icon

Oznámenie tehotenstva od švagriny

23. jún 2020

Ahojte. Prave som sa dozvedela ze je svagrina tehotna. Oznamila to na veceri kde pozvala svoju mamu a brata(mojho manzela). Ja som bola v praci ale mne ani bu ani be ani ci by som mala cas, jednoducho nic. Zranilo ma to, pretoze s manzelom sme spolu uz dost dlho. Myslela som ze ma beru ako cas rodiny ale zrejme nieje to tak. A ceresnicka na torte, dostali sme male babätkovske papucky. Vie ze tiez velmi tuzime po babätku a ona nam daruje papucky?
Neviem ci to neberiem prilis osobne, ale ako by ste to brali?

Strana
z2
lubkavargova1
24. jún 2020

Podla mna tam je toho viac ako si prezradila. Evidentne tie rodinne vztahy nefunguju. A potom. Dali ti jasne najavo, ze asi moc do tej rodiny nezapadas. Mozno si clen, ale nie po citovej stranke. A to, ze je tehotna a vam sa nedari. To bude este horsie. Bude to prve milovane vnuca. Babka tam urcite znesie aj modre z neba. Vy uz toto nestihate. Premarnili ste sancu. Budete mat dieta, ale uz to nebude ono .. Prenes sa nad to a hotovo

kacena4
24. jún 2020

ahojko nejdem riesit "blbe" oznamenie o tehotenstve ona mala radost tebe to zle padlo kazdy mate na to pohlad z ineho uhlu... vsetko je o komunikacii v rodine ak mas pocit ze ti ublizili vysvetli si to s nimi ako sa citis, ale teraz si uvedom, ze tu prichadza dieta neviem kto mu bude krstnymi rodicmi ak by krstili ale pripravka ci to budete vy alebo nie ze to treba tiez rozdychat 🙂 a to bude na dlhsie ako len o oznameni o tehulkovani s dietatom sa budete stretavat cely zivot a sama pises ze mozno vam sa to nepostasti tak si skuste vybudovat vztah krasny vztah s neterke ci synovcovi....

masha185
24. jún 2020

Tak možno práve ťa nezvaolala, lebo vie že aj ty túžiš po dieťatku. A papučky, nuž ja som tiež rozdávala novorodenecké ponožtičky po rodine ...

whatever1
24. jún 2020

Ste len svagriny. Najlepšie kamošky nie ste, ale to je normálne. Vás vzťah sa nedá na základe toho nazvať zlým. Zly by bol keby si robíte navzájom zle. Nie je povinná ta brať ako "sestru". Inak, tiež by som nevedela ako oznámiť tehotenstvo pred ženou ktorá nemôže otehotnieť a trápi sa tym. Určite si to oznámenie rodine chcela vychutnať, urobiť z toho veľký deň a bála sa ako budeš reagovat. Ale to s tými papučkami uznávam bol debilny nápad🙄 Manžel ich aspon mohol nechať u mami a nie ich vlacit domov. Prostredníctvom nich mu asi oznámila tehu, takže účel už splnili...

nikaeli
24. jún 2020

z povodneho prispevku neviem, ci ta viac stve vecera bez teba, papucky, ci samotny fakt, ze ona je tehotna a ty nie..

veceru - vedela svagrina, ze nebudes moct prist? navrhli ste jej iny den? moj muz by bezomna nesiel, povedal by hned, ze som v praci a ak by to neslo prelozit, nesiel by.. to si musis vydiskutovat s partnerom..

svagrina - naozaj si myslis, ze vam papucky dala "naschval", aby ta "zranila"? je prirodzene, ze sa tesi na babatko 💕 a sposob, akym to oznamila rodine bol jednoducho taky, aky bol.. ona predsa nemoze za to, ze sa vam nedari.. bola by si spokojnejsia, keby to pred tebou (pred vami) z lutosti tajili? raz by ste sa to aj tak dozvedeli.. a zase by si mala dovod hnevat sa s pocitom krivdy..

ja som moje prve tehotenstvo oznamila rodicom a svokrovcom ponoztickami.. pritomna bola aj svagrina, kedze byva v dome so svokrovcami a tej som ponozky nedala - ofucala sa, ze ona nic nedostala 🙈 myslela som, ze si robi srandu, ale ona mi to prilezitostne vzdy pripomenie.. hold.. nevyhovies nikomu..

netrap sa nad niecim, co nema ziadnu vahu.. zrejme tie vase vztahy nebudu uplne top, inak by to malo iny priebeh.. sustred sa na seba, manzela, na babatko, po ktorom tuzis 🥰 a neries to, co uz nezmenis.. a odpust jej.. bude ti lepsie 💕

evaachesa
24. jún 2020

Pokial nemate so svagrinou zly vztah, tak je mozne ze ta nevolala len preto aby ti to nebolo neprijemne (asi by si bola fakt zaskocena a nevedela sa pretvarovat lebo by ta to ranilo v tu chvilu) no zaroven to chcela rodine takto oznamit. Tie papucky mozno tiez nemyslela zle. Vacsinou na Vianoce sa zvyknu davat taketo prekvapkove darceky rodine a tak to ponala v podobnom duchu. Uz si s nou o tom hovorila? Opytaj sa jej na rovinu preco ta nepozvala. A aky mate vztah s nou a svokrovcami?

sashka22
24. jún 2020

Môžeš byť najlepšou tetou 🙏

autor
25. jún 2020

@lubkavargova1 presne si to napisala, dali mi jasne najavo ze tam nepatrim.

autor
25. jún 2020

@nikaeli k tej veceri. Manzelov svagor prisiel po neho vecer ze idu spolu iba oni dvaja na kavu. Namiesto toho sli do restiky kde bola cela rodina. Cize jasne ze somnou neratali.

Tie papucky uz neriesim, skor ma zamrzelo ze po tolkych rokoch ma neberu ako sucast rodiny.

Strana
z2