icon

Opustila by si manžela kvôli novej veľkej láske?

mlss
2. apr 2016

Ahojte, rada by som pocula vase nazory/rady na moju situaciu. Najlepsie od niekoho kto si niecim podobnym presiel ale samozrejme rada si precitam nazory aj inych.
1, som vydata cca 3 roky za muza ktoreho som milovala. Po niekolkych rokoch chodenia sme mali svadbu. Este nemame deti.
2, moj manzel je idealny, miluje ma, pomaha mi, vzdy sme si rozumeli, viem sa nanho vzdy spolahnut..atd atd
3, zamilovala som sa do ineho. Trva to uz asi rok - nieje to len chvilkove vzplanutie. Je to obojstanne a naozaj silne.
4, moj "milenec" je zenaty ma deti a zije v cudzine. Pracujeme spolu.
5, po par mesiacoch sa odstahoval od rodiny, lebo to uz nevedel zvladat. Povedal mi o tom az ked to urobil, nebol to "moj napad"
6, tento novy muz ma velmi miluje a chce byt so mnou. Je o nieco starsi - ale nieje to zavratny rozdiel. O deti sa nadalej samozrejme stara. Nie je to typ ktory by sa vykaslal na deti
7, Vidame sa cca 1krat do mesiaca. Velakrat sme sa rozpravali o buducnosti. mysli to vazne, vie si predstavit nas spolocny zivot aj s nasimi buducimi detmi. Chce sa posunut dalej, vidat sa castejsie...byt par./ Da sa povedat ze na mna trochu tlaci - ale v dobrom a po roku je normalne ze chce vediet na com je.
8, Je nam spolu uzasne. Ked som so svojim manzelom "trpim", taha ma to stale prec, v mysli som inde, vyhybam sa fyzickemu kontaktu. Musel si vsimnut ze sa nieco deje ale nepyta sa ma nic..
9, Neviem co mam robit. Strasne sa trapim. Casto placem. Samozrejme mam vycitky. Chcela by som ist do podnajmu na nejaku dobu aby som sa dalej nedusila v nasom byte (ktory mam ale velmi rada, spolu sme ho prerabali..spomienky..)
10, Novy vztah by bol velmi komplikovany - otazka byvania - je z inej krajiny, robota - muselo by sa nieco zmenit, jeho deti, a hlavne moj milujuci manzel... Napriek tomu ma to k nemu velmi taha a obavam sa ze aj keby som rozhodla uplne ukoncit tento vztah..k mojmu manzelovi sa uz nikdy nebudem vediet citovo priblizit. Bojim sa ze by som iba trpela..
11, kazdopadne musim nieco urobit lebo mam pocit ze momentalne sa nicim sama

Strana
z8
katarinapekna
12. okt 2016

@moonlight1210 a kde si na to došla,že majú spať spolu v posteli? To,že je niekto v manželstve,ešte neznamena,že to trápne ticho nemôže zdielat sám vo svojej posteli vo svojej izbe. To čo už je toto za prezitok? Možno sa chce vo svojej posteli pred spaním aj dobre vyprdiet,nielen riešiť filozofiu trapneho ticha a k tomu spoločnosť nepotrebuje.

moonlight1210
13. okt 2016

@katarinapekna katuska, mat tak (konkretne tieto) tvoje problemy, zlatko... 🙂

7ammy7
13. okt 2016

Máš dobrého muža to ti nestačí? miluje ťa a ty ho chceš opustiť koli chvíľkovému vzbureniu hormónov? Ste spolu roky a ty to len tak zahodiš? Môj názor je že si svojho muža nezaslúžiš

klepy73
21. máj 2024

@mlss no poviem ti len toľko ze ak matka odíde od rodiny s deťmi koli inému lebo ju fyzicky priťahuje...tak to je úplne celé zle to všetko je len dočasne ale čo tým žena stratí to sa späť veľmi ťažko získava späť

klepy73
21. máj 2024

@mlss urobíš si zo života peklo.Ako sa vraví muž si len toľko dovolí co mu dovolí žena.Zaver jedna rozbitá rodina a Ty možno budúci vzťah bude dlhša krajsi ale jeho výčitky zostanú stále pri pomyslení na svoje deti.Zlo nikdy nevydrží dlho

lalilla
21. máj 2024

Neopustila. Ono je to dvojsecna zbran. Vidite sa raz za mesiac, je to nieco nove, vzrusujuce to co doma “nemas”. Si nadsena, ocarena, nadrzana. Ale realne nevies ci byste spolu vydrzali v jednej domacnosti navyse ked je cudzinec a ma deti. Nevies ani ci by si bola taka paf keby randite pravidelne viac x do tyzdna. Na druhej strane je toto mozno probeh kde to klapne a budete obaja stastni
Ja zas nesuhlasim ako tu ostatne pisu ze si ides stavat stastie na nestasti jeho zeny a deti. Ked to vo vztahu nefunguje co ocividne nefungovalo uz pred autorkou, tak toto bola bodka. Dana manzelka este moze byt rada ze sa zbavila nevernika. Vzdy su na vine dvaja a zial muz sa rozhodol uprednostit “milenku” pred rodinou. Ano hovori sa ked suka neda pes neskoci, ale zase tu obvinovat autorku z nestastia inych, ked ocividne idealny obraz rodiny sa davno rozpadol.

Strana
z8