icon

Otvorený vzťah

almea
21. feb 2014

Stretli ste sa niektora s tym, ze muz si nasiel milenku a nechcel vas opustit, len chcel dovolenie, aby s nou raz za 2 mesiace mohol stravit vikend.
Sila!!! Ako to konci? Kto vyhra? Manzelka ci milenka? Alebo ho radsej hned odovzdat milenke na striebornom podnose? Ved pre nu to musi byt tiez strasne, ze je zneuzivana len na taketo vikendovky. A ked ho clovek posle prec, milenka je stastna, manzelka sa z rozchodu vacsinou nevie dlho spamatat.
Kolko muzov sa vracia spat do manzelstva?

ukulela
21. feb 2014

@almea klobuk dole, ze to zvladas a sracuvavas s takou jasnou hlavou ... zaklad je na to pozerat sa rozumne a neustupovat citom.

mamavera
21. feb 2014

@almea ak by som to urobila, prestala by som si vážiť sama seba, nie len jeho. Bola by som sama pre seba tou najväčšou chuderou, ktorá sa musí o muža deliť. Prepáč silné slová, písala som to, čo cítim.

sufo
21. feb 2014

@almea aj ty by si mala vyhladat odbornu pomoc, nielen tvoj manzel...

emkab
21. feb 2014

@sufo preco by mala zakladatelka vyhladat odbornu pomoc podla teba? Ze som taka drza..ale ma to zaujima 😀

almea
autor
21. feb 2014

Sme spolu 12 rokov, od strednej. Uzivali sme si, teraz mame dieta. Skratka zatuzil po zmene. A kedze inak mame dobry vztah, tak si ma asi pomylil s kamosom, ktorych moc nema. Mala som chut ho zabit, jasne. Lenze cisto ludsky sa nevera stava casto. Ludia obcas zatuzia po nepoznanom. Takze je zbaleny a bud dostane rozum alebo nie.

tomikejt
21. feb 2014

Skoda, ze som modry konik nepoznala uz davnejsie. Vdaka takymto zenam ako je zakladatelka a je ich tu viac, ktore problemy riesia s chladnou hlavou a nenechavaju sa ovladat emociami, som sa mohla vyhnut zasadnym chybam ktore som napachala kedysi. Nieje to k teme, len ma to teraz tak napadlo 🙂

jahodka8
21. feb 2014

@almea Jemu to možno vyhovuje, že si ho zbalila, nie? Bude lietať z kvietika na kvietik. Ešte si ho mala doma poriadne podusiť. No ale zasa nasilu niekoho držať a žiť v pretvárke. Ja by som mu dala asi obojok a priviazala k búde za trest.

dendy1
21. feb 2014

@almea kopnúť do riti takého chlapa, keď sa nevie rozhodnúť, treba mu pomôcť. kľudne aj valčekom na cesto..... 😀

shanis
22. feb 2014

Toto by som nezniesla ani ja, my mame doma jasne pravidla...nevera=koniec vztahu....nevedela by som sa hrat na hrdinku, ktora taketo nieco dokaze odpustit. Mam ale kamaratku, ktora je v pozicii milenky zenateho chlapa (jeho druhe manzelstvo)...maju spolu uz aj dieta. Manzelka sa o milenke dozvedela, urobila doma bordel, chvilu hrala urazenu ale nakoniec sklopila usi a ostala s muzickom a milenka jej prestala vadit. Dokonca bravaju kamaratkine dieta na spolocne vylety a podobne. Zial tu zohravaju velku rolu peniaze, manzelka si uvedomila, ze by prisla o komfort. Milenka nikdy nanho netlacila, aby sa rozviedol a s odstupom casu si uvedomila, ze by ho pri sebe ako partnera nechcela mat. Staci jej jeho dieta a peniaze. Takze mily zlaty "zaletnik" musi makat ako srob, aby stihal platit alimenty na deti z prveho manzelstva, aby poskytol komfort svojej terajsej rodine a pravdaze aj milenke s dalsim svojim dietatom.....nechcela by soooom...🙂

sufo
22. feb 2014

@emkab tak ked si celu diskusiu a odpovede zakladatelky precitas, tak som nazoru, ze veru aj ona potrebuje odbornu pomoc

afrika
22. feb 2014

@almea pošli ho do čerta... držkaj sa 🙂 🙂

bajana
22. feb 2014

@sufo skus to upresnit, co je podla teba hodne odbornej pomoci 😨

koniarova
22. feb 2014

@sufo No mne sa teda nezdá. Situáciu hodnotí triezvo a s rozumom. 😉

sufo
22. feb 2014

@bajana mas rodinu, deti, muza..si vydata? Ak splnas vserky atributy, ktore som napisala, tak ako "zakladatelka"v odpovediach na urcite komentare a v jej naslednych odpovediach by som urcite potrebovala odbornu pomoc...

sufo
22. feb 2014

@koniarova nie vsetci sme rovnaki a mame tie iste nazory. Moj nazor je takyy, aky som vyssie napisala. To je vsetko. Nic viac, a ani nic menej.

koniarova
22. feb 2014

@sufo Ale prečo? Veď píš konkrétne, nech to má zmysel.

sufo
22. feb 2014

@koniarova END . Nemam cas.

winka99
22. feb 2014

@sufo sama si to teraz napisala...nie vsetci sme rovnaki...niekto potrebuje antidepresiva uz aj ked neprejde skuskou na vš a niekto zas vie prejst aj vaznymi problemami bez psychosov
mozno ty by si potrebovala, ale to neznamena ze aj autorka temy ....teraz by ste vsetci vsetko len cez psychologov riesili...

juliana77
22. feb 2014

@almea Dosť mužov po prepuknutí nevery zvažuje, ktorú dámu uprednostniť. K tvojej otázke, kto vyhrá, tak väčšinou ten chlap, a nie milenka ani manželka.
Zaujímavá dedukcia, že pre milenku je strašná situácia, že je zneužívaná cez víkendy, no nevieš, cez víkendy si to rozdáva s jedným a v ostatné dni s dalšími podobnými tomu víkendovému, takže určite netrpí.

Do manželstva sa vracia toľko mužov, koľko ich milenky odkopnú, lebo stratia na charizme a tajomnosti, alebo koľkí sami odídu od mileniek, pretože stratia svojou dostupnosťou svoje čaro.

V momente keby zvažoval niaky muž či zostane so mnou ako manželkou, alebo milenkou , v tom momente by letel, aj v prípade, že by volil manželku.

juliana77
22. feb 2014

@winka99 😉 😉

sufo
22. feb 2014

@winka99 absolutne nechapem, co tu riesis mna?? Z akeho titulu, hm? Je otovrena diskusia ohladom 'urcitej' temy. Ja som sa vyjadrila, ako som sa vyjadrila, nemam potrebu rozvadzat svoj nazor, resp.vyjadrenie sa k teme detailne. Napisala som jednu vetu, ktoru so citila tak amo bola napisana a tym to konci. Nikomu nie som povinna tu vysvetlovat preco, zaco a bla bla. A na uplny zaver ta mozem ubezpecit, ze v dnesnej dobe som pomerne silna osobnost a nepotrebujem ziadnu pomoc, ale covek nikdy nevie ...

winka99
22. feb 2014

@sufo spravne 🙂 je to otvorena diskusia 🙂
aj ja mozem napisat okolvek mi prave napadne a ako to citim

sufo
22. feb 2014

Hahahaha 😀

stano4000
22. feb 2014

@almea na konci kazdeho riesenia je sklamanie... takze je mi to luto...

ukulela
22. feb 2014

@sufo preco si riesena? lebo si zareagovala sposobom, ktory nikto nepochopil a nevysvetlila si ho. ani ja nerozumiem, preco by almea mala bezat za psychologickou ... je vydata, ma dieta, nemieni tolerovat manzelove zalety, tak mu zbalila veci, nech sa rozhodne - bud ona, alebo milenka. absolutne triezvy pohlad. najskor to ma zratane, vie, co obnasa rozvod a co bude po nom. a hlavne - nemieni manzelovi odobrovat vikendy s milenkou, z ktorych by nedaj boze pri jeho pristupe "chce sa posunut dalej" bolo aj nemanzelske dieta. nech si chlap vyberie, ci chce zit s manzelkou ako manzel a partner, alebo chce byt slobodny a zassuvat do ktorejkolvek diery. takze kto tu potrebuje odbornu pomoc? ty nam napis, co bude robit, ked ti chlap povie, ze potrebuje milenku? ak si typ, co sa zruti - tak ano, to je na odbornu pomoc, ale ak to vies spracovat rozumne a s chladnou hlavou - tak co?

koniarova
22. feb 2014

@sufo Povedala si A nedopovedala B. Takéto postrehy sú na prd.

stanulienkat
22. feb 2014

Keby to olutoval a vztah ukoncil,tak nie je o com. Ale on si chce s druhou sem- tam zatrtkat a ty mu per veci var. Opytaj sa ho,ci si mozes aj ty zatrtkat s druhym,ze ti to s nim uz nechuti. Som zvedava,co ti povie. Vsetci su tolerantni,len ked sa to tyka ich,nie ked podvadza aj druha strana.

sufo
22. feb 2014

@koniarova tak terz ti odpoviem lebo tvoja osledna reakcia nebola utocna, ale vecna. Takze moje B. Mna zarazil zaciatok jedneho jej komentu, proste nepacil sa mi, bol mi proti srsti, alebo neviem ako to este pomenovat. Urcite by som necakala, co ako dalej, ale riesila by som to razne.

misaelka
22. feb 2014

@eeffka ale mas uplnu pravdu... ako psycholog viem, ze vacsinou chlapom treba predostriet o co pridu rozchodom a zrazu velmi dobre vedia, koho chcu 🙂

maria1989
22. feb 2014

ani to tu nečítam.. hlavne názor, že sebaúcta = vyžadovať vernosť od manžela... je kopu párov, ktoré majú otvorený vzťah, a žijú 😅