Opustil ma partner
Ani neviem kde mam zacat pred 4 mesiacmi ma opustil partner po 4 rokoch.Bolo to ako sa vravi blesk z jasneho neba.Mali sme krasny vztah kazdy na okolo nam zavidel ,myslela som ze nam nic nechyba stale mi hovoril ako velmi ma lubi a ze som jeho jedina laska.Naozaj som verila ze je to laska navzdy.Kupili sme si byt a pracovali sme na babatku.Posledny mesiac chodil casto pomahat "kamaratke" lebo zijeme v Anglicku ,ona sem prisla s dvoma detmi a rozvedena( o 10 rokov od neho starsia) nevedela dobre po anglicky tak jej chodil vsetko co potrebovala vybavovat.No a ja som mu tak velmi verila ze som za tym nic nehladala a viem ako je tazke zacat niekde ked nevies jazyk.Este aj jej deti(15-a 17) sme brali na vylet ked sme isli.Troska sme sa okolo toho aj hadali lebo mi to prislo ze dost vela casu tam travi ale on stale vravel ze on by s nou nikdy nic nemal ved jej len pomaha.No a jeden den mi oznamil ze uz ma viac nelubi a ze je koniec.Ostala som ako obarena necakala som ze by zahodil 4 roky len tak.Tvrdil ze nema nikoho ze ma len prestal lubit.No a ja som mu stale verila ,ze je to tak aj ked vsetci na okolo tvrdili ze musi niekoho mat ze len tak nemozes prestat lubit.Po 3 tyzdnoch sa k nej nastahoval a uz som vedela ze som bola slepa. ☹ On stale tvrdil ze nemaju nic spolu ze len spolu byvaju no a potom som ich stretla spolu ☹ Tvrdil mi ze spolu pred tym nic nemali ze zacali az po tom ked sme sa rozisli, ze vraj som nemohla od neho chciet ze bude sam.Ozaj som necakal ze by mi on toto spravil.Teraz sa hraju na stastnu rodinku ,"slecnu" rozvaza na nasom aute a este sa tvaria ako by toto bola normalna vec.Ja s nim este aj pracujem o to je to horsie lebo ho vidim skoro kazdy den ako jej vyvolava ako je vzdy v dobrej nalade a ja sa musim tvarit ze je vsetko ok.Je to tazke ale neda sa nic robit ja si to uvedomujem len este stale to mam v hlave.Nemozem na to prestat mysliet.Snazim sa fungovat ako pred tym, ale v hlave to mam vacsinu casu.Stale ma prenasleduju otazky ako preco mi to urobil,ako mi to mohol urobit,co som spravila zle a co som mohla urobit aby som to zachranila atd.Dufam,ze mi niektora napise neake rady alebo vlastne skusenosti ako toto vsetko zvladnut a nezblaznit.sa.Ja si naozaj uvedomujem ze svet sa nezrutil,ze mozem byt rada ze nemame babatko ze by som sa nemala lutovat a ist dalej.No je to naozaj tazke zabudnut a zacat znovu ☹
Moja zlata.. ☹ ja prave prezivam to iste stale niekam lieta nikdy nie je doma tvrdi ze nema nikoho ale ja mu neverim.. A este sa tvari ze ja som ta najhorsia.. ALe my mame aj babatko spolu... Ale uz som si povedala dost! A chcem ist za advokatom a odist do zahranicia s malou k mojej mamke... nebudem sa pozerat ako on si tu uziva a chodi si po baroch diskotekach a ja len s malou to mozem aj sama. Vela sil prajem 😀 NEVEDELI NAS UROBIT STASTNYMI PRIDE LEPSI !!!! 🙂
@awalancha3 je to krásny príbeh a nič v zlom, ale vážne myslíš, že zrovna toto je téma, kde si to mala písať? 😕
@nikol_ och,Tvoja výpoveď mi vyrazila dych....takto odchádzajú nevyzretí chlapi,nevedia spracovať problémy,úzkosti,tak újdu....ako malé deti,alebo ľudia,ktorí nie sú radi konfrontovaní.....držím Ti palce,aby si za určitý čas mala po boku rovnocenného partnera ,želám všetko dobré 😵
smutny pribeh, ale aj ja mam pocit ze sa to u teba uz otaca k lepsiemu a ze uz len tymi novymi aktivitami si nastartovala novy zivot s peknymi chvilami.. obdivujem ta ze chces ostat v tej istej praci - asi mas pre to svoje dovody, ale mne to pride ako zbytocne tyranie seba samej.. ale tak ty vies. a uz ste sa nejako dohodli na byte, aute,...? este to moze byt zaujimave.. tiez drzim palce🙂
@adeala ...ano, presne sem sa to hodilo.......aby zakladatelka pochopila, ze ja take veci sa deju.... aj som chvilu uvazovala, ze ci nejde o rovnakeho chlapa, ze po mne s nejakou dlhsie bol..a by som sa nedivila, ze zase ho to pritiahlo ku starsej...............
@awalancha3 no jasné, že sa také stáva, tak isto, ako ťa môže teraz opustiť manžel a odskočiť si k nejakej 20tke. Ale takto dopodrobna tu písať, ako ťa ten vzťah obohatil a jeho tiež. Ja neviem, keď niekomu odrežú nohu tiež mu nezačneš rozprávať o tom, ako si si ráno úžasne zabehala. Ale tak to je môj názor, neber to nijak zle a ani útočne, prosím, len diskusia.
@adeala ..v tomto pripade takt ani diplomacia nie su potrebne, tie si setrim na naozaj taktu a diplomacie hodne zalezitosti............Nebudem zakladatelku lutovat, stalo sa presne to, co sa stat malo, a ako sa to malo, som fatalistka. A ani tu nebudem robit rubriku "milé bravo" alebo "Napiste Alenke"......Zakladatelka ma byt stastna, ze ju osud oslobodil od cloveka toho typu....a vcas.....na pofukanie bolaveho srdiecka sa najdu ine.....
Ahojte, chcem vás poprosiť o vyplnenie dotazníka pre známu. Dotazník nájdete tu https://docs.google.com/forms/d/1-PpFqjIbOLRfhv...
Ďakujem.
@sklamana30 Tvár sa, že je vzduch, nekomunikuj s ním. Nemysli na to, kúp si niečo pekné, najlepšie hned si nájsť iného muža, poriadne sa do neho zavesiť a predviesť ho bývalému.
@nikol_ odpadavam kolkeho hnusu su niektori chlapi schopni!napadlo mi,ze sa mozno dozvedel zd je nevyliecitelne chory,a preto radsej nahle bez vysvetlenia zdrhol z vasich zivotov,ale 24.12. Podvecer a smskou...jedine prepuknutie dusevnej choroby by ho ospravedlnilo!...prajem tebe aj dietatku vela sil a stastia*drz sa!
@sklamana30 ahojte, prežívam to isté. Mám veľký smutok v srdci, človek ktorého som milovala a verila som, že budeme spolu navždy ma opustil po 8 r. pre inú ☹. podviedol ma prvý krát keď náš syn mal 3 roky, vtedy som sa bez váhania odsťahovala, ale po čase sme sa dali znova dohromady, pretože sme si obaja mysleli , ze to bola veľká chyba, a že my máme byť jednoducho spolu. No toto keď mal náš syn 5 rokov nevera sa zopakovala, zasa ma prehovoril a ja hlúpa som opäť odpustila, ako by som stále nemala dosť, ale byť bez neho bolo pre mňa ťažšie ako odpustiť opakovanú neveru ☹. Byť bez neho bolo pre mňa tak ťažké, že som mu všetko odpustila. A viete čo mi spravil? po pol roku opať odišiel pre inú... pripadám si už ako idiot. Najhoršie je, že som takto stratila už 3 roky, pretože som mu dávala stále nové a nové šance. Neviem ako mám zabudnuť. Trápim sa, rozmýšľam že prečo .... Neviem ako dlho bude trvať toto trápenie, ale najhoršie je, že si neviem predstaviť, že by som si mala najsť iného partnera ☹.
@zarara Ty si asi svatica, ze si mu dala tolko sanci. Ale, aj tu sa ukazalo, ze spravil raz, a urobi to znovu. Preto ja by som bola v tejto situacii nekompromisna. Jedna nevera = rozchod.
Co sa stalo, stalo sa, mozes mat ciste svedomie, ze kvoli dietatu si mu sancu, a nie jednu dala, a teraz je cas ho kopnut do r*ti a poslat ho kade lahsie.
Nemysli hned na noveho partnera. Bud chvilu sama, kym sa nedas dokopy. Ak potrebujes, chod na terapiu k psychologicke, v okresnych mestach na urade prace je to zdarma. Potrebujes to predychat, zmierit sa s tym. Vykecaj sa sestre, kamoske, urob si damsku jazdu.
A hlavne zacni riesit veci okolo byvania, dietata, rozvodu, atd. A neboj sa, zvladnes to 🙂
@zarara no zabudnut sa asi nepodari to dokazu len ti co ublizili😢 dal ti jednu velku lekciu do zivota, no a teraz sa z nej uz len poucit a pohnut dalej,nie je to nic jednoduche ale ide to ked sa chce🙂 isto pridu dni ked ti bude velmi smutno a budes stale rozmyslat ze preco ty,ale aj to sa raz strati..Ako sa vravi cas raz zahoji vsetko🙂)Drz sa....
@adri26 ďakujem Vám za podporu, verím, že to zvládnem. A s prepáčením, ale je dobré vedieť, že nie som na tom tak zle sama, je to zlá útecha, ale človeku je trochu lepšie keď číta Vaše príbehy. Psychológa isto potrebovať nebudem to viem isto, dostanem sa z toho sama, mám krásneho syna a teším sa z každého dňa s ním, začala som cvičiť a idem prerobiť celý domček, tak mám plánov až až, a dúfam, že mi to pomôže zabudnúť.
Najhoršie bude sa stretávať s bývalým stále, pretože on chce nášho syna na víkendy,ale aj to sa isto časom utrasie a budem to brať ako normálnu vec, nechcem mu brániť vidieť ho a malý veľmi trpí tým čo sa deje, chce aj tatu aj mamu ☹.
Už je to týždeň čo som sa mu vôbec neozvala, tak držte palce, nech mi to vydrží 😀
@zarara neboj sa, o nejaky cas to bude ok. Len teraz sa treba vyrovnat s tou situaciou, ktora nastala, a ist krok za krokom. Zial, budes sa s nim musiet stretnut a budete musiet riesit spolocne veci, tomu sa nevyhnes. Ale ked ta rana a bolest prebolia, skus sa k tomu postavit ako dospela zena, bez zaste, bez zloby, lebo pojde o dobro vasho spolocneho dietat. ZE je na prd manzel je pravda. Ale napriek tomu moze byt dobrym otcom a otcom vasho dietata aj ostane,a k ma snahu sa o neho starat.
A ked budes na novy vztah pripravena, uvidis, ze najdes spravneho muza 🙂
Je to tazke vsetko. Tento bordel nerobia len chlapi ale aj zeny . Ja som sa rozisiel s partnerkou pred tyzdnom . Mohol som znasat aj modre z neba no raz ked clovek zacne mat chut na neveru .. tak nespravime nic. Ja sa vobec neviem spamatat z toho ,tyzden som na liekoch , placem rano poobede vecer ........ jak male decko .V sebe ukrutna bolest , strach ,vsetky mozne pocity no proste total chaos. Horsie je ze mam maleho syna ktoreho nevidim zaspavat ,budit sa rano .... len si ho musim bravat domov len take dohadzovanie .
U mna to doslojak z jasneho neba , sok, .......... nechce sa mi o tom ani bavit . Davam si otazku uz ako blbec ze ako je vobec mozne taketo daco aby dopustil tam ten hore.
@79pohodak ty si ten,čo sa tu dookola sťažoval na svoju partnerku,aká je neverná a ako nikdy handru v ruke nemala a všade nánosy špiny,prachu a umývadlo od dermacolu? A teraz si na liekoch a plačeš...na liekoch si bol aj pred tým si písal,že si na antidepresívach. Som si presne myslela,že si sa tu bol len vygrcať a zdvihnúť si sebavedomie,čítať ako veľmi si ťa nezaslúži....a pritom bez nej si stratený. Troska. Vieš,rozchod nie je príjemný pre nikoho,kto to neinicioval,ale je smiešne,že najprv sa tu hráš na superchlapa a potom ukážeš pravú tvár.Asi nie si tak super. Keby si bol,tak by si bol spokojný,cítil sa slobodne,mal doma poriadok milovaný a nabalil si si riadnu ženskú,čo si ťa zaslúži....ale tak to asik nie je.
@sklamana30 je prirodzené,že ťa to muselo riadne raniť,prekvapiť. To,že spolu pracujete je na tom asi najhoršie. Na tvojom mieste by som nemala silu pozerať sa na neho a tváriť sa,že je to v poriadku. Ak to zvládaš ako tak už teraz,tak si silná žena a už to bude len lepšie. Bolo by možno super,keby si si našla nejakú zábavku,koníček,či šport,kde by si dokázala zo seba vybiť negatívnu energiu a popritom by ti ušiel čas a a nemyslela by si na to. Je to smutné,že láska niekedy zo vzťahu vyprchá. Recept ako tomu zabrániť nemám,ale aj tak vlastne verím v osud. Možno takto to malo byť,lebo ťa v budúcnosti čaká niekto oveľa lepší. Tvoja osudová láska. 🙂
@andrejka2424 .To preco mi je tak je koly synovi tak tu zbytocne neries veci . Ona ma uz netrapi . Dost co na druhy den usla za druhym s ktorym to tahala neviem kolko tak mi este dala navrh ze aby som ostal s nou a ze bude lubit mna aj jeho lebo nechce stratit ani jedneho . Nemala zdravy rozum uz dlho a totalne ma to se... ze maly za nic nemoze i ked ma taku matku . No ja mu dam vzdy aj to posledne a casom sa ukaze . Mam sto chuti si ho cez sud vziat ale som taky blbec ze dbam na to ze mi je luto ho vziat matke lebo je aj na nu navyknuty . Mam momentalne v tom chaos a potrebujem cas aby som chladnou hlavou rozhodol veci a nie z nenavisti ..... Uz teraz dost maly trpi ked ma doma nevidi a ked pridem po neho tak je neskutocne stastny . Je vo veku kedy sa vsetko uci a vnima okolie tak ze na to ozaj chladnu hlavu. Je neskoro uz riesit minulost . Nie som sam s takymto problemom .

@sklamana30
Ty uz si na ceste k recovery. Mne tie moje 3 roky single velmi pomohli najst samu seba. Nasla som si robotu v Londyne, prestahovala som sa, konecne som zacala sit, vela som chodila tancovat a nakoniec si tu kupila byt.
Co tym chcem povedat je, takto sa naucis nezavislosti a ked si konecne za nejaky cas najdes princa, bude z teba uplne novy clovek. A prave tou svojou samostatnostou a nezavislostou pritiahnes k sebe zreleho partnera, ktory nebude mat potrebu chodit pomahat inej zenskej, lebo mu to skrabka ego, ale bude s tebou a bude rad, ze ta ma.
Ja si tiez myslim, ze by najvhodnejsie bolo pre teba zmenit pracu, ak sa neda, tak bud zmenit oddelenie alebo ak robite na sluzby, zmenit sluzby, aby ste so sebou robili co najmenej.
Prajem ti velmi vela stastia. Ono ten tvoj rozchod je o to tazsi, ze si tak velmi daleko od rodiny, dlhorocnych tych pravych priatelov a si tu tak sama a daleko. Ver mi, tento rozchod ta velmi niekam posunie, drz sa.