Partner chodí na zoznamku
Ahojte, hanbím sa o tom hovorit,tak to píšem anonymne sem. S priateľom som sa spoznala na zoznamke, všetko doteraz klapalo super, ľúbim ho. Nedávno som sa dozvedela, ze zase chodí na zoznamku. Písal si tam s jednou babou asi hodinu (pritom mňa odbavil za 10 minút na whataapp). Potom jej napísal pred spaním, ze bude strašne rád, ak ostanú v kontakte. Ona mu odpisala, ze tam nechodí každý deň, tak jej navrhol, ze si môžu vymeniť čísla a písať si na whatsapp. Nato sa ho opýtala, ci je single. On, ze samozrejme, ináč by tam nebol. Nato mu napísala, ze pozná jeho frajerku Lenku. On jej na to, ze nevie o čom hovorí, ze keďže nemá žiadnu priateľku. Tak na neho rovno vyhodila, ze naozaj pozna Lenku (mňa) a že presne z takých chlapov ako on sa jej chce vracať... nakoniec sa jej teda priznal, ze áno, je zadany a je s Lenkou šťastný, je to super žena (a podobné omacky) a že tam chodí len preto, lebo si chce pomasirovat ego a opäť podobné omacky. Nakoniec celá konveriazia skončila s tým, ze mu moja kamarátka napísala, ze mu neveri ani slovo a ma ma pozdravovat alebo to urobí sama. Nato sa už priateľ dost vylakal a prosil ju, nech mi nič nehovorí, ze ma naozaj miluje a prizná sa mi sam. Priatel sa mi naozaj priznal (pred casom mi ale klamal, keď som sa ho opýtala, ci ešte chodí na zoznamku). Že spravil blbosť, ze ho to strašne mrzí, ze miluje iba mňa a chodí si tam iba popísať a zvýšiť si ego, ze je stále mačo. Keď som mu povedala, ze mu neverím ani slovo, rozreval sa pri mne ako male dieťa, ze ma nechce stratiť a co ma spraviť, aby dostal druhu šancu. Popravde, neviem, co mám spraviť. Strašne ho ľúbim, no dôvera bola rozbitá a na zoznamke spoznal aj mňa. Ja necítim potrebu tam viac chodiť... Minulý týždeň mi navrhol, aby sme spolu začali bývať a teraz toto... podľa mňa, keby ho nevymakla moja kamarátka, tak si veselo zháňa telefonne čísla a bohvie, co robí potom. Cítim sa ako podvedena najivka.
Tiež sa ospravedlňujem, ze som príspevok nevedela napísať kratší, no ak máte podobné skúsenosti, budem rada, keď mi dáte koment 🙂 ďakujem
@ulalaa z toho co pises urcite sa mu verit uz neda.a radsej odist ako prist neskor nato ze ta podvadza v skutocnosti nielen pismenkami.ver boli to omnoho viac. Hlada preto a chodi tam nie kvoli egu ale preto ci nahodou nestretne lepsiu krajsiu a pod. Vlastna skusenost😰Bohuzial prezila som si to ze som sa starala onho a o jeho syna maleho cele 4 roky, dala by som im vsetko lubila som ich. Neskoro som prisla nato ze on zhana dalej a podvadza.to co stvara na pokeci mi ukazala jeho ex!! Drobcova mama.povedala mi na rovinu ze maly ma ma moc rad a som fajn baba nezasluzim si to.ja som na pokec uz nechodila takze som to netusila.okopirovala len par veci co pisal na plochu ako je sam smutny a hlada a pod sracky... ja som odisla a syn k nemu prestal chodit... ver najtazsie bolo nevidat drobca aj ked par krat som ho kuknut bola bo sak sama jeho mama mi navrhla ze ich mozem prist vzdy pozret... bolelo to moc... radsej som prerusila kontakt...
Nie vzdy vztahy zo zoznamky dopadnu zle... vela zalezi aky je clovek charakter!!!ja som napr.na pokeci stretla po rokoch spoluziaka z vysky. 5 rokov sme sa poznali ako kamarati.spoznal ma podla fotky a chcel vediet ako sa mam ako sa dari.ja vtedy v nemocnici vazne chora.na druhy den prisiel a uz chodil stale❤️ Zaiskrilo to😍Neskor sa mi priznal ze ma mal rad uz na skole ale nikdy nemal odvahu mi cosi naznacit... rokmi sme dospeli😂Trosku😋no sme spolu 4 roky lubime sa a budeme rodina❤️
Drzim ti palce ale s tymto chlapcom by som nestracala cas!!!
@ulalaa pripojím sa k ostatným... tiež by mi blikala kontrolka, neverila by som mu už a potom o čom je vzťah, keď v ňom dôvera chýba... áno, aj ja patrím k tým, ktoré svojho chlapa spoznali na zoznamke, je vždy šanca, že stretneš princa, ale aj debila, osobne myslím, že tých druhých častejšie, ale zase túto formu zoznamovania by som celkom nezavrhla.. tiež si myslím, že nejde o spôsob ako ste sa zoznámili, ide o tom, že on napriek tomu, že partnerku má a nie je single, tak sa tak tvári a vyhľadáva iné... to je chybné.. neviem ani ako dlho ste spolu, ani akí starí ste, ale kedže dieťa nemáte, spoločne nežijete, dlhy nesplácate, ja by som radšej vycúvala a hľadala si partnera, s ktorým to bude na 100%. A ešte jedna rada: never slzám chlapa. Tiež som sa takmer roztopila, keď som videla chlapa plakať a len o pár týždňov nato mi zlomil srdce.
ja som na pokeci dlho. od zaciatku. mam tam znamych, priatelov uz 15 rokov, tam sme sa zoznamili a udrzujeme kontakt stale. do miestnosti nechodim, rp si piseme so znamymi. nemam problem sa zoznamit s niekym novym za predpokladu, ze nechce sex. tai, ktori ho chcu, okamzite blokujem. ani neodpovedam. na pokec chodia aj normalni ludia, ale tych je tam malo. fakt malo. ale je tam strasne vela kuriev a zenatych, zadanych chlapov a ako pisu baby vyssie, to co robia ti chlapi, ako dokazu ohovarat zeny vlastne len aby si nieco dokazali a zatrtkali s inou, to je katastroffa. pritom doma su tutu nunu.
a ja ti poviem tak, ze kto sa chce slusne bavit na pokeci, odfiltruje si. kto nahana sex, ten ho nahanat bude. a ked chlap od svojej zeny kvoli niecomu uteka inde pravidelne (k jednej inej, do ktorej sa este aj rachne a travi s nou vela casu), tak doma je to mrtve. normalne spokojny chlap vo ztahu neuteka inde a nezoznamuje sa za ucelom sexu inde. taky chlap si svoju partnerku uz nevazi. nezalezi mu na nej. seriozny chlap toto neurobi. neurobi to vtedy, ked mu na partnerke zalezi. spravil to takto raz, spravi to inak. ja by som chapala, ze keca tam s nejakou babou vseobecne alebo sa radi ako ta potesit a podobne, ale take nejake sex& veci a flirty a naznaky, to nie.
mam tam znamych, chlapov, ktori su zadani a aj tak nelovia, skor su v panike a pisu ked nevedia aky darcek a tak. naposledy som tyzden s kamosom viedla dlhe debaty lebo chcel urobit zene romantiku, tak sme hladali riesenia ako ju prijemne prekvapit. toto sa este v pohode da tolerovat. ale hladat inu a utekat k nej zo vztahu, to je proste cele zle.
Ked sa to stalo nam tak isiel manzel sa pekne porozpravat s ucitelkou. A na druhy den mne povedala ze manzel sa bol stazovat ale ze nic take sa v skolke nepraktizuje. A pritom to bolo verejne tajomstvo.
Never mu budes nestastna cely zivot. Ver mi presla som si tym. Daj ruky prec a chod dalej bude iny lepsi
@0silvia0
@liz_lemon komunikovali sme cez pokec,tri tyzdne sa neozyvala a zatajovala,prakticky som nevedel,co sa deje..a potom tato vec s jej kamaratkou..tvrdila,ževraj to bola skuška,prakticky,keby to neskusala,nestalo by sa nic,ale to je už jedno...a nieco podobne si myslim aj o tomto,že to nebolo len tak,ale bolo to cielene,že mu ta jej kamaratka pisala
@ulalaa klasicky pribeh....zazila a dostal dovi-dopo-dopi. A nic lepsie som nemohla spravit.
Chces dalsi dokaz? Daj jeho nick.
@lubkavargova1 tiez pomahas zenskym odhalovat curakov? ja hej 😀 preto si tam drzim nick 15 rokov 😀 uz sme odhalili vela hajzlov, neboj 😉
@mawka detto...a je to smutne skonstatovanie niekedy :(
hmm,ja neviem,ženy,že vas to baví 🤐
@salfusco ja sa zas čudujem vám chlapom, že vás baví takto odrbávať...
8 rocny, krasny vztah bez hadok, priatel vzdy pozorny, plno zazitkov, vyletov, chat, koncertov, spolocne byvanie, rozhovory o svadbe. Pocas vysky som bola 3 kratt na leto v zahranici, na intraku no nikdy som mu nekontrolovala mobil ci postu. Verila som mu, verila som v nasu buducnost. Oslavili sme 8. vyrocie, stanovili datum svadby. O tyzden ma prisiel pozriet do prace s 3 kuframi a 2 taskami, ze uz ma nelubi, a ked sa vybalim, nech mu vratim kufre. O 2 dni uz bol s inou. Potom son sa rozhodla nakuknut na jeho pokec. Citila som sa ako debil, ze som to neurobila skor, usetrila by som si asi 6 rokov zivota s nim. Aj ked bol krasny, nemozem sa stazovat. A teraz uz som vydata a stastna a vidin vsetky tie nedostatky, ktore som v nom ako mlada nevidela a mala ho zidealizovaneho, lebo prva laska. Kasli na neho, pride lepsi, nie je to len fraza.
@marfikchov oki...ale ak by si chcela naražať na mna,ja som nikdy netvrdil to,co nebola pravda.Nezatajoval som,že niekoho mam,ked som niekoho mal.V tej konkretnej situacii bola chyba to,že som suhlasil so stretkom.A aj ked to prasklo,som netvrdil,že to tak nebolo.Osobne nenavidim klamstva u nikoho a nemam zapotreby klamat a odrbavať ,ako píšeš,ani ja.Kapíš to? 😎
@salfusco hovorím vo všeobecnej rovine... ešteže vymysleli tento internet a zoznamky, neviem kde inde by chlapi tak rýchlo naberali odvahu a robili zo seba machov.
@ulalaa osobná skúsenosť - bude to robiť aj naďalej. Spoločná fotka nič nevyrieši. Založí si nový profil bez fotky a môže si veselo vypisovať ďalej.... Nerada to hovorím ale strácaš s ním čas. Viem že je to ťažké keď ho lúbiš ale keď si ťa neváži aký to má zmysel? Existujú aj takí, ktorým ani nenapadne chodiť na nejaké zoznamky... zvážila by som tento vzťah určite. A to že sa rozplakal tiež nič neznamená ... zažila som niečo veľmi podobné, tiež reval jak decko ale nezastavilo ho to v robení blbostí (zoznamky, vypisovanie si, nakoniec podvod) aj naďalej
To si si ho dala otestovať, alebo si si ho otestovala sama? 😉 akože v pohode, vykašli sa naňho, tiež som si v mladosti jedného takto otestovala cez inú registráciu a vôbec neľutujem, lepšie, ak sa to prejaví skôr, ako neskôr, keď už prídu deti etc. Potom by som ale navštívila aj psychológa, lebo ak máš takéto potreby, máš problémy s dôverou. To mám aj ja a celý život žijem tak, že o ľuďoch pochybujem.
Uffff tak stopovaci pes by som vo vzťahu nechcela byť. Chodí na zoznamka za účelom pohladenie ega ale nech sa páči - nac ho strážiť držať nech si hladká ego slobodne. K tomu frajerku nepotrebuje...to je skvelý vzťah ale tiež nemusím mať vsetko
no neviem, ci by som toho svojho takto testovala....... ak nie je vo vztahu dovera, tak nema vyznam byt v tom vztahu..... a ak by som testovala, tak by som si bola setsakramentsky ista, ze nech sa uz dozviem hocico, viem sa s tym vysporiadat. Ci uz tak, alebo onak.
@zooeynka v tom momente,ak ti mam povedat pravdu som bol viac-menej zvedavy,kto to je,co to je..neriesil som,co bude potom.Mozno by sme ostali iba pri kave..tazko povedat,kedze k tomu stretnutiu nedoslo.Nemyslim si,že to bolo zapotreby spravit z jej strany,pretože tiež som nevedel,ci sa mi tri tyzdne neozyva z dovodu,ze si nasla niekoho ineho,kludne to mohla natahovat este dlhsie,ale mohol som kludne aj povedat,že nikam nejdem,mam niekoho a mozno by dalej ta jej kamoska uz nepisala.Nad tym,co by bolo keby sa da len polemizovať,nič viac
rozreval sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Ved on Ta normalne zaprel a zacal to hasit az ked zistil, ze je pruser!!! To je normalne, topoaci sa slamky chyta... aj keby si chcel len masirovat ego.. budes mu to tolerovat? Ved to je nevurovnane a nevynurene decko a nie chlap.