icon

Odchod od muža

tana7613
30. okt 2015

zdravim vsetkych ktory poradite.
S muzom mame 2 deti, on si pred casom zacal s jednou zenou. on je nezamestnany,pracuje nacierno,v podmienke.
o nej vela neviem neviem ani nechcem,je to jedno
Zacalo to schovavanim telefonu,potom priznanim. ja na nervy,psychicky fakt zle a on celkom spokojny. klasika
kedze nemam kam s detmi ist(aj ked povedal ze nech nechodime) asi sa bal ze bude musiet platit vyzivne, musime ist do azyloveho domu/utulku
ma niekto skusenost?
necakat na vyjadrenie azylaku a ist na urad kvoli peniazom?
co vlastne ako kde zacat? nema kto poradit
dakujem pekne za nejake nazory, inak vo vztahu sme nemali problemy

Strana
z2
barcelona94901
1. nov 2015

@tana7613 a ty si neskusila vypisovat akoze ze co tp s nim spravi? Inak je v pohode,syata sa,nebeha za kamosmi,do krcmy? Ci aky je to vztah ,ako otec je dobry? A svokor so svokrou vam pomozu,ci vobec? Ci vam nechyba aj sukromie,vies

tana7613
autor
1. nov 2015

@barcelona94901 nie nikam nechodi,ja som s detmi stale doma a on z roty domov a tak, nie nikde som nevypisovala aj tak by to snim ani nehlo

barcelona94901
1. nov 2015

A aj ta podviedol ci vypisuje a nechodi za nimi?

tana7613
autor
1. nov 2015

@barcelona94901 myslim ze este nikde s nikym nebol zatial a nepodviedol to by som vedela teda ak myslis fyzycky

hviezdickananebi
1. nov 2015

@tana7613 ak sa mozem spytat, kolko mate obaja rokov?

tana7613
autor
1. nov 2015

@hviezdickananebi ja 20 on 32

hviezdickananebi
1. nov 2015

@tana7613 Si velmi mladucka, vhupla si do toho vsetkeho asi velmi narychlo, hned dve deticky po sebe a asi si ani nezistila co je to za clovek, zrejme si otehotnela po kratkom vztahu vsak?
predsa len, ak by mal on 20-25 rokov, tak mozno by sa to dalo aspon ciastocne ospravedlnit, ale v jeho veku uz ťažko sa nieco zmeni....

barcelona94901
2. nov 2015

@tana7613 preto sa pytam lebo mame znameho. Ten robi to iste zene a pritom ju miluje aj deti je super otec aj jej pomaha doma je a ja som sa ho pytala tak preco jej to robis ked ju milujes a povedal to istw co tvoj a potom priznal ze kolkokrat sa ani nepozrie ze rok nic a potom ma nutkanie ,ale on je mlady,aj si vstupuje do svedomia a ked im to doma klape nic ani ze nemrkne a hovoril ze ked sa hadaju a vycita mu kopec veci ze vtedy to na neho pride no on uz sa s nimi nestretava ale ze cely vztah jej to robil len o tom nevedela a povedal Ze okrem svojej zeny by pri inej neprespal nezaspal ale ked maju problemy tak ma potrebu laskovat lebo a nou sa neda a to je fakt ona po nom strasnw vresti a neriesia problemy navrieska na neho pouraza ho ale teda strasne a musi spravit vsetko co chce a sex ma v podstate iba za odmenu ked je vsetko tak ako ona chce a je s nou iba pre deti a preto ze dufa ze bude ako predtym no ked s nou zacne riesit tak to dopadne tak zle ze on sa utiahne k tomu telefonu a sniva a ona mu nalozi deti ze staraj sa ,neviem ako to u nich dopadne ,no drzim palce aj tebe,

Strana
z2