Očakávam priveľa?
ahojte, žienky, chcem sa spýtať, či je normálne, že partner celé leto trávi u rodičov na dedine,,lebo to má bližšie do práce" a o mňa takmer nejaví záujem? Nevolá, nezaujíma sa. Podotknem, že leto si chce užiť, to sú jeho slová, ale asi nie so mnou. 😒, Má 35 rokov. Najviac ma zaráža, že aj keď dokvitne domov, do bytu, tak stále vykonštruuje umelú zvadu, aspoň mi to tak pripadá, aby mohol vypadnúť a niekoľko dní sa neozvať, hrá sa na urazeného, od júna som ho takmer nevidela, že vraj sa správam ako decko, nechápem, že má veľa práce.Občas napíše sms, skôr provokačnú, akoby chcel zistiť, či na ňu hneď zareagujem, najnovšie som to odignorovala.A keď zavíta domov, tak je odmeraný, ľahostajný,v kuse telefóny, ale to mal stále tak, len akosi inokedy mi vedel zavolať, nech prídem za ním, že budeme opekať, jednoducho som cítila záujem, ale teraz necítim. Mám pocit, že mu to vyhovuje, vôbec neviem, ako žije, sex na bode mrazu a pritom je to chlap, ktorý vyžadoval sex denne, teraz aj keď dôjde, tak sa ma ani nedotkne alebo mi to pripadá len také nijaké. Viem, že nie je čo radiť, resp. rozhovor, ale s ním sa nedá, on hneď vybuchne, že načo tu išiel, on chce kľud a buchne dverami. Musím podotknúť, že ide o max. tvrdú a ťažkú povahu, ale akosi to vedel stále vyvážiť, ale teraz je to o úplne niečom inom. Bývam u neho v byte, za prácou dochádzam a keby som sa odsťahovala do môjho mesta, mám to do práce ešte ďalej. Lenže u neho som stále ja tá paranoidná, čo žijem v telenovele, atď. Momentálne sa chystám na nejaký rozhovor, ale neviem, či neskončí buchnutím dverí a ja už nemám nervy na to, lebo jemu asi všetko vyhovuje, nechce počúvať, nechce kompromisy, pritom, čo nasľuboval na začiatku.... 😒 Nechcem dopadnúť tak, aby som sa neskôr nepodozvedala kde všade bol a čo riešil. ☹ V jeho ponímaní mám bohatú fantáziu, ale ja si nemyslím..Chcela som sa vlastne len vyrozprávať a presvedčiť sa, že nie som jediná, ktorá by bola nespokojná a podvedome v strehu. Prosím o priateľské rady, žiadne namosúrené príspevky nepotrebujem.
dievčatá, dobrú noc, ráno vstávam o 5,30h , zajtra poobede sa ozvem, aj keď nebude nič nové, veď naposledy som ho videla v pondelok asi pol hodinu, potom odišiel, lebo som ho nas. ala, lebo stále niečo riešim. AAAle keď sa povadíme v zime, príde stále domov, hoci nerozprávame,v lete ho to ospravedlňuje sa týždeň neozvať. Prečo asi??Nie som ztak sprostá ako si myslíte, len potrebujem podporu. A rada by som mu dokedy odídem vytrela zrak, len akosi nemám priame dôkazy, nakoľko nikdy nie je doma.
@krasomila16 vies co, neries...ignoruj ho,kym sa neodstahujes....uplny poker face...ine sa neda
a ziadny plac, vycitky ci doprosovanie....prosim...jemu to posobi zvratenu radost, ze sa trapis...urob presny opak...ak sa vies pretvarovat pred mamou, tak aj pred nim..nic neboli viac ako ignoracia...poznas to najlepsie na sebe
dobru noc
@govinda mama býva v garsónke a potrebuje svoj kľud, sama to povedala, ja mám svoj byt momentálne v podnájme. Dcéra má 15. Treba jej platiť internát, nakoľko študuje ďalej, čo je mesačne min. 170 E. Teraz som vychádzala NIE vďaka partnerovej fin. podpore len kvôli tomu, že mi z podnájmu zostane navyše 130 E. Partner mi neprispieva pravidelne, resp. keď sme pohádaní, nedá nič.
@krasomila16 ale pohadani ste stale, nie? to len na odlahcenie🙂
@krasomila16 tento Ti nikdy nebude oporou a ak s ním budeš mať deti, tak budeš denne plakať, a ešte deti pred ním chrániť. on sa správa ako dieťa, a chce to hádzať na Teba. vykašli sa naňho, ani sa s ním nebav a odíd. ak sa dá, nájdi si podnájom, tam kde pracuješ.
@krasomila16 hm, no jednoduché to nie je 😒 . Buď teda skúsiš nájsť sama sebe nejaký podnájom garsónky do času, kým sa neuvoľní tvoj byt, alebo prípadne u niekoho, či by si nevedela do toho času byť, keď u mamy to nejde. Ako poslednú možnosť by som brala vydržať v tom byte, kde si teraz, ale určite by som už riešila veci do budúcna, teda bývanie vo svojom byte. Na súčasného "priateľa" by som sa už neupínala, neriešila, tudy cesta nevede 😉 A premýšľať nad tým, že prečo vás k sebe ťahal a prečo sa tak zmenil ... to tiež už nemá cenu. Sústreď všetku energiu na svoju budúcnosť, za minulosťou urob hrubú čiaru.
@mircalla hej, sme pohádaní, vlastne celé leto sme pohádaní.
@krasomila16 dievca nevytieraj ty nikomu okrem seba zrak... mozes sa nanho zvysoka vytoto. riesit ako niekoho nasrat este nikdy nikomu nic dobre neprinieslo. pories si to, aby si mala nejaky startovaci balicek na zaciatok a pekne sa odstahuj. lahke to nebude, ale mas svoj byt, co by za to ine dali 😉
@krasomila16
kto povedal, ze mas odist zajtra? zatial byvaj tam kde si, a za ten cas si vyries svojich najomnikov...
aky mas velky byt? nejaku studentku si aj mozes nechat, ked mas dceru na intraku, mozno Ti padne vhod spolocnost... teda pokial nenajdes hned partnera na urovni pre seba...
Podľa mňa to vyzerá tak, že si našiel bokovku.
@krasomila16 uvedomujes si ze ty uz vlastne partnera nemas?? Je velky slaboch na to aby sa rozisiel tak caka a skusa kde mas hranice a kedy konecne najde byt prazdny a kluce v schranke. Je to naozaj pod uroven a strasne smutne..ked to citam s pozeram na mojho chlapa co spi vedla mna som neskutocne vdacna za to co mam. Zostavas z cirej pohodlnosti...lebo to mas blizsie do prace, mozno mas byvanie uplne zadarmo, nemusis platit podnajom, lebo si nanho zvyknuta a zamienas si to s citmi... nech mas akekolvek dovody, ber nohy na plecia a nevyckavaj na koniec leta, ci na nezmyselne rozhovory s nim.. to ze pred tebou uteka, to ze vybuchne ked sa s nim chces rozpravat, to ze ta obvinuje ze si paranoidna a vadna ked to citis tak ako to citis...to vsetko ma svoj dovod- nechce ta. Je to mozno drsne napisane ale cim skor to pochopis, tym skor sa s tym mozes zacat ztotoznovat a zacat odznova.
@krasomila16 nehnevaj sa, že to takto napíšem - ale takto sme sa správali ako pubertiačky.... keď sme mali 16 - 17 rokov a riešili s babami cez prestávku - prečo nevolal, prečo neprišiel a vzájomne sme sa čičíkali tým, že isto mal veľa učenia alebo náročný tréning..... bla bla bla.... realitu sme si v tom veku nedokazáli pripustiť, až kým nás na vlastné oči neprefackala 😒
súhlasím s tým, čo tu už ženy predo mnou napísali - ten chlap o teba proste nemá záujem! (z akéhokoľvek dôvodu, hoci najpravdepodobnejšie je, že už má za teba náhradu), navyše nemá gule na to, aby ťa poslal preč 😝 takže ťa ignoruje, vyvoláva konflikty a ako čerešnička - robí z teba magora, ponižuje ťa, vysmieva sa ti a presviedča ťa, že si domýšľavá...
proste chce vzbudiť dojem (pred sebou? pred tebou? pred okolím? - to je napokon úplne jedno!), že vzťah si zničila ty a tvoja paranoja
na tvojom mieste by som nehľadala dôvody a odpovede (načo aj... zmení to niečo?), pozbierala by som zvyšky hrdosti, zbalila sa a BEZ SLOVA odišla! (je veľmi pravdepodobné, že on sa žiadneho vysvetlenia dožadovať nebude)
@krasomila16 idem si precitat prispevky a zistit ci a/je to vymeslena tema alebo b/existuju take primitivne zeny
tak prisla som na to ze asi B/ je spravne, sorry zena ale to chytas sa ho nehamy nechatamy ako posledna chudera. O rok starsia, ale o nic mudrejsia.
krasomila16 Baby a čo by ste povedali na to, že si ma partner nechce po vyše 4 rokoch vziať, z toho dva a pol roka spolu žijeme v jednej domácnosti,ja mám dieťa z predchádzajúceho manželstva,partner deti nemá a asi ani mať nebudeme spolu, lebo má veľmi zlé výsledky spg, umelé odmieta, je zmierený s bezdetnosťou. Je odo mňa o štyri roky mladší. Ja mám 38. Ja mám pocit, akoby to so mnou nemyslel vážne, nie som stotožnená s takýmto stavom, kedysi povedal, že po čase snáď, tak som to nechala tak ale pred pár dňami som sa len spýtala, či sa niekedy zoberieme a čakala ma studená sprcha, že on sa veru ženiť nikdy nebude.Mne to pripadá ako neúcta voči mne, ke%d vie, že je to pre mňa dôležité.Cítila som sa totálne ponížená.Baviť sa o tom nechce. Pochádza z kompletnej rodiny, kde sa manželstvo ctí. Často sa stretávame s otázkami z okolia, že kedy sa budeme brať a tak a ja sa cítim úplne trápne. Ale o to nejde. Keď sa ho spýtam,prečo? Tak celý nervózny argumentuje, že on to tak necíti, nikdy sa ženiť nechce a nebude a padla. Uvažujem, že ho opustím, lebo mi to pripadá, akoby si nechával otvorené zadné dvierka. Doma má stále navarené, upratané, tak čo by mu chýbalo.A keď niečo, je slobodný. Keď má nejakú cestu, napr.do Blavy na dva dni, tak zoberie kamaráta, hoci aj ja som mohla ísť, teraz má namierené na výstavu do Nitry na dva tri dni, zase s kamarátmi, že oni ženy neberú, tak ani ja nepôjdem.Podotýkam, že my dvaja sme neboli celé leto nikde ani na dva dni. Hoci sme mohli. Jednoducho mi to pripadá akoby chcel žiť dva životy, pričom doma ho čaká jedlo a istá partnerka. Keď sa mi mu podarí takto mi to podať jemu, tak povie, že nech ho nechám, keď mi je tak zle. Je veľmi ťažká povaha, nedá sa s ním veľmi komunikovať, je prchký a nepovolí nikdy v ničom. Neviem, čo mám robiť, ale nechcem, aby nakoniec neťažil z toho, že vidí, že hoci si v podstate robí čo chce, ja stále ostávam.Tichá domácnosť nepomáha, ani nič. Nechcem urobiť unáhlené rozhodnutie, ale takto tiež žiť nechcem. emoticon
28. sep 2014 o 18:27 • Odpovedz • Páči sa mi to • 2 • Pošli IP •
Tova ona chcela priateľskúradu a nie tvoj príbeh
@28031970 To nie je jej pribeh, ale pribeh zakladatelky spred roka....uz vtedy bola nestastna
@krasomila16 uz davno to bolo nanic....este sa opytam, ty mu za ten byt daco platis? Lebo typek si zije svoj vlastny zivot, ty davno nie si jeho priatelka, si u neho len ubytovana....to je cele...takze si ozaj pories tu vypoved vo vlastnom byte a neprepocitavaj peniaze, ci to to vyjde alebo nie, radsej by som si vzala aj uver alebo debet v banke
Ale ozaj mam obavy, ze ak si stale neodisla (tvrdila si, ze si vyssie ze chcela uz davno), tak asi neodides...Naozaj musis zazit to, ze ti vylozi kufre pred dvere? Nevyhodil ta z toho bytu len preto, ze je zbabely a preto, ze on ta svojho casu nahovoril, aby si sa tam nastahovala a samozrejme nechce vypadat ako uplny kreten....Tak si dava uz roky vsemozno najavo, ze si pre neho vzduch a mas sa dovtipit....a ty vytrvalo roky ostavas.....Uz pred rokom si nechcela urobit unahlene rozhodnutie a odtvedy sa to este zhorsilo...Tak uznaj, ze je cas konat....
Ty neocakavas privela, ocakavas od vztahu primalo...a nedostavas nic...
@tova palec hore (thumbs)
Ani minútu by som tam nebola, aj keby som mala dať v robote výpoveď. Dievča, sa pozri na seba do zrkadla, čo už nemáš preboha žiadnu úctu k sebe, čo vôbec riešiš???
vidis...keby si s tym sekla pred rokom, dnes si uz mohla mat pekny zivot, davat sem fotky noveho priatela a vas spolu z nejakeho vyletu...
pouc sa z toho, sekni s tym teraz, aby si o rok zase nepisala to iste...
Náhodou to veľmi dobre dokresľuje celú situáciu
@krasomila16 hm no po prečítaní v podstate spolu ani nežijete...on u rodičov ty u neho lebo máš bližšie do práce...ja by som takýto vzťah ukončila...
@peneloppe to mas pravdu, sud to nie je... ale niekedy su zaujimave tieto spatne nahliadnutia, tento pripad to zrovna nie je sice, ale pohybuje sa tu par individui, ktore nemaju problem urazat kazdeho okolo seba a tvarit sa ako bohyne a potom ked si takto spomenies na ich predchadzajuce prispevky, tak nevies ci ich lutovat alebo sa smiat... ciste zufalkyne zial...
a v pripade zakladatelky by jej to tiez mohlo otvorit oci, ze nieze sa to za rok nezlepsilo, ale este zhorsilo a preto naozaj nastal cas konat a nie sa cicikat ze sa to zmeni. Nezmeni! Teda k lepsiemu urcite nie...

@krasomila16 Ukončiť vzťah je ťažké, začínať nový život same ešte ťažšie. Ak máš dcéru, tak chápem, že je to ešte náročnejšie, aj keď nepíšeš, koľko rokov máš ty, dcéra. Ale stále si myslím, že žiť takýto život je stokrát horšie.
Je očividné, že s tebou byť nechce, bez ohľadu na to, či niekoho má alebo nie. Ak chlap niekoho miluje, tak chce s dotyčnou byť, tráviť spoločné chvíle, tento nie, tak to už fakt nie je o čom.
Zabudni na to, že čo sľuboval, aká rozprávka bola na začiatku, čo všetko si obetovala .... toto ti nepomôže. Už zabudni na to čo bolo, teraz už len rieš, čo bude.
Musíš pozerať do budúcnosti, kvôli dcére aj kvôli sebe. Nie je možné nájsť bývanie v mieste, kde máš prácu? Ak je teda problém dochádzanie. Mama býva ďaleko? Nemohla by si trebárs určitý čas bývať s dcérou u mamy, takto by si pomohla finančne aj jej, lebo by si ju odbremenila čiastočne, a nemusela by si dávať na podnájom vlastný. Prípadne hľadať inú prácu? Aj keď viem, ako je to s prácou v dnešnej dobe na Slovensku. Prípadne si nejako privyrobiť doma .... Ja som momentálne sama s 2,5 ročnou dcérou, rozviedli sme sa manželom len nedávno. Ostala som s dcérou v našom byte, takže ho platím sama aj s hypotékou a aj keď pracujem a príjem mám celkom ok, tak mám čo robiť a musím sa obracať, privyrábam si pečením tortičiek, to môžem robiť po nociach... 😀 Tiež momentálne začínam nový život a je to náročné, preto viem, že to nie je len tak, ale vždy sa to nejako dá 😉 Držím palce 🙂