icon

Od švagrinej odišiel jej starší syn bývať k otcovi. Nezvládala ho

majka137
13. feb 2021

Ahojte žienky!Nejdem si po radu , len to jednoducho potrebujem dostať von.Ide o syna mojej. Švagrinej .Moja švagriná žije v zahraničí,keď sme sa zoznámili žila ešte so svojim už teraz bývalým manželom.Jej ex je s Bosny (to aby ste boli v obraze) Keby ste ho poznali povedali by ste si tak takého manžela by som chcela aj ja to bolo samé láska sem,láska tam a oddychni si ja ti pomôžem,navarim,urobím kávičku nechaj ja idem s deťmi von na prechádzku (majú dvoch chlapcov)no proste sen každej z nás.Uz sú tomu štyri roky čo sa táto rozprávka skončila.Svagrina zistila že ju jej manžel podvádza . S milého a ochotného sa stal zrazu drzi a arogantný dokonca ju držal pod krkom a vyhrážal sa že ju zabije. Po pol roku trápenia sa presne na štedrý deň pobalil a odišiel. Celú túto situáciu najhoršie znášal ich starší syn ktorému sa rozpadla jeho idilka. Bol dovtedy vychovávaný so strany otca štýlom čo si povieš to dostaneš darmo švagriná namietala ,že tým ho kazí i . A teraz poštyroch rokoch od odlúčeni agresívny na mladšieho 10 ročného brata dnes odysiel bývať k otcovi pretože ho už švagriná nezvládala. Keď odchádzal pluval na ňu a hresil jej do slovenskej ku....vy

Strana
z2
marci987
13. feb 2021

Ahoj,kolko ma ten starsi syn rokov?

pribinak
13. feb 2021

@majka137 kde žijú?

petamich
13. feb 2021

velmi smutne :( zial len to potvrdzuje, ze my sme ti, ktori detom vstepujeme standardy, vzorce spravania atd. a svagrina teraz akoby toho nemala dost zne ovocie ich (jeho) vychovy a obraz toho ako sa k nej pred detmi spraval, snad si to jej syn raz uvedomi, ze takto sa k zene/matke nesprava a hlavne, ze si to vobec nezasluzi

timealofajova
Odpoveď bola odstránená
majka137
autor
13. feb 2021

@marci987 má 14 rokov

majka137
autor
13. feb 2021

@pribinak žijú vo Švajčiarsku

majka137
autor
13. feb 2021

@petamich o to je to smutnejšie že švagriná je teraz po operácii zlomila pätu a synator sa jej ešte vysmieval a odmietol jej podať vodu ...... Je toho proste veľa mladý je závislí na play statione ktorý mu kúpil otecko v zápale hry rozbil už tri televízory telefóny to už ani neviem pirozbijal nabitom atď atď je toho veľa .. Len jedno som zvedavá ako ho teraz bude zvládať otecko a tá jeho nová priateľka keď sa tak ku nim ponáhľal a chcel tam byvat

majka137
autor
13. feb 2021

Ahoj @marci987 má 14

majka137
autor
13. feb 2021

@timealofajova neprajem nikomu čím si prešla s tým chlapcom moja švagriná za posledný rok to som dní spolovice všetko nenapísala podľa môjho názoru ale aj názoru odborníkov má určite nejakú psychickku poruchu lenže otec to sistematicky odmieta a argumentuje ti tým že to matka je psychicky labilna .....horor

majka137
autor
Autor odpoveď zmazal
majka137
autor
13. feb 2021

Keďže mi to nechcelo uverejniť tak ďalej pokračujeme tu synator keď otec odchádzal tak ho chcel zabiť s veľkého náporu zmodrel a nemohol dýchať ja presne neviem čo mu otecko nabulikal do hlavi ale tak ako dovtedy nenávidel otca tak zrazu začal nenávidieť matku a brata. Možno to bolo play station hrou čo mu kúpil .Proste je nezvládnuteľny zo všade sa na neho sťažujú aj škola vôbec sa neučíl chodil neskoro na vyučovanie ktovie ako sa bude teraz správať pri otcovi a jeho priateľke keď mu bolo tak zle pri mama teraz zmení všetko rodinu kamarátov školu pretože otec býva v úplne inom kantóne ako mama snáď mu to pomôže

andreatytler
14. feb 2021

@majka137 Chudak chlapec. Zial rodicia ho zmagorili zlou vychovou.... vravim rodicia, lebo neviem ako ho vychovavala mama. To co robi otec (ako ho rozmaznava) je podla mna pricinou toho ze si nevazi veci a nici ich.
Ked k tomu este rodicia na seba navzajom nadavaju, robi to v destkom mozgu velky chaos.
Tiez si myslim ze u otca dlho nezostane ak otec uz ma novu priatelku. Hadam ked dospeje pochopi, kto pre necho chcel dobre a zmeni sa jeho spravanie k mame.

majka137
autor
14. feb 2021

@andreatytler ako vravím dokedy boli manželia bol vychovávaný štýlom čo chcem to dostanem a tých hier aké všelijaké pozostával nintenda playstation koľko krát išli do obchodu na nákup toľko krát musel mať autíčko a hoci sa mama snažila otecko povolil sama som bola svedkom ako tuná na Slovensku si zmysel že on potrebuje volant na playstation a novú hru zatiaľ čo mama sa mu snažila vysvetliť že je to zbytočnosť a že to stojí peniaze a že akože nemajú otec sadol do auta a vrátil sa s volantom a hrou a už bolo. A terajšie správanie? To je tiež otcova práca ako sa to všetko prevalilo ukázala sa aj jeho prava tvár a ukázala sa aj nenávisť akú prechovával k svojej manželke a s tým hucka aj chlapca proti matke proste je to na dlhé rozprávanie jednoznačne sme sa zhodli všetci na tom že všetko mal naplánované a plánoval to dlho jediné čo ma prekvapuje je že to všetko tu svoju dobrotu dokázal hrať tak dlho všetci sme prekvapení čo sa vykľulo s toho milujúceho a dobrého manžela potvrdilo sa že nieje všetko zlato čo sa blisti a žiaľ takýto je aj svagrinin syn keď niečo potrebuje bude sa liskat dobiedzat a potom... ? To je už iná pesnička

luccija
14. feb 2021

@majka137 čo mal otec premyslene?skratka sa zamiloval..dovtedy mohol byt dobrý 10 r sa nevie nikto pretvarovať.A čo zo syna spravili to si teraz vyzeru.temperament a balkánska krv sa nezaprú.Chalana mali riešiť,keď v zápale hry prvý mobil rozbil.Svagriny mi je ľúto nikto si ju asi doma neváži prosiť sa synovi o vodu.Možno o pól roka je syn späť, ak sa bude pri novej mame tak správať.Tá nová je aká národnosť?

janulka1802
14. feb 2021

Keď nemá úctu k vlastnej matke, neverím, že ju bude mať k otcovej frajerke. Toto je veľmi smutný príbeh a može skončiť veľmi zle skrz tú závislosť na hrách+agresivita z toho vyplývajúca. Švagrinú čakajú ťažké roky a veľa trápenia s tým chlapcom. Keby bol otec iný, by ho dal do laty. Úprimne mi jej je ľúto... Išla by som za nejakým odborníkom, čo sa týka závislosti, za psychológom. Iné riešenie aktuálne nevidím, ale bude to veľmi, veľmi ťažké...

janulka1802
14. feb 2021

@andreatytler kde v texte si to prosím Ťa čítala,že obaja rodičia na seba navzájom nadávajú??? Akosi to tam nikde nevidím. Čítala som len, že otec je vulgárny. O mame ani slovko... Veľakrát býva vo vzťahu jeden tyran, despota a ten druhý pravý opak.

majkeel
14. feb 2021

Tu sa uz asi nic neda robit, syn si musi sam nabit hubu, ked se.e na ludi, co mu pomahaju. Plati, ohybaj ma mamko, dokial som ja Janko. Keed uz budem Jano, neohnes ma mamo. Pri prvom rozbitom mobile od zlosti bolo treba strieskat do modra, aby si vedel vazit veci a nic dalsie by dalsich par rokov nedostal.
No jo, multi kulti ... Balkanci si tazke povahy, same vojny, drogovi dileri,... Bosna k tomu mix krestanstva a muslimov. Horsie si uz vybrat nemohla, este snad nejaky tradicny Afganec vychovany Talibanom by im mohol konkurovat. Kym vsetko ide vo vztahu hladko, tak su vsetci dobri, muzi, aj zeny. Ked pridu problemy a v ktorom vztahu vydrzia dvaja bez jedinej hadky cely zivot, tak sa naplno prejavi mentalita.

majkeel
Autor odpoveď zmazal
makova333
14. feb 2021

@majka137 uff tazka sítuacia pre milujucu mamu, ale ver, ze bude lepsie. Nech to bude akokolvek bolestive, nebranit ist, nepomoze to. Dieta si musi vyskusat same na sebe a pochopit. To sa neda zo dna na den, to moze trvat roky. Ak dieta vychovavala s laskou, nestrati sa to, len je to teraz potlacene. Rada: smer dobry psycholog, treba sa o tom rozpravat, dostat von emocie, aby sa nepretavili do psychosomatickych ochoreni. Nechat kontakt resp. podla moznosti zostat s dietatom v kontakte. Hoc aj len tym, ze bude vediet, ze keby nieco mam kontakt na mamu. A dat tomu cas. Veeela casu. Dieta v tomto veku si nevybera rodica podla toho koho lubi (ono casto lubi oboch), ani podla toho kto sa o rodinu viac staral, ale v tomto nevyzretom veku si vybera podla toho, kde mu plynu väcsie vyhody (ziadne kontroly, volny zivot, materialne zazemie, podplacanie atd.). Treba akceptovat rozhodnutie (veelmi tazke), zachovat kontakt a dat tomu cas.

elenita
14. feb 2021

@majkeel ja si myslim, ze svagrina moze byt aj sestra autorkinho manzela 🤔

stanulienkat
14. feb 2021

Chyba nie je len na jeho strane. Ona mala tiez vychovavat. Prva chyba bola,ze si nasla chlapa z takych kulturnych rozdielov. Este som o balkancoch nic dobre nepocula a divadielko s uzasnym manzelstvom,ako jej robil kavicku a varil,tomu tiez neverim. Divadlo pred rodinou a navstevami. Nech je rada,ze mlady odisiel.

majka137
autor
14. feb 2021

@luccija nová mama je tiež s Bosny navyše má vlastnú dcéru

luccija
14. feb 2021

@majka137 tak ta bude mať pochopenie pre takú divočinu.
@stanulienkat vieš čo poznám pár takých tam je obrovský vplyv synov na otca.Otec ma hlavné slovo vo všetkom či muslim či kresťan poznám aj aj.

majka137
autor
14. feb 2021

@luccija mal to premyslené pretože to čo spravil mojej svagrinej už raz spravil aj prvej žene s ktorou má dve dcéry žiaľ švagrinej nataral samé hlúposti o čom každý vedel žiaľ len ona nie všetko sa dozvedela až teraz keď ju opustil až teraz jej povedala dcéra s prvého manželstva čo všetko otec robil......ony ju obviňovali za rozpad ich rodiny pri čom ona o ničom netušila lebo jej nataral že už sú odluceny dávno a že sa rozvádzajú jednoducho robil to čo teraz bivala manželka je najhoršia a on je anjelik

majka137
autor
14. feb 2021

@elenita presne tak 👍

majka137
autor
14. feb 2021

@makova333 ona to tak aj berie ona hneď povedala že ona sa od vlastného syna zničiť nedá je to smutné ale je to tak

majka137
autor
14. feb 2021

@janulka1802 no keď ju držal pod krkom a kričal že ju zabije a detí to videli ....... Čo si myslíte ako sa asi k sebe správajú ....🙇

luccija
14. feb 2021

@majka137 tak čo čakala od balkanca?:(toto je presne ich štýl života veľa žien, veľa detí a horúca krv, agresia

janickacrazy
14. feb 2021

@majka137 no tak sa správa väčšina mužov po rozchode či rozvode, teda nemyslím takto extrémne, ale podobne, určite sa nikto nebude 10 rokov pretvarovat, asi mu vyhovovalo, že mal ju aj milenky a keď nato prišla, tak jasné že asi neskakala od radosti, tak zrazu je všetko inak, ja napr. poznám manželstvo kde muž ženu roky podvádza a ona mu to toleruje, inak je super manžel, zarobí, je milý, pomôže s deťmi, sám si zehli košele do práce, naoko úplne ideálny vzťah, no keby sa chcela rozviesť, tak bohvie ako by to dopadlo

majka137
autor
14. feb 2021

@janickacrazy na to čo opisujes na to treba mať tiež žalúdok ja by som to svojmu manželovi netolerovala

Strana
z2