On ma vie tak vytočiť
Ahojte zeny dnes uz pretiekol pohár mojej trpezlivosti.Byvam s priatelom je odomna o 6 rokov starší ale mam pocit že byvam s malým deckom behám za nim ako taka slúžka.Ponožky hodi hocikde aj všetky veci. Ale dnes ma už tak nasral tak zajtra ma maju prist pozriet kamaratky včera som vyriadila kupelnu a on sa dnes ide strihať ked ja idem zmyvat. Tak som už vypenila. Ked treba nieco z obchodu ( ja nemam vodičak) tak polku veci nekúpi lebo on to akože nevedel najst ( ale pivo a sladkosti najde vždy). Fakt nic mi nepomôže ani ten sprosty riad umyt.. a najlepsi gól je ked mi ešte fajčí cigarety a potom ja som bez ale ked ide dotoho obchodu tak si ich nekúpi. ( ja chodim do obchodu ale len do cba tu pri panelaku). A ešte ked nehrá playko tak je cely den na pc a už fakt mam sto chuti sa zbalit a ist do riti stadeto.
@ninusa221 Ako tak poznám teraz je veľa, ak nie väčšina mladých chlapcov (okolo 26 rokov), ktorí sú ešte len takomto stupni. Možno by ho naozaj bolo treba prispôsobovať a prevychovávať na všetko ako to u Vás doma funguje, najprv skúsiť pekne a ak nezaberie, tak aj tvrdšie a možno sa to za rok vylepší, keď už tam máte zmluvu. Len sa netreba ponáhľať s deťmi, ale radšej počkať.
@mpg no deti urcite nie... to používame ochranu aby sa nešmiklo u nas doma to funguje tak že každy si naberie sam jest ja normalne doma upratujem periem žehlím umývam okna linku kúpelnu uz strašne dlho mama tak vychováva aj brata no mam pocit že moja svokra to tu teda dosť dodrbala..
@marca12 No zase si povedzme,,,aký je to chlap, ak ho musíš "učiť"....ak ho nenaučila matka, tak stojí za ho***.
@saskia_98 Žienky, udivuje ma, že chlapov "prevychovávate" :( Vám by sa to páčilo, keby vás chlap "prevychovával" ??? Len to je je správne, čo robíte vy ?
Inak ja gratulujem vsetkym zenam, ktore si musia chlapov vychovavat alebo pisu, ze si uz vychovali
Ja som si myslela, ze vychovavat treba deti, nie dospelych muzov.
@mandarinka555 a podľa teba je správne, že chlap doma nehne prstom a pozerá len na svoj komfort, lebo tak je už naučený?
A áno, aj žena je vo vzťahu “prevychovaná”, ja som tiež nebola naučená napr variť pre dvoch dospelých, ale nezostala som pri tom, ako som mala zaužívané. A mnoho ďalšieho. Je to normálne, že partneri sa vo vzťahu naučia nové veci, preberú nové zvyky od partnera/ky, lebo to spolužitie si to proste vyžaduje. Ak každý zostane len pri tom, ako má naučené z domu, tak poniektorí do mesiaca uhynú, takže áno, treba ich “prevychovať”.
Mne pride divne ze nekupi to co ma alebo akoze zabudne. Aj ked viem ze noektori muzi su taki skupi a vychcani, ze chcu este aj na jedle sporit tak povedia ze to nenasli v obchode len aby nemuseli platit .
@bluebriggs ale praveze on mi co sa tyka veci kupi co chcem ked si poviem ze sa mi nieco paci ale tieto potraviny tomu chapem 🥊
Prečo si hneď prenajímate byt po takom krátkom čase... Neverím že sa takto nechoval skôr a ty si si to nevšimla... Keď ste si zaumienili odísť do spoločného mali ste si stanoviť nejaké pravidlá aby nedošlo k zbytočným hádkam a stredovým situáciám ak sa niečo pokasle... V každom prípade už len záleží na ňom ak bude ochotný zmeniť svoj štýl žitia... Inak ak je tvrdohlavý by som dávno odišla, zmluva, nezmluva
@mandarinka555 nesuhlasim. Pokial je to dobry clovek,sedi ti,tak stoji za to ucenie. Myslim,ze preto je tolko rozvodov,ze kazdy hlada dokonaleho,nevieme sa tolerovat,vsetko chceme hned. Malokto ma stastie,ze najde hotoveho muza,ale ten ma zase mozno ine chyby,ktore su prekazkou. A potom,aka je to nuda,ked ti obcas nezdvihne tlak
@ninusa221 pokial si rozumiete,tak nerob sceny kvoli ponozkam a podobne. Musite sa zzit a hlavne v tomto obdobi,ked sme doma zavreti,ziadne vyzitie,je to narocne. Mna ked on nastve,tak je to znak toho,ze ja nie som v pohode. Vzdy zacni od seba. Spomen si na dobre veci,ktore v ten den urobil. My sa zameriavame na jednu negativnu vec,ale tie pozitivne prehliadneme.
Ja chápem tieto veci len si treba naozaj sadnúť a porozprávať sa, chodí do roboty dobre a ak teda lwn sem tam si dá pivo tak pohode len zase ak nejak preháňa z nwporiadkom treba ho naozaj napomenúť lebo potom sa človek zbytočne stresuje a aj produktivita je horšia.. Radšej sa nejako dohodnite lebo raz jednému rupnú nervy a vynadate si tak že budete ľutovať po čase že ste si fakt nevytriedili pravidlá 🙂
@mandarinka555 tu nejde o to "prevychovavanie" lenze u mojej svokry je normalne ze jedno tricko nosi aj 3 dni a jednoducho chces, nechces, musis ho naucit tomu, comu ho doma nemal kto naucit.. Uz sme spolu 5 rokov, muz ked pride k nim domov, len prevraca s očami aky je vsade bordel a pritom ten bordel tam bol dakedy pre neho prirodzeny. Chapes ?
@ninusa221 joj moja svokra je majster svetla a svokor detto. 😂 proste jednym uchom dnu, druhym von. Len u nas som si sadla s muzom ked sme spolu zacali zit a povedala ze toto a toto mi vadi a postupne sa naucil a chcel to zmenit. Inak keby sa muz tak nepodobal na svokru, poviem ze je adoptovany co taky je odlisny. 😄 ale ja som spokojná s nim, manželino je uplne ukažkovy. 😊

@ninusa221 ešte raz - ak chceš zmenu, vždy treba začať od seba, vtedy sa veci pohnú najrýchlejšie.