Ostalo mi smutno
vyjadrit mu city, ak sme si doteraz hovorili, ze sa este nelubime, ze to je este skoro...ostalo mi naposledy smutno, hoc som reagovala rovnako.
mame sa radi, to si hovorime...povedal mi par krat laska...ja som mu to opatovala, ale s tym, ze to este nie je taka laska, ze to este bude silnejsie...
naposledy mi povedal, ze si myslel, ze aj ano, ale nevzniklo to a asi ani nevznikne, nelubi, nezalubil sa...ze ma ma velmi rad a velmi ho pritahujem, ze inu nehlada a dolezita je vernost, ze to nechame plynut...reagovala som rovnako s tym, ze je este skoro, ze to vznika a rastie casom....ale ostalo mi smutno...zacalo mi na nom viac zalezat...
povedal, ze to asi nevznikne, lebo ja budem asi chciet rodinu skor a on je este mlady, tak som reagovala, ze este to tak necitim a ked to pride potom si to nejak sama vyriesim a ze to tak hned nevzniklo, lebo nas ani nenapadlo, ze by sme mohli spolu zazit tak krasne chvile a ze dolezita je vernost...to co je medzi nami sme dokonca posunuli...citim, ze ma ma rad...
planovali sme aj byvanie, ak pride vhodny cas, ja som to chcela uz cochvila skusit...myslim si ale, ze sa nechce uponahlat, to ale ani ja...len akokeby to bol dovod...vnimam to tak, ze sa boji citov a toho, ze sa nieco medzi nami bude menit, aj ked nam to zatial vyhovuje takto...paci sa mi tiez cely, fyzicky, povahovo...
chcem mu povedat o svojich pocitoch...
porozpravat sa s nim aj o buducnosti, otvorit tu temu byvanie, kedze spominal, ze by chcel, ze ako to vidi teraz alebo to nechat plynut?
To nie je take hrozne, kamoska ma o 9 rokov mladsieho, spoznali sa, ked este praxoval a su spolu doteraz.
chceš ešte aby som naklásil tému?
...a si predstav kolkym takym parom to nevydrzalo. Mas atgumenty ako 15 rocna. Naco(okrem sexu)ti je 20 rocny mladicek? Mentalne ti staci? Len bohuzial ty jemu uplne nevyhovujes ked sa nehrnie do zavazku
ale si pisala ze sex ste mali po troch mesiacoch v kazdom pripade on ta podla toho co hovori neberie ako niekoho s kym chce vytvorit rodinu
ak ti takyto vztah vyhovuje tak to nechaj plynut
pripadne to riskni povedz mu o svojich pocitoch a uvidis co spravi to ze to riesis vypoveda o tom ze nemas istotu
za mna (a to ti pisem ako matka dietata v tom veku) by som nechcela aby moje dieta sa takto v tomto veku viazalo
Zalozila si diskusiu, prisla si si po radu, ale stale si ides svoje, a ked ti tu nepisu, co chces citat, tak sa hnevas.
Pisu ti tu ale realne skusenosti, mozno by bolo fajn sa nad tym aspon zamysliet.
Si pisala,ze ste spali spolu po 3 mesiacoch, teraz pises,ze ste spoli nespali.
Klam samu seba aj celeho koňa. Vekovo sa k sebe nehodite. Ak by mal on 30 a ty 38 v poriadku. Mate obaja vyburenu mladost a moze to fungovat. V tomto pripade,ze on este len zacina najsuper etapu v zivote,vysokoskolsky zivot to je kamen urazu. Nema nic, byva u rodicov. Este sa len ucino com je zivot. Mat starsiu znamost moze byt wau na kratku dobu. Ale casom budes pre neho stara.
Tak tá téma je zrejme vymyslená ... na prvej strane píše, že s ním spala po troch mesiacoch, pár príspevkov vyššie píše, že spolu ešte nespali ... si pre neho stará, stačí aby stretol nejakú šťavnatú rovesníčku a vymaľované.
Neserkaj si do huby tvoj komentar 11:59 hovori o niecom inom.
Prepac, ale ten mlady muz sa mi zda byt v hodnoteni vasho vztahu a jeho perspektivy ako ten rozumnejsi z vas dvoch. On ma 20, ty 28 a on si uz teraz uvedomuje, ze ty budes asi chciet deti a rodinu skor ako on. Taktiez si uvedomuje, ze teraz studuje, potom asi bude hladat zamestnanie, nejaky cas potrva kym sa zapracuje a uchyti na pracovisku, nasledne mozno bude chciet cestovat, uzivat zivot a tuzba po detoch pride asi az neskor. Ako budu roky pribudat jemu, budu aj tebe. On si mozno uz teraz uvedomuje, ze deti pred 30-tkou neplanuje, ale ked on bude mat 30, ty uz budes mat 38… chcela by si rodit prve dieta po 40-tke? A ak ta tuzba po detoch pride k nemu este neskor a tebe utecie vlak? On ta evidentne pripravit o tu moznost nechce a dava ti najavo aj to, ze si uvedomuje tvoj vek a ze na to, aby si mala deti, budes teda asi potrebovat cas na zalozenie noveho vztahu, jeho rozvoj a teda je vidiet, ze prave on sa naozaj sprava ako ten rozumnejsi z vas dvoch. Rad ta mat moze, aj pritahovat ho mozes, evidentne ale naozaj o zalubenost ani lasku z jeho strany nejde, to je viac tvoje zelanie, pretoze ako pises, tebe je to luto, ty uz si zjavne investovala tych citov viac. V praktickej rovine poznam ludi (aj s presne tym vekovym rozdielom ako mate vy), ktori sa rozisli, a dali sa dokopy zase az po 10 rokoch, ked uz aj ten muz dospel, dostudoval, vypracoval sa a uzil zivota a potom sa ich cesty stretli znovu, len v tom case uz chceli obaja to iste (samozrejme, nezaobislo sa to potom bez problemov otehotniet a pod., pretoze vek partnerky uz tomu velmi neprial) a su spolu dodnes. Ale take pary nie su pravidlom, skor raritou. Co urobis, je len na tebe a nikto ti nechce zle, ked ti radia, aby si si hladala k sebe radsej niekoho seberovneho. Skus si ale sama zodpovedat otazku, ci chcete momentalne obaja od zivota to iste a ci aj v najblizsich par rokoch budete chciet to iste a pod. Aby si sa raz skutocne nezobudila s tym, ze mas 32 rokov, vedla seba muza, ktory si prave dokoncuje vysoku skolu a ty tuzis po detoch a on este rozhodne nie a aby si si nevycitala, ze ten cas si mala venovat radsej budovaniu perspektivnejsieho vztahu
Boze nechaj myslienky .myslienkami ...zahod Ich !A uzivaj zivot @
možno ti je smutno, ale kukni sa na to racionálne, či to má zmysel, či proste máte budúcnosť, keď to takto vnímate a vlastne je to celé zvláštne, podľa mňa keď s niekým máš byť, chceš byť v živote tak to vieš hneď 🙂
neplanovala by som s nim buducnost, neriesila nejako, ked je zjavne, ze nema o to nejako zaujem, ze to nie je pre neho priorita, ze ta neberie ako zivotnu partnerku, uvedom si, ci ti stoji za to vlacit sa s nim a cakat, ze zmeni nazor 🙂
Stalo sa
Bože môj prvé nenapadlo, že by ho tak kopla do zadku. Niektorí chlapi sú neuskutoční!
Pocuj dievca, to, o com pises, netreba hovorit, to sa musi diat spontanne a pokial to v niecom skripe, treba ist od toho.
Ake uponahlat a podobne blbe reci?
Ja so svojou zijem v jednej domacnosti, od tretieho tyzdna, co sme sa spoznali a uz sme spolu 4 roky a z toho 2 roky manzelia a klape nam to.
A take reci, ci toto uz ano, alebo nie, ci nie je skoro, ci uz a kedy, sme spolu nikdy neviedli a proste to funguje.
Ked treba o niecom rozpravat, to znamena, ze je zle.
Baba je stastna, ze ma ma a ja tiez a basta.

@0kristina0 nespali sme spolu