Otec, otčim, muž
Ahojte, hovorí sa, že si vyberáme muža podľa svojho otca a mna by teda zaujimalo podľa ktorého otca som si vybrala muža ja, keď môj otec s nami žil/nežil do mojich ôsmych rokov ( mamu cely život podvádzal a bil, všetko som vnímala, ale aj napriek tomu som ho lubila a nikdy som sa ho nebála ) a od ôsmych rokov žila mama s mojim otcimom, s ktorým je doteraz ?
@vanda323 chcem vedieť pohľad žien bez toho aby som opisovala muža lebo vtedy je jasne čo by mi kto napisal
Sama pises že sa to len hovorí -ja to vyvratim- moj chlap je úplne opak môjho otca takze za mna je to blbosť.
A k tvojej otazke - “podľa ktorého otca, si si vybrala muža ty”
- no asi sa ti páčil, priťahoval ta a ma aj dobre srdiečko ;) či?🙂)))
@beata_k do 4 rokov som vyrastala s biologickým a od ôsmych s otcimom, potom odišiel pracovne na dva roky do USA, potom sa vrátil a doma bol uz len sporadicky…
Môj manžel je úplne odlišný ako môj otec aj ako mamin manžel takže by som sa toho 100% nedržala 🙂
Môj muž je tiež skôr opak môjho otca, takže nemusí vždy platiť, že si žena vyberá muža podľa otca.
Neplatí to vždy ale ženy, ktoré nevyrastali s otcom (a sa s tým vnútorne nezmierili) zvyknú hľadať v chlapoch svojho otca.
Buď si si našla povahovo presne taký typ ako bol tvoj otec (biologicky) alebo jeho pravý opak. Záleží od toho, či si sa v ňom ako dieťa videla, alebo naopak sa ho bála a jeho spravanie sa ti nepáčilo.
Môj muž je v prvom rade zodpovedný a dovolím si povedať, že taký nebol ani jeden z maminych mužov, je veľmi starostlivý a tým sa podoba na mojho otcima, je úspešný a rad stredobodom pozornosti, to skôr sedi na mojho otca, je autoritatívny a všetko si najskôr premysli než spraví, to nesedí ani na jedného, je spoľahlivý a starostlivý, to sedi skôr na otcima, vie sa finančne postarať o rodinu, môj otec peniaze síce mal, ale boli len jeho, môj muž ma podviedol,ale dovolím si povedať , že sukničkár nie je, otec bol, môj muž ma rad pivo, otcim tiež, otec bol úplný abstinent… No viac sa podľa mna podoba otcimovi

No a aký je tvoj muž?