icon

Od muža dostanem iPhone 12 modrý, ale nie som spokojná s farbou

7. jan 2022

Baby? Je tu ešte niektorá?
Teraz večer mi muž povedal, že dostanem mobil IPhone 12 mini modrý. Potešila som sa ale som aj ostala zarazena lebo ja modrý nechcem. Bola som ticho a urobil z toho úplne veľký problém, že kúpil modrý a hotovo. Ako to vnímate vy? 😕 vie veľmi dobre, že milujem čierne mobily.

luna379
8. jan 2022

Opýtaj sa ho, či je ešte možné ho vymeniť, ak stal viac tak si doplať rozdiel. Ja by som bola tiež sklamaná, keby mi kúpil čierny alebo modrý, lebo ja som zase práve na farby ako fialová a ružová 🙂

karolinakr
8. jan 2022

Daj foto Ja som si kúpila dymovomodry a je krajší ako čierny.Ja som veľmi spokojna

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zdenka11081983
8. jan 2022

Ja som od môjho muža dostala na Vianoce oranzovu bundu na lyze. Neznášam oranzovu. Neviem, či si to neuvedomil. Potešila som sa aj tak, nosím s radosťou. Sú veci v živote tak nepodstatne. Nerozumiem ako ta toto môže trápiť. Sú to všetko len materiálne veci. Pominutelne... By som sa hanbila ta seba mužovi toto vytknúť.

karolinakr
8. jan 2022

To mi ho v predajni ponúkli ja som chcela čierny a tento je super.Zalezi aká modrá slabomodra kriklava,či taká do šedá.Tiez keby mi akýkoľvek drahý mobil kúpil niekto ružový tak ho možno neprijmem.Nie je tam lehota na vymenené? Zober paragon a choď do obchodu,mužovi povedz,nech sa neurazí Keď je normálny, tak to pochopí
Ja som mala zlatý, čierny,biely a teraz sedomodry.Ruzovy by som neprijala

mirka438
8. jan 2022

Ja to vnimam tak, ze ja by som ti kupila hov*o a nie mobil za take chovanie 🙂

karolinakr
8. jan 2022

To vážne? Vy všetci nosíte veci,s ktorými nie ste stotožnený,aby ste potešili partnera? A keď niekto povie- toto nie je môj štýl.povazuje sa to za nevdak a bezocivost? Fu, tak potom som asi bezočiva ale ja som zas vďačná za iné veci..

karolinakr
8. jan 2022

Inak jedným z predpokladov potešiť partnera je poznať ho a kupovať mu veci,ktoré sa páčia jemu a nie sebe..toto je umenie,ktoré nie každý ovláda,dokonca sa cítia niektorý dotknutý..ja by som sa hanbila dávať niekomu, o čom viem,že to neznáša.A keďže ja sa stretávam s uprimnymi ľuďmi,určite by si svoj názor nenechali pre seba🤣

autor
8. jan 2022

@marca12 Dakujem, konečne niekto normálny 🙏

nykkushka
8. jan 2022

Keď tak čítam niektoré komentáre, ženy vážne sa dokážete uraziť /oduť na svojho chlapa, keď nedostanete telefón vo vysnívanej farbe? Akože dobre, chápem keby je to auto, šperk alebo niečo, čoho farba sa už moc ovplyvniť nedá, ale za modrý telefón? Za 4e majú na aliexprese mrte veľa ČIERNYCH obalov, takže v tomto problém veľký ako tretia svetová ozaj nevidím 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️

autor
8. jan 2022

@ella_price nemusíš byt hneď hnusná, keď tak riešiš život, že stále niekomu niečo drbnes o hlavu tak ta ľutujem 😊

autor
8. jan 2022

@kitycat Dakujem za názor 🥰

autor
8. jan 2022

@luna379 🥰 Vdaka

karolinakr
8. jan 2022

@nykkushka záleží kto ako zveličuje..mne by tiež nemuselo páčiť akurát nezalozim diskusiu alebo pred kupovanie darov presne pomenujem,čo chcem a čo nechcem.Ja napr obaly na mobily nenosím ani sa nechystám,tak keby som mala mať ružový mobil s obalom,tak ho radšej darujem a to už muž bol úplne vo vývrtke. Nedá sa uspokojiť vždy všetkych - jedno múdro na dnes 😅

nykkushka
8. jan 2022

@karolinakr myslim, že je potrebné aby si to autorka vydiskutovala hlavne s chlapom a nie tu. Keď ju to naozaj tak štve, nech jej ho vymení ale fakt nevidím dôvod zakladať o tom temu, lebo je jasné že su tu len dva tábory - na jej strane , na jeho strane🤷‍♀️.

loliki
8. jan 2022

Nikdy nemaj väčšie problémy. Ak sa Ti nepáči, môžeš mi ho poslať. Manželovi želám pevné nervy.

karolinakr
8. jan 2022

Podľa mňa sa mobil dá vymeniť do 2 týždňov bez udania dôvodu.

marce63
8. jan 2022

Kto tu chcel rozprúdiť diskusiu takýmto banálnym, alebo vymysleným problemom? Anketa dopadla na výbornú. Slovensko je na tom dobre, ak je len toto problém, ktorý treba riešiť na fóre. Však pošli kontakt na manžela, rozumné a rozhľadené mamičky z MK ho už usmernia a poradia mu.
Veď načo má s tebou strácať čas, život má len jeden.

zanka777
8. jan 2022

Ako to vnímam???že si totálne rozmaznana keby že mne môj muž povie že mi kúpi niečo tak drahe tak skáčem od radosti a vďaky dva metre vysoko a bolo by mi uuuuuplne jedno hoci by bol priesvitný.... Trosku vďaky a pokory a bude všetko ok👌

zdenkastanka
8. jan 2022

Rozid sa s nim... to co si dovolil 😱😱uz by mu letel kufer ven..

janickacrazy
8. jan 2022

Ja zase nemám rada čierne mobily, lebo tie má skoro každý. Keď dáme na stôl v práci telefóny, tak môj ružový kryt žiari a hneď každý vie, že je môj. Keď zvoní čierny a dotyčná osoba tam nie je, ani za pána neviem, či je, lebo všetky vyzerajú rovnako. 😂

karolinakr
8. jan 2022
karolinakr
8. jan 2022

Ja chápem,že toto sú nie vážne problémy ale má fascinuje ako každý so všetkým súhlasí a je masochista,že keď dostane darček mimo svojho vkusu,je vďačný a pokorný.Nevedela by som sa takto pretvarovat a hlavne načoPamatam si,raz Božský dal Carrie kabelku v tvare zelenej kačky.Aj vtedy by ste boli vďačne? Ona dokonca odmietla snubný prsteň,lebo nebol podľa jej vkusu.Podla mňa má byť nadšený hlavne obdarovaný a nie darca.Ja aj na charitu dávam veci,ktoré by som si sama obliekla.100 ročne a rozpadnuté do kontajnera charity nedávam Ale čo je toto za slovenskú mentalitu sa uspokojiť s úplne všetkým.Bezdomovcovi hádzať 5 halierniky do klobúka, dnes si za to ani rožok nekupi

tykat
8. jan 2022

Mna by najviac nastvalo, ze mi kupuje mobil. Naco? Ved si ho kupim sama, taky ako chcem. Este by som pochopila keby sme spolu vyberali, keby som chcela radu aky kupit. Ale "...muž povedal, že dostanem mobil..." ma teda riadne nadvihlo.

misinka0611
8. jan 2022

Niekto ma problem ze dostane modry iphone 12 ked chce cierny a niekto ci zaplati elektrinu do terminu splatnosti..

Kup si kryt 🙈

kitycat
8. jan 2022

@jana_eyre_2 uz sa tu riesi vsetko tak preco nie aj farba telefonu. Napisala som, ze plne chapem, ze chcela ja neviem, zlaty? A dostane modry a skratka to nie je on. Za mna radsej bic ako taky, co nechcem tiez som v tomto nekompromisna. Len pisem, ze sa autorka nemusi ciri zle, ze na MK som aspon ja co ju chapem a citila by som sa rovnako.

V posledom case sa tu riesia iba vsugerovane poruchy a otrasni partneri... Ale aj tieto pre niekoho malicherne problemy sa riesia. Ano autorka moze byt rada za telefon, ale modry nechcela no 🤣 ja ju chapem

autor
8. jan 2022

Vdaka baby, že ste venovali čas 🙂 niektoré napísali svoj názor v pohode a iné úplne nervne. Aby som to ukončila, muž mi dnes povedal, že mobil nakoniec dostanem čierny, ospravedlnil sa mi a čerešnička na torte, kúpil dovolenku, za to ako sa včera správal.
Pekný dnik baby vám prajem, hlavne tým, ktoré mi napísali, že by mi drbli niečo o čelo a podobne 😊 a prajem aj vám aby ste si našli takého😍 caute

misinka0611
8. jan 2022

Tak snad sa teraz s dovolenkou trafil a nekúpil namiesto Dominikánskej nejaké “ trápnu “ Mallorcu aby nemal opäť prúser a diskusiu na MK.

victory7897
8. jan 2022

Ja si myslím že len končia prázdniny a niekto sa tu fest nudí...niesme v telenovele moja zlatá...nabudúce si vymysli niečo reálnejšie a zo života ľudu

jana_eyre_2
8. jan 2022

@kitycat veď mne je jedno čo rieši autorka a ty je to jej vec.. len je smutne, že niekoho vazny problém skritizujes a tu už chápeš a podporis.. takže malichernosti sú ok a keď ma niekto problém so psychikou, to uz lezie na nervy.. smutné..