Odpustili by ste mužovi, že mal milenku?
Muž má pred pol rokom opustil kvôli mladsiej milenke. Viem , že boli spolu viac ako dva roky. Teraz prosí o odpustenie. Stale ho milujem. Chcem ho späť, ale mám -pochybnosti. Dá sa to ?
este poznam jeden pripad kde manzelka podvadzala muza a on po roku na to prisiel tak mm jej dal ultimatum but frajer alebo on - ona dalej tahala dalsi rok s frajerom, mm to omrzelo a podal o rozvod a zrazu dievcina sa spametala a nechcela sa rozvadza - asi ju tiez frajer zunoval ako v tvojho mm pripade, a jej mm povedal ze nie ze on jej uz dost tolerova (rok aj tak trosku dlha doba, ja by som povedala ze bud teraz to sekni alebo koniec) no tak sa rozvedli a mm zacal chodit na rande a ona ex manzelka nam teraz vravi ze je to trosku zavcasu ze si on zacina s niekym... hm.... ale ze ona mala 2 roky frajera to bolo OK - ona nevie ze to vieme, raz jej ex mm mal "naladu" tak nam povedal ze preco sa vlastne rozviedli....
@jana1511 Nechce sa vratit len preto, ze nema kam ist? Sposobil ti vela bolesti, urcite vela bezsennych noci, tri roky su dlha doba na to, ze vedel zit bez teba a syna, ak ti mozem poradit, nenastahuj si ho do bytu, chod s nim na kavu, pokecaj si s nim, ale drz si ho od tela, ukaz mu o co prisiel. Nakoniec cas vam obidvom ukaze cestu.
@jana1511 Kazdy prosi o odpustenie ked mu mladsia da kosom.
Vazne vazne vazne chces byt s muzom co ti dva roky klamal, a zatial co ty si mu doma prala trenky a varila veceru on veselo zasuval do inej? Fakt?
ja by som nechcela
Ja by som neodpustila...možno odpustíš ale nezabudneš nikdy! ja som ten typ že ja by som to dookola vyhadzovala na oči, nemohlo by to fungovať nijako takže nie!
@bronia13 ahoj, prosim ta, ako to riesili s detmi, ked muz mal s mielnkou dieta, nevies nahodou? co bolo s tym deckom potom, a ti manzelia mali spolu deti pred tou neverou? ako sa to riesilo? Som v podobnej situacii..muz caka decko s inou, bol uz vyhodeny z domu, ale po troch mesiacoch sa vratil ku mne. dala som mu sancu, predovsetkym kvoli nasim malym detom. vedela som si vypnut, to ze s pal s inou, ale teraz ked caka decko, tak ma to fakt dorazilo, lebo ked dostal sancu, zase si k nej odbehol. onba ho velmi nenapadne manipuluje a on je ako maly chlapec, este si mysli, ze on ju dobyja, ked slecna podla mna vedela presne, co chce a dosiahla to. nechce odomna odist, ale ona ho tlaci k muru, ze ked nechce byt s nou, nech sa zriekne otcovstva, co on nechce zatial ani pocut. este neviem ako budu reagovat jej rodicia, lebo maju extremne moc penazi a my ledva platime ucty...lahko s apovie, ze ho treba vyhodit, ale ked ma clovek deti, je to tazke, posuvam to kvoli tomu, ze neviem ako budem riesit 6 rocnu dceru, ta mensia to zvladne v pohode.
@jemiotrasne tak ta kamoska bola velmi statne vydata, vzdy som vravela ze chcem take manzelstvo, fakt ukazkove.... no potom si nasiel o dost hodne mladsi milenku a ona s nim otehotnela, on mal vtedy doma asi tak 18-20 rocne deti, tak sa rozviedli a asi potom po 2 rokoch prisiel naspet, dcery boli nastvane na mamu ze ho zobrala naspet, potom sa znovu vzali a po niekolkych rokoch sa ukazalo ze to diet ani nie je jeho si predstav.... takze milenka ho podvadzala...
Podľa mňa je rozdiel jednorázovka a rozdiel ak to ťahá viac ako dva roky. Pretože povedzme, že pri tej jednorázovke to bol nejaký skrat, ktorý zabolí, ale nejak sa zľutuješ a budete sa snažiť pozliepať to čo rozbil. Ale tak dlhú dobu sústavné klamanie - mne by sa asi zhnusil, ťažko povedať, možno by som inak reagovala keby som v danej situácii bola 😖 Nebolo by mi dva krát príjemné keby ho mladá omrzela a potom zrazu si mu už aj ty dobrá...
Ale ak náhodou, tak by sa musel neskutočne snažiť a trvalo by to ešte nejakú dobu kedy by ma možno presvedčil
@jana1511 da
Odpustila som. Lebo poznám dôvod prečo s nou bol. A viem ze sa to viac nestane.
Da sa to...ale musíte obaja vedieť a dat s jasne pravidlá, ze ak mu odpustís a vezmeš ho späť, NIKDY ale fakt nikdy to už nesmieš vytiahnuť. Pri žiadnej hádke.
Jemu sa veľmi zle bude žiť s pocitom ze pri každej výmene názorov vlastne vopred prehral. Zničí vás to.
Pre nás to bolo veľmi dôležité obdobie, ktoré nám pomohlo nájsť samých seba a nakoniec som tej ženskej bola ešte vďačná ze sa veci pohli a konečne sa niečo stalo. Inak by sme v takom vákuu chodili okolo seba doma kým by jeden druhého nezabil. Obrazne.
Držím palce. Ak chceš napíš mi IP poviem ti bližšie ako som to zvládla ja. A na rovinu, moje manželstvo je dnes také ako nikdy predtým. Ale chce to zrelosť. Mentálnu.

@david1991 David, ja rady nedavam, ja som napisala, ze ja by som nedala. A je mi jedno, ci by to bol taky, alebo iny muz.. Proste, to je moja povaha.. Kazdy sa aj tak zariadi podla seba. 😉