icon

Otec vypne dcére hodinky, keď si ju berie von

6. dec 2025

Ahojte. Otec sa po rokoch začal stretávať s dcérou, ma 6 rokov a nosí smart hodinky. Pekne tam vidím aj polohou keď je v škôlke a podobne. Môže mi hocikedy zavolať keď potrebuje. Vždy keď ide s otcom tak on tam vypne polohu a nepovie kde boli. Malá mi povie ale neviem odhadnúť či hovorí čo chce on alebo pravdu. Keby sa nejako hádzal keď houpozornim že chcem vedieť kde mám dieťa nakoľko 5 rokov na nu kaslal ale že totoalne… Často krat príde dcéra smutná domov alebo je na mne až kým nejde spať preto by som rada vedela kde s ňou chodí keď chodí od neho nesvoja. No ako ho poznám otočí veci proti mne. Mne je fuk kde sa on fláka ale kde je dcéra mi nie je jedno. Minúle prišla po 3 hodinách a bunda zafajčena. Tvrdil že boli doma ale in nefajčí.

anonym_042b97
6. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_042b97 no asi tam nebude všetko v poriadku keď zastavate takéto konanie a útočíte prítomnými argumentami typu unavená mater na peniaze. :D asi sa mušte trochu vyrovnať lebo očividne máte sama so sebou problém. Dobrá matka nenechá fajčiť na svoje dieťa a rieši. Nie hádže za hlavu. Pekný zvyšok večera.

@anonym_26879
@anonym_autor ďakujem aj vám 🙂 btw, na súd treba dať aj tieto veci, ak nechceš aby dieťa ťahal po krcmach.

slovakboy
6. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_042b97 no asi tam nebude všetko v poriadku keď zastavate takéto konanie a útočíte prítomnými argumentami typu unavená mater na peniaze. :D asi sa mušte trochu vyrovnať lebo očividne máte sama so sebou problém. Dobrá matka nenechá fajčiť na svoje dieťa a rieši. Nie hádže za hlavu. Pekný zvyšok večera.

@anonym_autor samotné fajčenie nie je až taký problém keby si vedela kde ten smrad sa dostal na jej oblečenie. Náš starý otec fajčil tam nám deti vždy napáchli a my tiež keď sme tam boli. Ale keď ty nevieš kde s ňou je to je oveľa horšie. Či v krčme alebo u ožratého kamaräta. A keď je taký manipulátor o to horšie. A keď jej s ním nie je jej dobre potom, to je tiež zlé. Nepozná ho. Celkovo nie je zlé, že nejaký vzťah si ona k nemu buduje. Preto pred ňou na neho nenadávaj aj keby on na teba áno. Dcéra si ťa nedá, neboj sa.

sissy27
6. dec 2025
@abbey1

@sissy27 Ak má dieťa s matkou dobrý vzťah? Bavíme sa o 6 ročnom dieťati. Stojím si za svojim názorom, že dieťa povie. Ak ju však rodič nevypočúva ako na výsluchu

@abbey1 neviem ci mas deti alebo ci uz boli v tomto veku. Tu tazko hovorit o niecom takom ako je “dobry vztah s matkou” v zmysle absolutnej dovery. To je vek, kedy este dieta nevie racionalne vyhodnotit, kto mu chce dobre a kto mu len ublizuje, resp ho vyuziva ako nastroj na ublizovanie. Doveruje mame, ale aj inym ludom. A ked sa k tomu prida strach “nehovor to mame, lebo sa bude hnevat a uz sa nebudeme moct vidiet” tak v 6r si to dieta nevie vyhodnotit, ze by to bolo aj dobre aby sa uz nevideli alebo ze mama sa nikdy nehneva. Takze spoliehat sa na to, ze 6r povie veci na rovinu tak ako sa naozaj stali, je nerealne.

autor
6. dec 2025
@slovakboy

@anonym_autor samotné fajčenie nie je až taký problém keby si vedela kde ten smrad sa dostal na jej oblečenie. Náš starý otec fajčil tam nám deti vždy napáchli a my tiež keď sme tam boli. Ale keď ty nevieš kde s ňou je to je oveľa horšie. Či v krčme alebo u ožratého kamaräta. A keď je taký manipulátor o to horšie. A keď jej s ním nie je jej dobre potom, to je tiež zlé. Nepozná ho. Celkovo nie je zlé, že nejaký vzťah si ona k nemu buduje. Preto pred ňou na neho nenadávaj aj keby on na teba áno. Dcéra si ťa nedá, neboj sa.

@slovakboy vzťah sa buduje ale neviem aký. Veď už je to nejaký čas čo sa stretávajú a nikdy sa k nemu nepýta, nepýta sa na neho, nespomína ho vôbec. Aj dnes keď ju donesie tak si vynucuje od nej aby ho objala, dala mu pusu a že keď ho nerobíme už ju nikde nevezme. Neobjala ho aj tak, hneď sa hrnuli ku mne. Dostala aj nejaké sladkosti tak som jej povedala nech poďakuje tatovi tak to urobila a zapleskla dvere. Ja viem že tam na mňa pekne slovo nemajú u nich lebo som mu odmietla dať dcéru keď tetu prišiel a prišla mi iba správa že mám doniesť malú. Bez ničoho, bez vysvetlenia, bez hanby… Čo vám poviem. Aj cez to všetko mám ešte štipku sebakontroly a pred malou na neho zle nepoviem. No neviem dokedy mi to vydrží, ak toto bude robiť dlho nie. Hlavne že ja som ta zlá matka lebo jej dávam dávam jest jogurty s Éckami a lentilkami 😃 a ja viem že si ma dcérka nedá, kašlať na mňa, ja mám voči nemu imunitu mne ide o ňu. :/

sissy27
6. dec 2025
@anonym_autor

@sissy27 veď práve…. A teraz môžem mať akurát tak nervy úplne vieš kde. To že by jej robil zle si zase nemyslím ale mám tlaky na to že robí čo robí. A dnes bral malú na Mikuláša k jeho tete (ona je v fajn) no neverím že tam šli keď jej vypol polohu. Auto mám v servise ale keby nie hneď tam idem. Proste neverím že sú tam, mám taku tu intuíciu ktorá ma nesklamala ešte nikdy. Asi beriem taxi a pôjdem tam. Ak tam nebude auto tak viem ma oklamal a malú už len tak ľahko neuvidí. Oni je to cele zapeklite. Jeho otec je chorý na hlavu a tam určite malej tlačia do hlavy kraviny za čokolády. No jej tie čokolády vyhovujú… A ona aj povie obočas ale veľmi malo a snažím sa netlačím na nič aby nemala v hlave zmätok.

@anonym_autor ja zas netvrdim, ze malej fyzicky ublizuje, to bolo len margo ineho prispevku o tom, ako ti 6r dieta bez problemov ma povedat, kde boli a co robili, to su uplne nerealne ocakavania. Ale fakt, ze on ma problem s tym aby si vedela, kde sa pohybuju, je 🚩🚩🚩. Verim, ze keby bol normalny, mal s dcerou dobry dlhodoby vztah napriek vasmu rozchodu, tak ta to nejak extra netrapi ci su na ihrisku alebo u babky na navsteve a staci ti to, co sa dozvies od dcery.
Skus ten airtag, nic lepsie asi nevymyslis.

autor
6. dec 2025
@sissy27

@anonym_autor ja zas netvrdim, ze malej fyzicky ublizuje, to bolo len margo ineho prispevku o tom, ako ti 6r dieta bez problemov ma povedat, kde boli a co robili, to su uplne nerealne ocakavania. Ale fakt, ze on ma problem s tym aby si vedela, kde sa pohybuju, je 🚩🚩🚩. Verim, ze keby bol normalny, mal s dcerou dobry dlhodoby vztah napriek vasmu rozchodu, tak ta to nejak extra netrapi ci su na ihrisku alebo u babky na navsteve a staci ti to, co sa dozvies od dcery.
Skus ten airtag, nic lepsie asi nevymyslis.

@sissy27 ja si tiež myslím že hneď nepovie ale moja mala že zase taká že prejdú 2-3 dni a počas nejakej aktivity alebo pri rozhovore sa vymackne. A nemusíme ani riešiť konkrétnu temu. Proste ako keby mala potrebu to potom povedať a zase ona vie že mne môže hocičo. Viem že je ešte malinká ale povie. Ja by som aj jemu rada verila ale od tehotnej odišiel, po 5 rokoch prišiel a domáha sa a my sme si už zariadili život same dve bez neho. Posledný rok mám aj priateľa ktorého ma ako otca ktorý sa o ňu stará ako o vlastnú. A nie že mi je to ľúto… je mi ľúto len to že zrazu prišiel jej real otec a nespĺňa očakávania žiadne. Nevedie ju k ničomu, tlači jej sladké, všetko dovolí, nemusí nič pri ňom a to podrývanie… Kolizna nič neurobila, ta vidí problém len ten že nemám žiadny vzťah s malej otcom 😃 asi mu mám nohy bozkávať alebo čo. Proste cele také zamotané, zle…. A jednoducho ja mám potrebu vedieť kde mám dieťa 3-4 hodiny :/ keď už milý sud povolil styk bezo mňa. A neverím mu nič nakoľko už raz sa na nás vykaslal… a urobí to možno zas a keď si mala zvykne tak čo… zase zdrhne. Skúsim ten airtag, snáď to ukáže presne.

evansova
7. dec 2025

@anonym_autor Len raz by tie hodinky vypol a mohol by sa s ňou stretávať len v mojej prítomnosti. Buď budú zapnuté, alebo má smolu. Ty si za ňu zodpovedná.

evansova
7. dec 2025
@mogaa

To sa ani nedá čítať poriadne...je to otec dieťaťa, zrejme má súdne upravený styk s dieťaťom.....ty si síce matka, ale on je otec a mne by sa tiež nepáčilo keby ma mal niekto špehovať kde beriem svoje dieťa a je jedno že je to jeho matka.....to je choré....

@mogaa Prepáč, aký otec keď sa o dieťa roky nezaujímal? Veď pre ňu je to cudzí človek.

henna_
7. dec 2025

@anonym_autor Smart hodinky sú veľmi škodlivé a pre tak malé dieťa dvojnásobne...to len tak medzi rečou

anonym_d432b5
7. dec 2025
@henna_

@anonym_autor Smart hodinky sú veľmi škodlivé a pre tak malé dieťa dvojnásobne...to len tak medzi rečou

@henna_ v com konkretne?

alguno
7. dec 2025

Možno sa bojí niečo povedať...Možno je otec zakázal alebo pohrozil niečo povedať, nepáči sa mi to...
Tvoj bývalý muž nie je náhodou pedofil? Nič iné mi nenapadá, prečo by jej inak vypínal polohu, prečo je vždy dcéra smutná po stretnutí s otcom, prečo má o ňu zrazu záujem po toľkých rokoch?!
Dúfam, že sa mýlim...
Prepáč, ak som zašla ďaleko.

anonym_ff0675
7. dec 2025

A nemôžeš jej tie hodinky dať niekde do ruksaka,.do bundy a nie na ruku?

bashka80
7. dec 2025

Ja nerozumiem jednej veci, vravíš, že sa o ňu 5 rokov vôbec nezaujímal. Ako to, že nevieš odhadnúť či ti malá hovorí pravdu alebo to čo chce on? To nám chceš tvrdiť, že je z nej zrazu po 5 rokoch výlučne tvojej výchovy klamárka? A to kvôli neznámemu chlapovi? Príde mi to divné.

natalka13
7. dec 2025
@tinka3435

Podľa tvojho opisu to berieš športovo.Ja by som mu ju viac nedala a ešte vyfliaskala ako si to dovoľuje toto robiť

@tinka3435 on nieje povinny dietatu nechavat hodinky aby ona kontrolovala kade chodia a ona JE povinna mu dieta dat.

marsmykkok
7. dec 2025
@sova7

@marsmykkok ten chlap podľa autorky nemal roky o dieťa záujem a nebudoval sa tam vzťah takže je jasné že sa boji. Ten chlap sa chová ako manipulator a s takým sa dohodnúť nedá a výchova mu nič nehovorí len sa potrebuje hrať na otca. Áno čo si autorka vybrala to má len bohužiaľ takéto osoby dokážu zahrať také divadlo keď im o niečo ide a nemajú na čele nápis som vadny

@sova7 Pozri, väčšinou je to tak že matka má parnera a chce aby on bol náhradným otcom a biologickému robí prekážky, poznám x takých prípadov kedy otec aj záujem mal, ale matka sa vyhovárala že dieťa je choré a podobne. Preto asi aj nenávidí toho jej nového partnera, lebo matka chce za otca malej jeho a on je dobrý len na výživné. Potom po pár pokusoch to chlap proste vzdá a matka to interpretuje tak, že nemal záujem.

sova7
7. dec 2025
@natalka13

@tinka3435 on nieje povinny dietatu nechavat hodinky aby ona kontrolovala kade chodia a ona JE povinna mu dieta dat.

@natalka13 dieta nie je batoh

sova7
Autor odpoveď zmazal
abbey1
7. dec 2025
@sissy27

@abbey1 neviem ci mas deti alebo ci uz boli v tomto veku. Tu tazko hovorit o niecom takom ako je “dobry vztah s matkou” v zmysle absolutnej dovery. To je vek, kedy este dieta nevie racionalne vyhodnotit, kto mu chce dobre a kto mu len ublizuje, resp ho vyuziva ako nastroj na ublizovanie. Doveruje mame, ale aj inym ludom. A ked sa k tomu prida strach “nehovor to mame, lebo sa bude hnevat a uz sa nebudeme moct vidiet” tak v 6r si to dieta nevie vyhodnotit, ze by to bolo aj dobre aby sa uz nevideli alebo ze mama sa nikdy nehneva. Takze spoliehat sa na to, ze 6r povie veci na rovinu tak ako sa naozaj stali, je nerealne.

@sissy27 Áno, mám deti a mám s nimi i bohaté skúsenosti vďaka mojej práci. Je jasné, že dieťa reálne nevyhodnotí situácie. Tu však riešime to, že dieťa sní nepovie, kde boli. Teda matka tak píše, že nevie, kde ten čas dieťa s otcom trávi. To je predsa rozdiel. O tom sa tu bavíme.

monulka205
7. dec 2025
@anonym_autor

@sissy27 ja si tiež myslím že hneď nepovie ale moja mala že zase taká že prejdú 2-3 dni a počas nejakej aktivity alebo pri rozhovore sa vymackne. A nemusíme ani riešiť konkrétnu temu. Proste ako keby mala potrebu to potom povedať a zase ona vie že mne môže hocičo. Viem že je ešte malinká ale povie. Ja by som aj jemu rada verila ale od tehotnej odišiel, po 5 rokoch prišiel a domáha sa a my sme si už zariadili život same dve bez neho. Posledný rok mám aj priateľa ktorého ma ako otca ktorý sa o ňu stará ako o vlastnú. A nie že mi je to ľúto… je mi ľúto len to že zrazu prišiel jej real otec a nespĺňa očakávania žiadne. Nevedie ju k ničomu, tlači jej sladké, všetko dovolí, nemusí nič pri ňom a to podrývanie… Kolizna nič neurobila, ta vidí problém len ten že nemám žiadny vzťah s malej otcom 😃 asi mu mám nohy bozkávať alebo čo. Proste cele také zamotané, zle…. A jednoducho ja mám potrebu vedieť kde mám dieťa 3-4 hodiny :/ keď už milý sud povolil styk bezo mňa. A neverím mu nič nakoľko už raz sa na nás vykaslal… a urobí to možno zas a keď si mala zvykne tak čo… zase zdrhne. Skúsim ten airtag, snáď to ukáže presne.

@anonym_autor môžem sa opýtať, prečo mu tu dcéru dávaš, keď odišiel od teba ako od tehotnej a nikdy ju predtým nevidel? Je uvedený ako otec dieťaťa v rodnom liste a 5 rokov platí výživné? Bez toho aby s ňou bol? A jeden deň zrazu prišiel a povedal: milá moja, chcem si zobrať dceru na pár hodin? A ty : dcéra, toto je tvoj ocko, choď? Nevieš kde je, čo robí, smrdí a dávaš mu ju ďalej? Prečo to neriešiš súdnou cestou? Alebo sa opýtam inak... Ty chceš aby sa s ním stretávala? A ak áno, prečo? Keď píšeš že otca ma tvojho nového frajera... Píses že kvôli prachom to nie je, tak potom prečo? Vieš mi na to celé odpovedať?

lauricka
7. dec 2025

@anonym_autor prečo mu ju dávate? Nebláznite.5 rokov ho nezaujímala, nedávajte mu ju. To dieťa nie je v pohode, je zafajčené, vypína jej polohu, preboha. Žiadna ochrana dieťaťa? Ani z vašej strany? Tak požiadajte úrady. A rozprávajte sa s dieťaťom o tom, ako sa má s otcom.

lauricka
7. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a vedel súd, v akom stave chodí dieťa od otca? Treba to riešiť ďalej, nevzdávať to.

autor
7. dec 2025
@lauricka

@anonym_autor a vedel súd, v akom stave chodí dieťa od otca? Treba to riešiť ďalej, nevzdávať to.

@lauricka áno povedala som všetko, on to poprel celé. Ale nie som sama ktorá takto dopadla. Sú prepady kde otec mláti deti a matke to neveria takže sa nečudujem už ničomu. Tu sa clivek pravdy nedovolá

autor
7. dec 2025
@monulka205

@anonym_autor môžem sa opýtať, prečo mu tu dcéru dávaš, keď odišiel od teba ako od tehotnej a nikdy ju predtým nevidel? Je uvedený ako otec dieťaťa v rodnom liste a 5 rokov platí výživné? Bez toho aby s ňou bol? A jeden deň zrazu prišiel a povedal: milá moja, chcem si zobrať dceru na pár hodin? A ty : dcéra, toto je tvoj ocko, choď? Nevieš kde je, čo robí, smrdí a dávaš mu ju ďalej? Prečo to neriešiš súdnou cestou? Alebo sa opýtam inak... Ty chceš aby sa s ním stretávala? A ak áno, prečo? Keď píšeš že otca ma tvojho nového frajera... Píses že kvôli prachom to nie je, tak potom prečo? Vieš mi na to celé odpovedať?

@monulka205 čítaj, boli aj sudy kde mu to povolili. A neplatil malej ani cent. A ja som ta ktorá nechcela styk ale už boli 3 sudy kvôli tomu. A ja fakt že nemám na pokuty a ešte keď sa vám sud vyhrozi že za nerešpektovanie vám hrozí trestne stíhanie… A tehotná do fakt nemám najmenšiu snahu byt vyšetrovaná a podobne. My sme chceli odísť žiť preč lenže ta svina mi nikdy nepodpíše papiere o vycestovaní. Nie sú veci také jednoduché ako sa zdajú.

autor
7. dec 2025
@marsmykkok

@sova7 Pozri, väčšinou je to tak že matka má parnera a chce aby on bol náhradným otcom a biologickému robí prekážky, poznám x takých prípadov kedy otec aj záujem mal, ale matka sa vyhovárala že dieťa je choré a podobne. Preto asi aj nenávidí toho jej nového partnera, lebo matka chce za otca malej jeho a on je dobrý len na výživné. Potom po pár pokusoch to chlap proste vzdá a matka to interpretuje tak, že nemal záujem.

@marsmykkok ale môj prípad to nie je. Mal tu byt… nemal odísť. Ja iste nariadenie súdu a žiaľ nabudúce budem pokutovaná. A myslite si že sud alebo kuratelu zaujíma ako to dieťa zvláda a čo sa deje ? Nie … ja zákon a bodka, nikto to riešiť nebude. Ja mu nemám prečo robiť zle aj keď on nám ublížil na dosť dlhu dobu. Ale strašne ma uráža keď si niekto zastáva takýchto curakov fakt. A ešte bude kydať na chlapa ktorý sa staral o jeho dcéru keď on si bol hovor kde. Choré

adka89bb
7. dec 2025

@anonym_autor niektoré ženy co tu píšete asi veľa cumite na seriály. Véd to sa nedá len tak nedať. Aj keď nemal záujem doteraz, teraz ma, a ak to už súd neporiesil, tak to súd porieši, a potom keď nedáte tak dieťa bude mať ešte väčšiu traumu keď ju bude bravat za prítomnosti polície. Ci s krikom a hadkou rodičov.
Treba si zapisovať v akom stave dieťa prichádza od neho, a povedať mu to, takto sa chovala, tu smrdela dymom, povedala ze sa cíti takto, povedala ze ste boli takto tu ze sa jej nepáčilo,.....ze ci to poriesit vy spolu alebo ci mate to riešiť s koliznou ci súdom. Rozumne, v kľude.
Ponúknuť mu ze môže ostať u vás v obývačke ak ju berava len na par hodín. Ze vy budete v kuchyni.
Nie pre neho, ale pre dcérku aby bolo dobre.
Odporučiť hernicku, múzeum, rozprávku v kine.
S dcérkou sa rozprávať, viem ze si bola smutná keď si prišla od ocka, je mi to ľúto, ako by tvoj čas s ockom mohol vyzerať aby to bolo lepšie? Kam by si s ním chcela ísť?
A ona sa otvorí potom aj kam by už nechcela ísť. A čo by už nechcela robiť.
Vstepovala by som dcére pekne veci ockovi. To co ste schopná povedať. Ona ako bude staršia tak bude viac a viac chápať, len je potrebne nechať ju urobiť si svoj názor a nenadaval na neho. A aj keď mnohé ženy hovoria pred deťmi ze ich otec je puk, že sral na dieťa a ze sa zrazu hra na otca, tak pred dcérou treba radšej povedať, že to vám dvom nevyšlo, a bál sa otcovstva, že nebol pripravený a ze je super, že sa k nej vrátil a chce s nou byt. Ze keď sa spoznajú ze raz budú mať pekný vztah
Ano aj keď nie vždy to tak bude, a možno ani u vás nie, ale podporiť to treba
Moja dcéra si o otcovi cca 7r začala robiť svoj názor, v 9r ho mala hotový. Nie môj názor, ale svoj. A pravdivý, takže sa netreba báť ze to dlho potrvá.

anonym_fb9cb6
7. dec 2025

Ak nemá len tú jednu bundu, daj decku inú a tu zasmradenu zábal a pouzi ako dôkaz. Apropos ja som tiež decku vypínača hodinky keď sme niekam išli lebo ex bol schopný nonstop sledovať kde sme.

juri25
7. dec 2025

@anonym_autor sorry ale 6 ročná? Keď je s tebou si zodpovedná za ňu ty, keď s otcom tak on. Sledovať ju v tomto veku a dávať jej hodinky mi nepríde ok.

alguno
7. dec 2025
@juri25

@anonym_autor sorry ale 6 ročná? Keď je s tebou si zodpovedná za ňu ty, keď s otcom tak on. Sledovať ju v tomto veku a dávať jej hodinky mi nepríde ok.

@juri25 Bojí sa o dcéru, otec je pre ňu cudzí človek, nepozná ho lebo o malú vôbec nejavil záujem!
Je prirodzené, že chce na začiatku budovania ich vzťahu vedieť čo robia, aby si bola istá, že v budúcnosti nemusí mať strach.
Tie hodinky sú len pre jej bezpečnosť.

anonym_042b97
7. dec 2025
@anonym_autor

@marsmykkok ale môj prípad to nie je. Mal tu byt… nemal odísť. Ja iste nariadenie súdu a žiaľ nabudúce budem pokutovaná. A myslite si že sud alebo kuratelu zaujíma ako to dieťa zvláda a čo sa deje ? Nie … ja zákon a bodka, nikto to riešiť nebude. Ja mu nemám prečo robiť zle aj keď on nám ublížil na dosť dlhu dobu. Ale strašne ma uráža keď si niekto zastáva takýchto curakov fakt. A ešte bude kydať na chlapa ktorý sa staral o jeho dcéru keď on si bol hovor kde. Choré

@anonym_autor vymyslený cely príbeh alebo si len ty mimo. Súdy u nás trvajú niekolko rokov a vy ste mali už tri, tvrdíš že o decko sa nezaujima 5rokov chcela by som pocut verziu toho tvojho akoze hajzla čo sa nezaujimal. Uz mas druheho a s nim si zas tehotna nie ste spolu ani rok a pomaly ides rodiť 🤣 uz sa gesim na dalsi podobny pribeh o par rokov. A pises tu dalsim že neriešia keď decko smrdí cigaretami a ty sama to neriesis lebo nechces chodiť po sudoch. Dalej nechavas decko chodit po krcmach s neznamym clovekom pre nu.tak sa rozhodni ci ju nechas s nim stretavat sa a nesleduj ich alebo zakroc a zabran styku s otcom keď hovoris ako pije a fajči . Aj tak nechápem na co chceš aby tie hodiny mala zapnute ked s tym aj tak nic nerobis

anonym_2b26f8
7. dec 2025

Dala by som jej Airtag tak, aby to ani ona nevedela. Napríklad pod vložku do topánky. A uvidíš, že či to čo ti povie sa zhoduje s airtagom. A hodinky v škôlke sa mi zdajú dosť nevhodné. Načo ti má cez škôlku volať?