Odchod od manžela
ahoj.chystam odchod od manzela.kedze nemam vobec,ale ze vobec kam ist s polrocnou dcerkou,napada ma bud skusit krizove centrum (ktore pocitam,ze je obsadene),alebo ist ku sestram matky terezy,kde je mamicka obmedzovana aj s dietatkom.este mozno na chvilu kamaratka,ale kedze mam iba rodicak+pridavky,tak moc jej dat nemozem.chcem sa totiz rozviest,mamu nemam a otec odkedy zomrela len pije.vas nazor prosim?reci typu,ze som hlupa prosim vynechat.ja tiez nikoho nesudim.kazdy si zijeme svij zivot.dakujem
@sherynkamalinka aj ja som bolabmudra ako ty,ked pred rokmi kamaratku frajer otlkal.ked som sa po siedmych rokoch a po vztahu s byvalym vratila,iba sa ma opytala:no jani a teraz mas aky nazor? dufam,ze si spokojna s tym co si napisala.sudit sa viem aj sama,na to nikoho nepotrebujem.ale ak si mala potrbu,prosim.snad som dost odstrasujuci pripad 🙂 este jedna vec.my nemame decko,ale dieta.a neurobila som si ho ako ty pises.u mna bol problem ostat tehotna a zrazu bum a bolo to.ale nelutujem a nikdy nebudem.
@sherynkamalinka
@cecil36
@seraa
@sue presne tak.uz nie som hrdinka.iba ak v tom,dokazat dcerke,ze pre jej rast,vyvoj a vychovu urobim maximum.dnes mi manzel od rana lasku vyznava,cudne sa mi to pocuva.domov sa mozem vratit,len neviem ako to s otcom zvladnem.mozno by sa ozaj ukludnil,neviem.s byvalym neporiesim nic.on chce iba peniaze a tie ja nemam.sama na hypo to je dlha cesta.nebude mi vadit ak bude manzel vediet kde som.nemam ani problem aby sa mala s nim stykala.viem ze ju miluje.len my dvaja nemozme ostat spolu.po tolkom ponizovani a nadavkach od neho.nechcem aby mala v tom vyrastala.teraz len musim zmiznut,ked nebude doma,lebo zase sa natahovat za malu,nemam sil.on totiz hned povie aby som mu malu nechala a odisla.to neurobim
Si odvazna zena a drzim palce. Na taketo nieco nema bohuzial vela zien gule,ale urcite to vam obom s dcerkou prospeje. Spoj sa s nejakou mamickou s podobnym osudom a platte si podnajom- aspon na zaciatok. Alebo by som pretrpela par mesiacov aj u otca.
odborne sa to vola "porucha osobnosti" alebo "schyzofrenia" ale to ej choroba aza to ludia nemozu
v pripade tvojho muza je do "debilita" po nasom
posli ho kade lahsie nech sa nauci prvej spravat sa k zenam a k ludom celkovo , takym to by mali zobrat obcianske preukazi
baby ja proste zasnem nad tym kolko ich je uz len tu na mk a kolko vsade naookolo
kde sme sa to dostali? a odkial toto prislo a kam to smeruje?
vela krat je to ale aj chyba zien proste prve zle slovo ci facka a idem ..
nech sa nauci alebo nech je sam a ak je to choroba, prosim psychiatricke liecebne su ..
@gujami Vysporiadaj si BSM s byvalym manzelom, ak sa neviete/nechcete dohodnut, dajte to na sud a sud moze rozhodnut tak, ze prikaze pridat nehnutelnost a vynos rozdeli medzi vas dvoch.
Ak ta manzel este udrie, volaj policiu, aby bol zaznam, ak ti urobi modrinu, zlomi ruku, vyklbi rameno (pises, ze ti tresol jednu) chod k dr. a ziadaj spravu. A tiez by som isla na UPSVaR a poziadala o zverenie dcery do starostlivosti (hlavne, ak budes mat potvrdenie z policie ci od lekarov).
A k otcovi; skus sa s nim pozhovarat otvorene; v rodine sme mali muza, ktory hodne pil (ale stale si bol schopny udrzat zamestnanie), hral na automatoch... vyrazne sa to vylepsilo, ked sa mu narodil vnuk (zili s nim v domacnosti), ta laska k dietatu mu hodne pomohla.
@gujami
@seraa
na zaklade prispevku z Dnes o 10:36 sudim, ze obcianku by tu mali zobrat niekomu inemu.
Co takto si najskor najst pracu, dcere jasle a zarabat si sama na seba. Potom nebudes mat problem sa osamostatnit. Neexistuje take, ze "to sa neda" - vseko sa da, len treba chciet. Ale ked je niekto zvyknuty na to, ze sa mu vzdy o vsetko postaraju druhi (manzel, azylove centrum, kamaratka...), tak potom to ide tazko.
@digysa prečo myslíš? 🙂
v septembri 2012 som si ho vzala ale nie z lasky ale preto,ze sa hned rozvediem aby kazdy videl aky je debil,klamar a podvadzac .....
1. toto je uzasny dovod na sobas, fakt
2. aj dieta si si s nim urobila nie z lasky ale preto, aby si kazdemu ukazala, ze tvoj muz je debil ... ked si ho nelubila, naco si s nim liezla do postele? Nechapem ta, ale vobec.
Ako videla a pocula som toho uz vela, no ty fakt bodujes. Ak by ta tvoj muz kopol do riti, ani by som sa mu necudovala, keby toto cital, co ty tu pises za sprostosti. Ako bolo pisane vyssie, za sprostost a debilitu sa plati, tak si to pories ako chces, len mi je luto toho dietatka.
mudrych vas je tu dost.my dvaja zijeme nas zivot a vsetko zle som sem nenapisala
ano.ja som ta schyza,lebo som mu aj dnes navarila.ja som chora ked som mu dnes na fb nasla spravy ze v novembri s dakou volal ze ju chce
este cosi.nejde mi o to nepracovat a vyuzivat davky.dcerka ma pol roka a kedze tazko som otehotnela,kazda matka myslim pochopi,ze sa do prace nehrniem.plus netusim kam so svojou chrbticou kedze na vyber moc nemam.som totiz v polovicnom invalidnom.a nie ze som si s nim dieta spravila ale ak uz som sa po prevaleni nevier rozhodla dat mu sancu,je logicke,ze sme aj spavali spolu.mohol niekto tusit ze ostanem tehotna?my ani gynekolog veru nie.neslo to 10 rokov.ratam aj byvaleho do toho casu.alebo.ak uz som mu dala sancu,mala som mat na sex kohosi ineho?to nie je moj styl.kazdy osud je iny,kto nezije kazdy den moj zivot v jeho spolocnosti,nech ma prosim nesudi
@maslenka47
@karin363
@lzusak
@cecil36 kludne citajte
tak už som tu čítala všeličo, ale tento príbeh ma úplne odrovnal......nemám k tomu čo dodať, už ste popísali všetko....
@gujami konkretne toto: "vedela som uz vtedy,ze ma podvadza,ale nemala som dokaz a on zapieral.5.7.2012 som konecne odhalila,ze ma podvadza.vtedy som si spakovala veci zo zahrady a odisla.aj vdaka svokre sme to este skusili.v septembri 2012 som si ho vzala ale nie z lasky ale preto,ze sa hned rozvediem aby kazdy videl aky je debil,klamar a podvadzac.znie to cudne,ale ja som uz nevedela ako sa ho zbavit.co cert nechcel,ostala som tehotna." s tymto: a nie ze som si s nim dieta spravila ale ak uz som sa po prevaleni nevier rozhodla dat mu sancu,je logicke,ze sme aj spavali spolu.mohol niekto tusit ze ostanem tehotna?
Ja Ti moja neviem, ale pises, ze si si ho brala, aby si sa s nim rozviedla a potom, ze ty si mu po prevaleni nevier dala sancu, spavala s nim a netusene (planovane dlhe roky) otehotnela... tak ako sa v tom mozeme vyznat ked sa ani ty sama nevyznas? 😉
........nesúdim 😉 musíš sama rozhodnúť čo a ako,lebo iba ty vieš čo sa deje za dverami Vášho bytu 😉 ........a ja sa ani nečudujem,keby si bola na prášky..z takého chlapa,ako píšeš by som bola ja už dávno na práškoch 😠 😉
@cecil36 🙂 mas pravdu,vyznieva to ako keby som bola bludny holandan.po tom piatom juli som nejedla,nepila okrem kavy nic.a kopu cigariet som vyfajcila.schudla a zostarla som.zufala som bola.na dne.on totiz dovtedy mne vykrikoval,ze ja ho podvadzam a jeho mama bola vedla na svojej zahrede.my sme na svojej vtedy stale spali,akosi automaticky sme to tak robili,aj koli psom aj koli nasadenemu a mal to najblizsie do roboty,tak naco ist domov.jeho mama vedla,vzdy cez sezonu byvala na zahrade.ale k veci.este ona mu povedala,ze ano,mam frajerov,coby jedneho,viac ich je a ona kedze ma lubi I'm kavu vzdy ked pridu uvari 🙂 tak sme boli obe slepice a ku... lebo jeho mama opustila jeho otca prave preto,ze bol taky,ako je teraz tento moj.preto aj stoji ona na mojej strane a vynada mu,ze je hajzel ako jeho otec a nici mna aj dcerku.k tej svadbe.vyznieva to hocijako.som zena.vela zien urobi sialene veci koli chlapovi.chceme byt hrde a mat navrch ale sme krehke,zranene a stale dufame,verime.sme naivne.vratane mna.mozno som si myslela,ze sa zmeni.neviem.ale naozaj som chcela.rozvod,nech to znie akokolvek schyzofrenicky.radsej svadba a nasledny rozvod ako toto.a aby som sa uz uplne odhalila,viem,ze by ho babka,krstna a otec zozrali ak by som tu ziadost podala.chcela som byt pomstychtiva ale ako sa hovori-kto druhemu jamu kope.....ked si citam vsetky prispevky,su chaoticke.narychlo pisane.ja som predsa ina ako tu na seba posobim.stale sa smejem,mam svoje kamaratky aj kamaratov,s nimi sa smejem.rozumiem si bez ohladu na vek s kazdym.jasne najde sa clovek ktory mi nesadne ako aj ja nesadnem kazdemu.chcela som len radu a vyznela som ako zrela na silne sedativa 🙂 jedno som sa poucila.radsej sa vyzalujem a o radu popytam ludi,ktori nas poznaju,ako tu sa nechat urazat a ponizovat babami,ktore hodnotia na zaklade prispevku jednej zufalej matky,ktora chce len poradit.a teraz to uz na srandu otocim-modry konik moze byt pysny kolko psychologiciek a pschychiatriciek tu ma.rados radu pytat
@gujami ale ved baby ti poradili, ja sama som ti napisala konkretne krizove centrum, ak si v krizovej situacii. Ale.... po precitani vsetkeho musim skonstatovat, ze si bud si velmi naivna a nezrela (prepac, ale naozaj nepoznam nikoho, kto vstupuje do manzelstva s tym, ze sa chce rozviest. Moj osobny nazor je ten, ze ani ty si tento zaujem nemala, len to tym teraz ospravedlnujes.) alebo potom mas nejaky problem a treba vyhladat aj odbornu pomoc- psychologa, psychoterapeuta event. psychiatra. Naozaj tieto riadny neber v zlom, neutocim na teba, ale snazim sa pomoct 😉
skus isť byvať k otcovi, možno ked tam budeš aj s malou tak prestane piť, najde iny zmysel života pri Vas, za pokus to stoji, asponkým si nenajdeš neičo ine. Najdi si nejaku pracu, malu daš do jasli, lebo ich preplacaju, a možno by ti aj otec potom pomohol. Velakrat to mužov nakopne ak sa maju o koho starať po strate blizkeho cloveka.Držim palce.
@cecil36
@betunka39 je to tazke.dcerka ma len pol roka a zrovna vcera ked vecer prisiel pred nocnou po opravovani auta domov sa ku nemu na rukach tulila.hlavku mala onho opretu.to ma boli,ze ju chcem vziat prec od neho,hoci nemam problem aby s nou travil cas.len nechcem aby vyrasfala v masich hadkach.som na dne to je jasne.kto by nebol ak manzel v jeden den sam urobi prvykrat v zivotebknedlu a druhy den alebo este v ten vecer mu prepne a vynada mi.alebo ma myksluje a taha,ruku vykruti a vezme malu k jeho rodine ak si to neprajem a ja tam ist nechcem?jeho krstna aj s babkou mi ju totiz od narodenia chceli napchavat polievkou,reznom,karfiolom a vsetkym moznym.oni su stale naj a ja ta trubka.hlavne ze jeho krstna je bezdetna.ja som nezjedla mudrost sveta,ale nedam babatku hento papat.a ubijaju ma ich reci.mna nezaujima,ze som oproti jeho babke amaterka lebo mam len chrbticu operivanu a ona uz mala styri porazky.ma cukrovku a ja nie.toto ked vytasila jeho babka pre mojou kamaratkou,ta len zasla,ako sa moze niekto chvalit chorobami.to je fuk,je toho zleho habadej v nasom vztahu.oni stale iba nadavaju,knizky nikdy necitali,slovnu zasobu nemaju,tak nadavaju.su arogantne,obe.a teraz s nimi este aj jehi otec byva,lebo druha manzelka v nemecku ho poslala do kelu a poziadala ani nie po roku o rozvod.tak este jeho mudre reci.zeny sublen k... to su slova jeho otca.jeho krstna zase ani chlapa nikdy nemala,tak je tiez zakomplexovana a vybija si to na mne najviac.utocila ze som chuda,teraz pobporode cisarskym zase tucna.a preco toto a preco tamto.ked povim ze tam nejdem zacne byt zly na mna a robi mi zle.tak vzdy ustupim len aby mala neplakala ze sa hadame a aby som ju mohla nakojitba idem.vela vela je zle medzi nami.ak I'm ja poviem narovinu ze po sedemnastej nechcem doma navstevy aby mala mala navecer klud,zase som zla,lebo I'm branim ju vidiet.nebranim ale nechbju vidia cez den.ak prideme ku nim,pol hodinu ju natahuju ako macku,miska zacne plakat a uz ju neutisim.tak som zla matka,lebo dcera je urevana a ich to znervoznuje.dojdeme domov a do vecera mi mala neje iba place.az ked jej svokra urobi uhliky,ustane to.ozaj je toho vela a mozno naozaj ja som ta ktonpotrebuje pomoc

@gujami držím ti palce pri odchode, tiež sa priklanam k nazoru,aby si skusila isť k otcovi..A nebojíš sa,že ťa bude bývalý hľadať?
Nechápem to s tým domom...Rozostavaný dom máš s EX, s týmto manželom ste len v podnajme,on nevlastní žiadnu nehnuteľnosť?
že či som správne pochopila