Odpustili by ste mužovi, že mal milenku?
Muž má pred pol rokom opustil kvôli mladsiej milenke. Viem , že boli spolu viac ako dva roky. Teraz prosí o odpustenie. Stale ho milujem. Chcem ho späť, ale mám -pochybnosti. Dá sa to ?
@jana1511 ja poznam pripady kedy to vyšlo.... riad sa citmi a tym ako ho poznaš ty, a hlavne tým prečo sa chce ktebe vratiť (nečitala som prispevky ostatnych takže neviem či si to pisala) ... ženy ti napišu .: nie, nikdy, čo si, ale pritom väčšina znich absolutne ani len netuši ako by sa zachovala vtvojej situacii... takže tu sa fakt musiš riadiť svojim rozumom a srdcom, ty ho poznaš, my nie...
@el6 Kazdy si zasluzi druhu sancu. Stretol mladu ,tak sa chcel vratit do mladych cias.Kolko zo zien ak by prisiel nejaky mlady , kolko by podlahlo?Teraz to lutuje , a chce ju naspet.. lepsi pripad je to ze ho vzdy miluje,Kolko vztahov sa konci , koli nevere tu je nadej jeden zachranit aby boli opet dvaja stastny.. Tak nech to skusi,treba vediet odpustat..A aj sa poucit..
@jana1511 pre Boha, ako môžeš stále milovať človeka, ktorý ťa klamal, podvádzal a opustil kôli inej? Keby som bola na tvojom mieste a chlap by mi prišiel prosíkať, aby som mu odpustila, tak by som ho akurát tak s prepáčením "kopla do riti, že by mi nohu osral"!
@david1991 nie, ja by som po dvoch rokoch neziadala muza, aby ma vzal späť, lebo by sa mi zo samej chcelo potom grcat hnusom.. V tomto pripade mi to pride tak, ze vie, ze ho lubi a kedze ho zrejme tamta odkopla, tak kto by mu znova pral, zehlil a staral sa o jeho rit? No predsa ta, ktora odpustila raz, odpusti aj druhy raz.. Prepac, ale ma ju za obycajnu handru
ako baby, odpustit je jedna vec a zit s takym clovekom je vec druha..aj ja som odpustila byvalemu, ale spat som ho teda nevzala..
@jana1511 teraz je sam,zlomeny rozchodom,tak hlada niekoho o koho by sa oprel..a pri prvej prilezitosti ti to urobi zas..ja by som sa vykaslala na neho..mam nejaku hrdost..Chlap ktory takto chladnokrvne podvadza zenu,ti za to nestoji..a nevedela by som mu uz doverovat..ked si predstavim ako mi hovoril ze ma miluje a urobil by premna cokolvek a potom si najde inu..tak je to premna zrada najvacsieho kalibru a uz by som ho po dvoch rokoch skor nenavidela,ako mu zas mala davat sance
neodpustila nikdy !!!!!!
@david1991 ten kto miluje,ten nepodvadza..dokazala by som pochopit keby to bol jednorazovy ulet,niekde na akcii s chalanmi a oprel by tam s dvoma promile nejaku babu na zachode o stenu a pretiahol..ale nie po dvoch rokoch uplneho kaslania na mna,by ma naraz zacal prosit o odpustenie a este navyse dovod uvedie ze sa s nim milenka rozisla..no akoze haloooo..to kde sme? ziadne take...ked niekto podvadza permanentne a dobrovolne,bez hanby,takyto clovek si sance nezasluzi..Milujuci ludia taketo veci nerobia a vobec nie takuto dlhu dobu..
Baby, čo to tu riešite ako ho môže milovať?? 😠
@jana1511 ty sama sa musíš rozhodnúť a stáť si za tým a hlavne rátať aj s tým, že to nemusí dopadnúť dobre. Ak ho vezmeš na milosť, tak si treba najskôr vyriešiť všetko čo bolo, proste si to povedať "tak po chlapsku" , pravdu, a už sa potom neobzerať späť.
Ja osobne by som ho nenechala ani škvariť sa vo vlastnej šťave, ani doliezať, ani nič podobné (načo? aby som si dokázala, že som aj tak vyhrala??), s najväčšou pravdepodobnosťou by mal už odpustené, ale už by som sa asi nevracala späť....asi 😉
ja by som ho spat nevzala, lebo by som nebola schopna sa cez to preniest a opat doverovat...a takisto by som mu to stale vykrikovala...a ak nie je vo vztahu dovera, tak to vztah skor ci neskor znici. stale by ma prenasledovali otazky, ci sa chce vratit preto, lebo ho ta mladsia odkopla a ak ano, moze sa to stat znova, ak narazi na nejaku inu...ale pokial ty si schopna sa nad to povzniest, tak mu daj sancu, ked ho milujes. urcite na to nechod zhurta a nech sa snazi, nech si snazi opat ziskat tvoju doveru. ale vo chvili, ked sa rozhodnes ho opat vziat naplno do svojho zivota, ze spolu znova zacnete zit, tak to urob s tym, ze si za tym spravila hrubu ciaru a uz sa k tomu nebudes vracat a budes mu verit, lebo v opacnom pripade to nema vyznam...drzim ti palce, nech sa rozhodnes akokolvek...
@jana1511 podla mna by si ho nemala brat spet...mala by si sa snazit odluubit zacat zit svoj zivot naplno otvorit dokoran oci a mozno sa ti niekto novy pripletie do cesty niekto s kym budes stastna 🙂 vies si predstavit ze ho nastahujes ze budete fungovat tvarit sa ze nic ? pritom ty v podvedomi budes stale mat ak nebude dodma alebo sa niekde zdrzi ze kde je co robi s kym je ci nahodou zasa niekoho nema...zit v strese neprospieva nikomu 🙂 ja radim urobit ciaru urobit zmenu ci uz vizaze alebo nieco cim odstartujes novy zaciatok samej seba 🙂
Inak napadlo ma, ze ci sa nechce vratit len preto, ze ma s milenkou (teda ani by som to nenazvala milenku, kedze boli spolu 2 roky), ako skor so sucasnou partnerkou nejaku krizu....
ja by som sa s nim mozno bavila, drzala si ale odstup - a uvidela po case ako sa veci maju. nie ho uplne ignorovat, ale rozhodne mu nedat najavo ziadne city, byt prijemna, ale odmerana.....a uvidis, ako sa to vyvrbi
Poviem ti priklad - svagor odisiel od rodiny, o pol roka prisiel s prosikom, segra ho zobrala spat a o mesiac sa zase vratil milenke, asi bolo po krize. Utrpel tym len syn, ktory bol na otca naviazany a zazil jeho odchod 2 krat.....Takze pozor, treba hlavne uvazovat racionalne
@sisaha Ocividne to nevies posudit, kedze ten tvoj ked ta podvadzal a odisiel od teba sa k tebe nechcel uz vratit.. Tu je ten rozdiel ze on ju chce naspet a ona ho vzdy miluje.. Uvedomil si ze ju miluje a ze o co prisiel.. Ale nechcem tu teraz zanho orodovat , ale nech mu da sancu, ved vypoknut ho moze vzdy.Potom nemusi lutovat ze to neskusila. 🙂
@sisaha Ja nerobim ziadne zavery, len netreba hadzat kazdeho chlapa do rovnakeho vreca.. Tebe co urobil je svinstvo , urcite ti to ublizilo , ale teraz nemozes davat rady aby mu nedavala druhu sancu ked ho miluje a on sa ku nej chce vratit.tvoj pripad bol iny, preto som napisal ze to nevies posudit. Preco by sa nemohol zmenit a uvedomit si svoju zivotnu chybu?Nie su vsetci chlapi ako tvoj byvali..
@nikawero12 už sa ti to stalo že tak vraviš??? .... teraz môžeš povedať jedno a ked ktomu príde môeš urobiť niečo uplne ine....

@jana1511 Len toto si zaslužiš?? Ked chces trpiet tak mu kludne odpust.