Odchod zo Slovenska po voľbách
Ako mamicky planujete uz odchod zo Slovenska, kedze to vyzera tak, ze vladnut bude SMER? Zahranicie caka…
@zuzanockamt len tak, lebo voliči PS želajú smrť, tak som sa pýtala básnickou otázkou, či im nevadí, že teraz chce ísť PS s mafiou
Áno, treba ísť, všade totiž padajú pečene holuby do huby,s prepáčením... 😬
Úprimne s mužom si žijeme dobre na SR, ale ak sa stane ministrom vnútra Róbert Kalinak tak budeme zvažovať odchod- ja už odmietam žiť v štáte, kde su sudcovia skorumpované hovädá podporované štátnou mocou a kde sa verejne financie rozkrádajú firmami, ktorým sa štátne zákazky šiju na mieru- končím.
tak teda šťastnú cestu, určite vás budú všade vítať s otvorenou náručou ako my vítame ukrajincov a sýrčanov..
@katulkagajdos napodobne, uz od rana riesime s manzelom, ci nezvazime odchod z tohto statu. Jedine co nas brzdi je, ze by sme takpovediac odtrhli jedine vnuca od svojich starych rodicov, ale ja mam naozaj obavy o buducnost svojho syna v tomto state. ☹️
@katulkagajdos a teraz sa 3 roky verejne financie nerozkradali? Matovic ma zrazu miliony na kupu kastiela, a uslo sa aj kamaratom z Trnavy tiez novovzniknutym firmickam, Sulik a Kollar si tiez evidentne prisli na svoje.
Aj by som išla, keby som mohla. No je tu ešte zopár vecí, ktoré musím dotiahnuť. Potom odídem.
@martinusik91 inak kde by ste šli? Do Ruska?
@oira nevolila som ani jednu stranu, ktorú si spomenula, a je mi len ľúto, ze niektorí ľudia nepoužívajú kritické myslenie, keď idu k urne.
@katulkagajdos my máme rovnaký názor, nežijeme si zle, ale máme svoje limity, ak bude vládnuť SMER, podnikneme kroky k odchodu, asi nie hneď ale do roka určite
@sheila121 ja pracujem 17 rokov,zarabam dobre.nikdy som nebola na podpore,ani na PNke.teraz cakam dieta,preco by som podla teba nemala dostat matersku?tieto dristy o matkach neznasam,lebo sa hadzu do jedneho vreca aj so soc.pripadmi😡
@oblaacik prejavili sa
Tak to by bola úplná fantázia keby všetci voliči PS odišli zo Slovenska, ale pozor Sodoma a Gomora už neexistuje.
@martinusik91 ak by vyhralo Ps tak kam by si chcela ísť?
O odchode zo SR uvazujem/e uz dlho, aj mame realny plan a realne ocakavania. Drzi ma tu laska k rodnej krajine 🙂 Aj preto mi je smutno.. lebo slovensko ako krajinu lubim, ale myslim si, ze tu tak skoro dobre nebude. Vadi mi lavicove konzervativne zmyslanie ľudu. Pre mna to nie je len o politike, ale v prvom rade o spolocnosti, o nazoroch beznych ludi... S ktorymi sa vobec nestotoznujem. Ale respektujem.
Ja som aj cakala, ze smer bude mat vela percent, ale naozaj som necakala, ze vyhraju volby. Po vswtkych tych kauzach, po vrazde, konexiach s mafiou, rozkradnutych financiach. My sme ozaj mierny(rozumej zaostaly) narod a patrime pod Rusko. A nepomoze tomu ani sloboda tlace, ani EU, ani nikto
Taki, co ,,odchadzaju", odchadzaju uz dlhe roky a furt tu aj tak ostavaju :D plne reci kecov. Ludia si frajeri len virtualne, ale realita je taka, ze ludia sa radi stazuju, ale aj tak sa nikto nema tak strasne zle, ako to prezentuje. Aj tieto prieskumy a volby....nechapem ludi, ktori na plne gule kricia, koho idu volit. Mna osobne to nikdy nezaujimalo. Riadila som sa podla seba a podla toho, co mi bolo najblizsie. A myslim si, ze ludia, co sa tvaria, ze idu volit nejaku stranu, aj tak zvolia nakoniec uplne nieco ine. Ale pre pokoj, radsej mlcia, lebo ak nahodou volis niekoho ineho, tak ta idu ohovarat. Vlastne deti urazaju svojich rodicov, babky a dedkov nazyvaju dementnymi starymi ludmi....je to smutne. Lebo led im ta dementna babka s dedom tlacili peniaze do vackov a vypekali kolace, boli im dobri, ale ked voli podla seba uz je to mentalna atletka. Ja respektujem kazdeho rozhodnutie. U nas v rodine kazdy voli nieco ine. Sem tam sme o tom podiskutovali, sem tam zvysili hlas, ale pre mna je najviac ucta a respekt. Momentalne zijem V TN, ale tesim sa, ze ideme byvat do TN s manzelom od noveho roku. Lebo tu pocujem iba to, aki su ludia na strednom Slovensku zaostali, aki su to chudaci,.co sa nechaju zdierat. Pritom to hovoria ludia, ktori sa nechaju zdierat Rakusakmi a Nemcami. Ale to uz nikto nemusi vediet. Hlavne si kopnut do tych chudakov....

Nikam nejdeme. Niekoľko rokov som zila v dvoch roznych krajinách ako skúsenosť hodnotím veľmi pozitívne a aj čo sa týka zárobku. Avšak tu som sa narodila a nie je mi tu tak zle,aby som zbalila svoj život a odišla zas niekam a začínala od nuly.