icon

Od muža dostanem iPhone 12 modrý, ale nie som spokojná s farbou

7. jan 2022

Baby? Je tu ešte niektorá?
Teraz večer mi muž povedal, že dostanem mobil IPhone 12 mini modrý. Potešila som sa ale som aj ostala zarazena lebo ja modrý nechcem. Bola som ticho a urobil z toho úplne veľký problém, že kúpil modrý a hotovo. Ako to vnímate vy? 😕 vie veľmi dobre, že milujem čierne mobily.

nykkushka
8. jan 2022

@autorka a vôbec nebolo treba založiť ďalšiu "plnohodnotnú" debatu na koňovi 😂

brembo
8. jan 2022

@karolinakr ružová je sexi 😀

brembo
8. jan 2022

svoju Xperiu Z3 som mal bledozelenu a naozaj vyzerá dobre. Xperiu 1 mám čiernu,lebo v inej farbe sa zohnat nedal. Keby sa dal zohnat v nejakej modrej,tak kupim taký.Na čiernej,hlavne ked nemá plastové telo,taj je vidno každý odtlačok.

moni73
8. jan 2022

Suhlasim, ze je to totalna blbost a zaroven chapem autorku. Ked si predstavujem cierny iphone, mozno uz viac rokov, ale nekupim si ho, lebo je to draha blbost, ktoru nepotrebujem. A zrazu ma muz chce potesit, lebo vie, ze o iphone uz dlho snivam (nevie, ze o ciernom) a kupi modry. Drahu vec, ktoru som v podstate racionalne odmietala a dokonca v blbej farbe. Je mi luto oboch. Ps posledny prispevok autorky je neskutocne trapny

kitycat
8. jan 2022

@jana_eyre_2 priznavam, ze v tomto som velmi plytka 🙈

zdenkastanka
8. jan 2022

Noo tak uz mas dusu na mieste a este aj priznal chybu😇ty sa mu vecer odmen,oblec si nejaku sexi kosielku a skoc na neho.

lesana25
8. jan 2022

Tak nabudúce nech sa ti vyprdne na darčeky, budeš spokojná.

dankanka
8. jan 2022

@lesana25 nebude..lebo sama si zrejme nedokaze kupit nic :D

zdenkastanka
8. jan 2022

@dankanka lebo nemusi😉

lucyloves
8. jan 2022

Ja zas autorku chápem, telefón ma človek skoro stále pri sebe a nepoužívala by som taký čo ma rozčuľuje :D určite by som si kúpila taky aký chcem a zároveň by mi bolo ľúto tých peňazí za ten modry, keďže by to bol môj muž a tie peniaze sú v podstate spoločne 🙂

autor
8. jan 2022

@lucyloves 🥰 presne tak

brembo
8. jan 2022

@zdenkastanka 😵 😂

autor
8. jan 2022

@dankanka dokážem Si veci kúpiť aj sama ale načo by som si ich kupovala keď nemusím 😉

karolinakr
8. jan 2022

@zdenkastanka ona naňho skočí a on stornuje dovolenku,,,toto by som neriskovala 🙂

ladycat2021
8. jan 2022

@lesana25 presne. Moj priatel by chcel novy telefon, ale povedala som mu, ze ak nieco take drahe chce, tak nech si to kupi sam. A keby som mu nieco, hoc len nejaku drobnost, kupila a ofrflal by to, tak nabuduce by dostal velke H a poslala by som ho kade lahsie. 🙄

karolinakr
8. jan 2022

Dovolenku ti kupovať nemusel za taku blbosť, mobil sa da vymenit do 2 tyzdňov po Vianociach ludia chodia meniť veci, nie je na tom nič pohoršujúce ani čudne a platať to Mallorkou sa mi zda ešte horšie, ako to, že sa ti samotný mobil nepáčil..

lulubka28
8. jan 2022

Tak toto je nehoraznost! Mat takeho muza, tak sa s nim okamzite rozvediem. To co si dovoluje? Drzan jeden drzy! 🤣🤣🤣

ladycat2021
8. jan 2022

@karolinakr tiez si to myslim. Uvidime dokedy mu to vydrzi. Drahe darceky, dovolenky a pod. 🙄

brembo
8. jan 2022

@karolinakr si dobrá👍🙂

sticker
zdenkastanka
8. jan 2022

@karolinakr nestornuje😉dovolenku ma tiez za skakanie😎

brembo
8. jan 2022

tak potom nefrfli a bud vdačná,že si niečo dostala

ladycat2021
8. jan 2022

@brembo presne tak. Mne to pripada ako trucovanie rozmaznanej nevyzretej osoby. Ako male dieta.

zdenkastanka
8. jan 2022

@ladycat2021 skor zlatokopky...

ladycat2021
8. jan 2022

@zdenkastanka ano .. no nechcela som to tak priamo napisat. 😂

kinderzwillinge
8. jan 2022

Mne sa paci, ako sa tu vzdy vsetky problemy zazracne vyriesia z jedneho dna na druhy, ked autorka dostane sprdung, ze je tupa ako bedna chrustov a dany problem je jej chyba 😀

karolinakr
8. jan 2022

@kinderzwillinge hadam tomu niekto neuveri, že zajtra letia na Maledivy

zdenkastanka
8. jan 2022

@ladycat2021 a co tu budeme chodit okolo nej po spickach?na to ma starouša😉

brembo
8. jan 2022
elementissa
8. jan 2022

Takže on ti ešte aj dovolenku kúpil za to, že ty si jedno nevdacne, melodramaticke, rozmaznané decko???????? WTF???!!??? Práve mi dekel odpálilo až na Melmak. Byť na jeho mieste, tak ťa kopnem akurát tak do zadku a vymažem zo svojho života aj telefónnej pamäte... Neskutočné

ladycat2021
8. jan 2022

@zdenkastanka pravda, Inac ja stale cakam na ten notebook, ci mi ho niekto nekupi. Zatial sa nikto neprihlasil. ☹😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ( ironia 😉 )