Oznámenie tehotenstva: Ako sa vyrovnať s partnerovou neverou?
Dobre rano mile zeny
Potrebujem sa vyrozpravat a vypocut Vase rady a postrehy
S muzom sa nam po 6.tich rokoch podarilo babatko.Som 6tt vcera som mu to oznamila a v zapati mi oznamil ze ma milenku a su v tom aj city.Uvedomujem si ze aj ja aj on sme urcite chybovali,nie kazdy je dokonaly len skoda ze tam ta komunikacia nebola..Nesieme na tom vinu dvaja..Do akej miery ja neviem nakolko mi povedal len tolko ze to
bolo len na zaklade sympatii k danej zene..nedokazala som sa s nim dalej bavit rozhodilo ma to a odisla som do spalne kde som sa zavrela a poprosila ho o kusok sukromia aby za mnou nesiel.Som velmi vybusny typ ale nejak som zachovala klud comu sa cudujem.
Biju sa vo mne pocity,jedno vsak viem..Dieta nevyriesi vsetko a urcite nebudem na neho tlacit aby s nami zostal ked uz sa raz vybral inym smerom.Skusam sa na to pozerat z roznych stranok ci by som dokazala odpustit a dat mu povestnu druhu sancu a dat priestor rodine alebo respektovat jeho vyber a uvedomit si svoju hodnotu a mat k sebe zdravu uctu..Cely zivot som mala
priklad v rodicoch ako sa k sebe spravali a viem ako by sa mal muz ku mne chovat a ja tak isto k muzovi aby vo vztahu bola ucta respekt a dovera obojstranna.A nechcem byt niekoho istota ked vyboci z cesty,ze ak sa mu tam stane nehoda ja budem to lano ktore ho rozbiteho dotiahne do ciela.Lebo sa to moze opakovat a ja naozaj nie som stavana na to,aby som svoj zivot zila v neistote.
Su to extremne pocity co bude,ako sa k tomu postavit,ako rozmyslat.Vase postrehy?Nazory?
Vypocujem si vsetko,pozitivne ci negativne.
Jasne ze si budem musiet vybrat a rozhodnut sa sama,ale mozno som nieco prehliadla,alebo som zle nastavena popripade zle
rozmyslam
Jedno co urcite chcem je aby som v poriadku prisla s babom do ciela,malo vsetko co bude potrebne a aby som bola ja s babatkom stastna a spokojna.Lebo ked budem v pohode ja bude vsetko naokolo..
@anonym_autor keby s tebou chcel zostať hoc len kvôli dietatu tak sa ti nebude priznávať že je buchnuty do inej 🙄🙄🙄 myslím že už nezáleží na tom či mu odpustíš ale ako sa rozhodne on.
Zase bude líp. Kdo nejvíc ztratil je on. Ale to buď nepochopí nebo si to nepřizná.
Jeho rodiče nebo rodina se o dítě zajímají?
@jizanka Musím povedať že jeho rodičia su veľmi milí, chodili za mnou ešte keď som tehotná bola, oni sa za syna veľmi hanbia a báli sa že s nimi neostanem v kontakte ale v podstate oni mi nijak neublížili takže som nevidela dôvod prečo by nemohli prisť.. Chodia pravidelne za vnukom, aj keď len že idú okolo tak sa stavia na 5 min, kočíkovať už boli
Ja som sa vrátila od rodičov do svojho bytu a stale si zvykam ze som mama 😀
Mám užasne kamošky, rodinu takže nemam pocit že som sama, aj keď po večeroch často rozmýšlam prečo to takto muselo dopadnuť....ALe nech je to ako chce, život ide ďalej 🙂Jasné že mi chýba boli sme spolu 10 rokov dokopy, ale chýba mi ten človek ktorého som spoznala a milovala nie ten ktorým sa stal, ale tak čo už no...Lepšie takto ako byť podvádzaná
@jizanka Ahoj mame sa skvelo, dakujem za opytanie .S manzelom sme sa rozviedli ako vyplavalo na povrch tych mileniek bolo viac a trvalo to cez 2 roky, avsak akonahle sa dozvedeli ze ma dieta zahadne kazda jedna zmizla a dokonca aj ta ku ktorej prechovaval aj city...Ja som s malym sama, otec dietata zatial nejavi ziaden zaujem, nebudem klamat ze je vsetko uzasne a pekne lebo nie je ale snazim sa...
@anonym_autor
@anonym_autor no on ešte ani nejaví záujem o dieťa? Dobrý chrapun to je. Gratulujem k syncekovi ❤️
@anonym_autor
@anonym_autor no on ešte ani nejaví záujem o dieťa? Dobrý chrapun to je. Gratulujem k syncekovi ❤️
@bielasovicka nie absolutne ale ja ho zase nutit a prosit nebudem, teraz je to len na ňom ako a či sa vôbec dostane do života svojho syna...čo sa tyka alimentov tie si budem nárokovať ako sa sluší a patrí...

Zase bude líp. Kdo nejvíc ztratil je on. Ale to buď nepochopí nebo si to nepřizná.
Jeho rodiče nebo rodina se o dítě zajímají?