Odchod partnera do zahraničia
Babyyy prvy krat v zivote tu zakladam temu potrebujem podporu hlavne tych ktore ste si tym presli.Vcera odisiel moj priatel do zahranicia(4roky sme vzdy boli spolu) obaja to nesieme zle,vkuse placem je to na 28 dní a potom 7 dní doma dufam ze to zvladneme;) dajte nejaky typ ako sa nezblaznit 😖
Chapem, ked je muz kamionista, ze baby ostanu doma, ale ked chodi niekolko rokov makat do zahranicia, ze ho vidim len parkrat do roka nechapem, ze nejde cela rodina. Taketo odlucenie chce fakt extremne silny vztah.
@slnecnica174 tak by som to urcite nezvladla a tie zeny obdivujem a to este nemam deti .. keby som este mala deti tak neviem ako by som to zvladla
@ariannazara napodobne. Tiez si to neviem a po pravde ani nechcem predstavit :/
@ariannazara no to ti nezavidim. Sama neviem co by som spravila keby moj muz isiel robit nieco take nakolko mame aj dieta. Sme dost na seba naviazany.. Skutocna laska prekona vsetky prekazky akurat by som kazdy den trpla co a ako...len nech sa mi domov vrati v poriadku😁
@misel0806 myslim si ze to asi kazdy ma take pocity 😉 ja urcite som natom podobne ako si napisala
@ariannazara veru tak je to zamestnanie platovo urcite vyborne. Ale na druhej strane ten strach... Parkrat sme to aj mi riesili ze keby niekedy sa mu dostala taka prilezitost robit na kamione ze tak by to bolo super. No ja otom nechcem ani len pocut bala by som sa ho pustit no zas drzat na silu nikoho nemozem laska je aj o kompromisoch takze by som vysla v ustreti len tie myslienky by ma stale prenasledovali😄😄
Keby zeny nechceli vsetko, co vidia, tak by muzi mohli pracovat doma a vyzili by ! A kolko mas deti ?
vsetky hrdinky co si zvykli a im to "funguje" to ake detstvo maju vase deti? tam jedine funguje prinos penazi ale v ziadnom pripade to neni plnohodnotny vztah medzi rodicmi a hlavne detmi a otcom. Deti prakticky vyrastaju s jednym rodicom, ten vztah uz nikdy nedobehnu. Deti su pri vas len 18r. a potom si brazdite po svete kolko chcete. Co myslite taki nezadani muzi robia cez vykendy, kazdy mesiac, rok .... pridu sa vyvenct k vam 3 krat rocne a maju svoj zivot rozbehnuty inde. Kazdu noc sa im stetky tlacia do kaminov . Ked nie su peniazky treba odist do zahranicia ako rodina alebo sa trocha uskromnit.
@triciachloebrody ja deti nemame
@tova ake stetky Rumunske ciganky???😃😃😃
@tova a po dalsie moj chodi na Turnusi kde bude kazdy mesiac 7-10 dni doma tak sa preber zo sna co tu pises pisala som aby mi tu pisali zeny ktore maju skusenosti a ziju tak a nie zeny ktore mi tu idu vypisovat svoje hrdinske riadky ako by to oni nezniesli .. a tie stetky si trochu prehnala ked ma chce ojeba. Tak to moze aj doma a myslim si ze pri tej praci urcite ma cas mysliet na kurvy
@ariannazara prebrat by si sa mala ty! ked vies citat, pisem o zenach s detmi ktorym muz chodi domov 5 krat do roka a ukludnuju sebe aj tebe dusu ze na to sa zvykne. No bola by si prekvapena ako muzi (aj s VS a fesaci) naletia na Rumunske ciganocky.. Vsetko je o prilezitostiach 😀
@tova podla svojho sudis mojho?😉😃😃😃
@ariannazara to urcite nie! moj by od rodiny nikdy neodisiel. Nas nas lubi 😀 😀
@ariannazara aj moj otec takto chodil do Ruska, ked sme boli s bratom mali...ako dieta som to niesla velmi tazko 😒 dodnes mi to trha srdce,ked si na to spomeniem, ako sme vsetci plakali...a ako sa muselo jemu tazko odchadzat...a viem, ze aj mama to brala zle, dve male deti, v meste, v ktorom nikoho nepoznala...ale zvladli sme to 🙂
@tova to mas preboha skade, ze kamionistovi sa kazdu noc stetky tlacia do kamiona? bola som x-krat so svojim muzom (teraz uz nie,lebo zdravotne problemy mi uz nedovoluju ist na kamion) a ani raz som ziadnu stetku nevidela na ziadnom parkovisku... tak akoze o com tocis, preboha? a po druhe, si myslis, ze chlap, co keruje 9 alebo 11 hodin ma este chut na nejaku stetku? ked je rad, ze sa vobec naje a lahne spat od unavy? ty prd vies, to tato robota obnasa, tak tu nepis voloviny, prosim ta... a predstav si, je x rodin aj s malymi detmi, co chlap chodi na kamion... pretoze po a - je to financne slusne zaplatene a po na inu pracu by si nezvykol, pretoze byt soferom z povolania, to uz ma v krvi...
Moj muz sice chodi od pondelka do stvrtku uz 12 rokov- ked nepracoval chodil na VS takze sme takto fungovali a smejeme sa, ze keby sme boli stale spolu uz sme rozvedeni 😀. On totiz kazdy rok je 1- 2 mesiace vkuse doma a to si lezieme potom na nervy ked chodi prec tak sa na neho taak tesim ako by som sa urcite nie keby prisiel, kazdy den. Asi pol roka praacoval tu- koli reciam okolia ze rodina ma mat otca pri sebe, ze na trpia deti a poviem Vam nic nam to nedalo akurat, ze sa dotrepal o 6- 7 z roboty dal decka max. spat a bolo. Takto pride vo stvrtok a plnohodnotne travi s detmi 3 dni vkuse a oni su tak nastaveni, presne vedia kedy pride a kam zase spolu pojdu- a ja mam cvilu aj pre seba. Viem, ze na 28 dni sa to neda porovnavat, ale ak to je v plane, koli praxi tak to normalne vydrzite, ludia chodia aj na dlhsie. A nenechaj sa znechutit recami, my sme takto najspokojnejsi a nemenili by sme. Drz sa a naplanuj co budete robit az sa ti vrati!!!
@barbora59 presne, absolutne s tebou suhlasim... moze nas lubit kolko chce, ale, realita je niekde uplne inde... zoberme si priemernu slovensku rodinu (hovorim teraz len priklad, prosim, nech to nik neberie osobne 🙂 ) - muz maka niekde vo fabrike, ak ma 500-600 eur, zena na materskej ak ma 250... platia si hypoteku, ucty, stravu, oblecenie, vsetko co treba...a ledva-ledva im to vychadza... muz pride domov, unaveny ako kon, je rad ze sa zvali na gauc a pozrie si spravy, zena unavena ako kon z celeho dna to iste, ledva sa spolu porozpravaju... ale hlavne ze je muz doma, lebo nas lubi... pridu financne problemy, nevadi, hlavne ze je doma, lebo nas lubi... a ked sa potom taky par rozvedie, tak co? hlavne, ze bol doma, lebo nas lubi? to je taka strasna blbost...
ja to poznam z opacnej strany, ja vonku, muz doma... prve dni boli tazke, poplakala som si, ale vedela som, ze jednoducho inak to nejde a peniaze sa nejako zarobit musia... bola to sezonna prac a na 2 mesiace.. bola som takto 3 sezony po sebe, ale nam to financne velmi pomohlo, vobec to nelutujem... a neboj to zvladnes aj ty...
@ariannazara Ja takto žijem so svojim mužom od začiatku. Nikdy sme neboli dlhšie spolu ako dva týždne. Až teraz po 3 rokoch mesiac :D Zo začiatku to nebolo ktovie čo. Navyše sme od seba bývali 60 km (ešte ked sme spolu iba chodili). Po svadbe to bolo lepšie, boli sme spolu viac. Dá sa to zvládnuť. Mne to takto vyhovuje. Nelezieme si na nervy, tešíme sa na seba viac a viac si jeden druhého užívame keď sa vráti. A navyše zarobí omnoho viac ako keby robil niekde tu....Môžeme si viac dovoliť. Malej môžem kúpiť čo chcem. Chvala Bohu, nemusím pozerať na účet, či nabehla materská a podobne.....Niekto ti tu povie, že peniaze niesu všetko. Niesu, ale určite sú veľmi potrebné a rozhodne je lepšie mať muža určitý čas preč, akokeby mi mal sedieť za zadkom a museli by sme rátať každé euro.
Skús si nájsť nejaký koníček, venovať sa viac práci, vareniu, nakupovaniu. Jednoducho ponor sa do niečoho čo rada robíš, rýchlejšie ti to prejde. Ja takto zabíjam čas nakupovaním vecí pre malú. Keď muž príde domov, stále musí vyhadzovať kopec balíkov :D 😀 😅 😝
@maxiva tak si s tymi peniazmi rit vytieraj doma bez muza a raduj sa ako vas lubi 🙂 Normalna rodina sa stahuje spolu ked jeden z rodicov ma dobru pracu v zahranici.
@lenka2232 samozrjme ze ste to "zvladli" deti zvladnu vyrastat aj v domove, aj v adoptivnej rodine, aj u starych rodicov. Bolo to pre deti a rodinu najlepsie riesenie??? no keby si absolutne nevedel najst ziadnu pracu aby ste mali co do ust a skoncili v utulku tak ano,ak na to, aby ste mali vlastny dom,auto a dvolenku tak na prd detstvo.
@fidorka7 to uz pise zavist. Nie moja, mne muz stravil kazdu jednu noc doma odkedy sme sa vzali. On ma radsej 2 prace. a naivnou mozes ostat co sa tyka prilezitosti.
@tova akoze to co si dovolujes 😠..myslim,ze krasne ukazujes svoju inteligenciu 😉 takto sa vyjadruju pubertiacky ,alebo socialne pripady z nejakej osady.a mimochodom ja mam skolopovinne dieta,takze asi nemoze cestovat po svete ako sa nam zapaci.a muz chodi za kazdym do inej krajiny.ale ty si hrooooooozne mudra a budes ma poucovat ako mam zit.zalez si do tej tvojej chatrce a chod zdrbat muza nech si najde este tretiu robotu...a inak Z TEBA TU MAXIMALNE HOVORI ZAVIST!LEBO MY TI NEMAME CO ZAVIDIET.tvoj muz musi mat dve roboty A VY SI MUSITE ODTRHAVAT OD HUBY!adios 😝

@irusa je to teda tu smutne ale co narobime ked jedine kde sa da dobre zarobit je zahranicie