proste si nechces dat poradit...nemam z tych prispevkov pocit, ze to planujes riesit
@krasomila16 tak to by bol obraz tvojej budúcnosti. Preto asi to zdôvodnenie, že si ho nasrala. V podstate za štetkami možno chodí legálne, lebo si ho nasrala. A muži to predsa po hádke so ženou robia.Nemám slov.
@mircalla mám akurát mamu, aj tú chorú, odkázanú na mňa, opora žiadna, to ja jej musím byť oporou a tváriť sa ako je mi super. Odídem, to je jasné, čo sa týka toho leta,bola som zvedavá len na správanie po lete, či to nebude diametrálne odlišné, už len zo zvedavosti, čo je za hajzel. Som maxim sklamaná a pohŕdam ním. Mohla som si to ušetriť, ťažko už uverím, lebo aj tu to bola na začiatku rozprávka so všetkým, čo k tomu patrí. A potom, že on si myslel, že už nepotrebuje behať. AAA potrebuje.
ty mas aj dceru? aha tak preto to vahanie. nemas kam ist. no to je tazke teda a dcera nie je jeho?
tři roky s hajzlem a stále čeká na zázraky? je toto normální?
@krasomila16 Nie - nebude odlisne spravanie ani po lete, ani po zime, ani nikdy, to by si uz mohla vediet. dcera v tom byte byva tiez? o rozpravkach by som ti vedela rozpravat, na zaciatku to bola vzdy rozpravka, tak to chodi
dievčatá, neskáčte do mňa, ja to chcem riešiť, nie som blbá, aby som mu všetko zožrala, len som možno trošku dlhšie verila, že sa preberie. nehovorte, že vy ste všetky zutekali pri náznakoch, všetko musí dozrieť a u mňa dozrelo, len ešte niečo potrvá kým odídem a chcela som vyjadriť hlavne, že mi je ľúto, že život je takýto, že som sa snažila ako som najviac vedela a nakoniec som ostala niekomu na smiech najskôr.
@peneloppe mám kam ísť, mám byt v inom meste v podnájme.
@krasomila16 cize zo zvedavosti nechas zo sebou zametat? to ako vazne??? 😀 😀 😀 😀 😀
@krasomila16 ale my neskaceme. my mame skor samonasieraci system, ze ako mou byt chlapi takito... naozaj, mne to je velmi luto ☹ drzim ti velmi palce do dalsieho zivota, aby si sa cim skor zbavila tohto chudaka a aby si bola cim skor opat stastna!!
Jezisi tak utekaj prec od neho, aj s dcerou. Hnusny chlap. Chory. Ale vies, on robi len to co mu prejde a co mu tolerujes lebo fakt ze si stale tam a pekne na nho cakas, hovori za vsetko. 😔
@krasomila16 nuz tak prosim...mas kam ist...a prosim prestan sa lutovat. to ti nepomoze, mne krachli vztahy tiez a trufam si povedat, ze s lepsimi chlapmi ako ten tvoj....bud rada, ze ste spolu nemali spolocny majetok, nebodaj deti
len stale neviem, preco to musi este potrvat kym odides...jasne, ze si sa snazila atd, mala si dobre umysly...jedinou chybou bolo, ze si este stale tam
@puklica13 ani nie zo zvedavosti, ale moji podnájomníci majú 3 mesačnú výpoveď, nemôžem ich vyhodiť, je to matka s dvomi deťmi, ja sa musím do vtedy pozbierať... Cítim sa strašne... Po každej stránke... Na čo ma tu ťahal potom.
@peneloppe vieš, budem to musieť tajiť aj pred mamou, lebo tá zinfarktuje potom, ona ho má stále ako za chlapa, čo som ho vykresľovala pred rokmi, do prdele aj s chlapmi!!
@krasomila16 aha - no skus porisiet prechodne byvanie, ak sa to da....

@krasomila16 ale to je uplne jedno o com ta on presviedca...si precitaj co pises...ponizit urazit...podstatne je ako sa sprava...a on sa sprava pre normalnu zenu neprijatelne...najdi si podnajom,hoc aj docasne u niekoho, zbal sa a kluce daj do schranky...nedvihaj telefon a neodpovedaj na sms