Odpustená nevera
kočky odpustili ste neveru?? ako ste potom dalej pokračovali vo vzťahu?? vdaka za názor a skusenosti
mńa môj bývalý podviedol, potom sa kajal, tak som odpustila a urobil to znovu.. keby som vtedy mala ten rozum čo mám teraz... ukončila by som to a nevracala by som sa, nakoniec som vtedy vyzerala ako ja ta hlupaňa
@gatmicka Vies, ja si zas myslim, ze je jedno jednorazova nevera a dlhodoba nevera, obidve bolia rovnako. A ten typ nevery, ze stretneme sa, vrzneme si a nikdy viac sa uz neuvidime.....a duuufame, ze to nepraskne......Vies, tak toto mi pripada uplne zvratene, ze toto by som mala /mohla/ odpustit. Pretoze si myslim, ze ludia nie su zvieratka a maju mat v sebe kus inteligencie, aby chapali, ze tym mozu ublizit a maju mat schopnost ovladat sa, aby nestrcili svojho vtaka vzdy, ked je postaveny a vsade tam, kde vidia dieru... 😠
@karina123 odpustit nevera sa da ale zabudnut nie. Myslim ,ze cely zivot Ta bude prenasledovat a pripominat sa Ti.Ver tomu zazila som a teraz je moj vztah aj tak v troskach . Skus sa zamysliet preco ta nevera bola a casom aj tak bude premyslat ake by to bolo keby som bol s nou alebo bola s nim. ZABUDNUT SA NEDA
Odpustila, niekolkokrat, a dovolim si nesuhlasit s niektorymi nazormi. Viem o cca 20-30 "uletoch" (pocet zien, nie stykov), takze ja osobne by som uz nepatrala po tom, ze som upratovacka lomeno tlsty kamarat (aj ked je to vtipne a v niektorych fazach vztahu aj velmi vystizne to uznavam), kedze muzi si malokedy davaju podobne otazky a pre teba do bude jednosmerka do pekla pochybnosti o sebe a neistoty. Ak riesis taketo veci, budes potrebovat energiu na ine. Napriklad na to, co pride potom (rozvod, rozchod, BSM, deti, novy zivot, alebo aj stary zivot po novom, pripadne repete problemov a cely kolotoc odznova, ci take zdravotne nasledky).
Ahojte ja som odpustila neveru iba raz....a bol to nastastie moj byvali a viem povedat ze to nebolo dobre nepoucil sa....urobil to znova, cize sme sa rozisli. Uz by som to neurobila, neodpustila by som. Nastastie som teraz stastne vydata a toto riesit nemusim 😀 ....
@karina123 ahoj ja som odpustila neveru no uz ten vstah nebolo to ona no po case sme sa zase do seba zalubili ako pubertaci xi xi xi no po case zase ma podviedol no moja rada celkom netreba odpustat chlap ked skusi inu ...... domyslite si co kocky tak verni uz nikdy jednej nebudem to je moja rada
@jadodka presne tak ... ja som si zazila presne to iste
no ja som momentalne v situacii,že manžel si našiel maldú fešandu o 11 rokov mladšiu od neho,tiež po dlhšej krize a hadkach,za čo si možeme obidvaja lebo sme sa nevedeli normalne porozpravať ..obaja boli neštastný tak sa navzajom utešovali...kedysi som si povedala,že ak by sa taketo niečo stalo,zbalila by som mu kufre a dovidenia,ale..nedokážem to,hoci už mesiac je u nej,neni minuta čo by som na neho nemyslela a stále si predstavujem situáciu,ked pride domov,že sa vracia..nepotrebujem aby prišiel s prosíkom,len chcem aby sa vratil..čiže len tolko k odpúštaniu nevery,kým to človek nezažije nevie ako sa zachová
Jemine žienky ked čitam tie vaše odpovede tak sa až bojim 😒 že chlap ktory sa vratil odpustili ste tak to urobil znova ja som tiež odpustila a už rok seka dobrotu 😉 ale či to neurobi znova kto vie ☹
ma77 držim palce 🙂
určite by som neveru neodpustila, potom kam by sa dala zaradiť dôvera, veď tá je potom fuč, a dôvera je dôležitá vo vzťahu samozrejme aj iné veci
ludia su ludia a robia chyby. Clovek je schopny urobit vselico, ani zienky, co tu pisu, ze nevera NIKDY sa neodpusta, by mohli raz prist do situacie,kedy same zlyhaju...ja si myslim,ze to zalezi od dvoch ludi... ak partner sa takto zamotal, ale spamatal sa a ty si vies predstavit zacat mu znova verit, veris mu jeho lutost nad tym a aj jeho lasku k tebe, odpust mu. Clovek je schopny kadecoho, zial, je to tak. Nemusi to ale znamenat, ze nie je schopny veci napravit, tomu vonkoncom neverim. Mozno o to viac bude v tom vasom vztahu si vedomy toho,co ma, aj toho,ze ma pri sebe zenu, ktora mu dokazala zabudnut takuto vec a dat druhu sancu. Zalezi od vas dvoch, aky je on, ci ozaj mu je to luto a ci ty mu vies/chces znova verit. Rozhodne si myslim,ze to nebude fungovat, ak by si to ty stale mala v hlave a kazdu chvilu to vytahovala na neho... bez toho,aby si odpustila uplne, vam to uz klapat asi nebude... takze aj samej seba sa pytaj, ci si toho schopna, lebo nie je to lahka vec. Ale ja mam vo svojom okoli dva krasne priklady toho, ako sa clovek takto posmykne a ako to moze byt skratka len zivotna okolnost, ktora sa prekona a nic negativne nezanecha na vztahu a laske dvoch ludi..mozno naopak, este ich stmeli... drzim palce...
podľa okolností, ak by to bola nejaká jednorazovka po chate, a ja by som sa to dozvedela, možno by som tomu dala šancu, a to len raz .. no ak by v tom boli city, láska tak NIE!
Neda mi na toto nereagovať, a veru suhlasim s viacero nazormi ale nie tým že NIKDY NEOPUSTILA!... áno ono je to pekne povedať ,horšie je už v tej celej situacií tak aj reagovať a strikne sa zaťať a čau...
Neveru pochopí len ten človek ktorý ju zažil..a nie len ako podvedený ale aj ako sa sám neverník 😕 ludia sa učia na svojich vlastnych chybach, a tým nepodpoujem neverníkov to nie, ale Nikdy nehovor nikdy... 🤐
Fuha,obdivujem ako to zvladas,drz sa
karina123 ja som tým obdobím prešla, to zistenie síce v prvom momente bolelo neskutočne, chcela som rozvod, nenávidela som ho ale v priebehu pár hodín som vychladla a jediné čo chcela bolo vysvetlenie, dostala som ho a ten dôvod prečo to spravil je presne to že sme sa hádali ako psy, neboli peniaze, boli sme v podnájme , malé dieťa doma proste všetkého veľa a ja som mu dávala hodne zabrať po psychickej stránke a to bola tá príčina,oľutoval to,poplakal si,vratit sa to uz naspat neda ale je tomu už pomaly 4 roky,myslim nato este obcas ale nevykrikujem, aby sme si to zbytocne nemuseli pripominat,neni to prijemne ani pre mna ani pre neho a myslim, ze fungovanie nam ide velmi dobre a on si uvedomil ze rodina je pre neho vsetkym....mame uz odvtedy aj druheho syna a sme stastni... (dufam 🙂 😎 )
ps- ja som tiez pocuvala z kazdej strany ze neodpusti neodpusti a bla bla ale dala som na svoje srdce a zatial ok..
@ma77 zvedavá som..... Urobil zo zas, či funguje té?
@barocka prosím, stále ste ôk?
@kvikina087 Ahoj no fungujeme snaži sa teraz to bude 9rokov tak dufam že mu to vydrži😉
@viera27 ahoj prosim ta si tu este na konovi aktivna?

@viera27 tak toto je dobreeee ze "matka/upratovacka/tlsty kamarat " 😀 😀