icon

Odpustili by ste virtuálnu neveru?

30. dec 2020

Ahoj. Tato tema tu uz bola, ALE. Odpustili by ste virtualnu neveru, kde si muz vypisuje so zenami ( o spolocnom sexe) no nestretne sa s nimi?

karolina196
1. jan 2021

@dominika1369 🤣🤣🤣 Slobodu?Som nevedela,ze do manzelstva a partnerstva sa ide s tym,ze chlap je aj nadalej slobodny a moze si robit co chce s inymi zenami. 🙈
Moze,ale to uz je potom otvoreny vztah a obaja sa na tom dohodnu,ze on si moze robit co chce a aj ona.
A nechapem preco by mali byt zeny hystericke,ked nesuhlasia,aby si pisal s inymi o sexe.A kto ti povedal,ze zakazuju vsetko?To si kde nabrala?Vela muzov ma svoje hobby,konicky,ktore su v niektorych pripadoch nebezpecne a nezakazuju im to.Pravdepodobne si stale sama,tak sa ti pisu dobre taketo veci 😄

mandzula
Autor odpoveď zmazal
katkati
1. jan 2021

@karolina196 Budú mať slobodu, kým si nedonesú nejakú chorobu.

karolina196
1. jan 2021

@katkati Ano,alebo kym sa do jednej z nich totalne nezamiluje a neposle ju do prdele 😄

karolina196
1. jan 2021

@katkati A inak,ked sa nad tymto tak zamyslam,ze zena ktora takto uvazuje a toleruje taketo veci,ze sak si pis s kym chces,aj o sexe,nech ta dobre druhe rozrajcuju,tak bud ta zena ho az tak nemiluje alebo ma v hlave vsugerovane,ze pre chlapa ma byt iba "sluzkou".Navarit,oprat,postarat sa o deti,vecer mu dat a tak dookola.Ved to si potom ani ta zena sama seba nevazi ak takto vobec uvazuje.Kazdy kto uprimne miluje svoju polovicku si ani vo sne nevie predstavit,ze si vypisuje s druhymi nejake prasaciny a toboz sa aj s nimi stretne.Ine je,ked su ludia orientovani tak,ze im ani "grupak" nevadi a vyhladavaju taketo veci,ale to sa fakt musia pary najst,aby takto dokazali spolu zit.Ale to je o inom..

katkati
1. jan 2021

@karolina196 Presne tak, taka žena nemiluje a je v takom vzťahu čisto z rozumu. Ma dôvod v takomto vzťahu zostávať a láska to isto nie je. Alebo miluje, ale je z nejakého dôvodu taká zúfalka, že nedokáže byť sama.

karolina196
1. jan 2021

@dominika1369 A vies co ma napadlo,ked zastavas tento nazor?Ze to robis ty chlapovi,lebo su aj zeny,ktore si potrebuju nieco dokazovat druhymi muzmi.Ale pokial ste sa obaja na takom niecom dohodli,tak mate otvoreny vztah,ale to uz si neuviedla,takze fakt typujem,ze si to prave ty,co to robi..

karolina196
1. jan 2021

@katkati Teraz som sa jej vyjadrila.Je mozne,ze pise prave o sebe.Mozno to robi ona jemu a on o tom ani nevie a ocakava tu akoze volnost..

dominika1369
1. jan 2021

@karolina196 ano mame otvoreny vztah. Vyuzila som to raz a on dva krat.

karolina196
1. jan 2021

@dominika1369 No,tak to treba napisat hned na zaciatku.Lebo vacsina z nas ma vztahy,manzelstva take,ze tieto veci sa netoleruju..

dominika1369
1. jan 2021
katkati
1. jan 2021

@dominika1369 Veľmi smutné, merať svoju hodnotu a zvyšovať si ju tým, že kvitnem kvôli sexe s inými mužmi, alebo som šťastný lebo som prestal žiarliť, keďže aj ja mám slobodu a využívam ju na sex mimo manželstva.

karolina196
1. jan 2021

@dominika1369 Nechapem co si tym clankom chcela povedat.
Ziarlivost je normalna vec,ale ked nepresahuje urcitu mieru.Kazdy kto miluje,ziarli,zdravo ziarli.
Necitaj prosim ta take blbosti a ak si myslis,ze si cloveka mozes udrzat pri sebe stylom,ze bude mat volnost,tak to ti nikto nezaruci.Raz sa k tebe uz vratit nemusi a poto neviem ake clanky budes citat..

maruskacurillova
1. jan 2021

Ak niekto klame, tak len sám seba. Ak je to všetko písanie cez net, myslím si, že sa nudí a ma svoje predstavy o intímnom živote a potrebuje ich aj zdieľať s niekym, kto má podobnú predstavivosť. Je ťažké pochopiť muža v tomto prípade, ak nepoznáme príčinu toho vzniku. Myslím, že tam je dôležité sa otvorene o tom porozprávať. Veľmi ťažko je napísať odpustiť alebo neodpustit. Potrebné je rozlíšiť ci je co odpúšťať alebo nie. V každom prípade téma na doma. A nič nie je koniec sveta.

jelenka84
1. jan 2021

Odpustila som pred pár rokmi. Ale priznam že to so mnou tak zamávalo že som sa zmenila na stíhačku, paradoxne má netrápia tie živé ženy ale virtuálne. Bol to taký zásah do srdca že ešte aj teraz myslím na to čo ak, mužovi som spravila riadny cirkus, mali sme malé dieťa kvôli nemu som potlačila ego a dala šancu. Neľutujem že som odpustila, som rada naša rodina ďalej funguje ale pravdou je že mňa to stalo strašne veľa psychicky začať opäť veriť, priznávam doteraz sem tam kontrolujem mobil nepomôžem si. Zmenilo ma to a pre neho to bol len úlet ako si pohladiť ego a dokázať si niečo, on s ňou ani nepísal o sexe ale najprv len tak je to naša bývalá známa a potom že nech mu pošle fotku (má veľké kozy) a začal že sa do nej asi zaľúbil no mne došlo zle z tých kecov že aká je pekná a ona stetka mu ešte písala aby to predomnou vymazal, vedela aj o dieťati aj mňa pozná a nemala zábrany s ním flirtovať. Bolo to jednorazovo keď bol na sluzobke ďalej to nerozvijali, zabudol na to a ja som to našla až po pár mesiacoch. Povedal mi k tomu že keď je pica keď mu to poslala? Ale ja mám za to že rozum má mať on, on má ženu a dieťa a tá druhá nech si robí čo chce keď nemá svedomie. Veľmi ma baví ako sa tu ženy na MK bijú do hrude ako oni by hneď rozvod a ako ich muži by nikdy nikdy nič také neurobili, verte od môjho by som čakala ozaj asi hocičo ale v tomto som mu 100% verila a aj tak sa stalo, o to viac ma to ranilo že som to vôbec nečakala a to sme spolu boli už 10 rokov, proste aj on sa tváril že nevera neprichádza do úvahy ale u neho to nevera nebola len zabil nudu na chvíľku a pohladil si ego. Treba zvážiť okolností ako sa to stalo a či sa oplatí odpúšťať, ale aspoň jednu šancu si podľa mňa zaslúži každý. Až to robí pravidelne a o sexe to by som asi nerozdychala.

marseillefan
2. jan 2021

@dominika1369 na MK napísať také niečo? Tu ťa za to ukrižujú 🙂 Ženy tu nedokážu pochopiť, že každý vzaťh môže mať vlastné pravidlá a že sa tie pravidlá môžu líšiť od toho, čo majú zakorenené vo svojich hlavách. Pritom im nikto nehovorí ako majú žiť, ale zdisujú ťa až pod čiernu zem.

cucoriedkacucoriedka
2. jan 2021

@marseillefan na to aby vztah fungoval musia mat obaja vydiskutovane co od seba ocakavaju...ak jeden chce trojku...druhy nie, ten prvy to bud toleruhe alebo to urobi s kamosom a jeho zenou...ak obaja chodia ba stretavky na jahodnu a su s tym obaja ok...nic im netreba vycitat( nie nechodime na stretavky s manzelom;)) ja stale hovorim...ak vam obom vyhovuje to cp vo vztahu robite je to len vasa osobna vec...nikomu tym neublizujete...ak by to uz robil jeden na ukor druheho vtedy zacina problem...takze neublizovat...uzivat...ci dvaja alebo styria kazdeho osobna vec;) vztah by mal byt len o dvoch.ano....ale bohuzial to tak niekedy nie je...

karolina196
2. jan 2021

@cucoriedkacucoriedka Presne si to vystihla
@marseillefan Nikto nikoho neukrizuje.Ved napisala,ze maju otvoreny vztah a dohodli sa tak,tak je to ich vec.Ak im to takto funguje,tak je to ok.A ako bolo spomenute,obaja partneri by mali byt na rovnakej lodi a ak nie su,tak je to naozaj problem..

gilian
4. jan 2021

Pozor. Podľa mňa sa s tými ženami snaží aj stretnuť a svoje predstavy zrealizovať. Samozrejme potajomky.

gilian
4. jan 2021

Ide tu o narušenie dôvery. To je hlboký zásah do vzťahu. Každý úspešný vzťah je založený na vzájomnej dôvere. Ak je táto rovnováha narušená, vzťah to naštrbí a veci pôjdu dole vodou. Neviem, ale mne takéto správanie vadilo a cítila by som sa, že mu nemôžem dôverovať. Však, ako by sa asi cítil on, keby si si ty začala písať s rôznymi chlapmi o sexe a zrealizovaní tvojich sex.predstáv? Určtite by bol z toho na ruby...

gilian
4. jan 2021

@jelenka84 Fíha, on vlastne hodil vinu za to, čo urobil, na ňu...však? :D :D To je len tak na margo tu píšem...

iveta1970
4. jan 2021

Asi by som išla viac do hĺbky. Najprv si odpovedz na otázky. Je to typ muža ktorý sa obzrie za každou, keď ho nevidíš? Potom si daj otázku, či je medzi vami v intímnej oblasti všetko v poriadku? Či si ako ľudia rozumiete ,alebo ste spolu len kvôli deťom...napríklad?Keď si odpovieš na všetky otázky a položíš niektoré ďalšie ....odpoveď sa ti vynorí pred očami.
Drž sa.

mandmsm
6. jan 2021

@jelenka84 presne to isté sa stalo mne, takmer ako cez kopirák. Nikdy by som to od neho nečakala, proste nie je ten typ. A o to viac to ranilo. Prišla som na to len náhodou a urobila cirkus a on ani nechápal, že urobil niečo zlé.... veď to nebolo fyzické. ☹ Odpustiť som odpustila, avšak nezabudla a vždy keď píše nejakú sms tak vo mne zahlodá červík pochybnosti a to už je dobrých par rokov dozadu. Ľahko sa povie, že neodpustiť a vykašlať sa na takého chlapa, ale keď máte deti a záväzky, musíte poriadne zvážiť všetky okolnosti a dôsledky.

jelenka84
6. jan 2021

@mandmsm mi hovor o tých správach, až som trpla vždy keď niečo písal potom mu aj vadilo že ziarlim tak som mu dala najavo že za to si môže on sám lebo zradil dôveru, sama som si ale povedala že tak to ďalej nejde a buď sa začnem ovládať a prestanem s podozrievanim alebo pôjdeme od seba lebo ma to vnútorne ničilo. Rozvádzať sa kvôli tomu by bola hlúposť, ale zabudnúť nemôžem malý červík je tam vždy... Ked som s tým na neho vybehla jeho reakcia bola že to kvôli tomu robím taký cirkus? Pre neho to vôbec nič nebolo a mňa to už roky ťaží. Odvtedy ale viem nikdy nehovor nikdy a žiadne ostré ja by som ja by som...

evicka167
20. jan 2021

@cucoriedkacucoriedka nooo, ty si aka tolerantna zienka ;) len aby prave ty si na to nedoplatila tym, ze tvoj muz ma dvojity zivot, lebo uz aj take pribehy boli, asi mas s tym skusnosti z tvojej psych. praxe vsakze ;) a niekedy ani superstiplava komunikacia nepomoze, hlavne ked muz cestuje hore dole a doma sa az tak nezdrziava ;)

cucoriedkacucoriedka
20. jan 2021

@evicka167 no veruuu nikdy nevies co sa stane...ale treba sa snazit aby sa to nestalo...a to sa tyka nielen mna...ale mozno aj teba...kazdej;)

karolina196
20. jan 2021

@evicka167
@cucoriedkacucoriedka
Zeny,tomu nedokaze ziadna zabranit.Je to celkovo o cloveku.Kolke zeny ani nevedia vedla koho si vecer lihaju.Je dost chlapov na svete,ktori sa dokazu cele roky pretvarovat pred svojou zenou a v skutocnosti su trosku ini a tu svoju tvar dokazu ukazat iba inej...To je hlavne vtedy,ked sa daju dokopy ludia,ktori az tak k sebe nepasuju..

cucoriedkacucoriedka
20. jan 2021

@karolina196 iba suhlas

evicka167
20. jan 2021

@karolina196 no vsak ziadna zena to nema ako ovplyvnit a moze sa snazit kolko chce aby sa to nestalo. Ale niekedy zasnem nad sebavedomim zien, ktore sa tvaria ze im sa to stat nemoze, lebo podla skusenosti sa to prave takym stalo ;) ze si myslia ako maju muza omotaneho prsta vo vztahu aj v posteli a nakoniec bum, deti s inou zenou v inom meste.
@cucoriedkacucoriedka

cucoriedkacucoriedka
20. jan 2021

@evicka167 a to ti z mojho postoja takto vyslo????🤣ja som sa teda v tvojom konstatovani nenasla...ja som nikdy netvrdila ze mne sacto srat nemoze