Partner chodí často k rodine

kristi2390
20. aug 2022

Ahojte. Už som tu videla takúto tému, ale nie môj extrem. Teda mne to príde ako extrem. Môj priateľ chodí za svojim otcom 4 krát do týždňa (často aj po práci po 17
00) a vždy na 6 hodín minimálne. Príde mi to moc. Upratuje tam, opravuje, ukladá doklady, mení posteľné prádlo ocinkovi, chodí s nim nakupovať potraviny. Pritom otec nieje nejak chory alebo neschopný. Len lenivý. Ja už normálne neviem, ci to je prehnane alebo ja som tak zla.
Dakujem

daniela1911
20. aug 2022

@kristi2390 keď chce tráviť svoj voľný čas s otcom je to normálne. Keď tým bude zanedbávať spoločnú domácnosť, nedajbože dieťa, príde mi to nevhodné. Ak ti to vadi, a ste ešte bez záväzkov, ukončí to. Zlepšovať sa to nebude…

bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
20. aug 2022

@bluesmile175 to tiez zalezi. Su svokry a nevesty, ktore sa znasaju a dokonca spolu velmi dobre vychadzaju.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
podmostom
20. aug 2022

@kristi2390 ahoj a vy bývate spolu? A Dajmetomu ze mu ostanú 3 volne večere, tak tie trávi s tebou? Hmm, raz dvakrát do týždňa by bolo milé keby sa staral, ale takto.. To je veľa. Asi sme narcistické pizdy ako sa tu pán odborník vyjadril 😁 Takto, od určitého obdobia by sa mal dospelý človek do veľkej miery odstrihnut od rodičov a sústrediť sa na vytváranie nového domova a život s partnerkou.. Ale teda neviem koľko máte rokov, ci len randite, bývate každý sám..

jaskolka
21. aug 2022

Vy bývate už spolu? A on každý druhý deň sa zoberie a ide k otcovi? Len kvôli tým blbostiam, ako si písala? Chlapovi, aký je normálne sebestscny?
Za mňa je to strelene a choré, rovnako akoby chodila dcéra k matke. Ukladať doklady a prezliekat prádlo? 4x do týždňa?
A si si istá, že ozaj chodí k otcovi? Lebo to znie už len na počutie smiešne, že ockovi chodím každý druhý deň ukladať doklady, upratovať, a prezliekat posteľné prádlo.
To co tie doklady stále po vyhadzuje, vyhadze smeti z koša a poskace v topánkach po posteli? 🙈🙈🙈

mikadooo
21. aug 2022

@kristi2390 mne to príde prehnané. Je jedno či je to otec, mama, sestra, kamarát. Ak chcem raz budovať vzťah, tak nebudem chodiť 3-4x do týždňa niekam inakam na 6 hodín denne...

bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
podmostom
21. aug 2022

@bluesmile175 A to všetky ženy vo vašej rodine sú sliepky a pizdy? Aj tvoja frajerka je sliepka? To hádam nie.. Lebo píšeš, že mozog chlapa je iný ako mozog sliepky,tak to tak na mňa pôsobí, že máš problém so všetkými ženami. A sám so sebou.

bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
podmostom
21. aug 2022

@bluesmile175 najprv treba byť gentleman a potom príde aj dáma. Je mi ľúto že si mal zlý vzťah s mamou aj babkou, ale to nie je dôvod hádzať do 1 vreca skoro všetky ženy. Jedna moja babka bola tiež taký nematerinsky typ, moju mamu vydedila.. Tak ja verím tomu, že tie vzťahy môžu byť aj v rodine kadejaké. Ale aj u vás to mohlo byť naopak a ti nepodareni mohli byť chlapi. Komu ako osud nadeli. Ale späť k téme. Keď si predstavím že mám 70 a som úplne sebestacna a že môj syn/dcéra so mnou trávia väčšinu voľného času a pritom bývajú vo svojom a majú partnerov, ehm, to by mi bolo divné.

bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
21. aug 2022

@bluesmile175 A čo tak negeneralizovať? to ti niečo hovorí? 😆🤡 rešpektujem, že ty si v rodine zažil pizdy a sliepky, veď to aj ja len s tým rozdielom, že ja túto stupiditu neuplatňujem na všetkých. A ak tie pizdy a sliepky neboli z rodiny, tak podľa tvojho jednoduchého vyjadrovania je mi úplne jasné, prečo máš okolo seba práve takýchto ľudí. 💀
A o krvi ..😆😆 Zdravé vzťahy nemajú s krvou nič spoločné, raz zažiješ aj to, kedy pre teba partner bude na prvom mieste. Ale na to je u teba ešte asi príliš skoro a je to úplne v poriadku. A u niekoho to nepríde nikdy.

bluesmile175
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
21. aug 2022

Skus pouzit zrkadlenie. V case, ked by ste mohli byt spolu, teda, ked ma vyhradeny cas pre teba, niekam vypadni ty, mozno mu docvakne. Chod za svojimi rodicmi, za kamaratkami...

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristi2390
autor
22. aug 2022

@podmostom on ma 32 a ja 31.takze myslím ze som uz dosť ztara pizda 😀. Mne to príde moc proste.

kristi2390
autor
22. aug 2022

@vlcik1 ono je jedno ci otec, brat alebo mama. Mňa štve to, ze potom príde domov a je taky unavený, že sa s ním nedá ani rozprávať. A doma nič nespraví. Lebo veď on už upratal u otca. Tak načo ešte doma.

kristi2390
autor
22. aug 2022

@jaskolka som si 100% istá. Predtým vždy ocino zavolá. Takže počujem, co mu hovorí.
@mandzula nedocvakne. Toto už som skúsila viac krát počas nášho vzťahu. Docvaklo na 2 týždne a potom to začalo znova.

kristi2390
autor
22. aug 2022

@cocolino234 ako vidím, niekto bluesmile175 nieje obľúbený 😀 škoda ze to tu neostalo aby som videla co to za múdrosti písal.

kristi2390
autor
22. aug 2022

@podmostom jeho otec ma 56. Normálne pracuje, chodí, sedí, pije. Nevidím dovod, prečo by si posteľné prádlo nemohol vymeniť sam. S nim tam ešte žije jeho mama. Čiže babka. A na ňu stále kričí ze mu ma ona dat tanier s polievkou na stôl. A ta pani ma prosím pekne 87. Takže. Preháňam keď mi to vadí? 🤔

kristi2390
autor
22. aug 2022

@kristi2390 nikomu. Autokorektura 🤦‍♀️

oktobermimi
22. aug 2022

@kristi2390 takze stary panko je lenivy ako voš? To je "mile" asi by ma porazilo z toho😒
Myslim ze asi isto neprehanas tiez by ma to sralo, keby je chory, nevladny okej. Ale takto?...pfuu

kristi2390
autor
22. aug 2022

@podmostom áno my spolu už dlho bývame. A už mj to teraz ide tak na nervy ze to vidím ako dôvod na rozchod. Teraz sa to zhoršilo. Babka už nevládze a mam pocit ze ocinko si vybral môjho priateľa za náhradu za babku.

kristi2390
autor
22. aug 2022

@oktobermimi no ved práve. A ja už na to nemám nervy. Ešte predtým ho volal tak raz za 2 týždne na celú sobotu. Okey. Tolerovala som to. Potom začal každý víkend na celú sobotu a teraz sú to 4 dní v týždni. Celá sobota (od 8 do 18-19 hod) plus 3 dní po práci. Proste sa nudí. A môj priatel není schopný volaco na to povedať. A včera už sa začal aj dedko ozývať 😀 takže ďalší, u ktorého bude môj priateľ sedieť 5 hodín. Samozrejme. Lebo môj priateľ nedokáže ist na návštevu na 2 hodky. On musí sedieť 5 hodín. Je mu trápne vstať a povedať idem domov.

podmostom
22. aug 2022

@kristi2390 ja že jeho otec je už dedko okolo 70.. Noo to ho ocino riadne zneužíva. A celú sobotu? To čo tam robí? Treba sa porozprávať s priateľom, určiť hranice, čo si mu schopná tolerovať. A ešte ma napadla taká malá lest. Choď každú druhú sobotu aj ty tam. Možno pôjdeš nádejnemu svokrovi tak na nervy, že vás tam prestane volať 😁 Ale treba to tam patrične aj okomentovať, že taký mladý chlap, že sa tak opúšťa , že sa syn o neho musí starať... A že doma u vás nemá kedy porobiť... A bla bla.. Pankovi asi nemá kto povedať že si nemôže zo syna robiť služku a animátora.. A ten tvoj bude asi tiež trošku submisivny.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristi2390
autor
23. aug 2022

@podmostom aj to už som skúšala. Už som aj na otca zla a v sobotu som dokonca povedala ze nás vzťah sa rúca kvôli tomu ze môj priateľ tam stále sedí. A nič. Otec vidí len seba. Jedináčik. Akože nie ze by každí jedináčik bol taki. To nie. Ale tento akurát pasuje na to, keď sa povie rozmaznávany.