icon

Ozve sa vám manžel, keď niekam ide?

15. apr 2023

Baby schvalne.

Ozve sa vam mamzel, ked ide napr. do ineho mesta na rozlucku so slobodou, ze dosiel z party a je ok? Alebo za kamosmi do rodneho mesta a viete, ze budu pit a teda nebude spat doma?

Ozve ako myslim v style, som doma a zijem. Fakt by mi stacila sms “som ok”… len nech, viem, ze je v poriadku a nemusim sa bat…

Ten moj sa mi neozve… ani bodku… chcem teda vediet, ci ja som divna, alebo to tak bezne chlapi robia. Fakt nepotrebujem vediet, co jedli a kde boli, aby sa mi v priebehu vecera ozyval… len naozaj, aby som mohla spat kludne, ze sa nic nestalo…

Ja som sa vzdy ozvala, nech sa reku neboji… toto je nas problem odkedy sme spolu este len zili a stale to skonci rovnako… neozve sa… odpise mi len na to, ci zije rano cca o 10:00…

Pride vam to ok v manzelstve s rocnou dcerou?

Ps: pre blbe poznamky, manzel chodi takto von naozaj minimalne.

Dakujem

ma77
15. apr 2023

@savoya Myslim že touto odpovedou si autorku velmi potešila🙉a inač skadial to vieš si to vyveštila z kariet😂

autor
15. apr 2023

@petronela1985 ja som mu v zivote nevolala, nepisala, neotravovala… vzdy mu poviem, chod, zabav sa…

pink_lady
15. apr 2023

Ale hej, moj mi aj každé ráno napíše že došli v poriadku (dochadzaju So synom 50km do práce/školy). Aj ked niekde ide. Ale ano, tiez som ho to musela naučit. Občas sa stane že nestihne, alebo zabudne tak mu nápisem/zavolám ja ked viem že ma přestávku. Raz takto mal nedostupný mobil a v dopravnom hlasili nehodu pred mestom kde pracuje tak mi lepilo riadne 🙉🙈

petamich
15. apr 2023

ano, sice to chvilu trvalo "kym sa naucil" ale ozve sa mi, ozve sa aj ked ja som vonku, tak napise, ze ide uz spat a nech si davam pozor

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
15. apr 2023

Nechodieva na takéto akcie, no keď niekde ideme, nedávame si hlásenia. Často sme obaja mimo domu. Každý z nás vie, kde sa ten druhý nachádza, tak načo si vyvolávať. Ale teda sme spolu už dve desaťročia.

noemi155
15. apr 2023

Podľa mna je tu dôležité či je taký mobilový človek čo ho má stále v ruke,alebo si ho všimne,len keď niekto zavolá…
Podľa mna to je dosť podstatne
Ak ho keď je doma nespúšťa z ruky a ide preč a neozve sa je to teda ozaj úbohé…
Ale ak si vie predstaviť život bez fonu,tak potom sa nečudujem ,že nepíše
Keď odchádza máš mu povedať,ozvi sa,ako si docestoval
A uvidis či sa niečo zmení…
My si píšeme bežne počas dňa niekoľko sms,takze neviem ako fungujete vy vo všedné dni…

marca12
15. apr 2023

Ja nie som az taka uzkostliva,resp.naucila som sa nebyt a nevyzadujem,aby sa hlasil. Ani ja sa nehlásim. Je to dost trapne,ak ides s partiou a vsetci su kontrolovani a musia odpisovat namiesto toho,aby sa venovali tym,s ktorymi prave sedia. My ale nejako casto nechodime mimo domu,tak ten jeden vecer respektujeme,ze sme svojpravni ludia,ktorych netreba kontrolovat.

mima1608
15. apr 2023

Ani môj sa sám neozve. Ale máme dohodu, že ja keď idem spať mu zavolám. Samozrejme, pokiaľ ide na viac dní (napríklad pred Vianocami mali chatovačku z roboty), tak vtedy mi volá niekoľkokrát za deň, aj píše.

autor
15. apr 2023

@marca12 asi si si zle precitala, co pisem… nepotrebujem, aby sa hlasil a odpisoval…to fakt nie

miadi
15. apr 2023

Moj sa ozve vzdy ked ide von s kamosom ci bratom na prespavacky nechodi dojde domov. Ozve sa aj 2-3x ci je vse ok ci deti spia. Ale nikdy som ho nevidela opiteho. Predpokladam ze tvoj muz si viac da do nosa a zabudne na cely svet a potom ide spat. Ozve sa rano ked vychrape opicu o 10. Ked to robi 2-3x za rok tak nemusis mat stres. Nema milenku len na teba nemysli ked je na party. Skus ho naucit nech sa ozve hnet ako tam dorazi . Budes vediet ze vse je ok a tam uz sa nejak o seba postara. Realne sa nemas moc coho bat zeby sa mu nieco stalo . Ale pre svoj dobry pocit chces vediet ze je ok.

maranco
15. apr 2023

Pred odchodom mu zapni zdieľanie polohy, tak budeš vedieť či došiel kam mal.
https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/zdielate-si-polohu-s-muzom/

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
vilma7
15. apr 2023

Teraz neviem, či chceš aby sa ozval keď dorazí, alebo aby sa ozval keď ide ráno spať....alebo oboje?
Ja ti z môjho manželstva napísať neviem, lebo manžel nebol nikde do rána, piť atď.iba raz na narodeniny kedy sa okolo polnoci vrátil domov.
Neviem, do akého stavu oslavuje tvoj, či je schopný napísať sms...a kde spáva? Dospelý chlap u kamaráta?

lujza123
15. apr 2023

U nás som ja ta co chodí von, na party atď a neozývam sa, našťastie to odo mňa nikto nevyžaduje. Normálne sa doma rozlúčime, poviem kam idem a to je cele.
Asi by som na to zrejme zabudla ze sa treba ozvať, ani neviem co by som take písala.. "ahoj, som u kamosky a boli ma hlavicka lebo sme pili včera"

Ved party nieje žiadna riziková činnosť prečo by sa mu malo niečo stať

adamkopetko
Odpoveď bola odstránená
svetlonos
15. apr 2023

Ahoj autorka,
Ked ide moj takto von, je to sviatok, tak 1 - 2 x rocne 😂
Vzdy mi povie, kedy sa vrati domov. Minule sa o dohodnutom case ne ratil a vytocilo ma to, aj som mala obavy.
Druhy x po edal, ze pride z vianocnej firemnej party poslednym vlakom a nakoniec tam prespal.
Tak ale aspom mi napisal, ze pride rano.
Ja mu doprajem, ved ne hodi casto a ani ho nechcem terorizovat telefonatmi ako ziarliva hosterka.
Ale tiez som mu povedala, ze sa bojim a som potom rozculena, tak nech mi radsej hned povie, ze tam spi alebo hned vola ked sa rozmysli.
Tak sa snad polepsi. Inak je je fajn, zodpovedny rodinny, zlaty, a raz rocne to prezijem 😁

zorkahorka
15. apr 2023

Ja osobne som tuez ten tip, ze nikomu nevolam kvoli tomu, ze som ok. Aj ked mi napriklad kamosky povedali,aby som dala vediet,ci som (uz vecer po tme) v poriadku dosla domov, vzdy som zabudla.
Ak niekam idem teraz uz ako vydata a neozvem sa, zavola mi muz. Nikdy ale neruesime otazky a vycitky tipu - preco si sa neozvala?
Moj muz sa zvycajne ozve. Ak nie, volam mu ja.

evinqua
15. apr 2023

@pink_lady ozve, on napise dokonca aj keď príde do kancelarie aj keď štartuje odtial domov - nevyžadujem to, ja mu nepíšem takéto info 🙂).

oliolijanka
15. apr 2023

@autorka, najlepsie ti odpovedala @reanda, ale si ju nepochopila.
Ona sa ti nevysmievala, ani ta neobvinovala, ani neodsudzovala. Vysvetlila ti, ze toto, co robis, co od muza vyzadujes, je tvoja potreba mat vsetko
pod kontrolou. Je to tvoja chyba v programe, ak to vyzadujes, nie jeho, ak to nerobi.

Vyhras, nie ked ti manzel bude na tvoj prikaz pisat smsky, ked niekam dorazi, vyhras ked si uvedomis, ze je vsetko v poriadku aj bez toho, aby ti pisal. A keby vsetko v poriadku nebolo, tak aj tak mas, v inom meste s malym dietatom, malo moznosti muzovi pomoct. A ked sa nieco stane, zavolaju ti muzovi rodicia, kamarati, alebo niekto z nemocnice/z policie.
Ked tvoj chlap bude potrebovat tvoju pomoc, ozve sa ti sam. Niektori ludia potrebuju zadat svoje suradnice svojim blizkym, lebo sa tak citia bezpecnejsie. Ini beru ohlad na mamy a manzelky a ozvu sa im, aby zbytocne nehystericili.

A hlavne, muzovi sa moze nieco stat aj po tom, co ti napise, ze dobre dosiel. Takze strachovat by si sa musela, dokym by znova nebol pri tebe.

Ale rob, ako chces, len je to naozaj oslobodzujuci pocit doverovat. Nemyslim doveru vo vernost tvojho muza, ale doverovat muzovi, ze je dospely a ze sa vie o seba postarat.

nikiki29
15. apr 2023

A nie je proste opitý? Píšeš o rozlúčke so slobodou, pití s kamarátmi… myslíš že nemôže byť natoľko pripitý že už nerozmýšľala nad tým že by sa mal ozvať? 🤔

timilv
15. apr 2023

Nechodí sám con nejako často, ale ak ide, vždy mi napíše že dorazil, celý večer mi sám od seba priebežne píše a potom mi aj napíše že už ide domov.
Ale proste my to neberieme ako nejakú kontrolu alebo čo, my si stále, keď nie sme spolu priebežne píšeme... Volať mu nezvyknem, to vie že keď volám, tak sa niečo deje. Už mi hovoril, že mu musím sem tam len tak zavolať do práce, že ako sa má lebo keď mu takto volám, tak keď vidí, že som to ja, vždy sa zľakne že čo sa stalo 😅

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
15. apr 2023

Fu vieš čo, ani neviem... On chodí veľmi málo mimo dom, ja sa priznám, že to nejak neriešim, či sa ozval alebo nie🤷. Ale on ma párkrát zdžubal, že sa neozvem keď dorazím na miesto (chodím z domu častejšie ako on), takže už sa snažím vždy ozvať, že dorazila som/dorazili sme. Rozmýšľam, že on asi zakaždým sa ozval, ináč by to asi odomňa nevyžadoval... Fakt neviem, mne je to jedno, ja nemám z toho nejaké bobky, že by mal vypadnúť z vlaku, alebo zrovna vtedy havarovať, alebo čo 🤷. A keby aj, no tak hádam mi dá niekto vedieť...

jakoma
15. apr 2023

Pise mi, ze je ok, nechodi velmi von, vacsinou ideme spolu. Pocas dna mi pise, obcas sa pytam ci je ok ked sa cely pracovny den neozve a mam zly pocit (nebezpecna praca). Ked cestujeme niekde spolu dalej, piseme obom mamam ze sme ok:D

jonnie
15. apr 2023

Načo ho mam kontrolovať a čím by som mu tak pomohla, keby sa neozval. Poviem to totálne pragmaticky...oboznámil by ma s tým niekto iný, že sa niečo stalo. SUSEDA 80r vyčkáva muža vkuse n balkóne...ze ci sa mu dačo nestalo...a akože keby aj spadol kdesi, však ho sama nezodvihne a za roh budovy nedovidi. Načo si robiť stres...

sasesoe
15. apr 2023

Ano, bol tak nauceny este od jeho mami, vzdy sa jej ozval ked dosiel na intral atd... ja zas tento zvyk nemam, ale pomaly sa jo ucim, no malokedy je to hned po prichode...

aandrea9
15. apr 2023

Môj chodí iba na par dni s partiou na ryby do zahraničia. Ozve sa, že je na mieste určenia a vybavené 🤷‍♀️ poteší, ale netrvam na tom. Nie je tam sám a keby sa mu niečo stalo tak pomoc po ruke a niekto mi da vediet...snad 🙂. Ani toto ta neukludni? 🤔 ale myslím, že ak to ten tvoj nerobil vo vzťahu tak nebude ani v manželstve. Hovorí sa tomu empatia...

kamatopo
15. apr 2023

Pravdaže volá. A ja tak isto.

nika185
16. apr 2023

všetko je o ľuďoch, vzťahoch, láske, malo by to tak byť hlavne keď cestuje, je to úplne normálne v rodine, že sa ozveme, ak niekam dorazime, že sme ok, odpovede typu načo, veď urcite je v poriadku, ak by sa niečo stalo dozvieš sa, niekedy neboli mobily a prežili sme.... sú odpovede, kde v rodine asi na druhom nezáleží, nech sa hnevajú koľko chcú, môj keď niekam ide tiež sa ozve, vie, žeby som mala strach, hlavne keď jazdí na aute, je to o charaktere, keby som to brala tak, že ide niekam ďaleko a ani on ani ja sa neozvem a budem na tom že, ved keby nedošiel v poriadku tak policia mi klope pri dverách.... tak mi na ňom nezáleží a som rada, že vypadol a mám pokoj, takýto ľahkovážny postoj majú niektoré ženy, nech mi tu nevykladaju, že nemám pravdu, lebo keby taká žena chlapa ľúbila, bála by sa o neho a naopak, a odpovede typu, neboli niekedy mobily, odpoviem ani taká doba ako je dnes, všetko ide s dobou, netreba porovnávať, takže je uplne ok, ak chceš len aby poslal smajlíka, že je ok a ver, že týmto určite niesi žiadna stíhačka, ktorá mu nedá dýchať ako si poniektoré myslia a tiež ťa tým, že sa neozve nemusí hneď podvádzať, mužom veľa vecí nedopina.... každá čaká ak muž ktorého ľúbi a cestuje poteší ak jej pošle správu alebo zavolá, každá nato čaká, neboj aj tie, čo tu hrdinský píšu, že načo, to len aby rypali....ak sa ti neozve, kludne mu zavolaj, či došiel v poriadku, ste partnermi a vo vzťahu, kde je láska to je normálne, veď mu nebudeš volať každých 5 minút alebo pošli sms, že ked dorazi nech sa ozve, nevidím na tom nič zlé, ak ho budeš mať u prdele ako sa vraví, bude ti to štyri, či došiel ok, to je chladný vzťah v ktorom to už škrípe.